Favvo



Då var det dags att kolla igenom sista säsongen av weeds som nu släpps. Fucking shit att den sen tar slut.

Söndag

Alltså, jag tittade nyss på hur många det är som besöker min blogg och...vafan? Det är klart många fler än vad jag trodde. Hm. Funderade nyss på att göra en seriös shutdown av fishface. Jag har ju inget behov av att uppdatera längre. Sitter vid datorn kanske en gång varannan vecka, om jag inte ska betala räkningar eller så. Men jag låter den leva, för alla gamla publicerade inläggs skull.


Kajpartaj

Shit vilka veckor! Hit och dit med sandstränder och segelbåtar, innekrogar i stockholm och partynätter i skärgården, klara sig undan halvstorm och gästhamnskaos, äta glass och dricka vin (dock inte samtidigt!!) nattbad på Utö och KAJPARTAJ! Förälskelser och vänskap, kärlek och skönhet. Ja tänk vad sommaren kan bjuda på. och Kan knappt förstå att jag är tillbaka hemma i soffan med familjen! Fast, det känns tomt här. Min älskade lilla bebis, ögonsten och hjärtevän Tiira har lämnat världen. Förvisso var hon en katt, men det är också en själ. En själ jag älskade som min skatt. Stackarn. Aja, här kan jag inte sitta...iväg till gymmet!

Jag lever.

'

 

Jag sitter inte vid datorn alls dessa tider, ja förutom nu när jag lär boka biljett till imorgon. Istället hänger jag på stranden på dagarna och på jobbet om kvällarna! Men från o med imorgon är jag ledig en vecka och jag tänkte fara ner till Stockholms skärgård och segla lite :)

Och jag har hunnit bli ganska brun !

 


RSS 2.0