Kvällsrapport

Nej vet du vad. Tredje passet i gymet avklarat och träningsvärken sitter i. Igår hade vi adventsbingo nere i funäs, inte en enda tv här uppe hade tv4+. Jag hade aldrig tidigare spelat bingolotto och vinner 100 kr. Hela gänget var mäkta stolta över oss själva eftersom alla hade bakat och tagit med massor av julgodis och glögg. Det var riktigt fint, vår apelsinchoklad smakade jättebra men hade tyvvär blivit något mellan kola och fudge, så går det utan glykos!! Tur att man gjorde chokladbollar (gör aldrig på snabbkaffe!!! Det blir inte lika bra!!) Ikväll har vi alla legat i en hög och sett på en norsk skräckis och en "rasistfilm". Imorgon blir det nog ännu en luciaträning och kanske att jag lär mig valla skidor (ja jag hade en farsa som gjorde det jämt åt mig så jag har aldrig lärt mig). Men inget gym, jag bör vila..eller?

Ajajajjaaja nu ska jag sova, hejhoppp.


***

VARFÖR SKA DET SNÖA I FUCKING SKITPISSGÄVLE?? KLAGA INTE FÖRIHELLVETE


Kallare kan det fan inte bli

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

 


Love life

Tur att martina går på pencillin (inte för div. könssjukdom som alla tror) för annars vet jag inte hur jag skulle kunna ta mig hem från funäs. Vi klev upp 06.05 för vi hade extra jobb som STÄDERSKOR! Haha vi städade hus som tjeckier hade bott i, cash is king. På eftermiddagen tog vi en lång lunch och gick sen ner på gymet och körde så att svetten rann. Skönt att det finns pool och ångbastu så man kan slappna av lite sen. Man blir rätt kall när det är ca -20c ute!!

Ikväll har jag haft min första säsongsfylla, bortsett från kickoffen, men den riktiga kickoffen har ju inte varit än. Förfest i 1an hos Malin, sen drog vi in till funäs och efter lite glaskross och nya möten åkte vi 8 pers i en liten nissan hem till bruks!

Love life

Hem nya hem

Äntligen. Äntligen har jag packat upp alla saker, kopplat in lilla radion till datorn (musik ÄR viktigt), fått upp lite värme i kroppen och käkat en skål med fjällyoghurt. Nu ska vi försöka ta oss igenom en värdskapsutbildning som lär ta mellan 6 och 8 timmar. Nej inte en chans att den blir klar inatt! Vi har till julafton på oss, ingen panik alltså. Imorgon ska vi in till ramis och prata med Göran (vår boss). Martina och jag har flyttat ihop, vi skulle bo grannar från början men vi har det så bra tillsammans och det skulle kännas konstigt att bo med nån vi inte känner när vi ändå har lärt känna varandra så bra. Undra vad Martinas (fd.) roomate kommer säga, min har jag ju inte ens träffat och hon har inte ens varit upp. Nu bor jag och M iallafall tillsammans i lgh 9.

My roomate



Jag har 7 kuddar och 1 nalle i sängen









Skafferi :)







Hoffmaestro - Lullaby


Snart så

Imorgon åker jag! Känns ganska konstigt och jag börjar bli lite stressad för jag har inte hunnit packa. Igår lunchade jag med Johanna en sista gång på Java där vi jämt hängde förut och skrev på vår bok. Lollo slöt upp innan det var dags för J att bege sig till skolan. Jag och L gick till seafun där jag pratade med Li som jobbar där och jag råkade nämna att jag behövde en soffa. Tänka sig att hon blev så glad. Hon och Jon ska också upp till ramis och håller på att tömma en lägenhet och de ville bara bli av med soffan de hade. KANON. Jag "köpte" en tröja och ett par örhängen avXPEDITION II
henne, med mitt presentkort. Grymt det där med presentkort.

