You really got me

Jävlar vad hanglooses kök är jobbigt att städa! Men ojj vad rent det blir!
Imorgon drar vi igång med försäljningen av våra underbart goda mat och dessertpajer!
Den som vill gå på hangloose på fredag och käka paj och komma in gratis med fler förmåner kan snacka med mig så berättar jag mer :)



Jag har ungeför 100 miljoner saker i huvudet nu. Det mesta känns rörigt men jag hoppas jag har koll på det som är viktigast. Haha jag har säkert glömt något som jag verkligen inte borde glömma. Men nu ska jag sova.

Lev väl, älska och sup mycket!
Godnatt!


Btw...Jag hittade den här bilden på google..hahaha

Haha...hahhahaha

Sept. 29, 2009

Rödtjut, kortspel och Thåström.
Kan det bli bättre?

Imorgon har jag studiedag. Då ska det göras massa saker, åka o handla till pajkompaniet, PLUGGA, fixa min lön, det var fler saker mer men som jag inte kommer på just nu. Hrm..aja det löser sig.
JUSTE! Jag måste komma på två 8or med discosteg! Haha hur ska jag ha tid med det? Jag som inte ens kan disco. Haha får väl göra det någon natt när jag egentligen borde sova.

Om man har tråkigt och vill se sjuka grejjer, titta på det här


Någon som hänger med till sthlm eller?


Skärpning!

Aahh! Jag gör 100 andra saker än att plugga!

FYFY!


Höst

Nu är det höst på riktigt. Fy i hellvete vad kallt det var när jag gick hem från skolan strax före 17. Trodde nästan att jag kunde blåsa dimma, så kallt tyckte jag att det var. Det går väl fort nu, frosten kommer, löven faller av, ungarna kastar kastanjer på varann och sen börjar det snöa. Julen kommer väl efter det också, med herrejäklars massa pynt, ungar som kastar snöbollar och tillgjorda trevligheter. Det är kanske mysigt i sig. Bara det inte regnar eller en gubbsjuk jultomte hälsar på. Huuvaligen. Fram till dess är det hårt arbete dag ut och dag in. Eller nåt sånt iallafall.

Nu har jag ätit det sista av min ben & jerrys-half baked. Åter till plugg och elände.


I could pretend I dont know anything

Dagarna kommer och dagarna går. Jag vet och har vetat jätte länge att det är något "fel" på mig. Saker är inte som de borde vara. Jag tänker för mycket, jag mår för mycket. Jag försöker hitta egna vägar men de visar sig inte bli bra. När jag pratar med andra om hur läget är så märker de också att saker inte är som de ska vara. Men hur ska någon någonsin kunna få mig ur det? Jag försöker varje dag. Medan den andra sidan av mig, den sjuka sidan, stretar emot. Allting drabbas. Jag ser mig som ful, otillräcklig, dålig, sämre sämst och vill ändra på det. Mina metoder är inte de direkt hälsosammaste, även om de från början är det. Den som läser det här fattar nog inte så mycket. Jag vill bara få självreflektera.

Jag märker att nu när till och med dansen känns hemsk att bemästra att saker inte är som de ska. Skolan har jag haft problem med hela livet, lika så med vänner, inte minst kärlek, familj också när jag ändå är igång...Men när till och med guldstunderna i livet - de som fick mig att se allt från den ljusa sidan - vänds till att bli prestationsmål och medel till att ge mig ohälsosam kontroll över livet, märker jag att saker verkligen inte är som de ska.

Med en sak kommer allt annat. Rasar den nedersta byggstenen faller hela tornet. Om de övre stenarna faller kan man lättare sätta dit dem. Men när stenar som får mig att känna livsglädje och mening och självkänsla faller, då faller hela jag.

Jag bygger och bygger men stenarna rasar snabbare än murbruket hinner stelna. Det kommer en dag då allt är borta. Mitt mål är att den dagen aldrig kommer, att jag hinner bygga klart min mur och underhålla den så att den dagen aldrig kommer.

En av alla miljoner jävla test

Okej, ingen har säkert hört talas om det. Men för mig är det ett uppvaknande. En viss människa får mig att se över mig själv. Jag är oerhört tacksam. Hon är den finaste som finns.

