<3

Nej, skriver jag om det - försvinner känslan

Jag vill ha kvar den!

helt okej = Andreas

Söndag

Vad är det som gör att söndagar är en sådan avslagen dag?
Är det känslan från tusentals bakfulla lördasfestare eller de som har jobbat till sent på småtimmarna på alla krogar?
Är det ångesten av att jobbet och skolan återigen börjar på måndagen och att man vet att det är en hel arbetsvecka kvar innan man får slappna av igen..?
Har man varit borta under helgen är det oftast på söndagen man åker hem. Åker tillbaka till sitt robotsamhälle med gråa slaskiga vägar och uttjatade reklamskyltar. Är det kanske det som får en att desperat längta sig bort igen?
Är det kanske minnet av en jobbig händelse på just en söndag som framkallar konstiga känslor?
Ska du kanske på en extremt tråkig söndagmiddag hos nån jobbig släkting när du egentligen bara vill vara hemma och ta hand om dig själv?

Anledningarna till att söndagar är den sämsta dagen på veckan är många, du har säkert en egen. Jag har många, men jag har gjort söndagar till min "tahanommigsjälv-dag" skit i vad andra säger, man har rätt till minst en dag för att göra det man vill och att försöka samla kraft och hitta sigsjälv innan den tunga arbetsveckan återigen börjar. Såsom den alltid har gjort.



Tack Jessica, att du försöker.

JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS

Kan inte 18 åriga människor fan bete sig som folk nån gång? EN GÅNG?, SNÄLLA DET HAR GÅTT 2 ÅR. Det är ju helt jävla stört. Jag skäms för människor jag står brevid om dagarna. Jag skäms inför andra att jag ens befattar mig med en sådan. En sådan som gör andra så illa. Som inte behärskar social kompetens. Att personen själv sedan vägrar inse sina fel och fortsätter med sitt usla beteende. Ja just nu gäller det nästan bara en person. För den personen sticker ut mer än andra, kränker mer än andra, hörs mer än andra och förstör mer än andra. VARFÖR KAN INTE NÅGON REAGERA? VARFÖR MÅSTE JAG SJÄLV SITTA OCH BLOGGA OM DETTA FÖR ATT FÅ UR MIG AGGRITIONEN? VARFÖR GÖR INGEN NÅGOT? Jo det ska jag tala om. För att om man säger något, öppnar käften, yttrar ett ord åt fel håll, då blir man så fruktansvärt sågad. Du ligger nere på botten innan du ens hunnit försvara dig. Du ser det inte värt att säga något till ditt försvar för du har redan blivit så kränkt att det inte längre spelar någon roll. Det är vad som händer om du säger emot. Det vet jag. Det lärde jag mig i ettan.

Jag kan passa på att säga att jag har blivit en så mycket mindre självsäker och självkänslan har näst intill utrotats under mina knappt 2 år på gymnasiet. Visst känns det bra. Bra att ha så mogna kamrater så man känner att man verkligen växer inom sig. Visst känns det bra att man får utskällningar av varenda lärare. Stabilt. Att inte fler tänker efter.

Jag har full förståelse för dem som inte vill gå till skolan och ha lektion med oss.

Jag skulle byta klass, hoppa av, vad som hellst bara det inte vore för att jag bara har ett år kvar. Jamenar, det har ju gått drygt halva tiden...det kan väl inte bli värre?...eller?

Panik...

Idag är det torsdag. Lollo fyller 18, PM'et på samhällen ska vara inlämnat, Lollo fick tårta av mig till frukost, solen skiner och vi ska ha redovisning om en midsommarnattsdröm. Det kommer ju gå bra. ELLER INTE. Vi är inte ett dugg förberedda även fast vi fick en extra vecka på oss. Jag får fan ångest. Sånthär klarar jag inte av. Jamenar jag hittar inte budskapet eller nånting!!! ÅH jag dör..


ANDREAS

<3

Kom

Det finns något inom varje människa. Det sitter ungefär vid hjärtat. När blodet stryps till det. Blir det en kamp att leva.

En gul boll

Ibland känner man sig ganska värdelös. Som att man bara står och skriker. Men inget ljud kommer fram. Varför??
Hur långt ska det behöva gå innan det händer något?

Jag kan helt enkelt inte vänta, jag måste ta tag i det själv. Även om jag inte vet hur jag ska göra.


cuse näije

Maybe you did. maybe you walked.
Maybe you rocked around the clock.
Tick-tock. tick-tock.
Maybe I ride. maybe you walk.
Maybe I drive to get off, baby.

PEACE

Tisdag

Idag har det varit en ganska ovanlig tisdag. Först längdskidåkning och korvgrillning med klassen i Hemlingby. Jag måste få skryta med att jag aldrig åker längdskidor MEN jag och Lollo var först ut i spåret och var grymt snabba runt! Våran Idrottslärare som också är halva klassens mentor, tyckte vi var snabba. Vi är bäst på längdskidåkning helt enkelt. Min jacka luktar såklart rök nu efter rökstugan vi grillade i. Illa..

Förutom längdskidåkning så har jag skottat gården 2 ggr idag eftersom det ska snöa så förbannat! DET ÄR JU MARS! DET FÅR INTE SNÖA (okej, det kan snöa i maj, men ändå!) Första gången hjälptes jag och Lollo åt, andra gången hjälptes jag och brorsan åt. Nu är mamma ute och skottar.

Efter våran hurtiga längdskids- och skottningsinsats så träffade vi våran älskade Johanna :)
Hon mår bra och vi gjorde lite stuff och var o fika :) Sen skulle hon fara tillbaka till skogen. Trollunge som hon är.
Jag tog min cykel och cyklade hem genom den snöande staden. Det var då när jag kom hem som jag hjälpte brorsan att skotta =)

Något som är dumt är att jag heladagen samt igår känt mig sjuk. Jag hoppade därför över dansträningen idag i tillfrisknings syfte. Fast det kanske inte hade spelat nån roll egentligen för jag var ju aktiv ändå, vilket man inte ska vara när sjukdom är på g. Aja vi märker om jag blir sjuk.

Imorgon är det ett sånt här roligt praktiskt prov. Vi har fått 10 menyer varav 1 vi kommer få dra imorgon och tillaga. Undra vilken det blir. Kanske blir det pocherad gös med vitvinssås eller en sallad med chevré chaud och parmaskinka? Varför inte en fetaostfylld lammfärsbiff med potatismos och skysås till varmrätt eller hallonpannacotta med vanilj och hallon gele till dessert? Den som lever får sej. ( ha ha )

Efter provet ska jag till BUP!
KUL
Godnatt

Greetings from Åre

Wiiiieeeeehowe.....eller nååt typ :P

Haha, jag har roligt i Åre :) jag ska inte säga för mycket men jag sitter brevid en underbar pojkvän och underbara polare =) kan det bli bättre?? Det som händer i Åre stannar i Åre...eller hur man nu säger ;)

Imorgon blire skidåkning och myspys för jag och Andreas har då vart tsm i 1 månad (wooooow) haha, det är alltid nåt ; )
Jag längtar ABSOLUT INTE hem...  *Längtar däremot efter ännu en månad me min älskling :$ *

PEACE

RSS 2.0