ÅH

Don't worry, be happy. Jag undrar i hur många bloggar den frasen finns med. För att bara hålla sig till bloggar liksom. De få orden kan ju kopplas både till en mysig låt och att någon kanske faktiskt bryr sig om en. Nån som inte brydde sig om mig idag var den person som tog en av mina vantar utanför köket...Fittnylle, du ska dö.

Förressten...jag var i tidningen i måndags, bild på dansen..jag har svart tröjja och blåa tights...syns knappt att det är jag.


It's complicaded

Ehh...ja
jag behövde ett eget blogginlägg för det där..det är nämligen så att jag har upptäckt att jag inte pallar längre. Den här veckan känns som "the vecka". Då allting händer dvs. Imorgon ska jag jobba match, lagomt nervös för det kan jag påstå. Sista praktikdagen på fredag, ganska skönt men ändå jobbigt. Godishajk i helgen (deltar inte så mycket). Dansavslutning på söndag. Ja det är väl kul förutom att vi inte är klara med new schoolen! Och jag kan den inte!! Min hjärna vet för det mesta vad den ska göra men eftersom min kropp är sjuuukt slut hänger den inte med på det hjärnan säger. Jag kunde det förut men nu kör det bara ihop sig. Samma med moderna, inte lika men lite iallafall. Det känns ju inte bättre när nästan alla som jag dansar newschoolen med är jätteduktiga tävlingsdansare och är WAAAY mycket mer duktigare än vad jag är. KUL, jag kommer göra bort mig...

Men jazzen och raggan känns lugn. Men som alltid....man vill ha 3 veckor till på sig att träna. Vi får se hur det går helt enkelt. Nu har jag lugnat ner mig lite, kanske kan somna snart dårå. Börjar 11 imorgon och det blir till att åka buss för jag trodde jag var tuff i morse och tog cykeln när det var iskana hela vägen. Jag trodde jag skulle halka omkull men jag gjorde det inte men tänker inte chansa en gång till...!

Nu blire till att duscha och sen sova!!
G'natt


...

ÅNGEEEEEEST!!!


Orka blogga kl 00 på natten

I dessa dagar har jag knappt tid till att blogga. Tränar och jobbar om vartannat och den lilla tid jag sitter vid datorn går mest åt till att chatta för jag orkar inget annat. Man måste liksom vara på rätt humör för att blogga, ellerhur? Det kommer nog bli annorlunda nästa vecka eftersom dansen slutat då och jag har kommit tillbaka till skolan efter 1 veckas lov och 3 veckors apu. Dessutom har jag fått en egen dator. Sist i familjen att få en men saksamma. Okej min lillebrors dator kostade ca 15 000 mer än min, men jag tror nog att det egentligen "bara" var 10 000 eftersom det var han själv som sa det. Fortfarande är det fruktansvärt mycket pengar (om man tänker på min ekonomi) och man ska fan tacka och ta emot när man FÅR en dator av sin farfar. Nu fick jag det sagt ockå. Jag tror att de flesta håller med mig.

UUUSCH! Inatt blir hela Gävles gator till is och kommer förmodligen vara det imorgon när jag ska upp till läkerol också. Jag är INTE pepp på att cykla upp till sätra må jag säga. Det får nog bli bussen tror jag. (Det kommer sluta med att jag blir sen och få cykla ändå ska ni se). Så om nån hör om en cykelolycka någonstans mellan söder och läkerol kan ni ju be till gud eller den ni annars tycker känns lämplig, att jag inte dog eller så. Tänkte bara ifall att...

Äsch, nu ska jag sova...Natt natt...


Det hänger på DIG


Längtar härifrån

"jag hatar söndagar, de ger mig faktiskt inte ett skit!"

Så sant som det är sagt. söndagar tillför världen ingenting. Iallafall inte på höst, vinter och vår. På sommaren bryr man sig inte om vilken dag det är. Tänk vad skönt det är när man inte längre har koll på vilken dag det egentligen är. Inte ha något inplanerat, inget bestämt, bara vara. Bara vara fri.

