Skapligt tråkbra dag

Jag måste säga att min väska är jättefin. Eller egentligen är den ful - fulsnygg. Inte stilren nånstans men det är inte jag heller så det funkar ju. ;)

Idag har hela P5 (Hotell och restaurangs + Livsmedels 1er, 2er och 3er) varit i Kungsberget. Vi treor fick åka en risig stadsbuss medan de andra fick åka långfärdsbuss. Jag tror det är för att vi har varit förjävliga under 3 år.
Eftersom jag fortfarande är sjuk så åkte jag inte skidor (egentligen för att jag inte hade nån polare som jag ville åka med) så jag var bara där och chilla som en hel del andra också gjorde. Men som vanligt tycker ju jag att man ska göra nån nytta för sig själv så jag och fröken Louise gick hela vägen uppför backarna och i ett av västliftspåren som var stängt för att komma högst upp på Kungsberget.

Det var J O B B I G T. Vi knatade omkring där uppe ett tag för att sedan gå ner och äta hundra bullar och hamnurgare. Såklart somnade jag över bordet inne i värmestugan och somna framför tv'n nästan direkt när jag kom hem, vad äre för fel på mig?

Btw.
Om jag dör nu är det för att jag åt nåt som smakade jävligt konstigt, såg ut som melon (i en tallrik med melon och äpplen) men smakade som gift.

High on life

Inatt kl 03:31 var min väska i Örebro. Då borde den ju vara här snart va?
Och dääär trilla smset in att jag kan hämta den på konsum. Hoppas jag inte blir besviken nu va.

Jag och Lollo struntade blankt i engelska lektionen nu på eftermiddagen. Så gjorde också nästan hela klassen, det var den i stort sett sista engelska lektion vi hade. Tack och adjö nu äre bara nat. prov kvar och jag känner stundenten närma sig. Bara ett påsklov ( waah mitt sista lov ) en vecka i skolan, 6 veckor praktik på Texas Longhorn och i Finland som skolan ordnar, sen äre bara festen kvar och avslutar med att springa ut genom polhems dörrar, vara aspackad och skrika järnet hela långa stundentdagen.

Nu ska jag fixa med lite prylar sen ska jag möta Johanna för en fika på waynes. Lollo sluter upp efter hennes historialektion.

hopin' for a good day.

Peace


Goood morgon

Jag har inte tid att sitta vid datorn egentligen.

Jag börjar om 20 min.

Men jag har nästan alltid kommit sent till skolan sen lågstadiet.

Så jag kan väl inte bryta det nu sista året.

Eller?



Things we owe

Mår bra, bra som fan.

Satt och läste lite om mellankrigstiden och andra världskriget som vi hade prov på idag men som jag tänker göra sen någon gång. Meeen när jag kände vid strax före 20.00 att jag ville sova (och jag hade gjort det om inte mina örhängen hade varit ivägen för att lägga sig bekvämt ner över bordet och boken) tyckte jag att det var mycket mysigare att ta med mig min stora temugg och krypa upp i soffan i värsta baggy-mjukis kläderna och titta på andra delen av Arn I. Tv4 sänder första filmen i fyra delar på måndagar och jag tycker det är så fint med filmer som Arn. Jag grips liksom med av kärleken och ridderligheten eller vad man kallar det. Det är så sagolikt. Mhhhh...





Efteråt började mamma och jag prata ekologiska produkter vilket senare ledde in på en riktig diskussion om hållbar utveckling och allt tillhörande. Strax efter att jag sagt VI MÅSTE SLUTA KÖPA ONÖDIGA PRYLAR reser jag mig upp och säger "hmm vi måste köpa nya kuddar".

Vad är det för FEL på samhället som uppfostrat mig?

Adidas - såklart

Haha, jag kan inte bestämma mig om jag tycker att dessa skor är otroligt fula eller bara jättesöta.

