Bara för att...!

Andreas ska blogga. Tycker jag. Den som inte bloggar är lame och tråkig. Särskillt om man bor i sthlm där det händer sååå mycket! *rullar med ögonen* Jamenar något måste han ju kunna dela med sig av? Eller kanske har sthlmare inget att dela med sig av, deras liv kanske är ganska meningslöst och storstadsgrått...inget att dela med sig av helt enkelt.

Här är det meningen ätt jag ska vända på mina åsikter. Så fan heller om inte Andreas sätter fart och bloggar.

vinter...

KUL! sitter i skolan och har svenska lektion. Vi håller på med ett abete om shakespeare, jag och min grupp ska redovisa om "en midsommarnatts dröm".

Jag måste ändra en sak har jag kommit på. Att cykla till skolan på vintern när vägarna har ett 5 cm tjockt lager.
Det är ohälsomsamt för att man får så mycket kall strömmande l uft mot kroppen (speciellt dagar då man inte ha mössa på sig känns det väldigt mycket).  Vägar på vintern borde förbjudas (-.-). För det är så på min väg till skolan att de har(hade) plogat upp en snövall mellan bilvägen och cykel/gångbanan så om man skulle svänga av var det nästan omöjligt.
Det jobbiga idag var att de hade fått för sig att ta bort dedär vallarna (vilket iofs är bra). När jag kom cyklandes på min vanliga skolväg ser jag att det råder traffik kaos mellan bilverkstan och vallbacks slottet (invandrarskolan där det ligger en fotbollsplan framför där polhemskolans elever har idrott på sommarhalvåret).

På vägen står en vägmaskin som såg ut som en blandning av en jättesnöslunga och en traktor, och bredvid stod en lastbil som tog upp all snö. Okej det går väl bra sålänge ingen annan bil vill åka där, men HALLÅ? har de hört talas om morgon trafik? Tydligen inte... Inte nog med att det kom en del personbilar, bussen skulle också fram (men jag fattar inte varför bussen åkte där, den enda buss som jag trodde gick där var en såndär servicebuss) Iallafall var det helt galet, jag och en annan cyklist fick stanna för bussen som i hög fart svängde upp på cykelbanan (kom då ihåg att det var halt som aldrig förr).

Jag tog mig tillslut förbi (till råga på allt var jag påväg att bli sen till ett prov). När jag ca 100 meter längre bort skulle svänga av och åka förbi Isacs corner (för er som vet var de är) insåg jag ännumer hur dumt det är att cykla på vintern. Vägen är av is, på isen ligger ett tuuunt lager pudersnö som gör det helt omöjligt att få något som hellst fäste. I de flesta kurvor har det också bildats skrovliga hjulspår av is när det tidigare töade men som nu tackvare naturens lagar vid minusgrader har fryst och bildat livsfarliga hinder. Om man är oskicklig och faller för vinterns fällor riskerar man inte bara att bryta vartenda ben i kroppen utan man får också skrapsår av de små gruskorn som kommunen med omtanke kastat dit...hata vintern

Rainbow warrior

Jag måste bara berätta. JAG ÄGER PÅ SKRIDSKOR! haha eller inte.. Men det är fan så kul :) Ja har varit på bra humör ett bra tag nu. Det känns som om mitt liv på något sätt har vänt. Jag vet inte varför men jag lyckas stanna över ytan och flyta utan någon vidare otäck storm. Så att säga liksom :)

Jag börjar dessvärre få det lite stökigt på mitt rum. Och jag har inte pluggat som jag lovade migsjälv. Jag har också missat att göra ansiktsmask o grejjer som jag också borde. Hmmm, undra vad jag har gjort egentligen.

 
Ja i helgen så har Andreas varit här :) Det var asmys men jag fick tyvvär ingen bra bild på honom =/
Han får mig liksom att må bra, att le och skratta. Det tycker jag är en ganska bra egenskap hos en person faktiskt. Det dumma är att han bor i sthlm, så man kan ju inte ses så ofta. Men men, den som väntar på nåt gott...