Hoppas de dagarna kommer


watching the time...

*gäsp* fan va otippat att man hamnade på fest, jag som inte skulle göra någonting ikväll. Idag har mamma och jag varit till köpis, jag var tydligen tvungen att göra något och inte isolera mig. På hemvägen stannade vi på stan och gick och fikade. Vi gick först till java men gick därifrån för de stängde kl 17 och vi kom dit 20 min i. Ganska uselss med andra ord. Vi kollade sedan waynes men det gillade vi inte så det slutade med en kaffe och pajbit på mingel och bar. Mycket mycket trevligt. Sen bar det av hemåt för att laga mat och så. Jag hade ingen lust alls att göra någonting men Lollo tjatade på mig att jag skulle med hem till linnea och kolla på film och spela rockband.  Jag gick med på det för jag kände att man kan ju inte slösa bort sitt liv med att sova. Jag träffade fia en bit bort på söder och vi cyklade tillsammans till brynäs. Vi kollade film och spelade rockband. Det vill jag göra igen! Linnea fick ett samtal och vi var bjudna på fest. Jag måste erkänna att jag var pepp på att supa *host host* för jag gör det så sällan. Så vi cyklade till nordost där det var en del roliga människor. Fortfarande EXTREMT otippat att jag skulle på fest men jaja, trevligt var det i några timmar. Som altid går klockan och folk beger sig hemåt, även jag. Jag kom hem före min mor som hade varit ute på krogen. Tur att jag inte mötte henne på stan, sånt kan bli jobbigt. Inte för att jag är skitfull vilket är bra för man ska inte supa! Det är dåligt för hälsan!! (A). Jag kan iallafall skriva och då är de heeeeelt ok ;D. Mor min kom hem strax efter mig och har nu gått och lagt sig. Det ska jag nog också göra....

GODNATT!!


Om jag nu visste vad jag höll på med

Det är märkligt. Nu mår jag bra igen. Jag bloggade och började tänka och skriva. Nu mår jag bättre.

Till saken hör att jag var lite depp innan. Mest arg-jagorkaringenting-jagisolerarmig-depp. Men alla har vi rätt att deppsa lite då och då. Så länge ingen annan berörs illa.

Jag borde allvarligt talat sova. Har slitit som en gnu i 2 veckor utan någon särskilld vila. Jobba (praktisera) i serveringen på läkerol med 350-400 gäster varje dag och sen dansa varje kväll tar så jävligt på ens krafter. Speciellt när man jobbar på helgerna också. Nu när det är så nära inpå terminsavslutning och uppvisning kan man inte strunta i dansen heller. Men snart återgår jag till det vanliga. Då dock utan dans för då har det uppehåll. Fram tills dess jobbar jag på max (inte hamburger restaurengen för de som är ointelligenta och tror det) på vardagarna och vilar till max på helgerna. Lovade migsjälv att inte göra nåt i helgen. Dels för att låta kroppen vila och inte riskera att bli överansträngd för att inte tala om att bli sjuk. Vill inte ha det som förra året då jag sprang till sjukgymnasten och ortopeden. Särskillt då när jag ska åka mer skidor när dansen inte är lika mycket i fokus. Nej usch. Denna helg ska jag göra allt för att må bra. Hitta tillbaka till migsjälv efter denna hemska och mörka höst. Välkomna vintern. En årstid jag tycker desto bättre om. Längta efter snön. Filosofera. Dikta. Ha djupa diskutioner om litteratur, politik, etik eller psykologi med min mor. Nu överdrev jag kanske något. Det händer, men inte ofta att jag ägnar mig åt dessa saker. Det borde jag kanske göra. Det borde alla göra. Säga stopp och bromsa. Hinna ikapp verkligheten på ett så pass långt avstånd att man inte skadas av den men ändå har kontroll.

Jag vill, jag vill. Jag är en av alla som vill. Vi är alla lika, men vi skiljer oss så mycket från varandra.

Fan vad less jag är på hösten. JAG VILL HA VINTER!

