SOMMAR

Idag är en annorlunda dag. Min cykel har blivit stulen. En röd cresent damsnurra med svart, mjuk men sprucken sadel och halvtrasig pakethållare. Om någon hittar den eller vet med sig att den har tagit den natten till idag så kan den ju höra av sig. Min cykel är min käraste ägodel.

Men peppar peppar, det är underbart väder och jag sitter på balkongen och äter jordgubbar och rabarberpaj och dricker kaffe med min underbara Johanna. Nu vill jag inte skriva mer för vi ska sola.

PEACE!


Work it

(innan jag börjar skriva på det jag egentligen hade tänkt att skriva om måste jag bara säga FAAAAAANNNN DÅÅ!!!! eller attans som Lollos skulle sagt)

Ja, ikväll var det the D-day för en hel del folk. Göransson arena invigdes nämligen med en pampig middag på 3100 personer men underhållning av bl.a. Fredrik Swan, Malena Ernman, Thomas Ledin och många andra nummer. Jag hade tjänst i serveringen med ca 150-160 andra, inte riktigt säker på antal.

Dagen började med att jag och Lollo tog bussen ut till Sandviken. Det var jäääätte varmt men jag ska inte klaga! Det är skönt. Lollo var bakfull sen gårdagen och skulle promt äta på sibylla.

Efter minimealet så gick vi till arenan och skrev in oss, fick våra kläder, bytte om och sen var karusellen igång. Roligt hade jag iallafall, trots att det var mycket spring och mycket instruktioner gick det bra. Man kan knappt fatta hur mycket folk som var på middagen. Det är ca 1000 gäster på nobelmiddagen, vi hade över 3000. Större middag har aldrig tidigare ägt rum i Sverige. Göransson arena är också den största mulit-arenan i Sverige. Deni, det är en bra grej att ha med på sitt CV.
  <<-- Bilden visar de bord där det "fina folket" satt. Eller..tja de som ansåg sig finast. Dvs alla chefer och andra viktiga personer. Jag hade hant om ett bort med JÄVLIGT fisförnäma herrar och damer. Det var ganska roligt. Men de kan väl släppa på masken lite nån gång va? Aja, det som var dåligt var personalmaten. Vi skulle egentligen fått någon form av buffé men den kom aldrig så vi som var snabba tog de tallrikar som blev över sen varmrätten. Det fanns inga bestick men vi hittade plasthandskar: Vi fick helt enkelt sitta på golvet eller på pallar och utrustning och äta våran mat (som inte var spec god) med plasthandskar. Det var ju mysigt. Matpaus i 15 min sen vare upp och jobba igen. Som tur var hade jag och så vitt jag såg alla andra ett bra humör så det gjorde inte så mycket. Vi fick gå hem vid 21 ungefär. Några stannade kvar men Lollos mamma skulle komma och hämta oss så vi gick. Vi hann dessutom se ett mycket bra framträdande av Malena. Hjälp vilken röst hon har alltså, det är ju helt otroligt.

Nej nu ska Caroline sova i sin säng innan hon somnar på tangentbordet. Picknick med Johanna imorgon den som vill får följa med! :) Godnatt!

Shawty Get Loose

Åååh vilken bra dag :D

Det började med att jag försov mig så att jag inte orkade sminka mig så jag cyklade iväg till skolan nästan sovandes. Det är skönt att sova länge. Jag gjorde princesstårtor och jordgubbs- petit chou (osäker på hur det stavas). Vi var i konditoriet från 08.30 till 11.30, så det hann göras en del. På slutet fikade vi upp vår läxa vi hade haft. Det var att baka något internationellt. Jag hade gjort ganska goda sovjet-kakor. Det stod Sovjet i boken jag läste i så jag tyckte jag kunde vara lite historisk och baka något från en nation som inte längre finns. Eller så säger man bara att kakorna är Ryska kan man ju tycka. Men jag tycker det var roligare med Sovjet.