Dagens mål var egentligen att ta sig ut till IKEA. L och jag gick till bussen och då hade Linnea anslutit sig till oss. Vi sprang runt på IKEA och betedde oss lite grann som småbarn. Shoppade och fyndade så nu har jag lite prylar att ta med mig upp. Smarta som vi var tog vi IKEA först, sen skulle vi ju upp till skopunkten och sen in på alla skoaffärer på köpis också, sen bort till Mediamarkt för att leka med alla roliga spel. Inne på köpis blev jag kär i ett par vinterkängor från ECCO som jag tror jag ska köpa idag.

Med hur mycket saker som hellst gick vi ända bort till Mediamarkt och lekte ända tills vi skulle åka hem. Ressten av kvällen spenderades först på Willys med att handla basvaror och andra saker som är bra att ha där uppe i fjällen. Sen var det ju det här med soffan. Eftersom den inte skulle få plats i vår bil så kom jag på den smarta idén att Mathias faktiskt har en skåpbil! Så efter att mamma och jag varit och handlat åkte vi först och släppte av Lollo hemma hos henne (blev lite sorgligt farväl) sen bar det iväg till att hämta soffan. Jag fick hjälp av två starka killar att bära ner den, jag, mamma och Li tittade på. Efter en stund kom Mathias från jobbet (han hade jobbat från 07 till 21.30 stackarn) och ytterligare en stund senare stod soffan utanför mitt rum.

Nu har jag nya kläder, massa saker, mat och en soffa. Känns bra!

Det här är föressten vädret i GÄVLE de kommande dagarna.
Enjoy!





Puss

Haha jag har jätte många utkast, vilket betyder att jag försöker blogga men det går inte som jag vill. Nu har jag varit på hästmuren hela helgen. Min sista scoutaktivitet på lääänge alltså. Fy i hellvete vad skönt. Ledsen kids men ni får hitta en annan ledare.

Om 3 dygn är jag i ramis :D

Weiieeieiie

Älska



Jag har sååå kass humor :D

Natt :)

AAAh nu är fröken Caroline trött i huvudet, kroppen och framförallt trött i fötterna. Det är alltid lika roligt att jobba på stadshuset! :) Även om jag och Lollo var lite slitna sen gårdagen (kvällen/natten) som spårade rätt rejält. Aja jag kom väl hem imorse 04.30 eller nåt, minns inte så bra. Tur att mina nycklar kom tillbaka, mamma kommer nog ställa lite frågor imorgon eller iallafall kolla konstigt på mig tills jag säger nåt. Haha.



Ikväll har jag försett Gävles kommunfullmäktige med sprit, massor med sprit. "Gömde" mig som bäst i baren när de andra fick röja borden. Politiker är roliga att titta på, de är inte riktigt som andra människor. Kallar varandra för respektive politiska partier. "Vad ska moderaten dricka då?" och liknanade hördes titt som tätt.

Men nu måste jag sova, ska passa typ 15 kids lördag-söndag och producera godis i mängder. Bäst pensionärerna inte har slutat äta kola och knäck, för isåfall är godiskoket förgäves och vi blir en ännu fattigare scoutkår.

Sova i 5 timmar den här natten också. Känns drygt.





Det kunde varit värre :)

Tänker inte säga hur mycket jag gjorde av med. Nej.


Morrn

HAHA! Ibland bara älskar jag mig själv :D


No one could save me but you

Nej nu har jag varit ut på farliga äventyr. Även om han är den som ÄR DUM I HUVUDET så är jag nu hemma. Jag hittade Lollo på golvet i duschen och det känns som när vi gick på högstadiet och festade med emo-ligan i boulongern. Fast nu är vi vuxna  och jag har åkt på bil äventyr med en viss oskar. Fick reda på att han har flickvän. Smart drag Oskar.


http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/16/1602/EG2FD00Z/posters/high-heels.jpg