"Det är jag som är viktigast i mitt liv"

Mitt liv är som alperna. Antingen är jag jätteglad och högt på toppen. Eller så faller jag flera tusen meter ner genom luften. Eller så är jag längst ner i dalarna dit inte ens ljuset når. Om jag är glad så är jag jätteglad, är jag ledsen så är jag helt förstörd. Är jag påväg upp eller ner så är jag halvt hjärndöd. Känns det som iallafall. Jag bara lever. Bryr mig inte. Kan skratta, kan tycka, kan gråta. Men inget är av något större intresse.

Jag kan själv tycka att många gånger blir jag väldigt elak. Åtminstone inombords. Jag tar på något sätt fram den onda sidan i mig. Är det något jag vill? Jag vet inte, det bara blir så. Även om jag själv kan tycka att det inte är så bra.

När jag många gånger försöker förklara och beskriva hur jag mår och varför, är det för att få andra att inte tro och tycka saker som inte stämmer. Men vad tjänar det egentligen till? Människor är människor och människor tycker och tänker vad man än säger till dem. Så är det. Så varför öppnar jag mig då till den som lyssnar och läser? Jag vet inte. Kanske är det ett rop på hjälp från en svensson tjej som inte har lärt sig vad livet handlar om? Som bara tycker synd om sigsjälv. Kanske är det påhittade känslor från någon som bara vill åt den meningslösa uppmärksamhet som känns meningsfull för den som har ett meningslöst liv? Är det helt enkelt så att jag vill att folk ska rikta sina ansikten ifrån mig, glömma mitt namn och låtsas som om de aldrig träffat mig? Det finns många olika teorier och funderingar och ingen vet egentligen vad som stämmer. Jag själv vet inte. De bara kommer. Känslorna alltså. Det enda jag vet är att jag vill uttrycka mig. På något vis kunna reflektera över migsjälv. För det viktigaste i mitt liv är ändå jag. Utan migsjälv skulle jag dö.

Whatcha think about that?

WOoOW, värsta tjaffset mellan mina kära kollegor idag, haha! De är ju nästan värre än oss i klassen! Men de gjorde de på att liite vuxnare sätt. Tur att de har mig, annars hade de väl börjat slagits? Vem vet... Det var främst 2 av de 3 som är i serveringen med mig (som man iofs märkt att de inte kommer så bra överränns tidigare) som började "tjattra" (jag tror de tycker om ordet "tjattra") Medan de stod där och bråkade städade jag det mesta själv och kom inte därifrån förrns 17.30...ist för 16.00. Jag vet inte hur länge de blev kvar där men har de otur så står de och "tjattrar" fortfarade. Haha, kul hade jag åt dem iaf...lite drygt att torka alla bord ensam men jag tror de uppskattade det. Man ställer väl upp ;)

Förutom att de grälade lite idag så trivs jag OTROLIGT bra på läkerol. Första veckan var väl lite sisådär, förutom fredagen som var jätterolig. Men jag har verkligen kul och alla är jättesnälla. Det enda är väl att det är lite lite folk som jobbar på för mycket arbete, och det är väl då som folk blir trötta och missförstår varandra om ansvar och bla bla. Men det är inget som berör mig. Jag tycker om dem och det verkar helt klart som att de tycker om mig också. Hihi.

Ända sen jag kom hem har jag sprungit runt och letat kläder som jag ska ha på dansen. På New Schoolen så tyckte Johanna (=återigen min danslärare) att vi skulle ta på oss typ allt vi hittar och allt som kan se för mycket ut. Jag har som vanligt inte haft tid att tänka på klädsel förräns typ samma dag som jag ska använda det. SMART. Men jag tror jag hittat något ändå. Vi får se hur mycket mer inspiration jag får efter ikväll då vi ska testa allt. Bild kommer på det senare.

Jag ska vara nere på Ackes lokalerna om 18 min så det kanske är dags att sätta lite fart.  TJIPP!

November regn är det kallaste som finns!

