Att älska veckorevyn!!

"
Det kvinnliga könsorganet är en komplicerad maskin, men alla maskiner har ON-knappar- som vi vet väldigt lite om. "Det är tydligen den här ja. Då trycker vi lite på den. Det kan ju inte vara svårare än en Xbox-kontroll, Y+X+grön knapp två gånger = unlocks bonus level. Nähe, det var fel. Man borde faktiskt ha en instruktionsbok. Jag har inte ens en vägbeskrivning...hoppsan. Hej och hå. Äsch, vi försöker igen då...Och vet du vad det värsta är? Han tror att du är upphetsad nu.

"



Ett inlägg

En sak med att flytta är ju det här med att packa och städa. Jag ogillar det verkligen. Nu har man väldigt mycket mer prylar nu när man ska hem. Jag trodde att min familj skulle komma och hälsa på mig, men eftersom de är så kassa på att ta tag i saker som skulle kunna betyda mycket för en annan så hände ju inte det. Förvånad? Inte direkt, mest besviken. Tack mamma. Hur som hellst hade ju en hel del av de saker jag inte använder kunnat åkt med hem, det ska bli intressant hur packade jag och Martina kommer vara i bilen hem. Packade som i trångt, inte som i full. Eller, tja jag kan ju vara full om jag vill?




Lemmelår

Vi grilllllalala idaaag på FLON  (inga lemmlar  på grilllen, men det fanns gott om dem på vägen). De va fett. Jag och Liselotte begav oss ut på åkerN för att träna slag och kast med basebollträ o boll, sen kom ressten av packet och det blev brännboll! Ännu mer spännande med tjejerna mot killarna. Liselotte, Martina och Jag ägde mest, de andra var också duktiga, Frida ska vi lära att kasta, mig ska vi lära att slå. Men efteråt när jag och Lise återgick till vårt slagövande gick det förvånansvärt bra : )

Bra slag eller ej, fet dag med bra folk. Imorgon blir det ännu mera äventyr!

Piös



NO MORE CARBS

Nu ska det gå, minska på fett och öka på med muskler. Få hållbarare kropp och tightare midja! Antingen allt eller inget, så brukar det vara. Så är det också. Någon som vill ha mina kakor?



Citerar; Sofia Hård i ett samtal om mjukisbyxor

Sofia: Då har jag hellre inga byxor på mig
Carro: Jeez...?
Sofia: Alltså... Hemma, inte ute!
Sofia: För det får man inte
Sofia: :(
Carro: :(

Koop island blues


Idag lärde jag mig att åka bräda. Det gick bra.


Do you dare?


Tiden läker ingenting

Jag har druckit alkohol, ja idag igen. Det är så grymt att vara full, ja hela huvudet snurrar och man är glad (om man inte har en snefylla förstås)


Kände att jag bara ville lägga upp det här, ett påbörjat inlägg från natten onsdag-torsdag som varken hann publiceras eller ens skrivas klart innan jag låg med huvudet på kudden.

Om 3 veckor borde jag vara hemma

Var ej ledsna mer mina vänner! För om 3 veckor är vintersäsongen slut på riktigt och jag kommer hem till Gävle!

I sommar ser det ut som så att jag ska vara hemma i min hemstad. Jobba kommer jag göra på texas longhorn och kanske stora vall också. Jag dyker ju alltid upp lite överallt när det gäller jobb, dyker upp lite överallt annars också förresten.

Jag tänkte roa mig med att glida runt på vattnet i båtar och på min nya wakeboard. På land blir det nog en hel del longboardåkning och dessutom tänkte jag börja åka inlines. Planerar att hänga lite i stockholm med, och kanske resa runt och hälsa på mina säsongsvänner som sprider ut sig i landet. Västkusten låter inte alltför dumt. Har en del vänner som drar utanför landets gränser, Malin har redan bosatt sig i Turkiet och min vapendragare Lollo hittar man på Korsika i sommar. Jag vet inte vad jag tycker om att de åker när jag kommer hem, men jag får väl göra mig besväret att leta på dem.

November till Maj, Jo man tackar. Skapligt röd (brun!) i ansiktet är jag (=bra). Svart på en kvar är krutet vi som jobbar inomhus behöver när vi väl lyckas ta oss ut i solen!

Om någon undrar...NEJ JAG HAR INGEN TELEFON, den har liksom varit borta i en månad nu. Bra då vet ni det. Jag saknar er.




Puss

Jag vet jag gör det också.

MEN FELSTAVNINGAR ÄR FETT OSEXIGT.

Iallfall om man har haft möjlighet att ändra det.

Det får en att verka mycket obildad.

Reggae profil

Igår var ju roligt. Heh. Summer party i Hamra med wet-tshirt tävling. Kunde ju bara sluta på ett sätt, att jag blir full och blöt samt inte kommer hem förrän 9 på morgonen därpå. Jag har varit bakfull hela dagen idag. SKÖNT. Fast det var rätt soft att, efter ha sovit i 6 timmar, lägga sig i solen på rudolfbalkongen o äta glass. Nu är jag inte lika bakfull längre men inte kan jag säga att jag mår bra. Sjukt kul har det senaste dygnet varit iallafall :D

Nu ska jag äta potatisbullar och städa lite.

