Känner ingen ååånger!

Jaaahaappp, då har man jobbat klart och sitter hemma på en stol...mysfaktor 3/10 vilket inte är acceptabelt. Antingen går jag ner och bäddar i ordning sängen med nya lakan. Måste få det gjort nu annars blire väl aldrig av :S. Eller så myser jag ner mig i soffan med en film och nåt gott att käka.





1..2...3!

Ett...litet...LIVSTECKEN!

hey, I'm alive!
Är det någon som kommer ihåg mitt mål att vara nykter fram tills jag kommer hem från finland??
Glöm det, eller börja om från start. Igår varte spontankalas, Söderhielmska hade invigning och vi var bjudna. Efter en mycket trevlig kväll på Texas Longhorn knatade vi över med en present bestående av texas grillpaket som innehåller:

Satt och njöt av vårvärmen (eller var det infravärmen??) några glas vin och jag vet inte hur men ett tu tre så stog man där med en drink uppe på söderhielmskas övervåning med grabbarna från texas och LOLLO som hade hittat dit. Synd för henne att hon körde, men skönt för oss att vi fick skjuts ner till heartbreak EN TIMME innan de stängde, har vi varit med om det förut?? Den lilla stund vi fick där var rolig, det var inte så mycket folk men jag var askalas så det gjorde inget. Vid stängning så stod jag och pratade med vakten Roger som om vi känt varandra hur länge som hellst, hah! Kul att folk känner igen en fast det är ju lite skummt.

 

Efter att ha sagt hejdå gick jag hem som värsta fyllot och höll på att drutta i ån MEN SuperCarro räddar situationen och tog sig hem utan att skada sig. Däckade i sängen och sitter nu ca 11 timmar senare på samma ställe och börjar se ljuset i tunneln från morgonens mörker (bakfyllan alltså). Sitter endast med håret inlindat i en handduk som en turban, en tandborste i mun och tycker att det är jävligt skönt att vara ensam och göra ingenting!  Att inte ha så mycket till kläder på sig är något bra som kommer med att vara ensam, alla uppskattar inte när någon annan springer runt naken/halvnaken men de flesta uppskattar att göra det själv. Kanske inte de där pryda människorna som är rädda för sin egen kropp men de får skylla sig själva.

Nu ska jag ta på mig mitt representabla jag och såsmåningom gå till Texas!

Peace


Onsdag

Inatt sov jag läänge, ignorerade väckarklockan som började ringa vid 10 och slutade efter att ha ringt var 5e min vid 11. Gick upp strax efter 12 och hade då sovit i ca 13 timmar. Vad äre med mig??? Jag är fortfarande trött men det är väl för att jag har sovit för mycket. Hursomhellst har jag efter att ha duschat slösat bort över en timme framför datorn. Snart är klockan 2 och jag sitter forttfarande i min supersköna morgonrock och fortfarande rätt så blött hår.










Burnin'

Är det bara jag som hade glömt bort den här underbara låten?? Hörde den på radion igår och den tog mig tillbaka till 90-talet på ett ögonblick!



:D

+16 grader

Ännu en lunch ute i skogen! Eftersom jag somnade efter 4 imorse var jag inte jättepigg på att gå upp vid 10 när mamma väckte mig. Men en stund senare var vi ute i brännsågen och solade vid forsen. Grillade korv och var lite lagom sådär skugsmulle. Mysig måndags vana det har börjat bli nu!

Sen har jag flängt till skolan och hämtat cash och ner på stan till ungdomsmottagningen, alltid lika roligt att vara där! Nu på rutinkoll eller vad det heter. Jag måste erkänna att min hy har blivit bättre sen jag börjat med mitt nya p-piller. Yay!

Aja nej nu måste jag och Emma kila iväg, ska möta Marlene om 10 min vid frasses och hämta upp Finnarna!

Ööööh

AAH. Har suttit i några timmar och letat au-pair jobb runt om i världen..förutom Australien hittade jag ett jobb på hawaii men det försvann!!! Attans... Nu är jag helt snurrig i skallen av alla familjer och klockan är efter 03. Jag sov förvisso till 15 idag/igår men det är inte så jävla bra att vända på dygnet. Imorgon/idag ska jag till GUM (!!), till skolan och hämta pengar och sen fika med Emma, Malle och 2 tjejer från Finland som är här som utbytesstudenter. Vi ska åka till dem om ett tag så skolan betalar för en fika tillsammans med dem. Hoppas det blir bra!