Det är helg..ingen har tid för bloggarna!


ooh black betty

Hej, jag sitter faktiskt inte och borstar tänderna..for once..Jag sitter och käkar youghurt, geisha-choklad och vatten. Jag orkade inte fixa nåt annat. Klockan är ändå rätt mycket och Carrosar borde sova.
Kom nyss hem från el krogo! Jag skulle ju inte gå ut idag heller hade jag tänkt men så blev det icke! Igår var jag ut, först på nyöppnade rockbaren men vi fick tråkigt där efter ett tag så sen blev det old saints. Jag jobbade idag ute på Husseliharen aka. "husse" på ett bröllop. Min lärare "solan" frågade igår om nån kunde/ville jobba idag och jag var snabbast helt enkelt :) Efter några timmars uppassning därute åkte jag hem och tänkte, nääääe jag ska INTE ut ikväll! Jag måste sova tidigt...men hur länge höll det? Jag föll för grupptrycket och min egna inre vilja. Jag hoppade in i duschen så fort jag kom hem och slängde på mig kläder och sprang ner på stan. Idag börjades det på Old S och slutade på rockbaren, och det blev shots, öl, cider och mycket skratt! Fast cidern kunde jag hoppat över..BLÄ! Träffade massa kul folk men efter ett tag var det dags att gå.

FÖRLÅT!! SORRY!!
Att jag inte kom till hang loose, vi var först på väg dit men vi kom på att vi ville träffa Ellie som var på rockbaren, och där fasstnade vi helt enkelt. Mina fötter är i strejk mot high heels så det blir låga skor hela nästa vecka. VILL KÖPA NYA SNEAKERS! VAR ÄR MIN LÖN?? grr..

Nej jag orkar inte tänka nå mer, har rättat stavfel och grejjs ett tag nu för nykterheten har tagit semester atm. Nu ska Carro sova och upp imorgon och träffa två underbara vänner!

Nighto!

Sova

Godnatt världen

Jag hatar dig ändå

Väck mig inte

Det blir din död

Mycket du tror, lite du vet

Hej jag heter Carro, jag är 18 år och slösar bort mitt liv.

Alltså hur kul har jag haft de senaste månaderna? Det jag gör är att sitta hemma och plugga, dansa/träna, ingenting, lära kids hur man seglar...Allt detta går på rutin. Jag umgås inte med mina vänner, har jag ens några? Vart tog partybruden vägen? Lämnades hon på P&L? Jag tycker att jag aldrig gör något men ändå så är jag upptagen. Jag har liksom lessnat på det här med "nej jag måste nog vara hemma den här helgen". För jag är fan hemma jämt. Åh. Kan det ha något att göra med att jag känner att den här stan inte kan ge mig nåt? Jag har ingen som tar tag i mig och säger "kom nu carro så gör vi det här". Jag har liksom slut på idéer för mig själv nu.

Så fort jag slutar skolan drar jag. Kanske drar och seglar hela sommaren och sen drar upp till fjällen och jobbar på vintern. Om inte Gävle har visat att det är värt att vara här tills dess. Kan Gävle inte räkna med att jag kommer tillbaka.

Sjung för allt du är värd i världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret.

Haha <3


Jag har en orange tröja på mig idag.

Det kurrar i min mage.

Fan vad jag längtar till Åre! Jag och Emil satt vid varsin dator igårkväll och längtade och planerade lite smått. Det verkar som om vi åker runt v.11 och just nu ser det ut som att det blir jag och 4 grabbar, heh, nån tjej som vill hänga med? Vi ska åka grymt mycket skidor/bräda och festa som aldrig förr!

Oj nu ringde min chef på stadshuset, haha och jag höll på att borsta tänderna, jag visste inte vad jag skulle göra med munnen full av tandkräm! Haha han ringer alltid på sånna tillfällen.

Hmm..jag ska vara i skolan om 23 min och jag kan inte hitta min mössa!
Time to go.
Peace!

22 sept

Detta blir min morgonblogg idag.

Jag hinner inte mer.

Börjar om 17 min.

Har inte ätit upp min frukost än.

Linda hatar när man kommer försent.

Välkommen, ångest version 20.09/20.10

FY FAN vad trött jag är.

