ARR

Tandborsten i munnen och kaffet brevid. Mmm kaffe och tandkräm är verkligen inte en bra kombination.

Just nu håller jag på att packa det sista innan jag ska åka iväg till dalarna-kopparbo som ledare åt "mina" barn på scoutläger. Vi är borta i 3 dagar och tackolov för det. Att ansvara för 5 vilda ungar som inte är ens egna tär på krafterna en hel del. Det blir nog roligt iallafall. Temat på lägret är pirater och det passar Carro, Fia och Camilla utmärkt. Igår fixade vi lite teatersmink, låtsassvärd, de fixade ett segel och jag har ursnygga piratkläder. AARRR! (hahahaha). Jag ska bara hitta ett liggunderlag och packa ner tandborsten sen ska jag bära ner hela min tunga väska till lokalen, springa in på h&m och köpa en kjol jag lagt undan, ta mig tillbaka till lokalen och möta camilla o fia, vi ska klä ut och sminka oss (för när vi kommer dit är det piratmarknad) och sen bära upp allt till konserthuset där alla barn blir avlämnade och där bussen går ifrån.
 
Som sagt, man är så gammal som man känner sig...Dvs just nu är åldern på mig ca 7 år!



Ses på Lördag, kram!

Mossan

Åh, efter en god natts sömn är hon på fötter igen! Men idag är problemet att hon har fått lagomt dålig hy...IGEN! så fort jag får deppsvackor så får jag finnar eller andra irriterande problem. Mamma mobbar mig as usual.
Nåja, världen går inte under idag heller.

Jag väcktes av fia någon gång runt 12 som ringde och berättade sin jättebra idé. Att vi ska åka ut och bada med Nordan nästa vecka. Olyckligtvis kunde jag inte prata så länge med henne pga.att Magnus (hennes pojkvän) kittlade henne...eller vet jag vad han egentligen gjorde? Hmm...hursomhellst fick hon mig att kliva upp ur sängen vilket jag tvekar på att jag skulle gjort annars. Ååh vad det är skönt att sova =)

Nu har jag ätit lunch med Mamma och mr X och jag väntar på att Johanna ska dyka upp så vi kan äta blåbärspaj och dricka kaffe.


Tennsoldat och eldvakt

Just nu känns det som om jag slits i tusen bitar. Jag trodde inte ångest kunde komma på sommarlov. Varför just nu?
Jag vet inte varför. Allt känns så värdelöst igen. Mitt mående är alltid som en berg och dalbana, antingen mår jag jättebra eller dåligt, jag kan aldrig må lagom. Motgångar och medgångar växlar ju under hela livet. Men jag är trött på det för det känns inte normalt. Jag måste försöka hitta ett sätt att ta mig ur det fortare. Jag vill bara ha ett vanligt liv.

Alltså det är jämt så. Jag är antingen hur glad som hellst, eller så är jag jättenere. Jag vill inte gå runt och tycka synd om mig själv eller vara deppig hela tiden så jag lägger på något vis undan känslorna för att jag helt enkelt inte pallar med att må dåligt. Det är ju inte heller kul att umgås med nån som är så. Vad är det som i ständigt återkommande perioder får mig att seriöst vilja dö? Vad ska krävas för att det slutar? Hur vet jag om jag behöver hjälp och vilken hjälp då? Inte ens när jag verkligen sa på bup att jag knappt hade lust för någonting, var skitstressad, inte såg en ljusglimt och att jag ville ta mig ur det gjorde någon nånting. Inte ens när jag fått för höga poäng i sånna där mående test vi fick göra då och då gör de någonting. När jag säger att jag vissa stunder seriöst inte vill leva, inte ens då gör någon något. Att "må dåligt" är ju så jävla mainstream nuförtiden.

Jag vet att om jag vill må bra måste jag ta tag i mig själv, rycka upp mig och försöka göra det bästa av situationen. Men livet jag lever påverkas så mycket av mitt mående. Jag orkar inte ens hälften av vad en "normal" människa gör. Även om det verkar vara värdsliga saker för de flesta och även för mig orkar jag inte.

