8 timmar kvar av detta år!

  Gott nytt år allesammans!
 -Esti skumpi necesse est!
-


Sista dagarna av 2008

Idag var jag på nya waynes med Fia, Camilla, Mickis, Jimmy, Lollo och Peter, jäkla mysigt de har fått till det där...
Fick lite bilder av Mickis, tänkte jag kunde dela med mig :D

 Fia var glad :D

Camilla med, tror jag :)



 Jag såg knäpp ut :P



Tre ackord

Varför bor folk frivilligt i Sverige?? Just nu är det CEPE kallt ute. Okej jag minns vintrar som låg nere på -25 grader men anyways -7 är tillräckligt för att jag inte ska trivas. Något jag däremot skulle trivas med skulle vara en varm och kärleksfull famn att mysa i framför en film, under en filt. Någon som ställer upp?? (A)
Jag är nog inte den enda som saknar lite kärlek i detta land för tillfället, jag vill inte göra det här inlägget till någon slags dålig smygkontaktannons, bara nästan. För övrigt kan jag tala om att ett av mina stygn har lossnat, och det är på den sämsta sidan, så vi får se hur det läker ihop. När vi ändå är igång på sånt tänker jag passa på att klaga på min rygg som gör ont. Anledningen är nog för att jag inte tränat på ca en månad. Vadå? det är jullov.. Jag saknar dansen jättemycket, även om det är jobbigt så är det det bästa jag vet. Men men när jag får dansa på ackes igen har skolan börjat. Det är mindre roligt. Men med solsken kommer regn eller hur var det? Hursomhellst...Imorgon äre nyårsafton och det ska bli jävligt kallt runt 00 slaget, så klä på er om ni ska ut!

Min katt är förövrigt väldigt söt i rosett runt halsen, även hon själv kanske inte riktigt håller med.
PEACE!


 
Drömma får man...


Jag vill ha kvar mina känslor

Ikväll är jag på ett sådant där underbart mystiskt romantiskt humör. Jag vill bara sväva bort på rosa moln. Jag har sett twilight. En av de starkaste filmer jag sett må jag säga. Jag är helt förälskad i den. Och som alltid när jag bloggar/skriver något i allmänhet, försvinner mina känslor när jag skriver av mig dem. Men dessa känslor vill jag ha kvar. Så jag tänker sluta här.


Ehu

Stockholm - Sveriges huvudstad. Jul - en överskattad tradition. Caroline - En flicka som befinner sig i Stockholm över Jul.
Allvarligt talat, vem fan kommer bry sig om jultraditioner om sisådär 100 år?? Lika bra att inse det. Julen är döende. Varför ägna 2-3 dagar av sitt jullov till att ha skittråkigt på? Nej, att träffa släkten är inte kul. Att det närmsta man kan komma sina vänner är genom sms och msn är INTE KUL. Att äta samma mat i flera dagar och tvinga i sig godis i hopp om att variera sin kost fastän man redan mår illa. Jag må säga att min lillebror är smart och tar med sig mitt (!) playstation och guitar hero i alla möjliga versioner. Men då av alla naturens jävliga lagar har ju jag två dagar före julafton försökt att disikera migsjälv och kan dessvärre inte göra ett dyft med mina vänstra hand. Snacka om totalt misslyckande. Jag har ingenting att göra. Datan är min vän - så patetiskt.

Nej nu ska jag bege mig in till stockholm city och träffa Lollo och Linnea, dvs ha lite kul den sista dagen i storstaden!


Sällan jag

Ajj, sitter här med lindad hand med kylklamp på. Jag sydde vid halv 11 tiden ikväll 4 stygn (+1 till för det första sprack) i min vänsterhand. Jag tänker fatta mig kort eftersom det är drygt att skriva med bara en hand.

