Från golvet i hallen

Nu är allt packat, det sista ska in i bilen. Jag tyckte vi skulle åka vid 9 men kl 09.00 låg jag och sov. Haha, bra där. Jag har absolut ingen röst och jag känner aningar av feber någonstans. Men peppar peppar jag är INTE sjuk. Hej och hå nu ska bilen gå.

Bloggar igen när jag har tid och tillgång till internet. Puss


.

Åre om typ 13 timmar...yeah baby yeah.

Jag HATAR att packa. Det är nästan lika jobbigt som att packa upp.

Picture it, YEAH

I morse vaknade jag och kunde knappt prata, när jag kom hem flöt det på som vanligt ett tag sen efter frukosten förlorade jag typ hela rösten och funderade på hur det skulle gå i skolan när jag inte kunde prata. Jag ställde mig i disken hela dagen som för en gångs skull var roligt :) Jag slapp göra provet jag glömt plugga till men det lägger bara mer jobb på hög. Åh vad jag önskar att skolan var slut!




Haha, jag hade drömmar redan då...

LET IT SNOW

Tors 21 sep 2006 17:13


hoppas vi firar jul i Åre <3 för fatta roligt att fira jul i fjällen ^^,

Jag SKA jobba med skidåkning när jag blir äldre!, min dröm är att få vara off-pistguide i Canada eller nåt ^^, men jag har inget emot svenska fjäll...de har något i sig de också :)

men men det kommer nog inte bli så...>.< så jag fortsätter o plugga engelska istället för att drömma




25

Jag längtar otroligt mycket tills jag får lämna detta ställe. Lämna alla jävla människor och slippa se dem någonsin mer! Jag kommer kanske sakna vissa, ja det kommer jag men dem kan jag alltid hälsa på när jag får tid.

 


Kusins bilder från Åre



Nu väntar jag bara på Emils och Martins bilder och FILMER :D

Mina bilder från Åre


It's really not okay

Nu har jag stängt in mig i datarummet hörnet av lägenheten så att jag slipper se ressten av de som jag bor med. Jag är sisådär lagomt stressad med prov och arbeten som alla ska in på en och samma gång samtidigt som jag är så skoltrött att jag bara vill skita i allt och gå därifrån. Ikväll ska jag sova tidigt, sova länge för jag har sovmorgon och jag behöver vila, fröken är på väg att bli sjuk och det får inte hända! Nej nej jag ska åka skidor hela nästa vecka och vara så frisk och kry. Jaa-a då!

Hej hopp nu ska jag göra annat, typ spela gura eller läsa om viner i Frankrike och Italien.
Peace



Haha

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA HAHAHHAHH HAHAHAHAA -andas- HAHAHHAHAAAAHAHAHAAHAH

Okej, dagens roligaste var att se bilder på en man inte sett på länge. Hahaha! Stackars människa, stackars mig?! Men nu får jag skratta, HAHA!


Chill

Sitter hemma hos min baby nu med en katt i mitt knä och en annan stirrandes på mig med ögon som säger "du är ingen fisk, ge mig fisk". Hjärtat själv sitter och pratar i telefon och låter så vuxen så. Det var längesen jag var här och gosh vad snygg lägenheten har blivit!!! Jag skulle kunna inreda det exakt lika hemma hos mig faktiskt. Med en liten egen twist förstås ;)

Idag fyller min bror 15 år. 15 jävla fucking år, helt galet hur stor han är och hur gammal jag känner mig. Stackarn, han har en jobbig tid i livet framför sig. Plugg, tjejer, relationer, fester, hormoner..ja allt till en extrem nivå och allt är så gott som nytt! Tur att jag snart flyttar hemifrån så att jag slipper minnas min egen "mitten tonårsperiod".

Jag älskar mitt liv. Lite svårigheter måste man få genomlida och krydda tillvaron med. Med det menar jag inte -25 grader utomhus för det kan jag vara utan men det är kul med lite utmaningar. -Älska utmaningen. Som när man åker skidor och är på ett nytt ställe och rekar och man kommer till ett stup där man måste ta sig ner och tänker att "nu dör jag" men åker ner och klarar det. Liksom när man hittar ett ragg och inser att man inte kan få den men försöker ändå, en utmaning som jag tror ALLA varit med om eller kommer vara med om. Hehe man vet ju aldrig hur det går.


Hemma...igen

När man kommer hem till Gävle är ganska faschinerande hur livet kan komma som en käftsmäll. Allt från vardagsprylar till världsproblem som man hade förträngt kommer tillbaka som irriterande och dryga pop-ups fast värre. Det är faktiskt så att jag förtränger nästan allt från min vardag när jag åker bort, särskillt när jag åker till Åre. Inte mina närmaste vänner och viktiga saker, men alla detaljer kring mitt "vanliga" tråkiga liv. Det är ingen tvekan om saken. Jag flyttar när jag får chansen :p Är äckligt jävla skoltrött och det finns inget som är av värde i den här hålan.