Jag saknar han jag sovit med nästan varje natt i ett helt år, jag är lite fundersam vad som kommer hända med mina kära som jag känt i allt ifrån 10 till 4 år. Jag kommer sakna mina kära här, jag kommer nog aldrig tillbaka som den Caroline jag var. Jag är lite galen men jag har fötterna på jorden, så kommer jag nog förbli dock. Som i natt, jag visste att det skulle bli så men ett gott skratt förlänger livet! I dont wanna fall in love with you. what a wicked thing thing to do, to make me dream of you. No I don't wanna fall in love with you...

få se nu

2 frozen margheritas,
2 glas rödvin
1 redbull vodka
1 till redbull vodka
skumpa som johan bjöd på
en drink till
en drink till
xider
3 shots
1 drink till
( de 4 sista kom från en viss..)
Jag lovar att jag missat nåt...

MEN NU LIGGER FRÖKEN L I MIN SÄNG OCH ALLT ÄR SOM FÖRR!

JAG KAN "SKÄMMA" UT MIG OM JAG VILL...FUCKING GÄVLEBOR JAG FLYTTAR PÅ ONSDAG!

 

Lyssna på låten annars hemsöker jag er i era mardrömmar!!


Torsdag

Snön är här! Ända sen i juni har jag tänkt i mitt stilla sinne att "kan det inte bli vinter snart?". Givetvis njuter jag av sommaren, speciellt när det är en sisådär 25-30 grader. Det fusksnöade förra veckan men nu när snön ligger på träden och hela Gävle har sett ut som ett vinterland i några dagar är min längtan över. Nu vill jag bara ha meeer snö och åka upp till ramis.

Kommer jag sakna min latinobror?


Word

Vänskap är som blommor, vattnar man inte så vissnar de och dör.

Torzdäg

Här hemma är det som att heta bambi. Att gå utomhus har blivit en sport om man gör det i platta sneakers. Jag kanske ska öppna en skridskobana på min parkering?.

Nu har jag klippt mig ! Blev mycket kortare lugg än vad jag tänkt mig men after all så blev det snyggt. Jag förstår inte att alla klagar på att de jämt är missnöjda när de varit hos frisören. Det jobbiga blir väl att håret kommer ligga i ögonen på mig, något jag snart vänjer mig vid. Ikväll blir det INTE quiznight, jag ska jobba imorgon och det är inte värt att vara bakfull. Men på lördag ska jag hem till Johan på hans diplomeringsfest, kan bli bra. Upp och jobba på söndag bara...wowh.

Peace!

Snöööö <3

Hemma pratar alla om slask. Inte här inte!


det rimmar illa

Men vafan! Jag hatar ljudet från datorn. Det enda som jag kan spela musik på. Fkuk.


Frost

Jag önskar min dator hade bluetooth eller att jag hade min mobilsladd med mig. Jag tycker blogginlägg utan bilder är tråkiga. Inför den här säsongen borde jag skaffa mig en kamera, en bra sådan.

Nu sitter jag i sovkläder och ska åka in till Ramundberget om typ en halvtimme. Eftersom det är -24 grader så blir det underställ under kläderna idag. Jag höll på att frysa ihjäl under föreläsningarna igår och det ska jag undvika idag. På dagens schema står bland annat spritprovning och kyparstafett. Låter spännande. Antagligen går det ut på att skämma ut sig själv och komma varandra närmre. Men jag vet inte. Det visar sig.

Dags att göra sig klar!

pZ.


Det var fint när jag sliceade upp handen 2 dagar före julafton. 2008.

Update från vinterland

Från och med att jag kom hit vill jag inte åka hem. Eller jo, jag vill hämta mina grejjer, typ alla kuddar, småsaker, hårborste(!) och stuff. Älskar verkligen Ramundberget. Det var mellan -20 och -24 grader idag, vi höll på att frysa ihjäl. Det toksnöa när vi kom upp igår, nu är det kanske 2 dm snö. De andra sa 3 dm men jag sa 1,5 dm...

Vi har haft vinprovning och haft föreläsning av världens sjukaste snubbe, han kunde seriöst läsa folks tankar.

Orkar inte blogga. Hörsssssssss



Idag åker jag!!