Något som faktiskt får mig att må bättre är att skriva ner det så att någon annan har möjlighet att läsa det. Jag vet att jag inte är ensam om det men jag undrar varför det är så.

Jag älskar livet egentligen, jag har jätte bra vänner, en underbar familj, en bra skola, en framtid. Men vad är allt det om inte jag orkar med att hantera det och göra någonting bra av det? Jag kan slösa bort hur mycket timmar som hellst med att sitta framför datorn eller ligga i min säng och lyssna på Joakim Thåström och Kurt Cobain även om jag vet att det inte leder någonstans, bara för att tycka synd om mig själv. Jag har rätt att tycka synd om mig hur mycket jag vill. Ingen annan har rätt att ta mig ifrån mig. Om du förstår hur jag menar.

Livet har med- och motgångar, vinden vänder så småningom.

Kvinnor är vackrast, så äre bara

Sitter för en gångs skull inte med tandborsten i munnen när jag bloggar.
Nu sitter jag och äter frukost som består av havregrynsgröt, två tunnbrödsmackor, fusk latte med kanel och en banan som jag inte vet om jag kommer äta. Inte så sugen på banan faktiskt.

Nu på morgonen har jag  -trött som ett gris-  varit och packat en trailer med massa läger saker. Det är scoutläger i dalarna och våra ungar ska åka. Vi ska egentligen inte förrän på onsdag men testebokåren -som åker med sina lite äldre scouter, åker dit idag och tar med sig vår packning...som de ska bygga läger av så slipper vi det när vi kommer med våra små scouter. Det känns skönt för jag skulle inte vilja försöka mig på att få mina trotsålders ungar att bygga läger, tvek på att de ens kan sätta upp ett tält.
Aja det går säkert bra.

Ikväll ska jag jobba om det inte regnar. Vad jag ska göra fram till dess har jag ingen aning om. Inte göra av med pengar iallfall. Sova låter lockande men då kommer jag bara bli seg, fast å andra sidan är jag redan seg så det kanske kvittar.

They really want you

Idag har jag varit trött, är trött och kommer nog fortsätta vara trött om det inte händer något.

Har gjort av med pengar på kläder och smink idag. Varför tar allt slut samtidigt? Okej, kläder tar väl inte direkt slut...men jag gillar rea och t-shirts för 99 spänn. Det började med att mamma och jag skulle gå på stan, hon skulle till arbetsförmedlingen och jag skulle hitta en ny bh. Det blev 2 bh'ar, ett par trosor, tre tröjjor, dag+nattcreme, ansiktsrengörningsgrejjs, en mineral liquid foundation från maybelline som jag velat testa ett tag och ett mineralpuder från max factor som jag köpte för att vara på den säkra sidan om jag inte skulle vara nöjd med den andra.Jag köpte dessutom en ny mascara för jag höll på att bli galen imorse när den som jag har visade sig blivit kass. Allt tar verkligen slut samtidigt. Borde köpa lite mer saker men eftersom jag klarar mig utan dem så kan jag lägga de pengarna på något roligare tills vidare.

Mamma var med ett tag, sen skyndade hon sig hem för att åka till sthlm och jobba. Stackarn.
Lollo var med mig under eftermiddagen efter att mamma avvikit. Hon tyckte att jag borde äta eftersom jag inte gjort det sen igår på nordan. Vi gick till mingel och bar, jag käkade och vi snackade om vad som hänt den senaste tiden. Gosh vad jag mår bra av att vara med den bruden. Tyvär så jobbar hon ikväll och jag sitter hemma och funderar på vad jag ska göra. Änsålänge har jag frossait i åre-choklad, druckit kaffe och spelat piano med brorsan. Nu ska jag antingen ut och springa/promenera eller fortsätta frossa i choklad.



Jag har lärt mig att jag inte ska berätta allt till vissa av mina vänner.