Men godnatt då!!



Dagar att minnas

Nu när jag har bestämt mig för att vintern är över så kan jag väl inte låta bli att tänka på alla fina minnen jag har från vintern 09/10



PAJKOMPANIET! UF-företaget som talar för sigsjälv.






Bubbelbad med 3 tjejer, skumpa och exotiska frukter, jävligt exotiskt! :D




Nyår hemma hos mig med Bond-tema (och Joel som hade red army tema för sig själv, men det har vi alla alltid ett litet tema av oavsett) Alla tjejer vad bondbrudar, själv var man Honey Ryder från första filmen och var iklädd endast föreställande en vit bikini och stor vit skjorta. Såklart var kniven med!



¨

SÄLEN med Emil och gratis boende och liftkort! Bilderna och filmen talar för sigsjälva :D
(Jag skrattade hysteriskt både innan och efter, varför vet jag inte i dagsläget, tyckte nog det var väldigt lustigt att dela tröja med Emil.)






ÅÅREEEEE :D :D :D Med Kusin, Familj och Polare i en salig blandning av helger och veckor  :D


Festat dag och natt med underbara personer!



Studentkryssning JHAO :D



J Ä V L I G T mycket snö.. och gaaaalet kallt!

Älskar snö och vackra vinterdagar på fjället, men nu tack får det bli sommar!!


THE BEST OF

Så jäääääävla fränt!


När man gör något man trivs med

Nuförtiden, sen 5 dagar tillbaka ser mitt liv ungefär ut såhär; Vakna, gå hem, frukosta, kolla på travel channel i 2-3 timmar, ev. luncha, göra mig i ordning, gå till Texas, jobba på texas till 22-00 nångång, gå hem, äta yoghurt, sooova!

Jobbar på Texas Longhorn från tisdag till lördag och det är ett jättebra ställe. Det finns bara positiva utlåtanden om både mat och personal. Gästerna som kommer dit är supertrevliga och stämningen är great! Vill man käka en 300g entrecote eller bara prova en öl man aldrig tidigare sett, varför inte en duff? så är texas perfa för det!



My love is a revolver

I have a bullet with your name on it, click click.

Kikat på lite JOSS videos, typ den här

 


Lalala, staand by meee

Tandborstblogging i all ära. Sitter på min sängkant och chillar till lite Neil Young och tänkte snart sova. Skaplig dag med SNÖSTORM som start och fläkthaveri på texas. Snön smälter sakta men säkert och fläktsystemet kickade igång och går som det ska nu. Fint, det är alltid spännande att vara ny på ett ställe. Tankarna är alltid "hur mycket kommer jag tappa?" "hur mycket kommer jag göra fel?" och "undra hur mycket skäll jag kommer få som mest". Heh, något jag inte får glömma är att jag lär mig något på allt jag gör, inte minst om jag tabbar mig ;) .

Det är däremot så otroligt roligt att få nöjda kunder, jag kan inte beskriva hur bra det känns, men det kan göra hela dagen om man lyckas få gästerna nöjda och överträffa deras förväntningar. Det är inte lätt alla gånger men hey, jag har bara jobbat inom branchen i 2 år.



Imorgon ska jag klippa mig (gud hjälpe mig) uppe vid Maxi. De är dyra men bra...! Inte kanske vad jag borde prioritera men jag vågar inte låta nån hobbyturk som gått nån kurs i hur man hanterar en sax få hålla på med mitt hår!! Sen ska jag ringa några samtal till bla farbror knädoktor som borde kolla upp vad det är för fel på mina knän. Kan ju knappt dansa längre...DET SUGER!! Så i morgon ska jag ta tag i det och ringa. Efter det blire praktik igen och så får vi se vart vi hamnar imorgon natt.