Seg, trött och har ont i kroppen. Så kan man beskriva mig idag. Visste att det var påväg. Mammas kompis sa att jag nog var påväg att få influensa. KUL. Så nu knarkar jag alvedon och ska försöka komma i säng tidigt. typ 21.30 hoppas jag på.

Som tur är var det lite folk i restaurangen idag så man slapp slita ihjäl sig. Men trots det så värkte det i mina leder på ett sånt där sjukligt sätt när jag satt och käka vid 14-tiden. Sen cyklade jag hem lite tidigare från läkerol för att hinna hem innan jag skulle på bup. Såklart skulle det börja spöregna så att jag hann bli dyngsur innan jag kom fram. Kanske inte var så bra med tanke på att jag redan är lite sjuk.

Jag hade tur och regnet hade upphört kl 17.25. Jag svängde snabbt förbi klädpiraten på hemvägen och köpte en vit t-shirt i storlek XXL. Med ca 20 min kvar innan juniorscout mötet skulle börja trampade jag hem för att byta om till danskläder och hinna äta. Eftersom jag kände mig hänging fick jag inte i mig mycket mat. 

Kom till Lokalen till 18.00 och började mötet. Vi ropade ropet, eller, inte jag, jag orkade inte för nu hade min kropp börjat ge upp på allvar fastän jag tidigare hade tryckt i mig 2 värktabletter. Blev mycket tacksam när barnen ville leka "sångleken" som inte är så fysiskt ansträngande. Sångleken går ut på att jag som är ledare säger en bokstav,tex. A, då ska barnen, som är indelade i olika lag, så fort som möjligt sjunga en låt som börjar på A eller har en refräng som börjar på A. Det lag som fortast ställer sig upp och sjunger en låt får poäng. Simpelt, ellerhur?

När leken var slut mådde jag mycket bättre och Murre (en ledare) hade bestämt att vi skulle pyssla och slipa smörknivar och plantera hyasinter. Jag har aldrig i hela mitt liv som scout planterat. Men men...är man 10 år tycker man det är roligt. Jag hann faktiskt plantera en hyasint innan jag kilade iväg till dansen.

Johanna (min danslärare) var i julstämning så vi fick rulla till julmusik (rulla= röra sig på golvet). Och sen körde vi dansen. Jag hade helt enkelt inte tid att tänka på att jag hade ont. Vi testade våra scenkläder och det såg faktiskt riktigt bra ut tillsammans.

Jag cyklade hem, jag hjälpte mamma att tvätta, jag käkade hallonkräm, jag skriver blogg och nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och till sist sova. Godnatt!


"om vi kör ihjäl oss så gör vi det med stil"

Ojj...jag har inte bloggat sen i torsdags, har inte haft tid helt enkelt..

Helgen har iallafall varit jättebra. I fredags hade jag en jättebra dag på läkerol. Disney on ice eller vad de nu var det hette som de skulle ha på kvällen hade genrep under dagen och det var mycket trevligt att stå och kolla på när man torkade bord(!) På kvällen var det inflyttningsfest hos PerK förutom att Peter var svindryg var det mycket roligt. När vi skulle gå hem så spöregnade det och det var allmänt hemskt. Men vi (jag och Lollo) gick förbi grillen vid munken och käkade fyllemat och det var guld värt! Han som stod och gjorde maten var väldigt knäpp, han frågade vad vi hette och började sen sjunga på Lollo, Lollo Loooooollo, Lollo Lololololooooloo, (ja och så vidare). Mycket bra marknadsföring att vara rolig och få folk att skratta. Vi kom hem trötta, dyngsura men ändå glada, (okej jag var arg och less på en person men det var väl inget ovanligt).