För den som inte förstått det än så är jag verkligen galen i skor.
Tja, jag är ju inte den enda tjejen på jorden som är det kanske. Om jag vore rik så skulle jag köpa hur mycket skor som hellst, alltså galet mycket. Jag skulle behöva ett stort rum för dem. Jag skulle kalla dem alla för mina älsklingar.


Måndag morgon frukostblogg


Jag är förkyld och det är nysnö ute. Jag vet inte vad som är värst men lite irriterande är det. Det skulle lika gärna kunna vara december eller januari. Jag gick upp kl 7 och vanlig tid skulle det vara 06 vilket INTE är okej.

Okej, snö - nysningar - sommartid.

Hoppas den här dagen visar sig bjuda på något roligare än bara det.


Söndagar är alltid lika lame

Hela lägenheten luktar nybakta bullar. Åh, vanilj- och kanelbullar. Det är vad jag har ätit till middag idag.


Helgen började med att jag och Lollo satte oss på bocken och tog en afterschoool. Helt okej att kunna sitta ute i Mars, dock var det mycket skönare helgen innan. Vi gick lite på stan ,jag gör av med för mycket pengar...nu är jag fattigare än va jag varit på över ett halvår. Efter den dagens pengabränning gick jag hem och sov i 3-4 timmar vilket jag gjort nästan varje eftermiddag den senaste veckan. Sen blev det nattliga äventyr med sunes sommar och gud vet vad.

Lördagen bestod av väntan och jobb. Först fick jag sitta här vid datorn halva eftermiddagen eftersom det var här jag satt när mamma polerade golvet med nå grejjs och jag fick INTE gå på golvet som jag var omringad av. På kvällen hade vi Moderaterna på besök på stadhuset på en trerätters med alla tillhörigheter. Efter vi slutat skyndade jag och stina oss hem och bytte om och skyndade lika fort ner till heartbreak där vi söp till tills det var dags att hitta på annat. Jag hamna på samma ställe som vanligt och blev kvar där till 4 på söndagseftermiddagen.
Fy hellvete vad jag hatar omställningen till sommartid. Att stjäla en timme från en söndag kanske inte är så jätte hemskt, men jag känner nu att jag inte kan sova.

Fan




Texts from last night <3









http://www.textsfromlastnight.com/

Varför man inte bara ska drömma

Tröttare och risigare brud får ni leta efter!
Hela veckan har jag varit mer eller mindre död. Inte orkat gjort särkillt mycket och när jag kommit hem från skolan har jag somnat i några timmar...Skulle du se mig nu skulle du inte känna igen mig ;)
Nej skärpning, jag kan inte glida runt i mjukisbyxor, halvsminkad och tovigt hår ressten av livet. Eller jo, det tänker jag göra sen när jag flyttar till min strandhydda i australien men bor man i Gävle går det icke för sig. Fy i hellvete vad jag längtar till mitt paradis. Jobba med nåt chill, surfa hela dagarna, spela gura kring en brasa på stranden om nätterna och dricka corona! AH! Mind orgasm.

Tänk när jag står på arlanda och ropar;
Hejdå skitsverige!

Undra bara när det blir..

Att älska mat

Jag minns när våra lärare i 1an sa till oss att under dessa 3 år kommer ni gå upp minst 10 kg var. Jag förstår verkligen vad de menade!

När vi har köksdag (som vi numera har på fredagar) äts det av allt man kan få tag i. Först får vi oftast nån god mat som man äter för mycket av. Idag var det tex kycklingfilé med råstekt potatis och rödvinsås som Jessica- läraren harde gjort. HUR gott som hellst. Under dagen när man har tråkigt och väntar på att gästerna ska äta upp eller så så tigger man alltid något från köket. Idag har jag ätit bland annat; Blåbär/hallon paj med vaniljsås, nå gott bröd med nötter och aprikoser (en judisk efterrätt) och citronfromage (kristen efterrätt) och kronärtskocka och mycket mer som man stoppade i sig.