Hon bär en blomma som hon inte vet om att hon har

När jag kommer hem om kvällen ser jag mig i en av alla speglar som finns i min lägenhet. När jag vänder mig om möts jag av mig själv som stirrar tillbaka. Granskningen av den person som för det mesta ser likadan ut består mest av att försöka hitta fel eller udda ting. Är hon vackrare nu eller finns det något avvikande som inte syntes förra gången vi sågs. När jag kommer ner kan jag se halva mig, hela mig, bara ansiktet, på långt håll eller tryckt mot glaset. När jag klär av mig kan jag inte undgå att påminnas av min form och figur, uttryck eller hållning. Var jag än går finns det alltid någon som påminner om vem jag är eller, hur jag är rättare sagt. Jag är varken perfektionist eller ointresserad jag vill bara ha det som jag inte kan få.

Vad är intresseväckande hos någon egentligen?



Honey, I'm home! Oh, I forgot, I have no boyfriend.

Skyltar, vägskyltar alltså. Fatta hur många det måste finnas! Flera miljoner bara i norrland säkert! Okej...kanske inte, men jävligt många iallafall. När jag har suttit i bilen nu påväg hem från Åre slog den tanken mig plötsligt. Uppställd skrot på varenda gata och väg, är det verkligen nödvändigt och var tar de vägen när de blivit för gamla? Hmm...känns som att jag inte behöver bry mig.

Haha det ska vara Eu-möte i Åre nu för er som missat det. Ja de kommer vara en jävla massa poliser där. När vi åkte hem idag mötte vi över 20 civilare, pikébussar och vanliga polisbilar samt två stora lastbilstrailers fulla med det samma. Nu finns det inga poliser kvar i hela norrland. Alla är i Åre.

Innan helgen lackade jag ur på typ allt. I onsdags kunde jag ha dödat nån. I torsdags flydde jag till åre. Jag har vandrat på fjället, ridit islandshäst (<3), solat på kallsjöns strand, åkt till tännforsen, handöl, storulvån och storlien samt gjort ingenting framför teven. Lägger upp lite bilder när jag hittat min usb-sladd till mobilen.

Godnatt

Fuck off Gävle

Nu är jag trött, less och vill bara bort från den här staden! Efter att ha psykat ur på mig själv och mitt liv har jag bestämt mig för att koppla bort vardagen ett tag. All "skit" har liksom bara hunnit ikapp de senaste dagarna och eftersom jag jobbade och hade fullt upp med dans på kvällarna hade jag ingen chans till att orka med mig själv. Igår efter lunch var jag på ett sånt humör att jag kunde ha dödat nån. Stackars mina gäster.

Aja snart åker vi. Lägenheten måste ändå kollas till och städas och så. Jag hoppas vi hinner med en ridtur upp på fjället också :)

Btw så jag ska stänga av mobilen och ha den avstängd så mycket som möjligt. Och jag skulle uppskatta om folk inte skickade dryg sms bara för att göra det. Det var nog allt. Vi är väl hemma på måndag eller så, det är alltså inge länge vi är borta. Alla får ha det så bra!



Peace!

Drag it

ÅH, jag tycker inte om att sova för lite! Jag har sovit runt 4 timmar och ska jobba om en timme. SKÖNT! Igår (idag?) jobbade jag till halv 3, lite sent, men det är roligt :) Jag får träffa jätte mycket folk och mina kollegor är helt underbara! Dock har jag knappt gjort något annat än att jobba och sova de senaste dagarna...men imorgon är jag ledig! Yay, då ska jag på make-up rådgivning och sen dansa på kvällen. Annars då? Joo...det är väl bra men mina skavsår börjar göra riktigt ont och jag är hungrig, vi käkar frukost på tant grön innan vi börjar dagen och ställer ut alla möbler, jag får alltså mat om en timme. Nu ska jag få på mig lite kläder, lite smink och plåstra om mina hälar.
Hörs!

Hoppsan! Just som jag lägger upp inlägget får jag ett sms av min chef att vädret är lite tråkigt så vi avaktar med att öppna. Great.


