I mitt huvud

“I believe laughing is the best calorie burner. I believe in kissing; kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day, and I believe in miracles.”

- Audrey Hepburn



Så nära

Nu ser jag allt vacker ut. Har en peel-of mask på mig, liiite svart utrunnen mascara under ögonen, munsårs-salva på (min mungipa sprack imorse! aaajjj), håret uppsatt i en handduksturban, inga kläder och extremt trötta ögon. Sitter ihopsjunken framför ett det vita sken som datorn ger och tänker att om någon skulle komma ner i källarn nu så skulle den bli förskräckt och tro att jag var "källarmonstret" vilket jag förvisso kan vara...men det är en annan sak.

Har under eftermiddagen och kvällen legat i soffan några timmar - dog efter en stund, ätit grymt goda hemgjorda fiskpanetter, vunnit över min familj 2/2 ggr i Chicago samt googlat på Paris.

Jag måste ju veta var jag ska gå och vad jag ska se när jag åker dit på onsdag. Jag är mest intresserad av mat och dryck kulturen, för att inte nämna konst och andra sevärdheter förstås. Jag hoppas att jag och min kära moster kommer picknicka i någon park, äta gott färskt bröd och framför allt - dricka gott vin! Jag har inte så mycket mer förväntningar än så på den kommande resan. Jag väntar och ser vad som erbjuds.
Psst..är det någon som vet något mysigt café eller så (som inte är jättedyrt) får den gärna tipsa om det!



Nu ska jag dra av min ansiktsmask och sen krypa ner i sängen och läsa på min bok som snart är slut.
Godnatt

update

Spännande, servering C verkar som en rolig kurs. Vår nya lärare  är vikarie för vår ordinarie som är pappaledig och hon är mycket bättre än honom. Det verkar som det iallafall. Hon har planerat att vi ska ha vinprovningar, snapsprovningar, studiebesök och säkert massa annat skoj. I kursen så kommer vi också få lära oss att tranchera, filéa och flambera framför gäster. Förra året när de flamberade gick brandlarmet, haha. Vi kommer få jobba mycket men det gör ju att vi blir grymt duktiga jämfört om vi bara skulle glassa genom kursen. Jamenar, serverka kan samtliga av oss faktiskt göra rätt bra redan.

Biblioteksblogging

Super, just nu ska jag egentligen ha samhällskunskap men vår lärare är någonstans med tvåorna. SÅ DET SLIPPER VI. Lösdriveri i skolan känns givande på sitt sätt. Är et bara jag eller känns det som om det går mycket fler elever på den här skolan i år? Nej det har såklart att göra med att de har stängt av hela p2 hög-delen för renovering. Det betyder att cafeterian har flyttat till p1 vilket gör att det är en väldigt omysig miljö i cafét detta år. Jamenar, ljusgården (huvudbyggnaden) må vara stor och som vissa säger pampig, men jag tycker inte det är rätta stället för ett café. De kunde väl ha lagt det i någon gammal lektionssal? Eller varför inte utöka butiken i vårat hus där vi annars säljer bakeler, tårtor, kakor, bullar, bröd, mat, ja allt möjligt. Det skulle väl ha varit mysigt? Bra skulle det gå för HR och LP programmen eftersom vi skulle få mycket mer sålt. Dvs vi skulle kunna köpa in mycket bättre råvaror och kvalitén på programmet skulle förbättras.

Nu ska jag fortsätta läsa skönhetsbibeln och försöka få mina väninnor att slå mig i poker, vilket blir ganska svårt men de kan väl iallafall försöka.


Måndag

Sådärja! Nu var vi igång igen, för sista gången förhoppningsvis.

"Upprop" - sedvanlig tråkig samling i skolans aula exakt kl 09.00 som hölls av rektor och elevrådsordförande. "arbetslöshet..bla bla..viktigt med utbildning...bla bla...satsa nu allt.." - nej jag tänker inte satsa ett jävla skit eftersom jag inte bryr mig ett dugg om min utbildning eller om jag får något arbete i framtiden, just därför släpar jag mitt arsle upp ur sängen, alltför tidigt, och sätter mig i en instängd lokal med 100-tals andra likasinnade elever för att lyssna på ord som jag skiter fullständigt i. Hallå? Säg inte det till oss...tjat biter inte på dagens ungdomar, fråga vilken tonåring som hellst..duh.