Jag siktar på att väga 67 kg på studenten
INTE



Rude boy

Skaplig dag. Efter skolan gick jag och Lollo hem och åt ASGODA mackor. Helt seriöst hur grymma som hellst. Lollo fick med mig på ett medel pass på friskis. Jag trodde jag skulle dö där ett tag, haha, men det är bra träning. Jag ska träna stationer oftare tror jag.

Nu ska jag lägga mig i ett skumbad och läsa en bok som ska vara utläst på tisdag. Rätt så tråkig bok på engelska, men jag måste.

Avslutar inlägget med en fin dikt jag, Malin och Louise komponerade idag på svenskan. Du vet när man skriver en rad, viker pappret så nästa inte ser och så får den skriva...osv.
Enjoy

Himlen är blå och snön håller på att smälta
Om hjärtat är av glas
Skitsamma, det finns ändå inget som solen inte ser
Det står en 2 meter lång gubbe utanför förstret
Går mot ett stort svart hål, universums slut
Det tjänar ändå inget till att vara bitter så sluta! Och le åt livet.

Haha fin va?? :D


Nu ska jag lägga mig i badet med Sean Cassidy :D
Typ..


In your face

YEES!!! JAG FICK MVG PÅ MIN RAPPORT!!!
Det trodde jag verkligen inte. Men det är som alltid när jag gör saker. Om jag kan, alltså verkligen har kapacitiet till att göra någonting bra så gör jag oftast det. Jag nöjer mig typ aldrig, men sen beror det på om jag orkar eller inte.

MVG! Whohoo!


Om man kissar på en katt, heter det kissekatt, om man missar, kissemiss !

Onsdag eftermiddag, jag har suttit vid datorn större delen av dagen och gjort av med mycket pengar. Hoppas det visar sig vara värt det! Louise ligger på en madrass nedanför mig och läser Bamse. Det första hon säger när hon börjar läsa är "oj vad moraliskt det är" och jag svarar "visst är det förskräckligt! Sluta läs!"

Ikväll står det dans på schemat och sen ska jag iväg på hemligt mission ressten av natten. Nånstans därimellan måste jag försöka fixa middag till min familj...antagligen blir det hamburgare för vi behöver få bort alla bröd i frysen..hmm. A så blire. Nu ska jag fortsätta kolla på the simpsons.





Aaaah snyggaste väskan beställd!!!





Wrooom den är påväg med lite andra prylar hem till mig! :D

Typ sjukt fräckt


En liten del

Dampar loss inombords på min mor, drygare finns inte, kanske dags att flytta snart... MEN då får jag inte min tvätt tvättad. Dock skulle jag få tvätta i 30 grader så mina kläder inte blir förstörda och planeten skulle må LIITE bättre.

Faktum är att jag fortfarande är bakfull eller på väg att bli sjuk eller nåt. Men jag hade så jäääävla kul i helgen. Hade nog inte tråkigt en minut ens under kryssningen.

Började med att sitta ute i solen på bocken med Malin och David på lördagen. Sen vare bara att bege sig mot bussen och åka i några timmar ner till sthlm för att sen kliva på en båt, en stor båt med massa taggade studenter. Redan i bussarna och på terminalen var stämningen på topp. Det "sjöngs" och alla var glada. Jag var där redan lite lagomt full, vilket det skulle bli ändring på. Vi klev ombord på båten och gick högst upp till vår hytt på våning 9 för att direkt leta rätt på taxfree'n och inhandla dricka. Japp sen körde vi.

Malin och jag hade redan från början bestämt att INTE ta in nå folk i vår hytt. Men rätt som det var, när vi hade börjat fixa oss inför kvällen, sa jag TJAAA till några som gick förbi, sen hade vi grabbar i vår hytt under ressten av resan, dock inte när vi sov som tur var.