Idag har det varit en lååång dag. Blev sen till skolan för att jag inte mådde nå bra. Kamp mot spegeln och mig själv varenda morgon. Fysatan. Låt det få ett slut.
Tog mig ivf iväg till skolan och försökte få en tid med min kurator E. Hon är bara för underbar. Vad skulle jag göra utan henne? Oturligt nog passade inte våra raster så vi får träffas på onsdag som det var sagt. Dagen flöt låångsamt på. Hann klämma in en fotografering med nöjesmix för vårt UF och mössprovning. Studenten närmar sig. Det man har väntat på i typ 100 år? Nej men kanske 12-13 år, känns som 100. 3 timmar historia som sista lektion en måndag borde vara olagligt. Igen ville jobba, allra minst jag. Jag var inte ens pepp på dansen efteråt. Ville bara hem och sova. Inte likt mig. Jo, på vintern under mina deppsvackor. Jag är redan stressad och jag började för nåt år sen att ana ett växande mönster. Det mönstret stämmer och det är snart fulländat. För varje år som gått har mina depp perioder flyttats fram nån/några månader. Det började på allvar i 8an, nian, men då bara på slutet av våren. Sen "spred" det sig till februari, förra året, oktober november och nu har jag redan börjat falla in i samma spiral. Jag har gått på bup men jag kan inte säga att jag fick ut speciellt mycket av det. Ingen vill hjälpa mig eftersom de ser att jag är så pass medveten om hur jag själv är. Det de missar är att jag inte har en jävla aning/ork att ta mig ur det själv.

Allt drabbas ju av att jag mår som jag gör, skolan, vännerna, dansen...ja allt. För jag orkar inte lägga ner energi på det. Den energi jag har är att ta mig upp på morgonen och ta mig till skolan utan att hoppa ner för gammelbron.
Jag kommer inte ta livet av mig. Men jag kan säga att döden låter så oerhört fridfull och lockande många stunder. Jag vet att livet har så mycket att ge och jag tänker kämpa för det. Jag orkar kanske inte leva riktigt som de flesta andra och jag är kanske lite konstig av mig. Det är för att jag bär på en hel del saker och har så fruktansvärt mycket i huvudet som jag inte kan bli av med. En metod är att skriva ner det. Jag delar såklart inte med mig av allt. Då skulle ju folk börja undra vilken jälva psykopat jag egentligen är. Så för att bespara mig från det håller jag det mesta för mig själv.

Nu är jag så trött att jag ser i kors. Klockan är bara 23. Det har börjat...kul...

Pärlor

Stockholm.

Igår var en bra dag. Allt gick jättebra i skolan, jag hade totalt 7 gäster, vi fick in jättemycket dricks. Vinprovning - mycket roligt. Kortspel och nybakade bullar med mjölk hemma. Dans, först en liten stund teori och sen dansade jag disco för första gången. Min tävlingsgrupp kör varannan vecka street och varannan vecka disco, och jag har o[turligt] nog varit borta på discolektionerna. Jag har haft en ganska skeptisk syn på disco. Det är oftast så långtråkigt att titta på. Men ojj vad roligt det är! Jättejobbigt, men såååå kul! Är faktiskt peppad på att ta disco klasser. Svettig som en gris gick jag hem, spelade gura och somnade över gitarren och som i 30 min. Vaknade, duschade, packade, satte mig i bilen, åkte förbi MAX, köpte frisco (som vanligt) och åkte mot Stockholm. Kom fram, fixade med lite saker, fasstnade framför några scener av "dirty dancing", gick ner i källarn där mamma pelle och kerstin satt, kollade på film i några timmar med ett glas rödvin. Inte helt fel.

Idag fyller Pelle 47 (tror jag??). M, M och jag var på stan och köpte dansgrejjs, M fick ett par standardskor och ett par latinskor. Han betalade såklart inte själv. Jag köpte en rätt så dyr body - dans dräkt. Men det var den enda som jag ville ha. Den betalade jag själv eftersom jag har högst inkomst i vår familj atm. Om jag får min lön från tant grön snart dvs. Allt hänger på den. Om jag inte får den blir det till att spara. Vad ska jag annars åka till åre på?? Hehe.

Det blev inte så mycket mer shoppande idag. Ingen orkade och vi hade lite brådis hem till födelsedagsfikat. Jag tänker göra stan imorgon och bränna lite cash. Det behöver jag. Nu ska jag fortsätta dricka vin. Hejdå.

08.32

"Eskimåer räknas inte till småfolk" - hört på P3 denna morgon.

Nej det hoppas jag verkligen inte...för om de ska få vara sagoväsen så vill jag vara en älva!
För att göra världen lite mer rättvis...heh

Nu sitter jag med min gröt igen. Ska snart knalla iväg till skolan. Vi har restaurangen öppen idag också. Vi treor har torsdagar och fredagar som köksdagar. Det känns som om det kommer komma mycket folk idag, och en hel del kommer beställa in vin. De får inte dricka upp allt vin! Vi ska ju ha något och prova sen också :D

I eftermiddag blir det dans och sen bäre av till huvudstaden. Fick nyss sms av moster och det ska bli kul att komma dit ikväll och prata Paris!