Nu ropar mina kuddar efter mig. HARE



Faller en faller alla

Heeeeej! Det var länge sen sist va? Jag har rätt mycket o göra om dagarna och lite tid för bloggen nu när jag har praktik mellan 15-22 och sen inte sover hemma om nätterna. Egentligen har massor att berätta och vill skriva av mig saker hela tiden, alltfrån när jag står och torkar golvet på Texas till när jag springer hem genom snöstormar och snöslask i april. Det är ju inte så att mitt liv står still bara för att mitt skrivande gör det. Jag skulle ha med mig en minidator eller kanske bara ett block och en penna och skriva ner det jag vill skriva när det kommer upp. Men det blir ju inte samma sak. Det skulle bli bättre. Att bara sätta sig ner och tänka "nu ska jag blogga" skapar ju inte dirkekt några höjdarinlägg. Det är som att skriva musik, det bara finns i skallen helt plötsligt och skriver man inte ner det så försvinner det, eller förlorar sin gnista, whatever.

Nu ska jag njuta av en varm dusch och sen ta på mig mitt ansikte och ge mig ut i snön.


Milleniumtrilogin



Luftslottet som sprängdes, klockren film.

Vårväder

Måndagar framöver är jag ledig. Det är för att min praktikplats har stängt då och det är ju inte mig emot. Jag vill inte bara slösa bort en ledig dag så mamma och jag packade fika korgen och åkte ut till brännsågen, ett ställe som ligger påvägen ut mot oslättforts som vi jämt var vid när vi var yngre. Vi grillade korv och satt och solade i några timmar. Hur mysigt som hellst! Flängde runt uppe på hemlingby köpcentrum bra länge och mamma skulle klippa sig och jag bokade en tid på fredag. Den som känner mig vet att jag alltid har smått ångest för att klippa mig. Hämtat cyklarna har vi också gjort. Min gamla skrutt cykel som borde vara k-märkt gick på närmare 500 spänn. Herregud, jag som sparar!

Nu ska vi äta middag sen kolla på film. Jag ser ut som ett troll och tänker därför inte vistas ute nå mer ikväll.
Puss


Högsta beredskap


Vad du än gör, kom inte hem till mig! Jag har satt besöksförbud i min källare och jag tänker försöka vistas hemma så lite som möjligt de kommande dagarna. Anledningen till detta är att min bror har blivit magsjuk. Jag är otroligt rädd för magsjuka, bara tanken av det får mig att må illa och att må illa är inte kul. Så för er egen säkerhet, kom inte hem till mig, iallafall inte till övervåningen. Nu hoppas jag på att inte insjukna under natten. Godnatt.


Grattis

Fint, titta vad jag lyckades med!



Söndag

Haha idag nere på nordan lyckades jag få Jimmys vinkelslip att brinna när jag skulle kapa en offeranod. Jag håller på att den var gammal eftersom jag inte borde ha kunnat överhetta den. Han åkte och köpte en ny och undertiden fick jag straffarbeta med en såg. Det är vädligt avkopplande att rusta på Nordan, man tänker liksom inte på så mycket annat då. Förutom att jag var och är fortfarande hungrig som en auschwitz-bo, nästan.




Nu ska jag ta ett långt varmt bad och försöka få bort all diesel och sen kanske äta någonting..



Godnatt

Efter en kväll av skratt, prat, god mat, gosaker och film känns livet lite lättare att leva. Kul att man har vänner som kan prata om vad som hellst utan att behöva snacks skit om någon eller prata om saker som man bara blir arg över eller liknande bara för att få igång en konversation vilket förekommer bland en del. Vi kollade på "underbar och älskad av alla", en film som handlar om en tjej som ljuger och sabbar sin karriär som skådis. Det är också en film som verkligen stämmer överänns med min syn på killar och erfarenheter jag har fått av dem! Hon lyckas inte bara bluffa hela dramaten utan nej, hon ska få en skitsnygg kändis på halsen som såklart visar sig ha någon annan samtidigt. Han tar med henne till Wien på en romantisk weekend osv osv men när hon får reda på att allt bara är en lek så sabbar hon för honom! Hahah egentligen en kass film men jag mår så bra när man får se att idioter också åker dit ibland. "He-he"

Jag lovade att lägga ut mitt recept på ananaspaj och jag som är bakfreak har såklart receptet i huvudet so here it goes. OBS det är superlätt att göra!