Haha, fy faan alltså...jag har dåligt med klara minnen mellan middagen vid 10 och fram till någon gång på morgonen, men jag vet att jag efter ett tags dansande i klackisar lessnade på det och böt till mina vanliga. TYP BÄSTA DRAGET. Sen sprang vi runt över hela båten, in i massa random hytter och festade och träffade nytt folk, skrek HR3 TJALALALALA så att vi blev hesa, gick i de där j*vla trapporna när hissen var seg, söp som idioter och hade kanonkul.  Vi sov i 2 timmar mellan 7 och 9, Malin den sopan fatta inte hur man drog ut bäddsängen så hon sov under en blöt handduk. Festa hela söndagen, åkte hem på en buss som var jävligt lame! Tur att det fanns några som kunde liva upp det lite iallafall, sen varte goya hela kvällen, kom hem strax före 3 och vakna kl halv 8 och blev tvingad av malin och louise som sovit hos mig att gå till skolan.

3 fortfarande fulla tjejer i mjukiskläder och solbrillor kom till lektionen "alkoholhantering" (skapligt ironiskt va?) Det var totalt 6 pers på lektionen, Jag, Malin, David och Markus Ö som hade varit på kryssningen och Lollo som var med på goya och Markus H som var där som vanligt. Ressten var hemma. Vår lärare tog med oss till Café Lido och bjöd oss på fika. Det förtjänade vi.

Sen gick vi tillbaka för att vänta på att ha dryckeskunskap...Vi tjejer somnade i sofforna tills Fredrik kom och sa att vi skulle få prova whiskey och cognac. HAHA JÄTTEKUL FREDRIK sa vi och somnade om ett tag. Vi hade lektion i 10-15 min sen gick vi tjejer till Isaks Corner och käka pizza.

Sen gick jag hem och sov.

Klart bästa hittills i år.

Det hände stört mycket mer men jag orkar inte återge och den som inte var med får inget mer veta på den här bloggen.

Fatta hur studentveckan kommer bli..





Inte nu

Haha, det finns få saker på jorden som är lika roliga som att festa. Sov 2 timmar på kryssningen, berättar mer sen....

Peace

Snart så

Lunchblogg. Mamma gjorde igår kycklingspett med jordnötsås och ris. Vart kanon med rester till lunch nu va.

Jaaaag måste packa, har packat typ 3 saker hittills, blomkransar och underkläder. Det var den lätta delen. Nu kommer det här med kläder, vad fan ska man ha på sig?? Jag hittar inget i min garderob som jag vill ha. Det är dags att köpa nya kläder men det har jag varken råd eller tid med. Dessutom är min garderob överfull och det går inte in nå mer kläder!! Det är inte logiskt men jag har ändå inget att ta på mig...

Om 3½ timme går bussen och den ska jag inte missa.

Så här dryg är precis så dryg som jag kan vara <3


Peace out baby!

Frukostblogging. Det var ett tag sen jag frukostbloggade. Idag orkade jag inte göra annat än microgröt med äppelmos och ett glas apelsinjuice. Min bror vaknade för 4 min sen, han börjar om en minut. Jag är ganska imponerad för han har redan jackan på sig och går nu ut genom dörrn. Haha jag skulle blivit minst 30 min försenad.. näe skulle jag vakna när lektionen börjar skulle jag strunta i den. Jag hatar att stressa på morgonen, då blir liksom hela dagen förstörd på nå vis. Men nu ska jag inte vara sån. Jag ska snart ta på mig vitskjortan och dra på mitt ett par mjukisbyxor över kostymbyxorna och gå till skolan. Idag har andra halvan av köket prov och vår lärare är fortfarande sjuk. Förra veckan var jag hovis så jag måste nog servera idag.

Ikväll blire F E S T ute i jonstorp hos Lollo som fyller 19!


Hjälp mig






(och försök inte säga att det är svårt att se för jag försökte vara estetisk och använda photoshop i 3 sekunder!)
Checka in Junkyard.se istället!

Nu ska jag fila mina naglar och sen sova.
Imorgon äre en spec dag för en spec brud!!