Socialdemokraterna vill behålla IPRED-lagen. De ska dö.

Inflation

Vem finns kvar att klandra när vi spelat ut oss mot varandra?

Idag var jag hos min kära tandhyginist Rita. Hon skulle laga/fylla/ellerhurmannusäger två tänder som det har gått flisor på. Jag har råkat bita av en del av tanden helt enkelt. Efter hur lång tid som hellst när hon nästan är klar med att lägga plast  så är hon där och pillar med sin jävla stålkrok, putsar o grejjar och jag trodde aldrig att jag skulle få gå därifrån. Vad tror ni händer? Klart plasten lossnar!! Så säger hon "ojj" jag tror en liiten bit lossnade. Jag vet kärring, jag såg faktiskt hur plastbiten flög iväg, och den var INTE så liten! Det var såklart all lagning hon hållt på med i ca 20-30 min som lossnade. Visst kan man göra misstag men till saken hör att när jag tidigare var hos henne och hon gjorde en undersökning för att kolla i vilket skick mina tänder var så tyckte hon tydligen att hon skulle bestämma svaren. En fråga var om jag rökte. Jag sa nej, jag har väl provat nån gång men jag röker inte. Hon sa "vi kryssar i att du röker". Jag sa..eeeh men jag röker inte? Det gick inte in i hennes huvud. Dessutom var hon helt jätte tafflig under hela besöket idag, och förra gången också. Så nu sitter jag här med uppslipad tand som ilar något fruktansvärt. Kul..kul

Stolpskott, jajjemän!

Dagen flöt ändå på som vanligt. Jag gick tillbaka till skolan och restaurangen där det var rätt så mycket folk. De hade inte satt upp mig på någon station eftersom varken jag eller de andra visste när jag skulle vara tillbaka. Jag diskade och plockade och tog ett bord med 2 pers! Haha det var såå skönt. 100% Bra service och inte ett enda fel. Grymt!


Efter skolan mötte jag mamma på banken. Sen blev det promenad till systemet sen till polisen. Nu har jag VISA kort, vin och snart ett riktigt ID-kort. Ett nytt bra också som man får resa på inom EU. Wohoo! Nu fattas det bara att shoppa kläder. Har ett enormt shoppingsug så det passar bra att jag åker till moster i Stockholm imorgon! Hoppas Jossan kanske har några kläder hon inte vill ha. (hehe). Min kusin har jättebra klädsmak, jobbar mycket, shoppar mycket. Jamenar, när modet är ute i Sthlm kommer det ju till Gävle! Önsketänkande. Önsketänkande.


Är fortfarande mätt efter middagen jag gjorde. Jättenöjd! Rosmarin rostade höstprimörer (rotsaker), kycklingfiléer stekta med en improviserad äppelsalsa och rosmarin. Till det en jätte enkel sås som blev SÅÅ GOD. Självklart rödvin till maten för mig, Marqués de Arienzo , inte för lillebror. Kycklingfiléerna blev perfekt tillagade och med några stänk rödvin i maten blev allt bara helt klockrent! Jag vet varför jag går Servering C istället för att läsa köksämnena - jag är redan grym på matlagning!

Haha...okej jag är bara glad över att en improviserad maträtt blev så lyckad.
Nu ska jag göra lite viktiga saker.
Jag har inte pluggat idag eller igår så nu blire dags att sätta fart.
Cíao!


Godnatt


East side of the moon

Vad är det som gör en bra människa egentligen?

Jag vet inte. Jag måste plugga, har inte tid att fundera över världsproblem idag heller. Jag ska besvara en insändare och dessutom också skriva en egen. Har en hel del andra upg. också som jag måste göra, skriva ett tal som ska vara i 5 min med något som på något vis kan kopplas till rubriken "morderna tider" -jag har valt dans, skriva en essay på engelskan, skriva en historia fördjupning om vikingar (!), besvara massa historefrågor, jobba med UF-företaget, läsa på om viner...hjälp...jag har säkert mer som jag inte kommer ihåg atm. Det känns som om jag har glömt jättemycket. Som läxorna i näringslära...god help me

"Livet är bara ett enda stort svart hål,
jag är inte pessimistisk, jag är realistisk!" // Alex

Over and out

Pyjamas och gröt

Good morgon!

När klockan ringde kl 07.15 fattade jag först inte vad som hände. Jag fick ha min "gå upp annars sprängs jag" - klocka (den låter så jääävla illa och högt) imorse eftersom jag var så klantig att glömma min mobil på scoutlokalen...Faktiskt så är det jävligt skönt utan mobilen, för ingen kan störa en eller nåt...Fia sa att Lollo har tagit den, hoppas på det annars får jag vara utan den hela dagen.