Svårighetsgrad: Retard

3 dl vetemjöl
1 dl socker        ----> Blanda dessa 3 ingredienser väl i en bunke eller whatever
1 tsk bakpulver

Smält 150g smör och låt det svalna lite
Blanda ihop de torra ingredienserna med smöret och tryck ut allt i en pajform



1 brk krossad ananas (häll av spadet!!)
1 brk creme fraiche
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker

(om man vill kan man ha en äggula i också för att få den fastare, men det brukar inte jag ha)

Rör ihop allt till en gegga och häll ut det i pajskalet.
Grädda i mitten av ugnen i ca 25-30 min i 175 grader tills det har blivit lite färg på pajen.
Om man vill så man man låta den svalna några timmar så blir den fastare. Servera med grädde eller vaniljvisp!



17

Efter en bra dag och en bra natt har jag nyss vaknat upp och insett att den här dagen kan bli bra den också. Förutom en miss där med vädret men sånt brukar lösa sig. Ikväll ska jag och ett gäng brudar ha tjejkväll hemma hos Johanna. Jag hängde lite med Johanna, Markus och Sophie igår varav J och S ska med ikväll. Mys kväll med enbart tjejer, det är vad jag behöver!

Nu tänkte jag försöka käka frukost och sen fixa min cykel, kan behöva byta allt som går att bytas. Om någon ser mig nere på posa så kan den ju räkna ut att jag har lessnat på åkfan. Jag måste få annat att tänka på!

 


: D

 

"I take full responsibility for my incredible sexiness and I apologize to the poor easily manipulated men who fallen prey to my interest."



Insikt för hälsan

Hej jag heter Carro och är en misstänkt smyg alkoholist. Jag har haft fest fest fest i tankarna k o n s t a n t den senaste tiden (rätt långt tillbaka) och så fort jag får någon med mig så har jag gått ut (med undantag för förra fredagen faktiskt, jag har självbevarelsedriften kvar). Nu har jag bestämt mig för att inte festa på ett bra tag, ta ett glas vin är förstås inte förbjudet, men det är dags att tänka på hälsan...haha! Sanningen är att jag har blivit fattig och sparar till en sak jag skulle köpt för ca 2 år sen men NÄE somliga får ju inte tummen ur arslet och gör saker som man planerat. Drar ner på allt, och krogen är för riskabelt att utsätta sig för. Hur många har inte vaknat upp dagen efter och tänkt "vad fan hände igår..?" (minnet inte på topp) och sen kollat kontot "jaha men dyrt varte!". Detta ska inte ske den närmaste månaden.

Vad tror du fröken gör då när hon sitter och slösar bort livet vid datorn? Jo såklart tittar hon ut alla möjliga drinkrecept etc. det var då jag insåg att nja, kanske dags att ta det lugnt.

Jag ska väl erkänna att jag borde lägga lite kraft på träningen också, det är därför jag blir så slö, för att jag inte tränar lika mycket som tidigare! Det har blivit som en ond neråtgående spiral. Jag sover så mycket som aldig förr och jag känner mig inte motiverad till mycket. HAH, det är inte den Carro jag känner.

Grattis, har nyss käkat och sitter med ett glas vin framför datorn. Inte för att jag blir full på det eller så men det känns smått ironiskt..

Sommar

Sommar sommar sommar

 

Hihi, det musikstycket väcker verkligen sommarminnen! Super varma dagar i stugan på södra Gräsö sittandes på trappan in till storstugan med en såndär vaniljglass pinne med chokladöverdrag på - inget avancerat, efter lunchen som mormor lagat. På morgonen hade man först kollat på sommarlovsmorgon och efter det gått ner till bryggan och badat, följt av antingen en upptäcksfärd bort över "berget" eller ut på sjöängarna där man blev blöt om fötterna om man trampade fel, för att komma ut på de närbelagda öarna till "kojan" som var belägen en bit upp i träden. När klockan ringde sprang man med alla krafter i sina sommarben in och fikade som såklart innefattade kortspel eller åt lunch. Efter glass stunden var det kanske dags att åka ut med båten till en ö och bada och snorkla, hade man tur fick man åka vattenskidor eller åka ut till havet där vågorna var så stora att motorbåten flög så att det kittlades i magen. När man kom hem var det en liten fikastund med jordgubbar och man fick sen sätta sig och skrapa potatis till middagen.