Jag tycker om nya prylar


Väx upp till den grad att du känner att du är gammal




Snooze.... Snoooze....Snooooze...MEN GE DIG FÖRFAN!



Nu på mogonen hade jag och väckarklockan en fight. Jag ville sova, den ville jävlas. Jag är övertygad om att väckarklockor är gjorda av satan. Japp så måste det vara.

Jag är ganska rastlös men orkar inte göra nåt, jag kommer att bli på dåligt humör om det inte händer nåt snart. Vi har fått massa uppgifter i skolan och min svensklärare tycker att jag ska skriva mvg på läsloggen och författar uppsatsen för då får jag mvg i svenska B.
Jag vet inte om jag orkar, blää, för jag ska skriva en uppsats om cognac,
läsa 4 texter om islam och skriva en examination på dem.
På engelskan var det massa saker vi skulle göra men det skiter jag i.
Nationella prov nästa vecka och kommande veckor.
Prov om mineraler också, jag har ingen bok!
Skriva om strindberg och dikter också.

Analysera!

While eating the last ice cream from the freezer

Jag älskar glass.
Jag älskar allt som det finns socker i (eller på)
Mmmm, speciellt med chokladsås och strössel.
Och hemmagjord kolasås, maränger, vaniljkräm( ja, vaniljkräm ), hallonsås, björnbär, smält choklad, krokant och smågodis, ÄLSKA smågodis! Jag minns när jag var liten och fick godis i min glass på Churtan, det var tider det!

Lakrits kan jag dela med mig av. För det är sällan gott.

Idag har jag iallafall skrivit klart min rapport, den blev på 17 sidor med bilagor och allt. Jeez..jag som bara satsar på G i projekt. Om jag inte får G på det där så lägger jag ner skiten och nöjer mig med ett samlat betygsdokument för då är jag inte värd ett slutbetyg.


Hold it cowboy

Nu har jag nästan gjort klart min rapport. Det är 5-6 sidor med bara text + lite andra sidor med källförteckning och förstasida och så. Just nu ligger den på 10 sidor. Inte skitstort men det får väl duga. Jag är nöjd bara jag får G :)

Jag tänkte försöka komma i säng nu redan vid 9. Jag kan behöva vila mig en hel del och ladda inför helgen som typ kommer bli sömnlös. He-he. Det är faktiskt skönt att sova tidigt, man slipper oroa sig för alla spöken då. Godnatt.




You're just a sucker with no self esteem

Det är egentligen ett sjukt slappt liv man lever när man går i skolan. Bortsett från att jag blir stressad över att hela tiden behöva tänka på att "jag måste göra skolarbete" på "fritiden". Men annars så, jamenar idag börjar jag inte förrän 12.25 för vår lärare är i sthlm med tvåorna. Hur ofta skulle det hända om man jobbade liksom? TYP ALDRIG.

Nu har jag ätit frukost ett bra tag och borde kanske göra nåt vettigt.
I MORGON SKA RAPPORTEN VARA INNE!!!
Huvva..ingen rast och ingen ro innan dess...Blä


Världens långsammaste skidåkare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fisherman

BUFFRA DÅ FÖRIHELLVETE!

Jag gillar min playlist på bloggen, jag vet inte om så många andra gör det. Jag försöker iallafall byta första låt typ varje dag eller när jag har tid så att det inte ska bli så uttjatat. Själv kan jag tycka att det är lite jobbigt när man lyssnar på spotify till exempel och man går in på någons blogg som också har musik och det blir någon skränande jobbig blandning av Kurt Cobain och Lady Gaga, Hannah Montana (wtf??) eller Beyoncé. Om någon stör sig jättemycket på det kan den väl säga till så ska jag fundera på att kanske avveckla min mixpod på fishface.