Nåväl, var var jag?
Efter att ha gått till ett klassrum jag aldrig varit i förr och där hela klassen fick delta i att lyssna på högläsning ur "polhemskolans nya trivselregler" som tycks ha tillkommit efter klass HR2 (numera HR3)'s uppförande läsåren 07/08 och 08/09. Mycket underhållande. Vi fick vårt schema..åsikter om det kommer eventuellt att publiceras i kommande bloggar.
Efter det givande mötet med vår klass och mentorer fick jag återigen uppleva skolans oerhört snabba datorer. Det tog ungefär 10-20 min för mig att kunna börja använda en dator. Jag ville bara skicka ett mail från min skoladress...Jag fick iväg mailet och jag och Louise gick upp och satte oss i en kö som inte blev kortare förrän syon -som Louise skulle prata med - anlände efter ca en timme. Polhemskolan - FULL FART, EXPRESSFART! Det som gick fort(-are) var däremot busskortskön som vi ställde oss i en lång stund senare. Louise kan nu åka fram till kl 21 på sitt skolbusskort. Gratulerar! Det känns verkligen som om skolverket satsar på elever som bor långt från stan. Visst känns det bra?

Efter lunch hos mig med lite tv-tittande begav sig jag och fröken Östling ner på stan för att fika med fröken Söderlind. Vi hade som mål att fortsätta skriva på vår bok. Jag måste säga att jag har hett material med mig hem, färdig att publiceras. Men var tänker jag inte berätta - än.

Efter några timmars skratt och aktivt tänkande var det dags för mig att påbörja en ny termin på Ackes dansskola. Något som jag sett fram emot länge eftersom jag börjar ta kurser för en ny danslärare. Erika Sjöberg. Jag måste säga att de 3 timmar som jag nu gått hos henne bara ikväll har gjort att jag bara måste ta fler lektioner av just henne. Jag känner att hon kan få mig att utvecklas inom dans, särskillt inom den egna dansen, freestyle, ah det sätter guldkant på livet! Längtar till söndag då jag ska dansa två olika sorters jazz och testa på balett för henne. Totalt tror jag att jag har anmält mig till 8 danskurser denna termin. Jag hoppas verkligen att jag kommer ha tid och ork för alla.



Beroende

Hela dagen har gått, och vad har jag åstadkommit? Käkat frukost och middag. Det har jag gjort. Min bror har kommit hem från gräsö. När han kom hem från skolan i fredags (de börjar tidigare än oss, muahaha) sa han "nu ska jag och Ricky cykla till gräsö". Jag och mamma tittade frågande på honom. "jaha?? men åk då?". De började vid 15-tiden och cyklade ända fram till Forsmark där morfar hämtade dem, han ville nämligen gå och lägga sig vilket han inte skulle kunna göra förrän de kom hem. Då hade de iallafall cyklat mer än halvvägs och idag när de cyklade hem till Gävle så tog de sig ungefär halva vägen hem innan mamma kom med bilen. 14 mil, starkt jobbat för två 14åringar.

Själv sitter jag nu med världens sockerabstinens, men ska jag kunna ta mig ur det måste jag börja någon gång med att sluta äta godis och annat småtjafs helatiden. Småäta är inte hälsosamt men oj vad gott det är. Min familj är väl inte den bästa på att ha nyttiga saker i skafferi och kylskåp direkt. Det finns alltid godis eller något liknande, även om vi gömmer det för varandra är jag en jävel på att leta och hitta det jag söker -fort. Skulle det mot alla odds inte finnas något godis eller liknande så vet de flesta att jag är en jävel på att baka, och kakor kan jag frossa i hur mycket som hellst. Kladdkaka och havreflarn är ju så superlätt att göra och fort går det! Smeten är nästan det bästa, jag kan faktiskt bara göra smet och äta det.



Men nu är det slut på det. Eller jag tänker skära ner på det REJÄLT. Dessutom har jag som mål att äta mindre kött och få min familj att tycka om vego-mat. Det känns som om det kommer bli jag som får laga maten hela hösten.

Söndag

God morgon.