Var man för sig själv och må lyckligaste själ vinna!

Helt.jävla.galet.

Nu ska vi städa, det kommer ta tid, igår var helt jävla galet.

Whoop whoop

FASHON BABY!

Undra om man kan påskynda mognads processen på en avokado, och hur man gör isåfall..hmm..jag vill äta den men det är för hård...blä

Min helg: Bada bubbelbad med L. Festa, sova, jobba, sova åka bil i 6 timmar, ÅRE!
Nu äre jag Metallica, U2, hoffmaestro och kycklingen som ska ha kul i nån timme . PEACE


:D

Jag har tänkt på en sak. Jag har tänkt på hur mycket mycket bättre jag mår och hur mycket mer jag uppskattar livet nu för tiden. För både ett och två och tre år sen bar jag på den där känslan. Den där känslan som hängde kring halsen och tyngde ner axlar och bröst mot marken och fick mig att många gånger längta bort från jordelivet. Men efter 4 år av ansträngningar har jag tagit mig ifrån det och mår nu bättre än jag någonsin gjort. Att kunna säga att "jag mår bra" utan att ljuga är så himla underbart. Jag har lyckats klara mig ur en negativ depressions spiral utan att falla tillbaka nu under vintern. Det jag har gjort har främst varit att
  • Sänka kraven på mig själv
  • Ge mig själv tid att tänka på mig själv
  • Reflektera över varför saker blir som de blir
  • Vara ensam på ett sätt som inte innebär isolering
  • Ha en mer avslappnad syn på livet
  • Äta och motionera hälsosamt
  • Vara nöjd över den jag är
  • Inte sträva efter något sjukt ideal (okej, jag lär jobba lite mer på det)
  • Spendera mer tid med folk som jag tycker om
  • Bildat en mycket stark relation med min familj
  • Funderat över vad JAG vill göra och uppnå


    I höstas var jag otroligt rädd för att falla tillbaka i samma mående som jag tidigare haft, nu känns det som om jag har repat mig såpass mycket att jag kan stå emot påfrestningar utan panikångest.
    Tacka vet jag självkänsla <3

    Men jag är fortfarande mycket rädd för att bli sårad men vem är inte det egentligen? Dessutom vill jag inte såra heller så det gör det ju ganska komplicerat både med vänskap och kärlek. Det är mycket lättare att inte tänka på det när man är ensam, men hur kul är det att vara det liksom? Haha nej, risker måste man få ta. Det får gå som det går och jag brukar säga att det är bra att bli härdad. Men återigen, det är inte kul och är det värt det?..Värt att tänka på iallafall.




Lördag Feb. 6, 2010

Efter en natt med ungefär 3-4 timmars sömn... och innan det också en bilfärd på 7,5 timmar också utan sömn. Jag kom hem ca 17.30, en kvart senare säger Markus att han hämtar mig typ 18. Haha, jag kan ju säga att jag packade väldigt fort. Markus och Sofi rullade in på gården och en stund senare var vi påväg söderut. I höjd med Uppsala svängde vi in utanför "blanka", polishuset och hämtade upp Jimmy. Med 2 bilar på 4 pers (!) och massor med sjöscoutväskor som tog plats fortsatte vår resa. I Markus bil där jag befann mig var det ljudbok på engelska innehållande Twilight eclipse som gällde. Det höll i några mil. Strax före Örebro var jag knappt kapabel till att hålla mig vaken men som tur var skulle vi stanna på MAX i Örebro. God bless MAX. Med snabba kolhydrater i magen klarade jag mig ända ner till Kullavik. ...ska vi snart börja mötet.

Yes I did I shot her

Jättetorka på ideer nu att blogga om. Men nu bloggar jag från annan dator :)
L och F kom och badade hos mig idag igen, innan hade jag mamma och L spöat en viss person i M.I.G och ätit glass och massa bulla :D Har dansat modern ikväll som den här terminen är hur kul som hellst, all creds till Johanna som leder våra kurser...Sen har jag också plockat ur massa saker ur farmors lägenhet som jag kan tänkas behöva när jag flyttar hemifrån, blev 2 flyttkartonger :D:D GÖTEBORG NÄSTA!! Jag och L ska flytta dit sen i höst, L ska plugga och jag ska jobba. Vi ska bo med E och festa järnet tills jag förhoppningsvis drar till Åre och säsongar! Livet är planerat i typ ett år framöver, sen får vi se. Nu ska jag ägna mig åt annat.

Peace

RSS 2.0