Sen cyklade jag hem och duschade och fixade mig, sen cyklade jag tillbaka och hade ett möte med min kurator på skolan. Vi har börjat jobba med en bok som ska handla om min pappa :) Mycket bra sak från rädda barnen måste jag säga.

Efter mötet så gick jag till filmsalen där vi kollade på mamma mia under hela svenska och engelskalektionen. När filmen slutade fick vi gå. Jag mötte några från klassen nere på Brända Bocken efter att jag varit hem och hämtat pengar. Jag glömmer alltid att ta med pengar när jag behöver dem. När jag inte behöver dem så har jag med mig dem och köper massa onödiga saker.



Vi satt i solen ett bra tag och alla utom jag drack, jag sparar pengar och undviker onödiga kalorier. Det dök upp lite mer folk senare men efter ett tag åkte några ut med Markus och skulle titta på och fota Ammie och Hanna som är på bal ikväll. Jag, Emma och Johanna gick lite på stan innan det var dags för mig att köpa jordgubbar och åka hem. Plankstek som huvudrätt och fruktsallad+kaffe som efterrätt. Grymt :D

Hunting

Jag vill jag vill, ååh jag är så nyfiken. Kom kom kom! Mina drömmar ockuperas! Ta det inte ifrån mig!

Idag har jag och Lollo varit i Sandviken på Göransonska arenan och gått igenom hur vi ska arbeta på invigningen på lördag. Förstå att vi ska servera mat till 3000 pers :D Det kan ju gå precis hur som hellst! Spännande. Vi slipper servera vin för det står redan på borden och all mat är kallskuren för att det ska bli så smidigt som möjligt. Underbart!

Åååhh...nu vill jag bara flytta hemifrån. Jag har en katt som löper (för femtioelfte gången) och det medför att hon jamar KONSTANT när hon inte sover. Jag har även en mamma som verkar ha ett extremt långvarit pms ryck. Hon klagar HELA tiden på allt. Allt jag gör är fel. Jag får inte göra si och jag får inte göra så...Det är dåligt och det är jättedåligt. Hon blir "så lack". Ja men jag tänker inte lyssna på henne om hon gnäller hela jävla tiden på småsaker. Jag vägrar låta mig köras över. Hon kan inte få mig att gråta eller vika mig. Då flyttar jag. Eller åtminstone undviker familjen. Jag kan bygga igen trappan ner till min källare om jag så vill. Jag är tillräckligt händig för att lyckas med det. ELLER så ändrar hon sin fucking attityd och blir trevlig och så slipper jag vara osams med henne 24/7. Sköt du ditt så sköter jag mitt. Nu kom hon och sa "börjar det inte bli lite sent för dig att sitta vid datorn om du ska ta rett på köket" (SOM NÄSTAN ÄR KLART) "du börjar ju halv nio imorgon" (jaha? som om jag aldrig är uppe vid den här tiden och tar mig till skolan dagen efter?) hon säger allt med en sån jävla överlägsenhet i rösten så man vill bara klappa till klimakteriekärringen. Hitta nån annan att ta ut din stress och sorg över. INTE MIG FÖR DÅ FÅR DU TILLBAKA DET. Fyfan va arg jag blir...inte för att det verkar så hemskt. Men hon säger saker var 10e minut, det har hon gjort de senaste 5 dagarna. Så förstå att jag blir galen.

Godnatt.

.

Sitter i skolan. Fyfan va kallt det är överallt. Temperaturen har sjunkit fort de senaste 2 dagarna. Dåligt.

Vi har nyss lyssnat på Jens Holm - EU parlamentariker - Vänsterpartiet.
Det är mycket bra att politiker visar sig ute på skolorna, att de gör ungdomar mer medvetna om deras makt i samhället och möjligheten att påverka utifrån egna åsikter och värderingar. Det är ändå vi som ska leva i framtiden och våra åsikter är viktiga.