Jaa..klockan är väl sisådär tre på eftermiddagen och jag sitter fortfarande i pyjamas, eller vad man ska kalla det. Jag är jättesugen på pizza eller nåt sånt, fläskfilepasta skulle inte heller vara fel. Mat, hjälp jag har inte ätit sen, för ca 24 tim sen? Allvarligt talat...det är dåligt. Inte undra på att jag inte orkat ta mig ur sängen när jag inte har någon energi i kroppen! Dags för frukost snart med andra ord. Sen ska jag väl försöka duscha och klä på mig och få mig att känna mig som en människa igen. NEJ skolan börjar imorgon, jag är inte pepp alls på det måste jag säga. I år kommer det bli plugg plugg och plugg. Dessutom kommer det inte finnas några snygga killar att spana på heller för de sista som var snygga gick ut i våras. *sadface* haha vad ska vi nu ta oss till på rasterna? Äsch, det kanske finns några söta 93er man man fästa ögonen på...SKOJJA. Herregud...aja mer tid åt skolarbete, mindre tid åt hopplösa korridorsförälskelser. Frukost vare..juste, hejs!


Beat it

Gävle, vilken stad alltså. Här är alla ärliga mot alla, ingen kommer i kläm eller sprider rykten ingen ljuger eller snackar skit. Allt är som det ska vara i en perfekt liten stad.

Så fan heller


Nej nu är jag så jävla less på nästan allt och alla i den här staden, äckliga jävla människor överallt, ingen respekt för någon annan än sina egna skor. Ta mig härifrån. NU.



F

Tandborstbloggning i all ära!

Pratade med min moster i tfn för en stund sen, tycker INTE om när hon ringer från dolt nummer. Dolt nummer tycker jag inte om i övriga fall heller, jag vill kunna se vem det är som ringer. Vi pratade om Paris resan som vi ska göra om knappt två veckor. Ojj vad taggad hon lät :D Jag längtar! Men jag måste bli av med mitt sockerberoende fram tills dess, det kan ju inte fortsätta som det gör. Jag har haft det jättejobbigt hela förmiddagen eftersom jag förbjöd mig själv att äta godis, men det sprack för en liten stund sen när jag såg påsen med det sista av min åre choklad..som min bror tidigare nästan åt upp..skitunge! Men nu har sockerbegäret lagt sig igen och jag känner mig som en människa. Haha, undra hur många minuter det kommer ta innan jag känner suget igen. INTE KUL. Jag har fått tillbaka mina former iallafall. För inte allt så länge sen vägde jag 54 kg - vilket är ganska lite men ändå lagom men nu väger jag 58 igen, utan att ha tränat. Jag vill ligga på 55-56 och vara vältränad. Men nu ligger jag på 57-58- otränad! På måndag börjar allvaret. Träning och hälsosam kost. Att få in vardagsrutinerna med skola och dans är ganska bra, ganska tråkigt, men bra. Nu ska jag stänga av nationalteatern och åka och handla med min mamma. Hon tjatar så mycket. Hejs!

En flicka i varje hamn

Tänk vad roliga saker jag har haft för mig under de senaste veckorna.

Fyllt år, varit hit och dit och gjort massa saker, jobbat under marinfestivalen (en upplevelse i sig), och helt spontant seglat ner en stor skuta ner till Västervik. Tiden har gått jättefort och jag vill verkligen inte vara här hemma i Gävle.

Jag skulle kunna berätta så mycket om vår resa, om Egil - den väldigt egna skepparen, Emil - han som inte har någon egentlig hemaddres utan bor och jobbar på Linnéa och Vega, alla som var ombord på båten var hur roliga och trevliga som hellst. Jag kommer ha svårt att sova inatt utan att höra motorns brummande, jag saknar vågornas svall, vinden mot seglen, doften av hav. Åh, jag skulle kunnat ha fått segla ner deras andra (och större) skuta Vega från Stockholm till Västervik imorgon. Det skulle dock innebära att vi kom till Västervik ca 23.00 på söndagen och jag börjar skolan på måndagen. Visserligen skulle det inte göra någonting om jag missade första dagen men jag kände att det skulle bli lite stressigt att åka ner till Sthlm igen och sen ta sig hem på söndag natt. Fan att sommarlovet inte är längre.

För övrigt så måste jag berätta att min mobil för tillfället är spärrad. Jag fick en påminnelse för några dagar sen om en obetald räkning, den betalades men mobilen blev ändå spärrad igår. Jävla 3 alltså, de ska alltid strula.