Idag är början på vintern! Idag är dagen som tar mig längre bort från Gävle! Idag är dagen jag åker på kick off i Ramundberget!

Kommer hem på onsdag.


Alla helgons dag

Idag är det den dagen man ska hedra de döda. Hann inte upp på kyrkogården så hoppas farsan läser min blogg från himlen! Kan inte fatta att det snart har gått fyra år :/



Jobb ikväll!


Varför dog musiken?

En solig lördag, en lördag utan jobb, som det ser ut än så länge iallafall. Sa till Linda på läkerol att jag inte kunde jobba idag för hon frågade när jag trodde att jag inte skulle kunna gå på en vecka. Men gå kan jag ju och lite det som inte dödar det härdar. Kunde eventuellt ha jobbat som parkeringsvakt idag men det sa jag också nej till för förfrågningen kom nästan samtidigt som Linda på arenarestaurangen frågade. Men nu kanske jag ska vara barnvakt eller jobba på texas, beror lite på hur det går för rodde. Fan jag som i stort sett aldrig säger nej till ett jobb!

Idag var det tänkt att jag skulle packa klart till imorgon och städa mitt rum. Det är så skönt att komma hem och det är fräscht och undanplockat istället för att ha ett zoo med dammråttor och en heltäckningsmatta av kläder. Har efter att M skjutsat hem mig kollat på 1 film och tv. Nu ska jag sätta fart. Blire inget jobb så åker jag hem till Georg ikväll!


:)

Med tanke på det tidigare inlägget så måste jag säga att jag hade en skitbra dag igår och jag har haft det rätt bra ikväll. Jag är väldigt upp och ner. Igår var en skitrolig dag och då blir automatiskt idag en skitdålig dag. Det är jobbigt när jag har en sån där bra dag och kommer på att det brukar bli på det viset och att dåliga saker nog kommer komma. Men när jag är glad så brukar inte det spela så stor roll Vet ju att jag inte kan ligga på topp jämt :)


Jag ska göra kaoz

Nu är världen upp och ner. Carro sitter hemma i myskläder framför tvn en fredagkväll och fäller tårar över Idol. WHATTAFUCK? Jag har haft en otroligt dålig dag på jobbet och allt har varit emot mig. Min lilltå är fortfarande ur funktion men teknikerna jobbar på det. Min förkylning som jag gått och nyst på i ganska många dagar blir allt mer intensiv och jag har fått ett munsår. Jag skulle kunna gnälla på mer men jag orkar inte.

När jag kom hem och tyckte synd om mig visade det sig att brorsan var borta och mamma skulle precis åka och dansa. JAHA nu blir jag ensam också. Allt medan mamma sprang runt som en tonåring och plattade håret och provade kläder satt jag mig på en pall i köket och började äta på det som fanns närmast. Det råkade vara ett chokladhjärta jag hade gjort i tisdags av chokladen som blev över. Utan att tänka på vad jag gjorde så doppade jag den söta chokladen i sockerskålen som stod på bänken. Efter att ha ätit det några gånger så inser jag vad jag gör och stannar upp helt chockad och stirrar förtvivlat på mamma. Lägger ifrån mig kaloribomben och försöker lämna tröstätandet. Mamma skrattar.

Sätter mig framför tvn som ska bli min hjälte denna kväll. Jag är fortfarande bakfull sen gårdagen och min tå gör satans ont. Kollar på bra och dåliga serier, hamnar till slut framför toy story men efter ett tag inser jag att jag sett den filmen för många gånger och den är inte lika underhållande nu som den var när jag var 6 då det var den första film jag såg på bio. (den var från 7 år men min pappa tog med mig att se den iallafall schh). Zappar över till tv4 och såklart är Idol i full gång. Med nåt jävla känslotema och ett tu tre sitter jag och smågrinar över att det är "så fint" eller nåt. Vafan..




nej jag är inte ett känslomässigt vrak, det kanske bara ser ut så idag. Men jag är glad :)