Too much love, too much hate

Nu är jag seg, borde vara påväg till Johanna men jag fasstnade på mitt rum ist. Fyfy. Jag känner mig ganska sliten. Hänt lite för mycket på sista tiden, både bra och dåliga saker och jag har typ varit hyper jättelänge och det tär på mina krafter. Jag behöver verkligen ett sommarlov som jag både får vila på och göra massa roliga saker som får min energi att gå åt nånstans. Så att jag inte bara sitter inne på nån stol och studsar.

Pratar med Andreas nu iallafall.
Synd att det inte funkar för oss att vara tsm..inte nu iallafall
Det har vi båda insett. Och varför.
Jag saknar dig <3

Grrr ;) haha

Wierd weather


Jag och Lulu sitter hemma hos mig och tråkar. Lek med oss?? :D


Haha!

Frukost! Havregrynsgröt med solroskärnor och hallonsylt(!) (hade ingen annan sylt). Två halfrysta mackor med skinka och basilika samt ett glas juice. Det behövs handlas...

Jag börjar om 18 min men tänkte att ni skulle få se en bild från i torsdags


.

Åh...det regnar, jag har tråkigt, jag vill ut och gå. Kan fortfarande inte springa p.g.a mina skavsår :( de blir bara fler och fler :(
Dumma konstiga väder!
Jag vill göra något vettigt :) Gör något vettigt med mig någon??

"Sex är bra och sex ska man ha"

Waaah, save me! Jag sitter i en sal med massor av skolkamrater och lyssnar på en tant som pratar snusk och ritar pungkulor och vaginor på en tavla!

-så kanske någon i salen tänkte för ungeför två timmar sen. För idag har nämligen ingen mindre än sexual upplysaren Sandra Dahlén varit på skolan och undervisat i sex, relationer och lite annat smått och gott. Frågor ställdes, vissa lite mer seriösa än andra, Sandra svarade och jag och Lollo fnissade eller kollade mystiskt på varandra titt som tätt. Men när folk börjar prata om att ha sex med hundar börjar det bli lite äckligt. Då kan man ju hoppas (som Malin sa) att det inte är en chihuahua. Många ser sex som ett tabu-ämne, vilket jag tycker är tråkigt. Sex har allas förfäder haft för annars skulle det inte vara mycket kvar av mänskligheten. Det fanns säkert de som inte hade sex också, synd för dem.
Personligen så älskar jag att prata om och lyssna på när folk pratar om sex. Okej, inte överdrivet mycket som jag kanske fick det att låta, men det kanske finns en anledning varför jag, Lollo och Johanna skriver en bok om sex, det är ju inte heller ett ovanligt förekommande samtalsämne heller.

 Iallafall var det en mycket rolig föreläsning som hela svenska folket över 15 år borde få lyssna till.


Älx





Jag och Lollo vill lära oss skatea i sommar, jag ska förhoppningsvis äntligen ta mig i kragen och göra det!

Sommarvibbar

Som att tillägga till morgonens inlägg. Klart som fan att jag inte hade någon lektion. Jag är smart och smsar nån som jag antog skulle ha koll innan jag skulle ge mig iväg. Nu har vi tydligen flyttat tillbaka lektionerna till våra ordinarie tider på torsdagar och fredagar. Men imorgon ska vi ändå ha lektion, istället för den på torsdag. Alltså hur ska man kunna veta allt sånt?

Äsch, jag fortsatte med min planering av min danslektion och det tar tid kan jag säga. Eftersom jag måste ha allt så tydligt som möjligt för att inte göra några misstag och få allt att flyta på för att få högsta betyg riskerar jag inget, det blir mer jobb. Det var som Lollo konstaterade för någon vecka sen, "Är det där lika överarbetat som allt annat som du gör?" Det kanske läggs ned lite för mycket kraft på de ting jag uträttar. Men annars blir jag inte nöjd. Bara de bästa bitarna räknas. Right?

När jag fick huvudvärk av att spela samma låtslinga 10000 ggr böt jag om till mjukisträningskläder och sprang/gick till skolan där jag skulle möta syon kl 11.00. Möttes av värmen, sommarglädjen spred sig inom mig, snart lov, snart frihet. Sen började inte min lektion igen förrän kl 12.40. Jag han slänga ihop en kycklingwook med nudlar och teryaki, duscha och byta om innan jag gav mig iväg till naturkunskap A. Efter den lektionen myste vi i värmen.