Take me home

Sitter åter igen med tandborsten i munnen. Ikväll lät jag mig övertalas med att hänga med tant grön - gänget och ha det lite trevligt. Det var trevligt också måste jag säga. Förutom att jag var helt dyngblöt när jag kom till Rebecca. Fyfaaan vad det regnade. Frisyren var förstörd och allt, men vad gör det? De tycker om en iallafall :) Vi gick till pitchers, sen upp på club fontän och gjorde charader, käkade nachos, sen vidare till helt enkelt. Men eftersom jag inte ska dricka nåt ( inte så mycket iallafall ) gick jag hem när de sen skulle till goya(dessutom spar jag numera krogen tills jag är 18 om en månad, vad äre annars för grej att gå på krogen? haha). Och nu sitter jag här. Jag är glad att jag har fått så fina vänner. Godnatt på er!

Thank you music lovers

Det är torsdag, det regnar, jag sitter med tandborsten i munnen och lyssnar på Governor Andy som jag hopppas att jag kommer få gå på ikväll!! Väcktes vid 12 av Johan som undrade om jag kunde fota åt honom på Olearys där G.A spelar =) Jag måste säga att jag blev lite smått chockad. Vet inte hur det blir men jag tror i varje fall inte att jag kommer jobba på tant grön i det här vädret, och om jag inte ska fota eller gå på G.A överhuvud taget så ska jag dansa. Sysselsättning för kvällen är alltså löst på ett eller annat sätt.

Det var ett tag sen jag dansade...alltså dansade annat än bugg och foxtrott med random folk på en dansbana. Min jättebraiga skiva som jag tränar till mötte sitt öde på Peace & love och min sträckning har inte lagt sig helt eller. Usch, jag går ner i vikt och det är hemskt för att det betyder att mina muskler tynar bort! Haha, yeah big problem..men ni känner mig. Mamma och jag tävlar nästan vems kropp som är bäst. Just vad som är bäst är väldigt olika, vi är störda jag vet.



Nu ska jag spackla mig och ta på mig lite kläder så man blir anständig. PEACE

Eagles - Hotel California


Helt awesome med unplugged

Nattryck - påhopp? Jaförfan!

FAN VAD JAG HATAR STOCKHOLM! Eller tja, själva staden äre väl inge fel på egentligen, men det är det där förbannade folket jag inte tål, deras jävla sett att vara, att se på livet, att bete sig. Gräv bort sthlm, de kan få flyta bort till Ryssland eller Estland.

Så nu vare sagt. Alla äre inte fel på men nästan. Fyfan

The Green Lady

Ojj jag glömde lägga upp dehör inlägget igår, [Förlåt]

Äntligen frisk (typ)!! Känner mig som en människa igen :)

Igår hade jag bestämt mig för att göra något produktivt, åtminstone aktivt..Just som jag stod i duschen ringde det på telefonen, jag missade det men ringde upp och det visade sig att det var Malin S som sökte mig. De behövde folk som kunde jobba på tant grön. Såklart ställde man upp och jobba från 19-02. Fan va kul det var att jobba där. Jag var lite nervös i början faktiskt, jag som aldrig brukar vara spec nervös innan jag ska jobba? Det gick bra verkar det som eftersom när jag gick dit idag och snackade med dem fick jag jobb på ons, tors, fre, lör och sön. Nice tänker jag, pengar! Hehe så nu hittar ni mig på Tant grön! Kom dit och ta en öl vettja :) Välkomna!

Idag har jag umgåtts med min gamla kompis Johan. Fan vilken fin kille han är, vi träffades på tant grön och gick och fikade på waynes för att sedan gå tillbaka till tanten och käka nachos. Jag lärde känna Johan för en masa år sen genom att vi var spöken på jvg museet? Eller nåt, haha lite udda kanske.



Ikväll har jag också blivit utnämd till familjens grillmästare. Jag har inte grillat nåt på hur länge som hellst (vi snackar år) och helt otippat blev köttet hur bra som hellst så fort jag fick bestämma över det. Ja eftersom jag tycker kött blir äckligare och äckligare för varje gång som jag äter det blir jag nog inte så långvarig vid grillen. Klart man kan grilla annat än kött, men i min familj grillas det nog inte enbart kaninmat...