 

Pappa och morfar ställde sig och grillade fläskfilé och jag tiggde alltid om "smakprov" för att kolla om den var färdig. Sen blev det middag och stannade man inte inne och kollade på tv kanske man hade tur och fick åka ut och fiska eller ta en helkväll med vattenskidåkning. Om det inte var nog kunde man sätta sig på cykeln och rulla iväg längs grusvägarna och klappa hästar, plocka blommor eller titta på solen som försvann borta i horisonten. När man kom hem kröp man upp i sin loftsäng i det lilla huset "kusebo" där min famlilj sov om nätterna och gömde sig under täcket för alla mygg som surrade i natten.

 

Andra dagar kanske man åkte in till öregrund och åt glass eller hälsade på korna i hagen...hur som hellst saknar jag mina sommarlov :')

 


Så blir vädret

Shiiit! Nu är sommaren nära! Om 8 veckor tar jag studenten och då äre tamejfan sommar. Fram till dess ska jag ha praktik i 4 veckor på texas longhorn (i mitten av praktiken kommer jag dra till Finland i 2 veckor och ha praktik där)..kom inte dit första veckan och stör mig för då är jag rookie och vill inte ha nå gäster ;) Men sen blir jag bara glad om det kommer någon jag känner. Och dessutom har de kanon god mat där!! Helt galet :D

Nu blire film och mys. Hörs imorgon!

Jag vet inte om jag ska hissa eller dissa Lollos och Mathias konversation om mig på fb...

Den här kvällen var strängligen avsatt till att plugga. Det började med att det blev mat framför tvn. Och då började guldfeber med Erik och Mackan och Jon Olsson var med. Man kan säga att jag fasstnade ett tag. När jag sen skulle leta i böcker efter whisky så hittade jag inget. Jag visste att om jag skulle söka på datorn skulle jag hamna på facebook och inte göra ett skit på hela kvällen. Jag som inte är sådär jätte engagerad i att slå upp i uppslagsverk hittade inte bokstaven  W som de jäkligt nog hade gömt vid V. Bara en svensklärare till mamma kan hitta sånt! Vad tror du händer? Jo lilla söta rara plugghästen Caroline tar upp sin dator och går in på facebook, diverse bloggar (däribland J.O.´s) kollar på sin kusin som medverkar i roast på berns ikväll, snokar i lite fotoalbum, snackar skit och allt tillhörande!



TROR DU HON PLUGGADE????
NÄ!

Jag har knappt bestämt mig för om jag ska skriva om whisky eller cognac. Den ena dan äre det ena och den andra dan äre det andra. Skärpning!!

Dessutom har jag ätit som en häst idag och det låg 3 vaniljbullar och log mot mig mitt i all pluggångest. Du kan ju gissa vart de är nu...Vad hände med självdiciplinen?

Nu blire sängen, imorgon är en annan dag...lalalala.



Samsonite man - Fashawn

 

 


Tandborstning i 30 min

Nu börjar det bli jävligt stökigt i min källare...!

Jag sitter och försöker summera upp helgen. Det jag kan säga är väl att jag haft ett roligt sista påsklov - sista lov överhuvudtaget, inte är ett dugg utvilad och har 2 prov imorgon som jag heeelt hade glömt bort.

I fredags var jag bakis mest hela dagen och förutom att kuta runt på stan med fröken Hård för att fixa en present åt Sofi gjorde jag typ...ingenting, jävligt skönt måste jag säga.

Lördagen började med att jag drog mig i sängen i 3 timmar och sen gick upp och kollade på repriserna av X-games som jag brukar och sen började fixa mig inför kvällen. Gick till Stina och fick sedan skjuts till brynäs av Jocke (tack tack tack!!!) där Sofi hade 25 års fest. Vi var där ett tag men åkte när vi fick skjuts av några som Stina känner för att lite senare och lite fullare ta oss ner på heartbreak med sällskap av Christine. Kvällen flöt på som vanligt med gratis drinkar och nya och gamla människor. Vi dansade av någon anledning inte så mycket och vid halv 2 kände vi att vi var nöjda.

Eftersom jag skulle gå till brynäs och inte hem som numera är ganska vanligt var jag mäkta glad över att jag hade tagit med mig mina sneakers så jag slapp gå i hh hela vägen. Jag vet inte, men på krogen går det bra men när man ska gå en längre sträcka utomhus är det galet jobbigt med allt grus och sånt. Jag vet inte när vi somna men sent blev det och jag vet inte när jag vakna men vid 14 på söndagsmorgonen var jag påväg hem och kände mig lagomt bakis.