Jag och Lollo klev upp runt 12.30 och käkade frulle medans vi kollade på tv. Vi kom fram till att vi hade det jättemysigt och jag tjatade om att "shit vilket bra dygn det har varit!" för jag hade varit på ett glatt humör nästan hela tiden. Vid 14-tiden nångång insåg vi att vi lära sätta fart om vi skulle hinna bli klara och hinna ner på stadshuset till kl 16. Så vi gick till varsin dusch och nån timme senare och efter några skivor bra musik kunde man inte se skillnad på de monster som tidigare med trötta och svarta ögon satt och halvsov framför tvn (<-talar mest om migsjälv där) och de snygga tjejer som sedan stod framför spegeln klara att gå ner och jobba på stadshuset.

Vi hade undertiden vi sminkat oss försökt få tag på Johanna men hon är ju duktig och hade sabbat sin mobil IGEN. Men hon ringde tillslut och vi träffades nere på stan 15.55.

Vi blev insläppta av Johan och fick reda på att vi skulle servera Gästriklans ishockeyförbund. Jag kände dirkekt att hockey verkar vara mitt kall, eftersom jag först och främst älskar hockey och jobbat på läkerol arena och dessutom fick APU på samma ställe och nu dethär. Det var till en början Jag, Lollo, Johanna och Mathilda från HR 3an som dukade upp och förberedde middagen. Lite senare kom Maria och Frida och hjälpte oss med det sista. Jag och Mathilda ställde oss i foajén och serverade fördrinkar och sålde avec biljetter och efter det sparkade festen igång. Partypistolerna spelade och det delades ut utmärkelser. Mat (klassisk skagenröra till förrätt och svensk oxfilé med hasselbacksinspirerad potatistårta men jordärtskockskräm och sparris till varmrätt) dukades fram och dukades av. Kaffe, tryffel, vin och sprit serverades. Borden röjdes och drogs undan medans jag och Mathilda stod i baren och sålde yttligare alkohol till gästerna fram till att dansen började. Då öppnade stora baren och vi drog oss tillbaka in i köket. Vi diskade och jag kan inte påstå att det var det minsta tråkigt. Jag var fortfarande på strålande humör och sjöng och skrattade ända tills vi gick hem vid halv 1 vilket var ganska tidigt jämfört med sist, vi hade dessutom 3 nya inbokade arbetstillfällen varav en bara är preliminär. WOHO! jobb=pengar=carro glad=lycka på jorden, nästan. Hehe.

På våran väg hem mötte vi Linnea och Kurt utanför donken. De hade gått modevisning på goya och Linnea hade tididare på dagen kommit hem från USA, det lyxbarnet. Vi kom fram till att det var sent och vi borde gå hem men innan vi gick bestämde vi att vi måste ha en rockband kväll hemma hos Linnea. Det ser jag fram emot!

När jag och Lollo kom hem till mig var klockan efter 1. Vi var jättehungriga och ställde oss och gjorde varma mackor och varm choklad med grädde och värmde lasagne. Nam nam. Vi ville kolla på film och Lollo sa att hon aldrig hade sett snövit så jag kände mig skyldig att låta henne kolla på den. Inget mig emot för det var så länge sen jag såg den. Man glömmer hur mycket bättre gamla disneyfilmer är än de nya. Åh, den var perfekt som godnattsaga för sen sov jag jättebra och vaknade runt 11 före Lollo! Det har nog aldrig hänt förut. Klev upp vid halv 12 ungefär och efter ett tag tittade också Lollo upp ur källarn.

Vi käkade återigen frukost och kollade på Idol reprisen. Av allt att döma har det varit en jättebra helg. Idag är det ju dessutom fars dag och vi ska hem till mormor och morfar och käka middag. Jag vill också hinna upp till kyrkogården för jag har inte varit där sen den 21a januari. Jag kommer nog inte hinna det för att jag är så seg...

Nu börjar det mörkna och jag ska ställa mig i duschen och sen klä på mig. PEACE!


Bomkah!

Dimma! Fucking jävla dimma, och is på marken! Det var ett hellvete att cykla till Sätra imorse kan jag säga utan att överdriva. Jag sov 45 min mer än jag borde och käkade därmed inte frukost. Dåligt. Dagen flöt på som vanligt med ärtsoppetallrikar och ovanligt mycket disk eftersom folk tar, utöver soppskål och assiett, typ 2-3 vanliga tallrikar..varför????? Ja så nu har jag ont i handlederna för att vi dessutom hade skitdryg styrka på dansen, armhävningar är fortfarande inte min grej, och det såg ut som att det var ingen annans i min dansgrupps grej heller.