Btw. ifall folk undrar varför jag loggar in och ut helatiden är det för att min dagor hänger sig helatiden! Jag som inte är något datageni vet inte vad som är felet heller...skärmen blir bara full av små oldschool retro korn! Haha illa.

Jävligt skruvat

Hur kan man bli så fäst vid en människa? Allt man känner och tänker på associerar på det ena eller andra sättet till denna person. Det jag brinner mest för har en stark koppling till denna person. Jag vet inte om jag vill skratta eller gråta, vara lycklig eller ledsen. Ledsen är jag såklart för att jag är ganska säker på att jag aldrig mer kommer att få se denna person. Att nästan hela tiden känna saknad eller sorg för en människa jag beundrade mer än nån annan.  Känslan skulle kunna beskrivas som evig saknad blandad med frihet. Jävligt skruvat som vanligt. För att förstå måste man känna det själv och det hoppas jag ingen ska behöva göra. Fyfan vad jag saknar honom.

Random shit en Fredag liksom

Åh imorse drömde jag jättebra :) Blev ganska sur när mamma väckte mig kl halv 12 av att vi skulle åka ut till hillevik.
Min brorsa har varit på läger där i 1½ vecka. På det lägret (dagläger) får man segla, paddla, vindsurfa och åka vattenskidor. Själv har jag varit på det lägret från att jag var 10 till jag var 15 efter det har jag också varit ledare. Det är alltså en riktig sommartradition för mig att åka ut dit. Självklart är jag bäst på allt! Haha sista åren jag var där kunde jag allt,(lite smått skryt nurå) segla kan man ju sen man var 8 typ, vattenskidor har jag åkt sen jag var 7 (dock inte åkte det på 2 år nu), paddla är lätt bara man har tränat upp rätt muskler (ni som känner mig vet att jag är muskel kåt, både på andra och på migjsälv, nej jag är inte kåt på mig själv men äsch), vindsurfa är roligast och det kunde jag såklart inte hålla mig ifrån idag. Vattnet var varmt men för att vara på sen säkra sidan tog jag på mig våtdräkt också nu när jag nyss varit supersjuk. Haha ibörjan hade jag den minsta brädan av alla XD hade knappt nån balans alls och det blåste på som tusan så jag hade det ganska kämpigt ett tag men efter att jag bytt bräda gick det mycket bättre.

Min mor är så oteknisk att hon inte kan fota mig när jag surfar.


Jag vill skaffa en egen bräda och börja i tungsurf-klubben men tyvvär så har min familj inte sån ekonomi att vi kan köpa en. Tråkigt att farsan sålde sin bräda o segel när jag var pytteliten, han var tydligen grym på vindsurfing har jag hört. Men nu äre som det är och han är död och jag har ingen bräda. Så jag får hitta på nåt annat sätt att lösa problemet på. Nån som har en bräda över? =D

Efter att jag visat mina skills på brädan åkte jag hem för jag blev ruskigt trött. Satt mig och läste på vår mysiga uteplats, borsan somnade tydligen inomhus, mamma gick till arbetsförmedlingen..som vanligt och jag kunde inte låta bli att soma jag också under en filt i skenet från dagens sista solstrålar. När mamma kom tillbaka hade hon köpt jordgubbar men vi ville köpa mer så vi åkte till willys och handlade mat. Jag tycker om att gå o handla med min mor av någon anledning. Kvalitéts tid kanske det kallas. Höhö.

Åh, jag är ju som jag är också. Jag ville ha EN marabou sommar - nivet den där med jordgubbsbitar i MYCKET god. Men den fanns inte på willys så istället för att köpa en chokladkaka av den så köpte jag tre andra, Apelsinkrokant, Daim och vanlig. Nu blir jag tjock också, inte tränat på 2 veckor och jag kommer inte kunna göra det så länge jag är sjuk. Bra att äta massa godis då :) (nej jag är inte tjock men jag tappar mina muskler =( )

När jag kom hem städade jag! shitomg...hela min källare, och dessutom så packade jag upp allt från p&l, alla småsaker typ...eftersom jag bara kastade allt i tvätten så brydde jag mig inte om ressten eftersom jag blev så sjuk. Men nu äre gjort! Till middag åt vi fajitas och sen spelade vi kort och drack te, kaffe och åt jordgubbar och choklad. Mys. Sitter och lyssnar på Kalle Baah och Governor Andy och saknar p&l men snart äre dags att krypa ner i sängen. God natt mina vänner.