Nu har jag tittat på idol eftersom jag missade det igår.
Haha, pinsamt...men många som man kände igen gick vidare. Grattis!
Det var mitt idol tittande för i år...kanske tittar om Gustaf kommer långt, som jag gjorde när Alice kom långt..

Mamma börjar bli nervös för att jag fortfarande inte gjort mig klar och jag börjar om typ en timme...Vi hörs senare!

As my train rolls down the east coast

I wonder how you keep warm.
Så kall som du verkar vara...

Nu ska jag sova, har försökt skriva tal i nån timme nu. Skrivit en del men vet inte om det är så mycket att ha.
Det blir sthlm i helgen, dissar; ken ring på hangloose, gayclub på cava, fest lite härovar, dansjam i uppsala (DET ÄR JAG MEST LEDSEN ÖVER ATT JAG "dissar") och det var en hel del fler saker jag inte kommer ihåg just nu. Allt detta för att jag vill komma ifrån Gävle och umgås med min familj, kanske shoppa lite i storstan också. We'll se.

Natt

..

AH SNART BLIR JAG GALEN! Om jag inte redan är det...

Killar -lyssna nu- 

Ni får INTE bete er hur ni vill. Ni får INTE göra hur ni vill. Ni får inte ge blickar som inte betyder något. Ni får ABSOLUT INTE säga till en tjej att hon är ful eller tjock - även om ni tycker att hon är det. Ni får INTE kommentera hur hon äter - det kan bli början till flera månader av ätstörningar även om kommentaren inte var taskig. Ni får INTE FÖR ALLT I VÄRLDEN ljuga - där räknas också att undanhålla sanningar.

Grr...

Get up

Morgon blogg...IGEN.

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn sen vid denna tid igår =D Jag har därmed fått hela samhällsläxan gjord. Datan är en stor tidstjuv, jag kan sitta i flera timmar och göra...ingenting? Helt jävla värdelöst. Försöker jag plugga så fasstnar jag framför fejjan eller bloggen. Haha, inte bra. Jag pratar ju sällan med folk på msn som säkert de flesta har märkt men när man chattar med de man tycker om att chatta med kan det hålla på i flera timmar och sen har man ingen energi kvar till något annat än att sova. Blä. Jag borde kasta ut datorn genom fönstret. Nu.

Det vet både du och jag att det inte kommer hända.

Jag har glömt på min väckarklocka som ringer var 5e minut nere på mitt rum, jag har inte orkat gå och stänga av den. Signalen låter såhär.

Om en timme måste jag gå hemifrån, lite brådis då med andra ord. Har dryckeskunskap som första lektion sen har jag...samhäll?? Vet inte men jag slutar kl 15 idag. Vinprovning på fredag! :D wahaha. Nu ringer klockan för 411'e gången.


Mörrn

Gröt, fullkornsmackor, ägg, grönt té och ett stort glas vatten. Det är vad min frukost består av. Det lät ganska tråkigt när jag skrev det men jag har ju såklart massa grönsaker, sylt, mm. till :) Mamma har gjort sjuukt mycket lingonsylt. Hon ränner runt i skogarna hela dagarna, leker skogsmulle och plockar lingon och kantareller så att det svämmar över här hemma. Jösses.

Ska gå till skolan om drygt en timme med första lektionen - projektarbete, vi ska alltså jobba med vårt UF-företag. Det känns som om det står lite stilla, Lotta och Lollo ska ner på banken idag för andra (och förhoppningsvis sista innan vi ska avregistrera det) gången. Jag hoppas våra registreringsbevis har kommit. Annars blir vi ledsna.

Vi ska också ha skolfoto idag. Haha. Jag vet inte ens hur jag ska se ut. Måste fixa kläder. NU.

Peace


Pöss

Barnprogrammen var bättre förr! Jag sitter och tittar på Madicken och tycker att det är jättebra! Jag skulle vilja vara Madicken, ett underbart, idylliskt, lugnt men ändå händelserikt liv. Jag vill vara Madicken. Nu ska jag äta hemmagjorda köttbullar, sen ner på danslokalen och BARA TITTA!