Trots dimma och trötta leder har det varit en bra dag. Fredag imorgon! Woohooo! Vi ska till PerK på inflyttningsfest, vilket betyder att jag måste hitta dricka av nå slag, det finns ju alltid nödlösningar (som typ t-röd eller liknande :'D) men jag vill ha -varm&kall-, det är ju så gott!!!

Vi får se hur vi styr upp det. Jag tänkte nämligen försöka sova tidigt idag. För omväxlings skull. Jag lyckas alltid somna efter 12. Det är ju inte jätte sent men det vore bra att komma i säng till 22 och få sova 10 timmar (haha jovisst och det kommer jag lyckas med).

Btw. Jag har massa planer på vad vi ska göra natten mellan den 28 och 29 nov.... höhöhö, Fia vet vad jag menar. Hoppas det blir av och att många deltar!!

goes vattenkrig
Åh, inför valborg 08... Jag och fia hade vattenkrig mot typ philip, eller rättare sagt, jag sa åt fia att hälla en hink med vatten över philip som låg och sov i solen, Fia fick en hink över sig också, och jag som var hjärnan bakom det hela slapp bli blöt!

hihi


Sömn är underskattat

Jag är trött, sitter som ett apatiskt fån framför datan och tuggar på ett tuggummi som för länge sedan har slutat smaka nått. Jag ville verkligen inte gå till apun imorse och halva dan hann gå innan jag tyckte det var lite roligt. Det kanske är så att de som jobbar där har dåligt morgon humör och det är därför de är så tjuriga? Malin hade ivf sin sista dag idag eftersom hon drar till egypten imorgon. Hon får ta igen sin apu när hon kommer tillbaka, stackars henne.

Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag vill sova men det är lagomt dumt eftersom jag då inte kommer somna när jag ska sova sen. Jag är inte jättepepp på dansen men jag måste gå för det är bara 3 ggr kvar innan uppvisning. Min kropp är verkligen inte van med att kuta som en idiot runt i en restautrang med massa tungt proslin på armarna i 6 timmar. Saken blir ju heller inte bättre av att det är mörkt och kallt ute. Jag behöver en kram.

Jag vill vara pigg när jag ska dansa, annars äre inge kul!!!

Kanske ska sova en timme ändå då...


Bom shakalak

Det måste ha hänt något idag. Att jag sett något hemskt eller nåt. Jag är bara så jävla avtänd på killar idag, alltså jag blir äcklad bara jag ser en. Nej det är inte så att jag har kommit på att jag är lesbisk eller så, men de jag tyckte va snygga igår är skitfula. Dock är de jag tyckte var skitfula igår är fortfarande likadana. Det är jobbigt i vilket fall. BLÄ!

Jag kanske bara har ätit nåt konstigt så jag mår dåligt i allmänhet, eller så har jag blivit allergisk mot testosteron eller vad vet jag?? Haha allergisk mot testosteron, stackars den kille som är det.

Nu ska jag iväg och dansa, har lite bråttom faktiskt, ses sen!

Du, jag, plånboken

Dansavslutningen på estraden börjar närma sig och scenkläder måste ínhandlas samtidigt som jag behöver ha annat också.

Jag måste köpa mig:

Ett rött linne
En lila sjal/scarf (eller om jag får låna av nån)
Färgglada tights (eller om jag får låna av nån)
En STOR vit t-shirt
Ett rosa eller gult band att knyta runt midjan (eller om jag får låna av nån)
Ett diadem

En foundation
En puderdosa
Två mascaror (olika)
En parfym

Ett par blå stuprörsjeans
Skidställ, så jag får en egen vinterjacka
Busskort
Hörlurar

JAG VILL HA LÖN


MÅNDAG - ge inte upp, det kan bli värre

Okeeeej. Nu är lovet slut men deppa inte för det! För Carro ska vara på --->Läkerol Arena Restaurangen<--- som servitris i 3 veckor!! KANONKUL!