Imorgon måste jag börja återgå till vardagen. Sova i tid, vakna i tid, äta riktigt, röra på mig och allt sånt. Haha jävlar vad jag har gått upp i vikt den senaste veckan. XD.  Jag tänker inte säga hur mycket men jag vet att det beror på alla kakor jag har ätit och hur lite jag har rört på mig. Fia och Johanna som var med på Linnéa vet vad jag pratar om. Vi fick äta huuur mycket kakor som hellst och eftersom det inte fanns så mycket annat att göra emellanåt än att ligga på däck, sola och äta kakor/mazariner blev det en och annan.

Nu ska jag duscha och få bort saltet ur håret som jag fick när jag duschade i saltvattensduschen de hade ombord. Kanske göra hårinpackning och ansiksmask. Hmm..I vilket fall ska jag slita mig från datorn. Godnatt.


Hannibal - nej

Jag brukar inte höja ögonbrynen så värst mycket åt skräckfilmer. Men när det kommer till filmer där man på ett inte alltför scen-dramatiskt sätt torterar/slicear/låter galna psyko grisar äta människor, dvs på ett ganska humant plan, klarar jag inte av att titta. Man kan ju tycka att det verkar rätt så överdrivet vilket jag har gjort under 95% av alla skräckisar jag sett och få en overklighets känsla. Men i filmen Hannibal - som så vitt jag uppfattade det är den sista filmen i en triologi? - blir filmupplevelsen av ett annat slag än t.ex. "The ring" "The grudge" eller "djurkyrkogården", som för övrigt var de enda skräckisar jag kom på för tillfället. Fast egentligen vet jag inte om jag blir rädd eller bara oerhört äcklad. Lika så "Saw" som jag faktiskt tyckte att "nej den här har för kass handling, alla bara dör på diverse bisarra vis" och gick iväg och gjorde annat. Men Hannibal var dock bra på något sätt, men jag skulle för allt i världen inte sätta mig i min ensamma, mörka källare och se på den ensam. Nej verkligen inte. Kanske med någon att krypa in i famnen hos när det verkligen blir äckligt och man vill bespara sina ögon bilderna som visas på tv skärmen. Det skulle kunna få mig att se den igen, eller någon av de tidigare filmerna. Det typiska skräckfilms-idealet, en livrädd flicka i en beskyddande pojkväns famn, haha, det är så löjligt att jag nästan faller för det. Nåväl, vad är väl en bal på slottet? Det känns som om man varit på hundatals baler, men alla lika dötrista, när man går så tappar man sin ena sko och hittar den några veckor senare i källaren. Det är som 1700-talet. Hon som levde på slottet men ville ha tiggaren. Någon som kunde visa henne livet från en annan sida. Sitt eget liv har hon ju redan upplevt.

Klockan har slagit 03 och jag hade tänkt att peela ansiktet göra en ansiksmask innan jag går och lägger mig. Min hy och jag har fortfarande inte kommit överränns. Trots att jag skämmer bort den med att vara utan smink så mycket som möjligt och det smink jag använder är av mineral sort. Suck, alla gener är inte roliga att ärva, farsan hade ju riktigt dålig hy som ung, det blir bara att vänta tills man blir gammal helt enkelt.



Vardagen blir inte mer än vad man gör den till, du lever bara en gång.
God natt

Rollin'

Ah, jag sitter och lyssnar på rock, för tillfället Hole, och läser bloggar. Jag tycker faktiskt att både Kenzas och Blondinbellas är rätt roliga och läsa, eller, på många inlägg suckar jag och tänker "jag kunde inte bry mig mindre" men det är ändå rätt trevlig läsning när man inte har något att göra. Deras liv skulle vara kul att leva en vecka ungefär sen skulle jag inte orka med det plastliv de lever, eller det plastliv de utger sig för att leva. Man får inte glömma att de helt väljer själva hur de vill att deras blogg ska se ut och få oss läsare att tro att deras liv ser ut. Haha för att inte glömma att nämna andras bloggar som tex. Puma Swedes, haha..herregud...

Egentligen skulle det vara roligare att läsa en bra bok, varför gör man saker man tycker är tråkiga för? Jag sitter nu här vid datorn fastän jag inte tycker spec mycket om det. Jag har väl inget bättre för mig och vädret gör mig slö.Jag har ju iofs all musik på datorn. Tack underbara musik för att du finns.