Vi tänkte göra juice i jimmys juicecentrifug och jag kunde varken dra eller bita bort pinnen från ett äpple. Jag ville få bort den så jag tog en liten kniv och skulle skära bort den. Tyvvär tog jag i lite för mycket och kniven gled på skalet rakt in i min hand. Och voliá så hade jag ett fete djupt sår i min hand. Efter några minuter av förvirring och fotografering åkte jag, fia, jimmy och peter upp på akuten. Där fick jag sy och 45 min efter att jag skurit mig var det ihopsytt igen och jag var påväg hem. Nu gör det JÄTTEONT men uppe på akuten gjorde de inge ont alls. Dumt. Nu kan jag ju inte spela gura...det stör mig nog mest förutom smärtan och handikapp-faktorn. Nu ska jag sova. Och ps! jag har ny tfn och ett tillfälligt nummer i en vecka. Nummret är 0761698591 - jag har inte något av era nummer kvar så ni får gärna skicka ett sms och skriva vem det är ifrån. Återgår till mitt gamla nummer om ca en vecka. God jul !









Endast tomten är vaken.

Klockan är efter 3 på natten och jag borde verkligen sova. Men man gör mycket som man egentligen inte borde göra. Inte sant? Om en vecka är det jullov, och om lite drygt en vecka är det julafton. Med julafton kommer julklappar. Jag har köpt 1 julklapp hittills- jävligt dåligt alltså. Det jag har lyckats med är iallafall att skriva ner en önskelista till släkten. (Jag gissar att jag max kommer att få 3 av dessa saker). Vissa är kanske lite mer trovärdiga att få än andra, men man måste väl få önska när man har chansen??

Önskelista


Version 20.08

•·        Skidglasögon
•·        Sånglektioner

•·        Dansskor

•·        Streetskor

•·        Mössa
•·        Vantar

•·        Busskort - årskort

•·        Jobbarbyxor
•·        Jeans

•·        Parfym

•·        Ansiktscreme - dag + natt + ögon

•·        Smink

•·        Affischer

•·        CD skivor

•·        Stora T-shirts

•·        Presentkort

•·        Mobiltelefon
•·        Stora örhängen

•·        Halsband, Armband

•·        En häst 

•·        Björn Borg trosor

•·        Pengar (I brist på fantasi)

•·        Sol/skidsemester

•·        En båt

•·        Städ-befrielse i ett år

TADA! Nu vet alla vad jag vill ha :)

Byter ämne..
Vad har jag gjort den senaste tiden då? Jo jag har ägnat mig åt att plugga, spela gura, jobba och...eh, baka pepparkakor? Ganska stolt faktiskt. Å andra sidan har jag inte tränat på ca 3 veckor (!!). SÄMST. Hur ska detta gå? Kommer jag bli en slö soffpotatis och göra bort mig totalt på mönstringen?? Hoppas inte. Nej jag får ta och skärpa mig. Imorgon ska jag anmäla mig till vårens danskurser. Det har dykt upp lite nya kurser och förutom moderna, raggan och newschoolen ska jag börja på locking, hype och tävlingsdans (disco+hiphop) och om brorsan vill ska vi börja bugga på ackes också, så man inte glömmer bort hur man buggar. Vi får se om jag fortsätter på jazzen, den känns inte så prioriterad när jag främst vill dansa hiphop. Den som lever får se helt enkelt. Men jag måste trots allt börja hårdträna om jag ska klara mönstringen. Det skulle kännas tungt om jag inte fick göra lumpen. Dessutom får jag så ont i alla leder när jag är otränad.

Klockan är snart halv 4 på morgonen och jag behöver verkligen sova. Vad är det som får mig att stanna kvar? Jamenar, det är ingen rolig online som man man chatta med (konstigt? alla sover ju). Det är ju inte så att det händer så speciellt mycket annat än att det regnar fastän det är -5 grader ute. Gissa om det var halt på vägarna och att våran bil hade ett is skal över sig. Mamma skulle hämta mig på hästmuren runt 01..hon kom ca 02 för det tog sån jäkla tid att köra från storvik (där hon hade varit och dansat). Jag var på hästmuren för de hade julövernattning för patrullscouterna från alla kårer i stan. Jag skulle vara en agent tillsammans med johanna och vara funktionärer på ett "terrrorist angrepp". Jag måste säga att jag var jävligt snygg som agent. Och för den som inte redan visste att jag var scout kan ju kolla in på www.gavlesjoscouter.se och läsa mer.