Emma Pohjonen <3

Efter skolan tog jag och Lollo cykleln ner på stan med Emma på min pakethållare. Vi trängdes med alla andra Gävlebor och provade sommarkläder. Bara jag hade pengar att köpa någon liten kjol eller klänning eller strandväska skulle jag vara glad...

ja bilden är snodd för jag orkade inte göra en egen, men det fick symbolisera min önskan efter allt materiellt denna prylberoende värld erbjuder. Eeeh..?


Efter stadsbesöket cyklade jag och Lollo den knappa kilometern hem till mig och bänkade oss framför varsin dator medans vi gjorde matsäck eftersom vi skulle ut med Nordan och inte hunnit äta något.

Ca. kl 18.00 befann vi oss på Baggarevarvet. Med ungarna.



Inga segel var på -tattigt-


Jag var som vanligt Fürher-Carro och fick barnen att svabba däck under strikta direktiv.


Poser_tjej_91




GODNATT

FRED

Morgon morgon

Frukost. Nyttigmackor, krav-proviva, yoghurt med krav-nyttig-müsli, och mjölk...blä

Det är den här lektionen jag ska på nu som väldigt ofta brukar bli inställd. Kursen heter "choklad-konfektyr/internationella bakverk". Man brukar komma dit och få höra att vi inte har nån lektion, av någon dum anledning som att Jessica, vår lärare och mentor, är "sjuk" dvs hemma och rustar huset. Fast jag ska inte klaga, det är ganska skönt med 4 timmar att slösa bort.
Jag börjar om 17 min och jag har inte fått på min strumpor än. Aja, jag kommer väl bli lite sen, men det är väl inge ovanligt??




Cornelis till all ära!

Damer utan kläder ska man inte titta på! Fy skäms på dig medborgare som tittar ändå! Det är onaturligt att se en kvinna bar. Det kan man bli förstörd av den saken är klar.

Underbart väder. När jag efter någon timmes ägnande åt att försöka planera min danslektion gav mina högtalare upp igen..det är glapp i sladden och jag försöker leva med det. Jag hade hört det ryktas om ett vackert väder som befann sig utanför husets fasad. Jag tog mig upp ur min kalla källare i längtan efter att få läsa boken "molnfi bombnatt", en bok jag har hållit på med mycket länge eftersom jag inte brukar vara den person som läser mycket. Nu tror jag att jag läser den långsamt enbart för att jag inte vill att den någon gång ska ta slut. Allt det roliga tar förvisso slut någon gång, men det tänker jag försöka skjuta på.

Jag gjorde mig lite frukost, eller om man vill se det som en lätt lunch kan man också få göra det eftersom klockan var efter 14 på eftermiddagen. Jag satte mig med min dator, frukost och såklart min bok vid bordet på balkongen. Till en början blåste det faktiskt kallt och jag hade på mig både mina största mjukisbyxor och min största mjukiströjja, allt för att vara så mysigt komfortabel som möjligt. Men allt eftersom solen steg, vinden avtog och när jag befann min långt inne i min egen värld, bokens värld, 2a världskriget 1942-43 Mainz, var värmen för olidlig. Jag kröp ur mina kläder och frukosten på den kalla balkongen hade snabbt förvandlats till en underbar solande lässtund, som en början till sommaren. Efter några timmar i solen blev jag rastlös och slog på musik och övade dans på uteplatsen där våra utemöbler kommer stå efter att jag oljat in terrassen. Modern dans och jazz i en spännande blandning till Jan Johanssons blues-jazz-piano spelande. Mycket vackert.