God morgon sängen

Alltså shiiiet! ;D

Nu när jag vaknade på morgonen hade jag en grymt bra känsla i kroppen. Gissa varför?? Jag tänker på att jag ska dra ner till öregrund med brudarna nästa vecka, åka till Paris om bara några veckor, har ett höstlov jag kan göra vad jag vill med - kanske hänga med till Amsterdam, ett jullov som jag hoppas att det är mycket snö på så man kan dra till Åre, sportlov som är given årevecka, minst 2 tillfällen till att dra till åre på dessutom. Jag och Emil har bestämt att vi ska åka dit minst 2 ggr, så det blir kanske 3-4 åre resor i vinter om inte fler :D Sen ska jag ha praktik i 7 veckor någonstans - hellst på nåt niiice place typ som spanien eller så, men jag tror jag hamnar i sthlm. Sen efter det är det bara studenten som väntar. Sen blir det att säsongsjobba! kanske dra till båstad, utö, öregrund eller liknande och jobba på sommaren men på vintern blir det givet ÅRE. Wiie!

För att inte glömma att jag anmält mig till 8 danskurser - gud hjälpe mig.
Och att Kungsberget öppnar när det kommer snö.


Mi laj ki !

Vi har massa kakor över

Åh, äntligen är födelsedagen över.

Jag har haft en jätterolig dag och fått träffa många av mina kära vänner som kommit för att gratta mig :) TACK FÖR ATT NI FINNS!
Jag är just nu supertrött och har ont i hela kroppen. Vet inte varför jag har ont men det finns väl en bra förklaring nånstans. Det känns skönt att ha passerat 18 årsgränsen men samtidigt lite åldersnojja för nyss var man ju 13 och 18åringar var ju gamla tyckte man då. Herregud, snart har man väl familj och snart ligger man död i graven. Livet går fortare och fortare för varje minut. Dags att börja ta vara på tiden! Haha, eller inte...! :D Nu ska jag sooofta i två veckor till innan skolan börjar. Men det är ju att ta vara på tiden på ett sätt...hmm aja! Nu ska hon ta vara på tiden genom sömn. Godnatt!

Btw, det finns massor av kakor hemma hos mig, så det är bara att komma hem hit och äta. Vi glömde den godaste sorten i kylen! :O

S- igen

Åh, vilka härliga soliga dagar :) ellerhur?
Igår var jag, fia, johanna och lollo (som körde bil! whoho!) ute på brämmen och solade och badade.

 Idag var jag och min kära familj på sandsnäsbadet i hedesunda. Vi träffade på Urban som tog med mig på en Motorcykeltur som han lovat nån gång för länge sen. Det var sjukt roligt! Jävlar va fort det gick på de små vägarna kring den lilla byn. Jag som älskar att ligga och steka i solen på stranden blev lagomt sur när vi var tvugna att åka hem strax före 15 av den anledning att vi skulle ha fest för de som bor i vårat hus (min farfar är ju hyresvärd och gillar dedär med gemenskap, grannar emellan). Det var bara att sätta sig i bilen och åka in till stan och städa och grejja. Men mysigt hade vi, med mat, gitarr och sång, ända tills myggen kom när det blev mörkt. Har nog aldrig haft så mycket mygg hos oss någon gång, och så tänker man på hur de har det i Gysinge...fy fan alltså.

<-Bara för att jag är fotografen av den där bilden som är i tidningen utan att någon frågat mig!?


MM fryst tårta <3



S-s-s sol

Blåbär, jävla blåbär. De ser så fina och söta ut och de smakar jättegott men passa er om ni inte vill sluta som jag. Helt jävla blå i munnen.

Imorse belv jag väckt av M som tyckte att jag skulle gå upp. Jag hade faktiskt bett honom att ringa och väcka mig eftersom jag känner mig själv så pass väl att jag vet att på lediga dagar struntar jag helt i väckarklockan. Efter att nyvaken tagit mig uppför källartrappen käkade jag frukost läänge på vår uteplats. Jag var efter i mitt schema för dagen men det struntade jag i. Efter nån timme tog jag mig ut på vägarna och sprang, men jag hann så långt som upp på i14- (i backen på åkermanskulle om jag ska vara exakt) innan L ringde. Vi beslöt att jag skulle springa hem och packa för att sen ta bussen till forsby för att bada. L sa att bussen skulle gå en viss tid men det gjorde den inte så jag fick vänta 30 min på stan tills den skulle gå. Det var sol och blå himmel så det gjorde inte så mycket. Bussen kom, bussen gick, L stod med sin cykel och väntade på mig vid forsby. Dock en hållplats för tidigt så jag var inte riktigt beredd på att hon skulle stå utanför och ropa "carro hoppa av!" De på bussen måste ha funderat.
L skjutsade mig fram till badet vi var där i någon timme och badade, solade, snackade maaassor och åt frukt. De som låg brevid oss måste tyckt att vi inte var helt kloka. Det är vi inte heller.