Att vara förkyld

Jag är ju som jag är. Borde ligga i sängen så jag blir helt frisk någon gång men det gör jag inte. Idag har jag börjat få ont i halsen, vi ska se vad lite piller kan göra åt det. Eller en mugg grönt té. Både och kanske. We'll se. Nu ska jag snart iväg på ett av mina secret missions. Kommer tillbaka hem om en lite stund för att hinna ner på stan till kl 13 där jag ska träffa J och mysa på waynes. Booorde inhandla massa saker som har tagit slut men eftersom jag inte har fått min lön än (som skulle kommit nu i månadsskiftet) blir det svårt! Jag är jävligt sur på det eftersom jag anser att det är arbetsgivarens ansvar att se till att arbetarna får sin lön. Jag tror de flesta håller med mig. Aja nu måste jag gå hej då.

Ondozträskvattro

FYFYFYFYFYFYFYFY CARRO!!

Jag har tränat  fastän jag inte får/borde.
Tvingade mig själv till skolan idag, utan röst eller egentlig ork. Min lärare var nära på att skicka hem mig -igen! Men haha så blev det inte! Jag var kvar hela dagen med det största sällskapet av alla. Tack alla mina underbara vänner som hjälpte mig med servering och avplockning. Skulle ha blivit lite jobbigt och springa med 11 mat samtidigt ;D. 11 personer låter ju verkligen inte mycket alls för en servitris. Men det blir på något sätt jätte annorlunda när man är på skolan blir det konstigt. Hmm...annars kan man ju ha i stort sett hur mycket matgäster som hellst. Och det är lika jobbigt? Eller...nej skolan är väldigt enkel, men det blir mer nervpressande. Fråga mig inte varför..för jag vet inte..?

Haha, jag kunde verkligen inte prata under hela förmiddagen, men nu har det lossnat och jag låter bara liite hes. Hostar gör jag med. Det hoppas jag rödvinet kommer bota om några timmar! Jag ska hem på middag hos fia. Det får inte bli sent för mig eftersom jag ska upp kl 05. JIPPIE! Sitta på bussen 06.30 påväg mot västerås. Tell you more about that later.

Nu måste jag hoppa in i duschen. Jag skulle ju bara titta på dansträningen idag..Det gick inte så lång tid innan Carro var uppe på golvet och gav gärnet till Pitbull!


CYA!



Muu

Nu mina kära vänner, ska jag sova. Imorgon måste jag gå till skolan, även om jag tänker smitta alla med en dödlig sjukdom som jag bär på. Galna kosjukan. Passa er. Godnatt


I brist på liv..


Jaha, nu sitter jag här med datorn i knäet. Travel channel på tv med heta halvnakna blondiner som reser runt bland tropiska öar och vita stränder. De gör roliga saker hela dagarna och rapporterar om hur underbart livet är där. Det skulle jag kunna jobba med. Eller varför inte jobba med programmet "inside luxury travel" där en kille reser runt världen i lyx och överflöd? Det gäller att hitta rätt jobb helt enkelt.

När man är hemma och är sjuk finns det inte så mycket att roa sig med. Jag spenderar tiden med att kolla på tv och följa mina idoler. Visst är de snygga? Looove them!



Man hinner med mycket på en dag




En trogen tröjja.

Have a look in my eyes

GREAT! Jag är inte inblillningssjuk som jag först trodde. Nu är det tamejfan på riktigt! Noll energi, ångest över plugget som måste göras. Kan inte träna, får inre utbrott på min familj för de är extra dryga -anser jag. Än så länge har jag inte börjat kasta saker omkring mig, det har jag ingen energi till. Influensa - here I come again!

Dead inside, you're twisted and unkind let me stand to show that you are blind.
Fan vad dåligt humör jag är på.



La diva

SÄLLAN det händer något dåligt med min familj. Min mamma är sjuk i lunginflammation, jag känner mig hängig och brorsan hamnar på akuten för att han ramlade med sina hoppstyltor. Han är hemma nu men är helt sönderslagen med sår och blåmärken överallt. Vad härnäst? Kommer huset brinna ned? Jag är övertygad om att det ligger en förbannelse eller något sånt över oss. Om man nu vill tro på sånt. Eller på huset eftersom det dör folk hela tiden här, blir jättesjuka, har dålig psykisk hälsa mm. Alternativet är kanske att folk råkar ha jävlig otur hela tiden. Jag har haft otur så det räcker och blir över. Någon som vill ha otur? KOM TILL MIG så kan ni få lite. Eeeh..?