Nu tvingar jag brorsan att laga mat. Han påstår att han inte ens vet hur man gör en ugnspannkaka, vilket är en av de lättaste saker man kan göra. Jag gav han ett recept och då tjatade han om att han inte vet att det finns formar. Efter att vi har bott 5 år i denna lägenhet på botten av samma hus vi alltid bott i säger han att han inte vet vad för köksredskap vi har. Typiskt män..eller, han är inte ens man än, så han kanske borde bli ursäktad? Haha nej, det visade sig att han nog hade sett mig och mamma laga mat typ 10000 gånger så han visste precis vad de fanns. Det var väl det jag visste. Det går inte att smita från köksfürer Caroline inte.

Nej nu vet jag inte vad jag ska hitta på, jag borde kanske fortsätta på min koreografi. Jag ska ha mvg i idrott, jag bara måste ha det.

   <<--- sommaren 2007

Söndag

FAN JÄVLA CEPE HÖGTALARE!

SLUTA GLAPPA!


Han såg på mig och han log

Klockan har slagit 02. Den trötta delelen av staden sover. Jag är trött men jag sover då inte! Det måste som sagt vara något allvarligt fel på mig....varför inte sova när man är trött?? Nej Caroline ska såklart sitte uppe och lyssna på gammal svensk jazz! Det är väl vad alla ungdomar gör? Självklart! Ha en sådan djup stund med sig själv och önska att man kunde sjunga. Ah, ack vad livet vore vackrare om man kunde sjunga. Inte sjunga som någon tråkig "Idol-stjärna" inte, jag saknar det personliga i musiken, var blev den av? Var tog känslan vägen? Handlar allt idag om 15 min i rampljuset? Tydligen, det får jag väl leva med och sjunga i min ensamhet så att ingen hör. Det är nog bäst så, annars kanske man hamnar på youtube och får jobbiga kommentarer ressten av livet. Det vill man ju inte, eller hur?

Godnatt älskade vänner ni kan få lyssna på Monica Zetterlunds tolkning på "visa från utanmyra".




Nu du kärring

Efter en seg start på dagen och lite deppanfall - jag blir så precis innan det åskar - är nu solen framme och jag och Lollo sitter och lyssnar på musik och äter sallad och den lilla mängd pommes jag hittade i frysen. Vi planerar att ta oss hem till Markus där Jimmy och Peter också är. Sedan vill vi hitta på något med David och Erik, men vi vet inte vad vi ska göra..

Vi vill till möja, supa slåss och bråka. Nej men vad gör man en lördagkväll om man inte fyller 18 förrän om ca 3 månader? Det är mycket irriterande må jag säga när nästan alla polare fyllt 18 och vill springa på krogen och de har skärpt kontrollerna nåt så vansinnigt så det är pinsamt att ens försöka ta sig in ändå. Den som väntar på nåt gott...Äsch vafan, jag har haft roligt utan sprit hela våren så jag är ganska stolt över migsjälv.

Nu vill Lollo byta om, jag kanske också ska göra det, har för närvarande bara vitt linne och en stor dahlin skjorta på mig älskar att bara ha sånt men det är inte så anständigt.

This is why I'm hot - låten spelas just nu, jag har som drivning att så fort man hör den låten gå ner på govet och börja med situps, backups och allt vad det heter. Haha, sämst...nu väntar Jimmy och co på oss med en "hemlig  gäst" så vi måste skynda på litegrann...

PEACE
  << -- Lollo hittade min hemliga kasse

.

Hur en tår blir till

Det slår emot dig som en kniv i hjärtat
Tankesinnet blir bedövat
Det går längs med ryggraden
Genom bröstet
Är tåren av sorg eller av saknad
River den sönder hjärtat
Som om en fasansfull explotion
Som inte går att hejdas
En del av tåren
Tar sig ut ur munnen
I någon form av ljud
Du har ingenting att säga
Bara smärta att uttrycka
En del av tåren
Spänner alla muskler
Som om du får ett anfall
Du förmår dig inte
Att kontrollera dina rörelser
Allt du vet är att du måste
Hålla tillbaka
En del av tåren pressar sig upp
Följer ryggraden
Vid varje pulsslag ökar vattennivån vid dina ögon
Tillslut för att inte drunkna
Måste du släppa ut den
Den som ser
Vet inte
Att tåren bara är
En droppe i havet

Kristihimmelsfärdshelgen

Mycket har hänt de senaste dagarna så jag har inte haft någon tid att blogga! Men nu är jag tillbaka.