Att irritera sig på småsaker



Vad är det som gör att så många killar tror att tjejer har små fötter? Jag vet inte hur många gånger jag har hört killar utbrista "shit, är det du som har stora fötter eller"? Va? Jag råkar ha storlek 38 och det är 38-39 som är vanligast bland tjejer. Visst är det en del som har små och söta 36er men det är inte lika vanligt och visst är små skor mycket finare än stora men snälla låt mina fötter vara så stora/små som de är.


One Piece

Haha var inte det här det skönaste jag sett på länge??!
Jag måste ha en sån att mysa i. En rosa. Snälla.

 

 


 

Citerar någon som heter Daniel Lövgren

"USA är så maktgalna så det är äckligt.... de är som brats!"


Who do you think I am?

Tillit. Det är ett krångligt ord, kanske inte att säga men att däremot tillämpa.

Jag har kommit fram till att jag verkligen inte är en "förhållandeperson" att ha en pojkvän typ. För när jag börjar tänka så blir det lätt att det skenar iväg och börjar planera hela mitt liv. Om man blir tsm med en person planerar man ju i de flesta fall kanske inte att göra slut och vad blir det dårå? Jo att man kanske måste leva med den där människan i hela livet alltså skaffa barn, flytta ihop och allt sånt. Hjälp, jag vill ju få tid till att förverkliga migsjälv och har inte tid med att gå och bli kär. Jamenar tänk om det går som jag vill och jag drar iväg till Australien eller nånannanstans, ska jag då dra med mig den där eller ska jag be han vänta på mig tills att jag kommer hem? Det låter ju inte rättvist, han kanske vill förverkliga sig själv på ett annat sett. Nej jag har inte tid med kärleksförhållanden.

Å andra sidan. Hur mysigt skulle det inte vara med en person som man alltid kan umgås med, skratta åt allt med, sova med, kalla för "älskling" osv. Alltså, ja ganska men näe det är något som skrämmer mig. Jag har hittills inte haft ett förhållande som har fungerat bra en längre tid. Och det kommer jag nog inte få heller med den här inställningen. Men vafan, jag ska ha barn om ca 10 år, resa runt i världen och tillslut bosätta mig längs någon strand och bara chilla livet ut. Ta ett jobb där det finns och bara leva. Jag behöver inte oroa mig för att "hitta någon".

Inget svensson liv här inte NEJ TACK. Sverige med radhus, sportlovsveckor, vårslask och inte minst den svenska jantelagsmentaliteten är något som jag förhoppningsvis kommer lämna inom 2 år.

Gosch jag behöver hitta på något roligt...vad sägs som att supa skallen av sig på studentkryssningen på lördag? Börjar redan på fredag hos Lollo som fyller år. Får se om Goya har öppet på söndag som de hade förra året. Blir 3 dagars non-stop fylla. Det gillar vi.


Morrn

Älska utmaningen, livet är ett spel - en lek och jag försöker väl vara den som är i ledningen. Men det är inte alltid så lätt för jämt är det någon som ska försöka lägga sig i min spelomgång och tävla om första platsen. Inte bara det, det finns också dem vars liv/lek inte tillfredställer dem och vill därför sno åt sig en del av spelplanen. MIN SPELPLAN. GE FAN.

Men det förstås, älska utmaningen och röj spelplanen, skjut ner dina motspelare.



Press

´Jag har verkligen inte tur att hitta kläder som jag vill ha. Nu har jag hittat en par skitfräna gröna skor på http://boardlife.se/ men haken var nu att de endast fanns i storlek 41. Kräsen som jag är köper jag inte så ofta kläder för jag vill hitta det som verkligen tilltalar mig. Med undantag för rätt mycket för när jag inser att jag verkligen behöver något, typ när jag köpte mina nya sneakers i vintras för mina tidigare var utslitna. Dessutom kommer det här med pengar in. Ja skulle jag ha en lite större inkomst (eller helt enkelt någon annan som betalade) skulle jag inte alls vara lika kräsen. Men nu är jag fattig tonåring och jag är kräsen med kläder...men det finns mycket som är snyggt. Bland annat de där skorna. Puss.