Borstar som vanligt tänderna och ska snart lägga mig i sängen, läsa twilight och sen försöka sova. Jag har sovmorgon till 09.50 imorgon. Dagen börjar med samhällskunskap som följs av lunch som följs av svenska som följs av håltimme och som slutligen följs av engelska som slutar kl 15.00. Efter det ska jag försöka plugga fram till att kl blir 18 (tror jag?) då jag ska upp på Läkerol arena på upptaktsmöte med serveringspersonalen. Sen ska jag försöka plugga lite igen. Får se hur mycket jag orkar med.

För övrigt så har jag ett grymt shoppingbegär. Shoppade inte så mycket i Paris *sadface* och det mesta av mitt smink och andra produkter som jag trivs med att ha i badrummet håller på att ta slut samtidigt! Det betyder att jag behöver lägga pengarna på sånt som inte är lika roligt att köpa. Kläder och skor är jättekul att inhandla. Jag som älskar att prova olika stilar och mixtra med det gör lätt av med för mycket cash på't. Förvisso har jag inte inhandlat några nya kläder på jättelänge, förutom de 4 HM tröjjorna jag köpte i Juli. Fast när jag tänker efter så var det rätt länge sen. GOSH vad tiden rinner iväg. Fan, just som jag skriver svalde jag massa tandkräm BLÄ!

Det som står på min önskelista just nu är:

Ett eller flera par schyssta sneakers eller dyl.
Lagomt höga stövlar i brunt, grått eller svart
Stora stickade tröjjor att mysa i
Halsduk
MÖSSOR (mina har slitits ut så de inte går att använda)
Vantar
Dansskor
Dans tossor
Ett eller flera par sköna jeans
En parfym
Mineralpuder - Max factor
Mascara - maybelline
Kajal - nivea
Ögonskugga - make up store
Concealer
Alla jävla ansiktsrengörings produkter
Ansiktsmasker
Hårinpackning
Hårprodukter från tec. bla. värmeskyddande och uppmjukande/stärkande
Partykläder (har så grymt tråkig garderob, inget att känna mig snygg i!)
Update av både örhängen och armband
Klocka (ska bara hitta en som jag vill ha för max 2000)
En väska som tål tunga skolböcker - pallar inte att ha morsans längre
Strumpor - gärna tjocka och mysiga
Katthalsband - TILL KATTEN
Spotify premium (LACKAR FEETT MYCKET PÅ REKLAMEN NUVA)
Boomblaster (nej jag har inte köpt den än)
En ny garderob - både en i trä och en ny uppsättning kläder
Ett vinställ
Vin - rött, gärna rioja (den som köper det åt mig får givetvis vara med och dricka)
En mysig filt
En slav (som endast kommer användas i städnings, matlagnings, läxskrivnings, inhandlings samt ärendespringade och göra tråkiga viktiga saker -syfte. Det behövs med andra ord en smart jävel. Om sexuellt utnyttjande kommer med så får personen i fråga genast en annan betäckning - pojkvän.

Godnatt




Hemma

Nu sitter jag här, med ont i halsen och inte mycket till energi. Ännu ett offer för höstförkylning eller något sånt. Jag tror ivf inte att jag har svininfluensan, möjligtvis halsfluss men inget som har brytit ut än. Jag hoppas jag får vara frisk nu när skolan har börjat. Det blir så jobbigt och hamna efter, vilket jag ändå kommer göra till viss del iallafall känns det som. Whatever.

Jag kom hem från Paris i söndags och jag kan bara säga att jag åker dit igen! När vette fan, men så fort som möjligt. Den som har lust att hänga med kan väl säga till. Nu tänker jag inte sitta och skriva upp allt jag har gjort, vad jag har sett, hur många jag har flirtat med, hur mycket vin jag har druckit eller hur god maten var. Det får den som vill fråga mig personligen. Jag kan avslöja att jag mest kommer att le jätte mycket och säga något i stil med "Hela resan var underbar!" etc. etc.

*

SORRY, perdon...Jag har inte varit så aktiv på bloggen de senaste dagarna. Vad kan det bero på? Näe jag vet inte. Det kan ju inte vara att jag har varit och fortfarande är i Frankrikes huvudstad. Eller..?

Det jag nu kan säga innan jag ska sova är att det är en F A N T A S T I S K stad. Jag vill flytta hit. Rymma från verkligheten. Göra Paris till min verklighet. Allt är så olikt Sverige speciellt Gävle, de man möter är jätte trevliga, vissa är lite svåra i början men de mjuknar alltid. Som han, en av alla snygga servitörer man möter, han var det något annorlunda med. Säkert inte bara jag som tycker det, men ändå. Egentligen inte "my cup of tea" men skitsamma, han var söt. Jag älskar att spana på killar, det har jag gjort sen jag var plutt, det tänker jag fortsätta med. Det är som en hobby, se men inte röra! Haha! Nu ni ska jag duscha, läsa lite Twilight, sova och imorgon väntar en ny dag av upplevelser.