Det jobbiga för mig är att när jag bloggar om en känsla så brukar jag ofta tappa den. Det är bra om jag mår dåligt, är arg eller ledsen eller så då jag kan skriva av mig, men det är dessvärre inte så roligt när man mår bra och skriver det och mycket av den bra känslan försvinner.. -Jag har aldrig sagt att jag varit normal -

Var ska jag börja?
Sommarkänslorna har börjat smyga sig på mig och jag mår bättre och bättre för varje dag. Jag umgås med mina vänner så mycket som jag kan, träffar nya sköna människor och jag känner att mitt liv styrs upp igen. Jag är fri med mig och migsjälv att göra vad jag vill. Jag är singel igen och jag trivs bra med det. Jag är ändå glad att Andreas och jag är vänner, förhållanden kan sluta så dramatiskt ibland, men vi gjorde det bra. Tack för 4 fina månader.

Sorbétkväll igår som är en årlig tradition.I år hade vi Trubadur tema. Det hela går ut på att blanda sorbét med sprit, dricka jätte mycket och bli kalas full. När alla sedan är på toppen av världen går allesammans en promenad på stan och det skall tas ett årligt foto på "fnasket i plasket" -statyn framför rådhuset. Den som känner till den statyn vet att den är omgiven av vatten. Om man är tillräckligt nykter kommer man ihåg att ta av sig skorna, är man för full vet man dagen därpå att man var för full för att man har antagligen förstörda och blöta skor.

Jag och Lollo mötte lite polare borta vid bion så vi missade gruppfotot men det styrde upp sig med att hon och jag + Fia tog en supersnygg bild på oss tre på statyn. Det var kallt om fötterna ett tag faktiskt.

MEN ingen var speciellt full :O
.

Mycket konstigt, tänk vad dyrt det måste vara att ha dessa sorbétkvällar om 10 år :( !!

Under hela helgen har jag varit sjuk till och från men på Fredagmorgonen (=13.15) kände jag mig mycket piggare. Jag mor och lillebror gick ner på stan, bror fick ett par nya skor och ett par skitsnygga jeans, jag var i ett desperat behov av ett par skor att dansa i. De blev ett par ganska fula vita men anledningen att jag köpte dem var att de sitter kvar på foten.

Det blev också en fuuul klänning från VILA som jag hade på kvällsdansen, ibland vet jag inte vad jag tänker med. Men man ska göra snedsteg också. Det var helt enkelt så att både mamma och jag var äckeltrötta och jag hade inget annat att ta på mig, att bugga i alltså. Mamma erkände det tillockmed. Och alla affärer serverade bara ett DÅLIGT utbud av kläder. Jag ser gravid ut i den, men den var mindre ful än andra och jag kan ha den att bara slänga på mig när det är varmt ute. Sådana kläder behöver vi alla. (om du fortfarande läser är jag imponerad)

Saken var den att jag hade lovat min mamma att följa med på dans på parken (estraden) denna Fredagkväll. Jag hade hoppats på att en viss person skulle komma (mammas typ bästa vän,jätterolig att dansa med) men han dök inte upp han inte  :( Jag kände verkligen av att jag har varit sjuk de senaste dagarna för jag blev trött som fan ganska fort. Mötte en hel del roligt folk faktiskt. Det är roligt när folk faktiskt vågar bjuda upp, själv är jag så feg så jag törs inte alls (A)

Jamenar, man måste ju hålla igång nu när danskurserna på ackes slutat. Nog för att det fanns sommarkurser men det var för få som anmälde sig till kurser som jag kunde gå på så det vart inge. DÅLIGT.
Dansa mer! It's good for ya!
Haha, folk måste tro att jag är konstig när jag sätter igång och stretchar. Men hur ska man annars hålla sig vig och smidig? Många klagar så ofta på att de är "viga som kylskåp". KLART som fan att ni inte är viga eller smidiga om ni skiter i att jobba på det! Gosch...