Ringde Johanna och bestämde att vi skulle gå på promenad med Ronja någon timme senare. Efter lite mat och tv-tittande på extremskidåkning på discoverychannel (jag fattar inte hur jag lyckas pricka rätt på alla dessa awesome program) gick jag en lång promenad med tjejerna i boulongern och vårens första glass var ett faktum. När jag kom hem kirrade jag mat till familjen, fläskfilepasta <3 Och lite senare gick jag till Stina för att hämta och lämna lite grejer. Det slutade med att jag blev kvar där i nån timme och snacka skit med henne och Christine.

Det fick liksom avsluta mitt sista lov. Jävligt mysig helg. Nu ska jag inte festa på några veckor...eller iallfall INTE göra av med nå pengar. Nu ska det sparas och jag har absolut köpstopp! OCH jag ska göra ikapp en del skolarbete som kan vara bra att ha gjort. Nu ska jag sova. Peace


Love it!

Har hittat världens bästa blogg!
Stewies liv och förlustelser

En skitsöt bögbloggare som har som kommenterar allt och alla och dessutom lägger ut bilder på heta killar! Hello, vi delar samma intresse! Bögar är för det mesta helt underbara personer. Det påminner om att jag inte har berättat att jag och Lollo blev sminkade av två transvestiter (föreställande tjejer) i torsdags. Det var inne på tjejtoan som vi mötte dem, jag tyckte jag såg glansig ut och sa det högt och frågade om någon hade puder. Dessa två vackra människor hade såklart hela väskorna fulla med smink och blev glada över att få dela med sig. Stina som stod brevid höll på att skratta ihjäl sig men höll god min. Jag slängde såklart in kommentaren "Självklart att ni har puder flickor, smink är ju något som ni är bra på" (eller nåt i den stilen) Fick tillbaka "Vadå vad menar du??" I det mest oskuldsfulla tonläge jag hört. Haha! Älska transvestiter och bögbloggare!

Nu ska jag lägga mig i ett rosa skumbad med tända ljus och bara mysa.


Nu vill jag ha sommar

Lördag. Min väckarklocka började ringa 10, den slutar ringa efter en timme och jag har varit vaken och somnat om vartannat sen dess. Det är då man drömmer konstiga drömmar. Det är nog för att man ska fatta vinken och gå upp. Nu, 3 timmar senare har jag fattat vinken och ska gå upp och äta frukost.

Ikväll blire party hos Sofi som fyller 25. Det kan ju sluta hur som hellst...!
Justja, frukost vare...HEJS


Bullshit

Dagar då besökarstatistiken ökar på min blogg, är de dessa dagar som folk har mindre att göra i sina liv och vill fördriva dem med lite hederligt snokande? Om så är fallet är det just precis detta ställe du (/ni om ni råkar vara fler än en) har letat efter, mer eller mindre medvetet. För vad går upp mot att läsa de tankar och meningar en känd, okänd eller varför inte ökänd, vän skriver om och självmant publicerar på en internetsida tillgänglig för allmänheten??

Detta kan ju förstås inte vara annat än ren uppmärksamhets kåthet och ett försök till att skaffa sk. "virituella vänner", du vet, sådana som man kan skriva till på facebook eller liknande men som man i verkligheten, eller ska jag säga "irl" för att du ska förstå bättre, inte ens skulle våga titta på. Nej men ingen vill (FÅR!!) ju påkalla uppmärksamhet , vad har du fått det ifrån? Uppmärksamhet leder bara till högfärdighet. Men! Med tillräckligt mycket uppmärksamhet skapar man också makt, och med tillräckligt mycket makt kan man göra vad man vill. Det handlar om vad du vill göra med livet, inte att var du ska platsa i samhället, vad du vill "uppnå med din tid på jorden" (bla bla bla...). Om du stenhårt håller fast vid tron om ett liv efter döden kan du ju få göra det, det är ditt val. Men jag håller mig till att leva medan jag lever.

Fortfarande, som jag bara måste få påpeka, vill jag inte se en värld med ändlösa längor av radhus, golden retrievers och ett näst intill mekaniskt arbete som skulle kunna ersättas av en maskin i ett robotsamhälle. Då kan vi ju lika  gärna söva ner oss i kapslar och låta maskinerna sköta världen åt oss.