Fredag

Min lilltå gör ont och bakis är jag. Börjar jobba om 55 min och har hittills bara ätit frukost. Bra start på dagen, nej jag vill sova mera. Jag frågar mig själv varför jag är bakfull och kommer fram till att jag svek mitt löfte till mig själv genom att fortsätta dricka efter klockan 12. Jag hade ju planerat att gå hem då men kom inte hem förrän 03. Det var ju knappt kul heller?! Pucko. Nu måste du skärpa dig, man bygger inte muskler med alkohol. Inte minskar magen heller. Hoppas livet i Ramundberget kommer innebära större delen skidåkning och jobb, fest finns väl men antagligen inte mycket. Det är vad jag behöver.

Jag kanske skulle testa att helt låta bli alkohol under en längre tid?
Nääe man vill ju inte visa sig sämre än någon annan.



Bästa stället att vara bakis på?

Nu vill jag ha


Köttjakt

Tacka vet jag skön musik, inte Petter, han var inte alls kul eller roande att se. Fick varken lust att dansa eller släppa loss över huvud taget. Han levererade på ztv när jag gick i mellanstadiet. Och vad fan är grejen med slagsmål? Såg minst 3 ikväll på mindre en 1 meters avstånd varje gång. Hur kul är det att behöva hävda sig för jämnan och hur kul var det för han som fick sin tröja strimlad? Nej fan gävlebor eller vad ni nu är, väx upp.
Ikväll var slick ett jävla zoo, en skock apor som försökte vara lejon eller nåt åt det hållet.

Köttjakt är det också. Dessutom kan de flesta tjejer inte slappna av och släppa den bitchiga attityden som de uppenbarligen måste bära på. Vad är problemet??? JAG vill försöka le mot de jag möter och kanske småprata lite, tja det som faller sig naturligt. Tydligen så är det ingen annan som går i vänskapliga tankar.

 

Varför är jag ens kvar här? Varför betalar jag för att vara  med på sånna här kvällar?

Något måste det ju vara..

Köttjakt

 

+ att min lilltå är helt jävla fucked up gör ju inte saken bättre. Idioter.


Sponsored by

Wiiiieee på söndag drar jag till Ramundberget på kickoff och får för första gången träffa de jag ska leva med hela vintern. Har lyckats fixa samåkning med en tjej som heter Martina och som verkar helskön. Minusgraderna kryper närmre och det syns snö på väderkartan. Har en känsla av att detta kommer bli en kick-ass-awesome säsong. Bara mina knän håller!!! Det har börjat kännas igen nu. Undra hur jag är i kroppen när jag är 40?

Skitsamma, jag ska iallafall till fjällen så mina leder får fanimej ställa in sig på det de med.
Nu ska jag sova hemma för ovanlighetens skull. Imorgon blir det jobb, kanske mer jobb och sen får vi se om vi går på quiznight, jag orkar inte göra om förra torsdagen. Jag är inte slkitsugen på att se Petter heller.
Innan jag sover ska jag fortsätta försöka stå på händer. Kan behövas lite mer övning.




Tisdag

Nu har lillpyret Freja 8 år åkt hem. Hon kom hit till mig i morse strax före 9 och nu är klockan efter 18. Vi har gjort spökmaränger, kollat på askungen (jag började typ grina för att det var så fint, har blivit så känslig!), lekt skola, busat, bakat muffins, fyllt marängerna med smält choklad och mycket mer. Efter ett tag kom Lollo och de ritade teckningar fulla med kärlek och hittade på annat. När Fia kom tittade vi på Nils Karlsson Pyssling och när Frejasmamma kom och skulle hämta henne så låg vi alla fyra i en hög i soffan.

Jag gillar barn men jag vill nog vänta några år med att skaffa egna, typ 10 år kanske. Jag nöjer mig med att passa andras fram till dess :)

Nu ska vi lite större tjejer mysa ner oss i badkaret och har vi tur så blir vi ännu fler. :)

 


Måndag

 


Känns bra!


RSS 2.0