Imorgon tänker jag våldgästa Johanna tror jag, eller hitta på något roligt äventyr på dagen. Morsan är och jobbar på solvalla hela dagen så jag har lägenheten för mig själv :) Nästan, har ju en lillebror med, men alla älskar honom så det ska nog inte vara några problem.

Godnatt mina kära vänner som orkat sig igenom ett långt blogginlägg. Du som läst hela måste ha ett väldigt tråkigt liv.

PEACE!


Redan tidigt nästa morgon kom gryningen


För er som inte alltid fattar mina och Lollos hysteriska skratt anfall
Här har ni svaret


 

Smaken av smultron och doften av hav

Måndag, ny vecka, nya möjligheter, nya chanser, nya krafter. Vad ska jag ta mig till? Alla dessa nymorderniteter gör mig skvatt galen. Allvarligt talat, det borde finnas en broms för tiden. Jag hinner inte med. Det är jobbigt att bara se dagarna komma och gå men inte känna att man gör nåt vettigt. Jag befinner mig i någon sorts lugn stress. Jag är jättelugn på utsidan men jag kan inte slappna av alls på insidan. Jag behöver ett sommarlov, ett såntdär som är långt och soligt nivet.

Jag har några saker att se fram emot i sommar
Första lov veckan på landet, fixa med båtarna, vara med familjen, bada, sola, hinna med att ha tråkigt..
Midsommar blir nog också där ute, har inte planerat något annat
Peace & Love - en självklarhet, vi åker nog på tisdagen och lever det ljuva livet i en knapp vecka
Bugg kurs i hedesunda på några kvällar efter det (det är faktiskt mysigt och jag tycker om att bugga....säger jag till den som skrattar!)
Dalacampläger med barnen :) roligt eftersom det är Carro, Fia, Lollo och Camilla som ska vara ledare i några dagar :D
Jag fyller faktiskt 18 under sommaren och jag förväntar mig ett hejdundrans kalas (!)
Sen ska nog jag och min moster åka till Rom eller Paris eller nån annan stans :)

Finns nog fler saker jag ska göra...nu ska jag sova..godnatt





Syster sol <3




Puss på världen!

Idag är det en BRA söndag :)

Jag har  varit på stan med Lollo och investerat i nytt smink och några smycken, jag har också sett kläder jag vill ha och kommer förmodligen inhandla några nya, fastän jag inte är så rik, men jag tycker ju om kläder så vad annars ska jag lägga mina pengar på förutom festivaler liksom? Hehe, aja jag och Lollo käkade pizza också :D tjockis får man vara ibland :)

Vi cyklade hem till mig och kollade på en jätte bra match mellan Sverige och USA, Sverige vann såklart, Brons till oss då :D 4-2 - för den som inte såg men ändå vill veta. Lollo cyklade preicis hem och mamma håller på att göra en jättegod lax middag med lyx fruktsallad till efterätt (hon brukar sällan laga nån vidare varierande mat).

Jag är glad idag, fastän jag känner söndagsångesten någonstans där under, men den finns alltid där så det är inget jag är förvånad över direkt. Jag borde plugga men jag vill inte >_< kanske sen, nu tänker jag fortsätta vara glad! :D

Peace!


Jag blev glad tack vare dig :)

Hata mig inte, jag har gjort någonting dumt, men jag vill det och ingen kan stoppa mig. Det är bara dumt emot mig själv men andra verkar bry sig så jäääävla mycket..LÄGG AV MED DET

Hjälp, när jag gick hem från stan ropade en full gubbjävel efter mig "fröken, fröken!" jag svarade inte för han verkade skum...han följde efter mig jättelänge så jag tog av mig klackskorna och gick fortare, sen ringde telefonen och han förvann...herregud..jag var lite rädd där ett tag :O Det var cruising idag men jag såg inte många bilar *sad face* men vi satt på tant grön och sen gick jag hem, ett trevligt telefonsamtal måste jag säga :) haha det kunde inte kommit bättre

så nu kommer jagha ångest i 3 veckor för att jag drack liiite idag
straff situps, backups, sideups och armhävningar imorgon, inte nu för jag är lite lullig och det är inte så bra då :p