Hör och häpna! Jag, Caroline Ingrid Johanna Mattsson har åkt skridskor idag..UTAN att ramla! Jag känner mig fett skillad på isen nu faktiskt ;) haha eller låt mig iallafall tro det (A). Vi spelade bandy och jag, Lollo och Linnea var feta målgörare! (av vad jag minns)


I övrigt kan jag berätta att jag ett nytt duschdraperi, otroligt glad över att få ta ned draperiet med små döskallar på ska ni veta. Nån som vill ha det kan ju få det. Men då får ni kalka av det själv om det ska vara så för det orkar inte jag göra. Men det är genomskinligt och olika döskallar på det.

Nu tänker jag plugga lite, eller duscha, jag märker vad jag känner för först.

PEACE



Till en vän som har det svårt <3

Klockan närmar sig 01. Natten är tyst. Jag är vaken. Du sover. Likt ett vargöga vakar jag över dig fastän natten är kall och du är långt borta. Jag vet att du drömmer. Drömmer om en plats långt bort. Låt oss fara dit. Inga problem. Inget knas. Allt som finns är två vänners hjärtan. Som slår. Slår för friheten. Slår för lyckan. Slår för freden. Slår för friden. Tankarna svävar likt luft och känslorna flyter som ett stilla hav. Inget kan längre nå oss. Vi har bara varandra. I oändlighet. Tystnad.

Allt för världen

Underbar dag!

Mor fyller år idag (43) och dagen inleddes med uppstigning kl 07.40 (fast jag väcktes 07.20 av andreas...som inte kunde sova). Sång, frukost på sängen och paket kl 08 ungefär med moster+pelle+casper(hund) och lillebror. Den morgonen var väl inte så underbar med tanke på att det var lördag och då brukar jag sova ganska mycket längre in på dagen. Men att kliva upp tidigt är väl ganska skönt när man har kommit igång. Jag åt frukost också, det är det sällan jag gör det och sen så pratade jag med andreas i tfn när jag egentligen borde ha duschat och gjort  mig klar, så jag kände mig lite seg. Men jag var ju trött som fan så inte orkade jag göra nå vettigt inte (A).

Vi gick upp så tidigt eftersom vi skulle till kungsberget och åka skidor. Första gången denna säsong faktiskt eftersom jag antingen varit sjuk, varit handikappad eller inte haft tid på alla andra dagar mor och bror åkt upp. Fick inviga mina nya skidbyxor och de var jättebra :) Skidåkning är liksom som cykling, har man en gång lärt sig det glömmer man det inte. Iofs kände jag mig exremt ringrostig, men det är väl förlåtet eftersom sist jag åkte var vecka 14 i åre 2008. Jag insåg efter ett åk hur kul jag hade glömt att de var! Kan ju säga att jag kommer åka så ofta jag kan (man inser inte vad man har förrns man är utan det), men det lär ju bli ganska sällan för jag dansar ju så mycket och på helgerna har jag oftast annat för mig.

När vi satt i värmestugan och käka så såg vi hur de lastade av 2 små hästar som de skulle ha till ponnyridning. Jag började rida när jag var 8 år typ men slutade för 1½ år sen. Jag har haft extrem hästabstinens hur länge som hellst. Drömt om hästar så många nätter att jag tappat räkningen. Så jag bestämde mig för att jag skulle hälsa på hästarna lite senare. Och när vi var klara ungefär vid 15-tiden (för de skulle hem o laga mat >_<) gick jag bort och fick gosa med en ponny jättelänge! FATTTA LYCKLIG JAG VAR!!!!!!!!!!!!!!!!!  Fan att jag hade skidkläder och pjäxer, annars lät de på henne som att jag hade fått rida annars... Jaja jag var bara nöjd med att få känna doften av en häst.