Eller inte...

Visst att det är skönt att komma bort från skolan ett tag men det känns inte som att jag vill gå en 3årig utbildning för att sedan sluta som servitris?? Nej verkligen inte. Men å andra sidan så är det slappare i servisen jämfört med köket, iallafall på luncherna då det är buffé. Men det är det inte alltid. Som tur är kommer ju elitserien ha uppehåll ett tag för karjala cupen så jag slipper "jobba utan lön" på matcherna som är 1000 ggr drygare än luncherna. Det går väl an om man får betalt men nejtack ändå.

Vad får jag göra då? Jo eftersom det är buffé så går hela dagen ut på att plocka disk och...nej juste det var inge mer. Idag var det iaf match (grattis till segern Brynäs) så jag fick duka upp all star rummet där spelarna oftast käkar eller om någon annan bokat rummet. Vid min sida har jag Malin O från klassen, men tyvär så drar hon till Egypten på onsdag och jag blir ensam resterande dagar. Jag säger bara det, tur att alla(de flesta i alla fall) är trevliga mot mig. Hur kul skulle det vara om jag blev placerad på värsta stället där alla är jätteotrevliga? Nej egentligen tror jag att jag kommer trivas på Läkerol, bara jag inte gör bort mig så är det nog ingen fara. Johan och Johanna har ju praktik i köket så jag är inte helt ensam från klassen när Malin åker på semester.

Well well, snart är dessa tre veckor över och skolan börjar igen. Jag har listat ut med min mycket smarta hjärna att jag antagligen bara har ETT matteprov kvar. Matte B kursen slutar i jul och sen ska jag aldrig plugga matte igen!!
Om jag inte blir knäpp, men det hoppas vi att jag inte råkar ut för. Ellerhur? : )

Jag måste bara få tillägga att jag har 2 underbara vänner (jag har fler underbara vänner också) men dessa två umgås jag mest med och vi är så olika allihopa men det är det som gör oss lika. Vi passar ihop och kommer göra det tills döden skiljer oss åt. Om inte efter också :) Jag Älskar er!!!

SMILE


Kort dag ...

Kort dag idag då.

Igår efter middagen och en välsmakande dessert begav jag mig upp till Johanna på sörby. Vi gick och handlade godis och läsk för att sedan inta våran favorit position i soffan framför tvn. Med oss var också Robin, Martina och Lollo som kom efter ett tag. Det gick skräckisar på 6an hela kvällen så vi kollade på, the cell (mycket äcklig) och sen lite på The omen men den var tråkig så vi kollade på strandvaskaren tills klockan var efter 04.

Jag brukar sällan bli rädd av skräckfilmer men när jag följde Lollo till bussen så var det lagomt kusligt och när jag som bäst stod och ritade i frosten som var på busskursglaset påpekade Lollo att det var ett kors av frost på rutan. Jag hoppade till och skrapade snabbt bort det. Jag är inte den som brukar vara vidskeplig men man börjar ju fundera. När bussen hade hämtat lollo gick jag tillbaka till Johanna, nu var det bara Jag, Johanna och Martina kvar. Martina lyckades ha sönder en spegel (7års olycka) och när vi skulle hjälpas åt att bära ut mattan med massa glas på till balkongen såg jag en svart katt nedanför. Ganska kuslig kväll va? Då hade vi inte ens börjat kolla på strandvaskaren och vi väntade på att Johannas kompis Oliver skulle dyka upp. Vi kollade igenom filmen något uppskrämda av varandra. Det var främst jag och Martina som skrämdes, Johanna låg mest och sov. Jag och Martina följdes åt en liten bit på hemvägen eftersom Martina inte vågade gå 100 meter själv (till hennes pappa).