And that's interesting

Oj vad bra det känns när man pluggar och får någonting gjort. Nog för att jag känner att jag har jättemassor kvar i projekt och företagande (som jag egentligen inte har...tror jag). Jag kan ju inte direkt påstå att jag är känd för att plugga och när läxhögen ligger tung så bordet sviktar känns det som att det tar emot någonstans. Jag kanske är ensam om det för alla andra verkar ju ha så jäkla lätt för att plugga. Okej, folk gnäller och tycker att det är mycket läxor och arbeten och så, men de får iallafall saker o ting gjorda.
Det mina vänner har jag inte lyckats med förräns nu. Tacka vet jag att vara smart så man klarar sig ändå. Ptsch..

Jag märker verkligen att det är vår/sommar. ....Folk tror iallafall att det är sommar. Hur kan jag märka det? Jo, det dyker upp en hel hög med nationella prov och det kopiösa antalet förkylningar ( jag talar inte om svininfluensan) ökar. Det resulterar i massa *schnhtsch* från var och varannans näsa som kan tyckas MYCKET STÖRANDE under långa TYSTA skrivuppgifter. SNYT ER FÖRIHELLVETE

Okej..förlåt, jag vet hur jobbigt och pinsamt det är. Men när man ofrivilligt börjar tänka på det kan man inte sluta och alla "schnhtsch" ekar i ens huvud så man nästan blir galen. När läraren har med sig pennor och sudd till alla glömska elever (alla lärare gör inte så, but anyway) på prov och dyligt borde denne lärare också ha med sig snorpapper och en stor sopkorg.

Bara en tanke...PEACE

Synnerligen irriterande

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ibland går man till skolan, ibland inte. Ibland gör man sig i ordning och har tänkt gå till första lektionen men när man inser att det är 10 minuter kvar innan man börjar och man inte har hunnit fixa klart håret beslutar man att det är jobbigt att stressa om man ändå kommer försent och man vill egentligen inte gå på den tråkiga 3 timmars lektionen. Ibland -ytterst sällsynta dagar- bestämmer man sig för att "nej idag går jag inte sminkad till skolan, iallafall inte till konditori lektionen". Idag var en sådan dag.

Men som alla vet så går det inte alltid som man tänkt sig. Det är en kall regning morgon efter 2 veckor av sommarväder och jag kliver upp i lagom tid, ca en timme innan jag börjar, för att bara hinna tvätta av ansiktet och käka frukost innan jag transporterar mig med min blöta cykel till skolan. Jag måste tillägga att jag aldrig brukar gå till skolan osminkad, aldrig, för att jag är så jävla töntig.

När jag kommer till skolan iförd endast mjukiskläder, mössa och halsduk (jätte sexigt) möts jag av Evelina, Malin och efter ett tag också Lotta, Malin och Lotta förklarar att vi inte har nån lektion för Jessicas (en av våra lärare, och mentor) barn är sjukt. YES tänker man först, som alltid när man slipper en lektion utan olovlig frånvaro, men tänker därefter till. Är det för att jag är osminkad och ser allmänt sliten ut som lektionen är inställd egentligen? Jag tror det är Gud eller någon som inte vill att jag ska synas utan smink offentligt. Så är det nog. Just det, Gud.

Sååå...nu sitter man hemma i sina mjukiskläder med kalla ben sen cykelturen fram och tillbaka mellan skolan och datorn. En kopp thé sitter inte fel. Nästa lektion börjar inte förrns om 3½ timme och jag tänker INTE gå och lägga mig igen, även om det är lockande. Mycket lockande. Erhm...Undra när Johanna vaknar, nu ska jag sms terra henne och kanske lite andra!  

Lägger också in en bild på min älskling som har varit hos mig hela helgen <3
Saknar dig baby <3



PEACE!!

RSS 2.0