Vi åkte hem och jag hade ett leende på läpparna helatiden. Jag tog ett jätteskönt bad när jag kom hem och kom på att jag skulle ha spa för migsjälv innan gästerna skulle komma vid 19. Mycket pyssel, mysmusik och tända ljus fick mig att koppla av och må ännu mera bra. Sen åt vi jättegod middag och firade mamma och alla var jättesnälla. Morfar var lite knäpp och farfar var jättetrevlig (jag har inte tyckt att han har varit det tidigare men nu har han ändrats och jag gillar honom jättemycket, vilket jag inte gjorde tidigare). Samtalsämnena var allt ifrån dialekter i och runt Gävle till ombyggnationen av våran gata som alla är mycket insatta i eftersom vi bor på samma gata allihopa förutom moster o pelle som bor i sthlm. Kaffe och lite gitarrspelande satte guldkant på kvällen och jag drog mig sedan undan till mitt rum för att chatta och lyssna på musik. Jag har haft en jättebra dag och längtar till imorgon då dansen börjar och till på fredag kommer en spec person som jag tror jag ska ringa nu. (Och Fia fyller år och vi ska på röjjjjjj fezt på fredag med!)

PEACE!!

Menardejaglovar

lägre temperaturer än 12 minusgrader. Jag fryser liksom. Veckan har varit lagomt seg. Jag har varit sjuk till och från och inte orkat så mycket alls. Lagomt opepp på det mesta faktiskt. Börjar ju undra om vintern någonsin kommer att ta slut. Vi drömmer om sommar och värme, men inte minst ledighet. Jag har gått i skolan i en vecka -2 dagar då jag var hemma och var sjuk, jag är redan skoltrött. Men sålänge jag ändå försöker så kommer det väl gå bra. Vi gillar positiv energi! Positiv energi kommer inte bara av sigsjälv, den måste skapas. Positiv energi får man av alla de underbara vänner man har omkring sig. Både gamla och nya. Saknar du positiv energi? Då ska du umgås med mina vänner!

Puss på er :)

Nu ska jag käka!

No one on the corner have swagger like us

När vi nått våra drömmars mål är livet inte värt att leva längre.
När du fått allt du någonsin bett om kan du säga adjö.
När du står på livets kant och tittar ner på allt du saknat.
När du inser att det du saknat inte existerar.
När vi inser att den som har allt inte förtjänar att leva.
Det vore ju så orättvist då.

JAG HAR SÅN JÄVLA VÄRK I HELA KROPPEN

Idag har jag varit i skolan. Första gången efter jullovet och det var väl okej, men jag blir fan deprimerad av min klass. SÅ fruktansvärt negativa till allt, omogna och dryga. Jag önskar att man ibland kunde sätta ett skott i pannan på vissa. FÖRLÅT men jag pallar inte...

Till råga på allt så har jag blivit sjuk, vems "fel" det är har jag inte kommit fram till än. Men jag har mina misstänkta. Känner mig inte pepp på skolan imoron även fast jag borde gå.. Iallafall så borde jag inte ha ind. val, att vara nere i bageriet känns inte som en bra idé direkt. Hej jag smittar hela P5 med influensa eller vad jag nu råkat ut för.
Det blir till att chatta, dricka te och knarka kan jang fram tills jag mår bättre.

Ajuste, jag fick nyss dataförbud i en månad av mamma på den stationära datan (den jag sitter vid nu), för att jag drack te vid den. Bitch, jag är faktiskt sjuk. Nu blev jag sur..


Sthlm by night...

Yay, sthlm åter igen... jagvet att jag inte var så social de senaste dagarna FÖRLÅT för det. Nu är jag iaf i sthllm och kommer hem imorgon (tisdag). Leka på onsdag??

Ajuste, jag har fått tillbaka mitt "vanliga" mobil nr. Fråga om ni vill ha...

PEACE!

Nyår



Nyår :)






RSS 2.0