Gnight

Snart äre dags igen för JOSS - Jon Olsson Super Session att äga rum igen. Åh vad jag vill vara i Åre då men det verkar som om det blir svårt. Fa-an. Jag kom och tänka på det eftersom jag nyss satt och kollade på förra årets bidrag på http://www.tvare.se/JOSS.html

Nu är jag typ sjukt taggad på att åka skidor igen! Men mina knän värker även nu när jag sitter här vid datorn så det kanske är hälsosammast att låta bli.......eeeh? hälsosammast? vem försöker jag lura? det som är mest hälsosamt är att må bra och det gör jag i fjällen, i Åre, i backen, på skidorna punkt slut.



So's your face

"When you die your'e dead"

Rätt produktiv. Så kan jag se på mig dag idag. Fick väl inte så jätte mycket gjort i skolan och när jag och L skulle plugga i bibblan efter vi slutat skrev jag kanske 1 eller 2 rader sen satt jag bara och stirra på skärmen och insåg att det var lika bra att gå hem och dejta tvn. Så det var vad vi gjorde, och åt mackor med ost och marmelad på. :D

Sen kom Johanna förbi och joinade dejten. Sen gick Lollo och jag och Johanna gick till texas longhorn för att fixa praktikplats till mig. Det gick hur bra som hellst trots att jag var lite nervös innan, jag som inte brukar vara nervös??. Jag vill vara på ett mindre ställe och det verkar så mysigt på texas, ett plus var att de jag träffa verkar schyssta. Kanon helt enkelt.

Jag och J pratade ett tag efter det sen gick jag hem och käkade och sitter nu, när jag inte skriver,  spelar jag gura och väntar på att badkaret ska fyllas. Jag klarar inte skolarbete atm. Det blir inget gjort och jag lessnar.

Nu kallar vattnet.

 


In the sky with...?



Åh, jag är trött...så trött. Jag är ganska peppad på helgen dock. Jag har övernattning med "mina barn" på hästmuren och Peter och jag ska ta med våra gitarrer och spela när vi ska ha lägerbål (som jag bestämt att vi ska ha). Hoppas Peter drar ut lite bra låtar. Det är så mysigt och sitta vid brasan och grilla marsmallows och bara mysa, lägger man till ett stilla gitarrplock blir det hela ännu mysigare. Synd bara att de här barnen är såpass gamla att de är uppe hela natten och man knappt aldrig får lugn och ro. Man kanske skulle lägga lugnande medel i deras mat så skulle situtationen bli mer uthärdlig. Nej skämt åsido så är jag glad över att det blir en myshelg nu som en liten paus mellan förra veckans Åre och studentkryssningen som är nästa helg.

Over and out.


Polly wants a cracker...


Hallå...det borde anses som en större bragd att ta sig hem utan att bli begravd i ett snöras, drunkna i en vattenpöl av storleken JÄTTESTOR eller halka och slå ihjäl sig. Jag och Lollo var tvunga att gå en annan väg än vanligt för att ta os hem till mig idag. Jag ser det som ett gott tecken att snön som jag tidigare var så glad över äntligen håller på att smälta och rinna bort som vatten.

Undra varför +6 grader är varmare på våren eller på sommaren...finns en del möjliga anledningar men jag nöjer mig med att jag vet att det är påväg mot sommar. Ja jag kommer sakna skidåkningen men hey, vem säger att man inte kan åka skidor på vatten?? Ska bara fixa båtmotorn först...eller låta någon annan fixa den. Annars får jag väl åka lite i hillevik om jag inte jobbar i öregrund eller nån annanstans ist för att jobba i hillevik. Hmm undra hur det blir....

Sommar är iallafall vad nästan alla pratar om och det märks att hur mycket vi ändå älskar när den första snön faller så är många JÄVLIGT less på snö nu.

Tack och hej.