Under sun cover

Idag har det vart bättre :) Lollo besökte mig på eftermiddagen och kvällen. Jag insåg att jag ganska styggt isolerat mig från omvärlden de senaste dagarna. Vi hittade på tok som vanligt. Mina grannar måste tycka att jag är konstig eftersom mina kompisar hoppar runt på gården nästan nakna osv..Undra hur sjuk jag kommer vara imorgon, det blir långsamt bättre. Hoppas det fortsätter så.
Nu ska jag göra nåt annat, som att fortsätta ta bort stygnen från min katt som nyss opererat bort sin livmoder och äggstockar. Men jag vill hellre ta ett kallt bad eller ligga utan kläder på mitt källargolv, för det är såå vaarmt.



Jag saknar mina tjejer! (inte killar, nej killar är bara problem)

Jag sa ungdomens förfall

Sitter fortfarande inomhus, väntar på att Lollo ska dyka upp. Kanske borde duscha, ja det ska jag göra.

Promoe - Dekadansen
gör livet mer värt att leva
 

Dag 3 i sjukan

Det är inte rättvist! Jag som har tjatat om extrem värme hela året blir inneliggande framför tvn när det är 28 grader i skuggan! Igår kväll mådde jag faktiskt bra och tänkte gå och lägga mig. Om jag får lite sömn mår jag säkert mykcet bättre sen . Trodde jag. Så fort jag la mig fick jag host attacker, vilket gjorde att jag trodde att jag skulle förblöda i hals och öron. Om jag låg kvar skulle jag tillslut svimmat. Men jag gav upp och gick och tyckte synd om mig själv framför en gammal hitchcock film med mamma. Jag kan inte minnas att jag mått så jävla dåligt nån gång. När filmen var slut satt jag kvar i soffan med tårarna strömmandes nedför kinderna (inte för att den var sorglig på nåt sätt, jag hade ont) och ville inget annat än att nån skulle slå mig i bakhuvudet så att jag somnade.

Mamma gick och lade sig men jag satt kvar. Det började nån dokumentär om hur dåligt det är med skolan i USAs fattigaste områden. Ganska intressant faktiskt. Jag tog typ 6 alvedon och hoppades att jag som vanligt skulle somna av det, eller må på nåt sätt annorlunda. Jag blev tröttare efter ett tag men smärtan i halsen, öronen och i ögonen försvann då fan inte. Vad ska krävas för att få hela kroppen bedövad när man inte ha så mycket starka saker hemma var nu tanken jag ställde mig.?. Äsch jag provar att gå och lägga mig igen. 

HAHA jävla tabbe. Där följde otaliga timmar av hallucinationer blandat med smärta, ett tag kunde jag knappt andas, jag som är en expert på att tänka på saker som jag inte får tänka på, hade några riktigt mysiga timmar med migsjälv och mörkret. Så mycket mer än att det var hemskt minns jag inte men jag var ganska övertygad om att jag skulle dö den natten.  Jag somnade tillslut med en mucoangin (halstablett) i munnen och vaknade troendes att jag var i en sjuksal. Det var underbart minns jag. Men jag kunde inte röra kroppen. Det var inte så underbart. Sen kvicknade jag till och insåg att det var morgon, jag hade nog sovit i max en timme. Men jag var lugn och jag mådde inte lika dåligt längre. Så jag somnade om och sov till 12 då jag tvingade migsjälv att gå upp. Jävligt jobbiga nätter. Detta med att jag är sjuk medför att jag är otrevlig för att jag blir på så dåligt humör. Jag har ingen att prata med eller umgås med. Det enda jag vill är att bli frisk. Kul att mamma sa att sådana här förkylningar kan hålla i sig länge (!)

Nu ska jag äta lite fler piller och sen pröva att sova lite. För jag orkar inte sitta upp..

RSS 2.0