JOSS


Hämta kapten!

Heeej socker! Dans folk är bra på att baka minsann. Jag har nyss varit och tittat på min bror och hans 10dans gäng som har haft träningsläger inför "magic of dance" och de hade en lite uppvisning med fika nere på danslokalen. Jag, Mamma och Lollo var på plats och tog del av allt. Inte minst kakorna. Hehe. Jag har bra erfarenhet av det här med sockerkickar nu för tiden
.



Tidigare hade mamma och jag varit och spelat badminton i brist på övrig fantasi. Nu ska vi laga middag och kanske blir det så att Fia och Linnea kommer hit. I kväll kommer det att tittas på "Inglorious basterds" (min och Lollos favoritfilm atm) och med stor sannoliket kommer mitt badkar att ockuperas av 2-4 flickor. Synd att vi inte har någon skumpa...Aja, nu ska jag fixa lax.


High on nature

Skapligt bra lov hittills dårå :)

Igår myste jag i strömsbro med Freja och Veronica. Vi målade ägg, fikade och lekte. (Bilder på äggen kommer kanske sen, som många redan känner till är mitt sinne för måleri och konstnärlighet inte det bästa så ha inga förväntningar) 

På kvällen hade jag och Lollo Twilight movie night. Efter första halvan av första filmen sa vi båda samtidigt att vi inte orkade kolla på ettan utan hoppade direkt till new moon. He he, jag säger bara det...Taylor Lautner !
Det var två tjejer som låg och suckade och dregglade framför några halvnakna killar igår. Haha, lagomt löjligt men det bjuder vi på för den här gången.

Idag har jag och min kära mor varit ute vid smörnäs och suttit på en brygga och druckit kaffe och äti mammas bullar halva eftermiddagen. Blev kanske hur varmt som hellst när solen värmde och reflekterades från snön på hela den frusna fjärden.
Jag må vara en stadstjej men min familj har alltid varit mycket ute i skogen och jag skulle inte ha något emot att flytta ut till ingenstans om några år. Så länge jag får vara nära vatten är jag nöjd!
Vi hade sol exakt hela dagen från ca 12 - 15/16 men kanske något enstaka litet irriterande plutt moln.

Vi vart hungriga och åkte hem, jag kirrade med lite assistans en kanon middag med gravad lax och färskpotatis (!!!) till förrätt och fläskkarré till varmrätt. Vi korkade upp mitt sista vin från Frankrike och jag måste säga att det var inte som jag trodde att det var. Ska dricka upp det på torsdag och det blir nog kanon det. Just därför MÅSTE vi gå ut på torsdag Lollo!! :D

Grymma dagar!
Nu ska jag hitta på annat.

Flyktsoda

Vad gör jag uppe nu??
Jo det ska jag tala om, jag sitter på en väldigt obekväm stol och lyssnar på ett program som sändes på P4 tidigare idag som handlar om "Sveriges bästa punkband, Ebba Grön" Wheei! Det är helt klart värt det, ungefär som någon som berättar en bra godnattsaga, och gör musikframträdaden. Åh, tänk om jag hade Thåström sittandes på min sängkant med en gitarr och spela godnatt"visor" för mig varje kväll. Jag skulle kunna viga min själ för det.



God morgon rispåse

Ah! Kvällen igår blev lyckad!

Påskaftonsdagen var väl inte jätterolig, det enda jag gjorde var att träna. När jag satt som bäst och tyckte synd om mig själv runt 20 tiden ringde Jimmy och tyckte att jag skulle göra dem sällskap på Texas. En timme senare satt jag med hela gänget på Texas och käkade mat och drack vin. Helt stört gott. Inte helt otippat hamnade man på Heartbreak fastän det var 23. Inte för att det är bara folk över 23 men Lollo kom inte in när de försökte lite senare :( Hon försvann bort på Solo istället.



Vi var några som höll ihop men Markus hade försvunnit innan vi ens kom in. När krogen stängde gick den del som fortfarande var kvar hem till Per på efterfest. Jag Kom hem runt 05.

Jag sov till 15-16 och sitter nu och äter godis till frukost. Har en del att göra ikväll så jag kanske borde duscha och göra mig klar



Nej då, jag är inte bitter...