Dormez bien

Btw...jag förlorar bloggläsare! FÖRLÅT jag ska bli mer aktiv.


Uteplatsmedtändaljusisthlmblogging




Imoron åker jag :) Eller om typ 9 timmar kan jag väl säga! Dagen har gått tämligen fort. Började med att gå upp strax före 7 fastän jag inte började skolan förrän några timmar senare. Jag ville såklart vara säker på att jag packat allt och ha gott om tid på mig, chilla med mamma och så. Bara man inte tänker på tröttheten älskar jag mornar. Dagen känns så fresh och det är alltid något speciellt med stämningen på morgonen. Jag blev först upprningd av Elisabeth - min uuunderbara skolkurator! Hon hjälper mig med mycket och jag är så tacksam för att jag har henne. Mamma kollade på mig som om jag vore från en annan planet när jag pratade med E i tfn. Haha. Sen ringde jag ett mindre glatt samtal med L som inte mådde jättebra. Jag ska inte säga nåt på bloggen men jag tycker att det är hemskt att saker o ting kan vara så orättvisa. Jag käkade frulle efter mina telefonsamtal och traskade därefter iväg till skolan. SEN SOM VANLIGT! Jag fattar inte...jag är alltid typ 2-5 min sen till lektionerna, eller kommer precis i tid. Har alltid varit så sen jag gick på lågstadiet. Det är svårt att bryta gamla vanor hur mycket man än försöker så blir det på något konstigt sätt alltid samma visa. Mitt mål -nu sista året- blir att komma lite tidigare än prick! FATTA DET NU CARRO!

Lektionen jag hade var Dryckeskunskap. Vi gick igenom vad vi skulle göra nu på hösten och hade sedan en snabb genomgång av vinet. Jag känner på mig att den kursen kommer bli jätterolig med vin-, snapsprovningar och sånt. Hon avrådde oss från att köra bil dessa dagar. Heh. Skoldagen avslutades med att prata engelska och jag pratade mest om att jag skulle åka till paris och vampyrer. Jävlar vad jag tjötade på.

Gå hem i den varma sensommar-solen, ta sina saker och dra till bussen. Jag trivs väldigt bra med sgs (jag tror det står för Sandviken -Gävle-Sthlm) bussen. Den är billig 130 kr enkel resa, går direkt från Gävle till Stockholm och tillbaka. Ta farväl av mor och kliver på bussen, sover väldigt gott en timme eller så. Vaknar och ser att alla moln på himmlen är borta och sthlm börjar närma sig. Moster möter mig direkt utanför bussen, vi växlar pengar, hon hämtar ett par skor medan jag tittar på sthlms folket från bilen. Gamla tanter 80+ bör inte ha körkort, haha först körde en tant rätt vårdslöst och sen när hon möter en annan tjej i en bil som enligt mig inte gjorde ett dugg fel, tutar tanten ilsket och hytter med näven. Jag måste säga att det såg vädligt roligt ut.

Nu har jag suttit här i några timmar med Grönt thé som för övrigt vetande har blivit min nya favorit-drog istället för kaffe. Kaffe bidrog till min dåliga hy(som jag ständigt kämpar mot) och grönt thé är bra för kroppen och SVÅRT att misslyckas med. Kaffe kan vem som hellst göra äckligt. Enda kaffet jag dricker må vara ibland då jag är på "nya waynes" (då det finns 2 inom 150-200 meter) och "hon blonda som jag aldrig kommer ihåg vad hon heter" jobbar och tar min beställning. Hon gör den bästa Caffè latten i stan, eller över huvudtaget på de ställen jag druckit latte på. Creds till henne!


För den som lyckats missa det så åker jag till Paris om mindre än 9 timmar. Jag åker tsm med min moster som är ca 45. Hon har inga egna barn så hon har spart lite pengar sen jag var liten för att kunna åka med mig. Hon bor här i huvudstaden, just därför sitter jag på en mysig uteplats på mälarhöjden en tisdagkväll som denna och väntar på att tröttheten ska ta överhand och få mig att vilja sova.

Jag är borta tills på söndag men jag kommer att ha datorn med mig och det ska finnas internet på hotellet. Ska försöka hålla bloggen uppdaterad så gott det går. Men det får vi se hur det blir med det. Nu måste jag sova om jag ska orka upp kl 03. Godnatt och au revoir!




RSS 2.0