Jag cyklade därefter hem på en isig väg och somnade strax före 5

Blev väckt vid 10tiden av en Jimmy som ringde och ville prata om Malin...som vanilgt, men jag orkade inte vara vaken så jag sa hejdå och sov vidare tills klockan var nästan 15. Jag gick upp och satte mig vid min brorsas dator för att mamma skriver sin tenta på den som jag brukar ha. Nån timme gick och jag duschade och ställde mig vid spisen och gjorde plättar och nyponsoppa - sockerbomb. Det gick väldigt bra att laga mat idag, inte ett enda snesteg eller tappad plätt. Fin söndags dukning fick jag till också. Famlijen blev väldigt nöjd och nu sitter jag här. Mamma har gått ut och tagit en paus från skrivandet och jag har fått en stund med min favorit dator. Jag ska väl snart göra mig klar för att åka ner på lokalen och ha seniormöte. Jag tror vi ska baka idag, ingen orkar väl göra nåt vettigt som vanligt. Jag tycker vi ska börja på våran knoptavla så det inte blir så stressigt innan julförsäljningen.

Imorgon ska jag börja min 3 veckor långa APU på Läkerol arena restaurangen. Jag kommer hålla till i serveringen så kom gärna inte dit och ät, det kan bli jobbigt och pinsamt för mig då.

Halloween 2008

 

Snö. Snö snö snö snö :D

Lagom till att jag och Lollo skulle bege oss till Marlene igår hade det slutat snöa. Vi skulle på halloween myskväll o käka pizza och kolla på film för att Marlene hade fyllt år. Vad är då typiskt för halloween? Jo att man klär ut sig. Lollo var en fé med grönblå läppar och jag skulle från början vara en bonde men jag vet inte om jag såg mer ut som en bilmekaniker eller nåt. I vilket fall så var jag grymt snygg!

Eftersom att Malle bor i Hille tog vi 3an ut och träffade dessutom Johanna på bussen. Johanna var utklädd till hippie och jag tror övriga bussåkare tyckte att vi var konstiga. Väl ute hos Malle så käkade vi pizza (El taco) och kollade på Underworld (för andra gången). Jag tror vi var ca 10 pers och jag måste säga att Marlene hade snyggast spökoutfit för kvällen. Efter filmen tackade vi för oss och åkte tillsammans med Malles pojkvän David in till stan igen, då hade det hunnit bli ännu kallare och jag kom på att jag hade glömt kvar min halsduk och min skjorta hos Malle, men eftersom det inte är livsviktiga saker får de ligga kvar där ett tag. På bussen hade jag, Johanna och Lollo fått nå fel i huvudet och skrattade åt nästan allt vi såg. Tror David skämdes lite för oss. Hehe. Vi klev av på stan och gick i kylan hem till mig, inte David förstås som hade annat för sig.

Väl hemma var det förfest kan man säga, festfix var det också och min garderob blev väl genomsökt eftersom ingen ville gå i sina utklädningskläder. Alla hittade något de trivdes mer eller mindre i. Okej, ut i kylan igen. Som tur var bor Jimmy, som vi skulle till, inte alls långt ifrån där jag bor. Det hade varit annat om han bott i Sätra eller Bomhus eller på något annat drygt ställe. Efter en kall promenad var vi framme och festen var i full gång. Eller ja, vissa var i full gång, andra inte. Vi drack, dansade, skrattade och allt dedär andra som man gör tills Johanna tyckte vi skulle träffa lite kompisar till henne i Andersberg. Jovisst så vi satte oss återigen på 3an fast åt andra hållet och åkte upp till Andersberg. Efter ett tags irrande bland massa hus som såg likadana ut hittade vi fram till chrille och hans kompisar. Mer än så säger jag inte än annat att vi hade sjukt kul och jag och Lollo tog 10'an hem till mig kl 02. GRYMT skönt att komma hem tidigt.

Jag sov i ca 12 timmar och nu när klockan stax är 17.00 har jag varken duschat eller klätt på mig. Jag tror inte jag ska festa eller ut på nått annat hyss ikväll så jag kan gott och väl traska runt i pyjamas ett tag till.


RSS 2.0