Jag ligger i sängen, under täcket, och har det rätt bra. Jag skulle fortfarande sovit om inte Johnanna ringde och väckte mig vilket är ganska bra annars vet man inte när jag skulle ha vaknat.

Min påskafton ser ut att bli tråkig, som varje år. Min släkt och familj har dumpat mig, borsan är på landet med moster och co. Lite svårt att ta sig dit och det finns inget att göra där såhär års. Mamma är och jobbar och förhoppningsvis kommer jag äta middag med henne ikväll. Mina vänner är så himla upptagna med sina familjer och släktingar att det är löjligt.

Sen när blev jag såhär ensam???


Low life

Ligger på mage och lyssnar på reagge denna aprileftermiddag.

Äventyren igår var både det ena efter det andra. Först var det förfest hos fröken Hård där jag och fröken Louise groggade på smakis-festisar som vi hade införskaffat oss under kungsbergsresan med skolan. Vi har galet mycket festisar. Efter det satte vi kurs mot kära heartbreak och slickcity! Med uppslutning av Kurt :D

Jag träffade jätte många personer jag inte sett på jag vet inte hur länge och vissa som jag inte förväntade mig träffa på krogen! Bland annat träffade jag Michelle som gick med oss i ettan och min faster Eeva hittade jag på några gånger också. Man kan inte tro att hon passerade 30 för nästan 10 år sen!!

Vi shottade stenhårt och det satte fart på karusellen som snurrade på ända till förmiddag/lunch. På grund av alkoholintaget blev det inte så mycket dansande, dessutom blev jag förbannad när två killar försökte ta kort/filma mig på dansgolvet, jävlar vad sur jag blev! Efter det äre inte så klart vad som hände, då var klockan kanske...00??

Jag rodde längre och längre in i dimman, jag och Lollo förlovade oss och strulade framför 3-4 killar som inte visste vad de skulle göra! Det var kul. När det var dags att gå hem gick jag inte hem utan äventyren fortsatte och jag vaknade av att solen sken och någon låg och kramade mig. Väldigt mysigt, meen jag kunde inte stanna utan fick ta mig hemåt för jag hade bokat in en makeup "lektion" på makeupstore som jag inte ville missa!

Hemma hos mig fann jag fröken Louise som hade lagt beslag på min säng under natten. Hon hade haft roliga äventyr för sig hon med. Hon hade hamnat på efterfest hos en av våra klasskompisar och kommit hem runt 05. Vi tittade på Xena i brist på bra tv. Jag såg förvånansvärt fresh ut för att vara kanonbakis och gårdagens fest kläder och smink var fortfarande på. Klev in i duschen och knatade ner till makupstore för att bli sminkad av Ida.

En timme och fyrtiofem minuter senare var jag som en annan person, det blev jättebra! Man skulle låta sig sminkas av någon annan lite oftare. Bara för kul skull :)
När jag kom hem kirrade jag en supergod sallad och flydde ner till mitt rum där jag nu har tillbringat större delen av dagen. Nu ska jag fixa middag och sen ska jag hem till Linnea och där äre nog fest ska du se!!








Thats okay


I kväll äre party party som gäller. Det snackas om krogen överallt och alla verkar ha planer på att gå ut. Synd bara att det är någon idol-fjant på heartbreak som gör att priset stiger till 150 spänn. Vi vill vara där ändå eller så blire goya, eller nåt annat spännande. Först ska det ätas en god middag här hemma och förfestas hemma hos fröken Hård på drottninggatan. Det ser jag fram emot!

Nu ska jag börja fixa mig så jag är väl klar om 2 timmar eller så. Hoppar runt i hannduk och blött hår (sjuukt sexig måste jag säga) till massa musik atm...jag kommer aldrig bli klar XP

BTW! Jag älskar 1a april för då är det tillåtet att driva med allt och alla ;)

Peace


Fjädrar


Caroline har nyss övervunnit sin bowlingfobi och kommit tvåa av fyra spelare! Sist hon bowlade var när hon hade 40 graders feber på ett kalas som hennes bror hade på dagis! Alltså gick hon på lågstadiet. Eftersom det var en sån hemsk upplevelse har hon undvikit allt som har med bowling att göra sen dess. Fram till idag!


Det är påsk överallt i mitt hem...blä. Gult är fult.

RSS 2.0