(och förhoppningsvis kommer det INGA bilder/filmer från igår. Men kommer de så måste jag ju lägga upp dem här)

pz

Sleeping my day away

Vaknade och kollade på klockan. 12.25??? Vad hände där? Jag brukar vakna senast 11 när jag inte ställer klockan. Åh jag hatar när tiden bara försvinner. Om 3 timmar äre after ski och jag vet inte om jag ska jobba eller om jag får parta loss som de flesta andra i Ramis. Det är en nackdel med att inte ha någon telefon. Jag måste söka upp alla jag vill prata med, fast egentligen är väl det en bra sak, mycket roligare att prata med folk face to face än att låta latsidan slå till och bara slå ett nummer. Och oj vad jobbigt det är att ta sig till jobbet...100 meter bort. Nu tänkte jag iallafall ge min iväg till gymmet. Måste passa på när kroppen inte är belägrad utav alkohol, som igår, imorgon, på måndag och sen kanske också på onsdag. Ikväll ska det partas, och imorgon är det Summer party i Hamra. Hela dagen igår var jag sjukt bakis, speciellt när jag skulle sova. Blää.

Aja, gymmet vare, hejpåre.


hoppsan


Snö i all ära

En sak/fenomen har jag fått erfara mer än något annat här uppe i härjedalen. STOOORM. Det blåser nästan så mycket att man lättar från marken. Hade jag vägt 10 kg mindre hade jag farit fortare än kvickt bort till funäsdalen, rätt bra ioförsig eftersom jag inte har körkort och kan köra dit.

För ressten hörrni, idag har jag nog sett den snyggaste människa jag sett på länge. Helt stört, bara dyker upp sådär. Det får gärna hända oftare.

Nu hoppas jag på att stormen håller i sig fram till imorgon lunch ungefär. Så slipper jag åka o jobba i ösjöstugan och kan åka skidor på eftermiddagen och sen gå på afterski. Då är också förutsättningen att det inte bokas på som fan till á la carten på Brännet så att jag måste jobba. Men det tror ja då inte.

Om fyra veckor är jag hemma. Tänk så fort en vinter kan gå. Ja tänk så fort..





Fett


Och svaret kom

Jag är nog känslomässigt saboterad för ressten av mitt liv.

Jag kommer sluta upp som en kall ensam människa. Som inte har kunnat släppa någon nära inpå sen tonåren. Och som folk inte vill komma nära, för tillslut kommer jag sakna all form av empati.


Skriv ett brev från Köpenhamn

Idag har jag åkt skidor. Hade glömt att det är fan det som gör livet.

Att det började regna på eftermiddagen var lite surt.

Jag har också gymmat,
käkat på farups
och
hängt på johannesgårn

hängt med Sebbe hela kvällen. Kung de.


Å som du vet

Jag tror du känt att låga lätt blir till en eld
Som bränner och gör dig rädd

Å som du vet
Kan det lätt bli till en last
En börda som tynger din själ


Bo Kaspers Orkester – Är Det Där Vi Är Nu

Erase

Ta bara bort den här dagen från mitt liv.

Chicks are born to give you fever

Vi är fortfarande fulla och klockan är halv 9 på morgonen! Jag och Frida ramlade in på stora personal efter att ha sovit i Funäs efter en äventyrsnatt. Jeezus. Jag börjar jobba om 1 timme och 20 min och jag ser ut som en pudelrockare efter konsert. Kommer hinna bli perfekt bakis till lunchtid och inte minst i eftermiddag. Hoppas det inte blir mycket folk. Snälla låt det bli lugnt.

 

(Bilen är Martinas..och nej det var inte vi som gjorde det, höll bara på att dö av garv när vi såg det)


Bowling är väl inte det jag är bäst på

Onsdag.
Men jag hängde med iallfall! Och roligt hade vi, även om jag kom sist, vilket inte var helt otippat.
Östersundsroadtripbrudarna minus Emma spelade mot varandra i en timme innan vi åt en bit mat och drack lite vin på Gamla Veras dit också annat pack vi kände kom förbi lite senare. Man ska inte snåla när man serverar vin, det lärde vi oss. Serviserna på Veras borde träna lite på sitt jobb också tyckte vi, arbetsskadade eller vad? Sen bar det hemåt, jag var inte spiknykter så att säga. Men myskväll blev det. Hmm jag fick nog lite för lite sömn.




Road trip!

5 galna tjejer, en liiten bil, färsk lön och shoppinghumör! I tisdags ringde klockorna tidigt hos Caroline, Frida, Emma, Beata och hos Sanna. Jag var uppe strax efter 06 och en och en halv timme senare var jag tillsammans med de andra på väg till stan, Östersund. Efter 22 mil nådde vi vårt första stop. Ett skummt ställe där vi skulle hämta grejjer till en kaffemaskin. Hmm.. Efter det blev det iallafall Mc Donalds! Och jaa jag vet att jag har bojkottat donken i 5 år nu, men vafan, man har väl gränser och cheeseburgare och milkshake är gott.

Uppladdade med snabb energi gick vi lös på skor, kläder, smycken, kinamat, parfymer och gud vet vad. Beata var nog den som fick ihop till flest kassar, Frida var inte långt efter. Jag själv har ju shoppat järnet i både Åre och i Stockholm så jag fick hålla till godo med att bara bränna iväg drygt 2000. För det fick jag en schysst jeansjacka, tre tröjjor, ljuslyktor, en temugg, en tavla och en hel del annat.

På vägen hem stannade vi på dollarstore. Bilen var ganska proppfull innan, så den blev superproppfull efter speedshopping på dollar (de stängde nämligen rätt snart efter att vi kom dit).

Trötta och fattiga kom vi hem 14 timmar efter att vi åkte. Bra dag, tack flickor.

 


RSS 2.0