Jag tog 15.49 bussen in till stan medan L cyklade hem och bytte kläder eftersom hon skulle jobba lite senare. Vi gick på stan och jag fick en mjukglass när hon köpte en macka. Tack! Vi satte oss på fnasket i plasket och mumsade innan vi skiljdes åt.

När jag kom hem insåg jag plötsligt hur trött jag var och somnade brevid min gitarr i sängen och sov ett tag.
Kvällen mynnade ut i middag, familjegräl, kak-bak och blåbär med mjölk.




Att ha koll på läget

Det är konstigt på något vis fast egentligen helt normalt. Vi växer upp och blir stora. Det är väldigt vilken skillnad det är på nu oss om man jämför med för ca 2 år sedan. Både utseende- och beteendemässigt har vi förändrats och går ifrån flickor till kvinnor. Nog för att jag kommer anse mig själv som en flicka ett tag framöver även om jag snart blir 18 och vuxenförklarad. Enligt mig så är man inte vuxen när man är 18. Vissa är lite mer mogna än andra och vissa är inte mogna någonstans. En del jobbar, en del lever på studiebidraget och sina föräldrar ett tag till. Vi är alla olika och växer upp med olika mål, drömmar och erfarenheter. Vuxen är man när man helt står på egna ben med egen inkomst, bostad och klarar av att leva så att man mår bra och trivs med det man gör.

 

Måndag förmiddag

Det är tråkigt i dessa dagar. Jag har liksom idé torka, inga åsikter om någonting. Jag som annars brukar kunna säga både det ena och de andra om vad som hellst känner mig som en guldfisk som har dåligt med syre i skålen.


Augusti 2

2a augusti. En vecka kvar tills jag fyller 18. Idag fyller min moster år, (fast jag vet inte hur mycket).

Igår kom jag hem från kopparbolägret. Det var rätt kul, jag åkte med Fia och Camilla som ledare för totalt 10 scouter. 5 av dem var mina juniorer, "åh det är som att valla får". Temat för lägret var pirater, alla barn, ledare och funktionärer var utklädda på ett eller annat vis. Jag var jääävligt snygg som pirat måste jag säga.

Under de dagar vi var där så fick barnen (vi också om vi ville eller blev tvingade av några dryga funktionärer); Klättra klättervägg, trycka tröjjor, gå pionjär(pirat)spåret, göra tenn-mynt, tova ull och lite andra saker. Fast vi ledare trivdes bäst i caféet där iaf jag åt mängder av kakor, eller i ledar-relaxen, där vi bastade och hade en lugn stund utan barnen.

Eftersom att vi bara hade små barn så kom vi inte dit förrän halva lägret hade gått. De minsta får en sån fruktansvärd hemlängtan och ett helt läger skulle de inte orka med. Trots det så var det ändå två som åkte hem på kvällen av sista dagen. En som skulle hem av nån bra anledning, och så en liten kille, det enda han gjorde de sista timmarna var att gråta och säga hur mycket han saknande och älskade sin mamma. Jag tyckte synd om honom.

När bussen hade släppt av alla kids vid konserthusets parkering igår så ville man bara hem. Men hem fick vänta för vi ledare skulle till lokalen med alla 100 saker vi haft med oss. Dels för att bära ner allt på sina rätta ställen men också för att hänga upp alla j*vla tält. När det var gjort var det bara att ta sin egen packning på ryggen och gå hem för att börja tvätta, städa, duscha, äta och till sist sova.

Jag sov i 13 timmar har nu ätit min brunch och ska gå ned i tvättstugan för att hämta all tvätt som jag hängde upp för någon timme sen. Sen ska jag duscha och allt sånt innan jag ska ner till tant grön och jobba.


John och Fia goes pirates

Fail

Kul när långa genomtänkta blogginlägg försvinner.....INTE

Här försöker man dela med sig av det goda, men icke! Här sätter teknikens under stopp och punkt och allt vad det heter. Jag blir så less att jag måste sova!

Godnatt kamrater!


RSS 2.0