Mars 8, 2010

(glömde publicera detta för 2 dagar sen)

Ja jag är i Gävle igen nu. Som så många gånger förr.

Som de flesta kanske vet om så hade jag en kickass vecka i Åre förra veckan. De första dagarna låg jag dessvärre inne och var sjuk vilket inte var uppskattat. Men på tisdag var jag tillräckligt frisk för att åka ut och pajja knäna och festa på kvällen! Kusin, moster och Pelle kom upp på tisdagen och kusin och jag körde hårt ressten av veckan.

Jag tänker faktiskt inte säga så mycket mer. Det är för mycket som hänt för att kunna ge en klar bild av allt. Haha men de två sista dagarna var roligast, de spårade kanske lite på lördag morgon och vi kom ham strax före 06. Sov 2 timmar den morgonen.

Lagomt sliten var det bara att face the facts och sätta sig i bilen och åka hem. Smartskallen Carro åkte med sätesvärmen på hela vägen och undrade varför i hellvete det var så varmt. När vi stannade bilen hemma sa mamma "men varför har du sätesvärmen på??" Illa...

Tiden framöver blir äckligt jobbig. Nu vill jag bara skita i allt och lägga mig i en båt som stilla guppar i vågorna.


Mars 3, 2010

Men näe NÄE. Jag var inte och köpte de där awesome brillorna igår, tänkte göra det idag....men NEJ någon hade köpt dem. Så gåre när man är lat och skjuter på saker och ting.

Igår var kul, inte lika kul som v 7 men det funkade. Det är en helt annan stämning nu när byn är infekterad av sthlmare.

Gulligt

Haha titta vad jag hittade när jag av en slump var inne på gavleveckan.se...En vimmelbild från heartbreak 12/2





Happyland

Haha det första jag gör innan jag ens kommer till backen är att
hoppa platt rätt ner (i pjäxor) från ca 1 meter på en asfaltsväg,
jag har då inte påstått att det var särkillt intelligent.
Det small till i knäna så det hördes ända till Norge och därefter
hade jag ont i knäna mer än vanligt under ressten av dagen.
Är huvudet dumt får kroppen lida finns det något som heter.
Här har vi en som vet vad det betyder.

Nu har jag druckit upp min rom+cola och ska ta och duscha.
Egentligen vill jag sova en stund men jag ska upp till Åre-butiken
och köpa de där brillorna jag såg i söndags.
Om de finns kvar...

Ser typ ut såhär, inte riktigt lika skitsnygga som de på bilden.
Men som en dålig kopia som DUGER.






And no matter what I say say or do
The road lead back to you

Cirklar

Se upp i backen, tusen hål i nacken!
-eh alltså, varför säger man så?
Imorgon får jag äntligen åka skidor igen efter 3-4 dagars förkylning. Det har varit såå löjligt för jag har inte kunnat prata, rösten har varit borta, helt död. Nu är jag tillbaka och kunde prata med L baby i 40 min idag. Det hade inte varit möjligt igår.

Tydligen så snöar det hemma, mycket, ja det gör det ju inte här. Tack för den moder jord! Du ska alltid vara så jävla ironisk. Jävligt ironisk. Jävligt drygt. De har halvt som halvt stängt valvet för all snö har blåst bort från backarna. Det gäller att hålla ut en bit om man vill åka i packad snö utanför pisten *tummen upp*.

Ajajajajaja. Just nu sitter jag och drägglar över en ashet Pierce Brosnan som James Bond. Det är väl det mest spännande som hänt idag. Men trots allt så är väl det här stället det bästa att vara på om man vill tillfriskna på, pigga upp sig och starta om på. Jajjemän imorgon kör vi.

Nämnde jag förresten att jag har lyssnat på hoffmaestro och looptroop rockers HELA dagen och att jag inte har lessnat? Nej tänkte väl det, men nu har jag sagt det för det kändes som om världen, eller iallafall mina trogna läsare, behövde få veta det.




RSS 2.0