Efter den övningen ute i kylan kollade jag in musikanläggningen eftersom vi ska hyra samma utrustning nästa vecka på julmiddagen. Ganska simpelt faktiskt. Det gäller bara att man vet vart man har musiken någonstans. Jag röstar förressten på att vi ska ha 4 högtalare och en bashögtalare. En kallröksmaskin och en varmröksmaskin skulle inte heller sitta fel :). Ajuste, julmiddagen. Hoppas folk har börjat planera den. Annars blire nog inte nå bra alls. Haha men det får väl gå som det går, ska prata med de andra imorgon. Allt är iallafall inköpt i klädväg. Nu ska jag bara hitta en julklapp till julklappsbytet. Det får bli nästa veckas mission. Och att hitta julklapp till ressten av alla som ska ha julklapp..vilka det är har jag inte ens koll på. Jag får ta och skriva en lista på folk som ska ha julklapp utav mig också. Listor på allt kommer jag såsmåningom ha känns det som. Men det blir säkert bra det också. Nu ska jag sova. Godnatt!!


söndagsångest

Nej jag orkar inte blogga...


Jag hatar söndagar


Ingen vet allt

Att jaga och förvirra.

Att jaga sanningen och förvirra ressten. Haha, ärligt talat vet jag inte om jag någonsin kommer hitta sannningen. För vem vet vad som är sant och inte? Det är ju inte direkt att det finns någon människa som ser vad som är vad och vet bäst och kan allt. Inte ens Carlbäcker, även om han länge "påstod" det, nästan. Men kanske, nu är han i stort sett släkt med Jesus för så mycket bibel som han läst är det svårt att slå. Tänk dig själv om man går i skola för att läsa bibel. Har han ett ämne som heter "bibelkunskap" kanske? Jag vet inte, men den som människan har kommit fram till att veta allt är ju Gud. Om jag inte minns fel från min konfirmation så är jesus släkt med Gud. Då borde ju Carlbäcker vara släkt med gud han också. Han kanske är gud tillockmed. Carlbäcker, han som vet allt.

Att avgöra om det är sanning eller inte vet jag ingen som kan svara på. Kanske är den teroin felaktig och helt värdelös. Eller så stämmer den helt överränns med realiteten och jag har gjort en sensationell upptäckt.

Nu jagade jag sanningen på en av de mest konstiga terorier jag har hittat på. Jag förvirrade dig som läsare, kom inte och säg att du inte började fundera när jag började skriva om Carlbäcker som Gud.

Att jaga och förvirra.

Men hallå? ...

Men hallå? Kan jag få ditt nummer eller ska jag följa med dig hem på en gång?

(en kille säger till mig) -Jag vill ligga med aaaaallla dina kompisar. (kompisen) - Men HON då? (och nickar mot mig) - näe, (kompisen) är hon ful? - näe hon är skitsnygg (jag kollar konstigt på dem och tar deras tomma flaskor och går och hör bakom mig kompisen säga till killen) DU ÄR SÅ JÄVLA KASS PÅ ATT RAGGA!!!!

ja verkligen....

"här, ta denhär efter du slutat, *ger mig en ouzo shot*"

"fasstnar du inte för mig så kan du väl iallafall fasstna på min kamera?"

Man kan få höra mycket när man jobbar som servitris. Ibland lite för mycket kanske. Kul som fan äre och har man lika mycket tur som en viss annan person kan man få 600 spänn i dricks. Det är jättejobbigt och på ett ställe som läkerol där man inte får så mycket uppskattning av de andra som jobbar där (ingen får det), är det tur att man har gästerna som uppskattar en. Och förressten. Jag såg väärldens snyggaste kille där. han satt på den nedre terassen och var bara sååå snygg. Jättefint ansikte, schysst klädstil, snygg kropp, och ett stort plus i kanten, han hade tatueringar på armarna! Jag vill hitta honom och fria till honom. Säger vi.

Nej allvarligt talat så tycker jag om att vara singel. Eller, vad har jag för val? De flesta killar man har runtomkring sig är antagligen dumma i huvudet, upptagna eller helt ointresserade. I det läget är det skönt att vara singel. Man kan flirta hit och dit utan att någon har rätt att klaga. Söta pojkar på jobbet och på stan kan göra en dag så mycket bättre. Bara ett leende, en extra sekund med blicken kan göra så mycket. Jag tror att de flesta tjejer uppskattar en kille som ler eller säger hej. Även om de inte har en aning om vilka varandra är. Sånt är roligt.

äsch...vi stannar där

RSS 2.0