Honey

Ah juste, detta blir btw min nya bakgrundsbild...ett tag tills jag hittar en nyare!


Det är natt i en hård stad

Det har hänt en del i veckan
Åkt båt med Johan Jimmy och Markus, ätit glss som aldrig förr, riggat en feva i min trädgård, upptäckt världens mysigaste fik, och shoppat bland annat en ny mössa :D


Alla mössor jag vet att jag har, har säkert fler och nästan lika många pannband :)

 


Cash is king

Alltså, pengar är roligt! Men de är ibland svåra att få tag på, dock lättare att göra av med. Man kanske skulle börja sälja sex eller knark, då skulle pengarna komma in rätt fort tror jag men det man kan råka ut för kanske inte är värt det..

Men GOSCH vad jag vill shoppa! Var är min rika pojkvän som vill skämma bort mig???

Eclipse, skitbra!

 

JA! Jag är helt såld på twilight-serien. Såg tredje filmen igår med Lollo, Björn, Agge och Markus. Det var tredje gången Lollo såg den och jag kan lätt se den igen. Inte bara det att det händer mycket spännande i den här filmen. Varulvsgänget är ju halvnakna igenom nästan hela filmen :D Nog för att det bara är Jake som är snygg men testosteronhalten i vissa scener är så hög att man får hjärtklappning. Han är min, tjaa han ser lite pojkaktig ut i ansiktet men det gör inget. Jag och Lollo är överänns om att serien fick en ny snygg stjärna, synd bara att han dog nästan på en gång. Riley, tyvär hittade jag ingen snyggbild på han så det fick bli en till på varulvgänget, från new moon.




On dance

Jag orkar inte bloggaaaa

Det är bra med mig, skönt men lite tråkigt (fast mest skönt) att vara ensam hemma.Igår hängde jag med Markus, Jimmy och Johan, vi var ute och åkte båt, kollade till tjuvharen (ön) och vår båt latitude. Käkade sen på bishop och tog en glass!

Har hängt med Johanna större delen av dagen. Vi fikade på waynes (jag blev sen för jag tappa en jävla glasflaska på foten och det gjorde/gör SKITONT) shoppat lite och sen käkade vi glass på söders paradis, kollat på snygga killar och konstaterat att söder is the shit. Lånade också en bok på stadsbiblioteket, Ondskan. Var kanske år och dar sen jag lånade där sist. Men jag älskar att läsa och jag har inte läst ondskan, den är ju sjukt bra på film så jag antar att den är bättre som bok!

Planerat till lägret nästa vecka har jag hunnit med idag också. Det blir nog väldigt bra det där ändå, bara vi slipper regn.

Ikväll ska jag softa och softa, kolla på entourage eller sex and the city, käka nå gott och kanske ta ett bad, med det brännskadade benet utanför förstås. Jag borde städa klart också...kanske...om jag orkar..

PUSS

Så här ska en öl INTE se ut


Cuse I'm burnin'

Maby baby I'm a heartbreaker, heartbreaker, heart of ice.


Sommar

Kvart i elva, en sommarkväll i juli, den trettonde för att vara exakt. Camilla och Nick fyller 19 respektive 20 år idag, grattis :)

I morse vaknade jag av att det var varmt och fuktigt. Tanken var, nej det här går inte längre! Jag for upp ur akterruffen där jag sover när både Kerstin och Pelle ockuperar salongen. Moster var vaken och pysslade om sin sjuke sambo. Han kom igår efter att ha varit ute och fiskat, dessvärre låg han nu i feber. Efter frukost gick jag, moster och hund på promenad på Biskopsö där vi la till kvällen innan. Biskopsö ligger nästan längst ut vid havet och man får känslan av att man befinner sig i en sagoskog när man går längs alla stigar, klippor och träd. Det bor massa dovhjortar på ön och när man fick se en sån undrade man vart man hade kommit egentligen. Sagoön får den heta nu.

Årets kanske varmaste dag? Okej det var inte lika mördande som på Peace men det var en annan sak. Nu var det varmt överallt!!! Och jag som inte får bada pga min brännskada på benet! Uuusch. Nej jag roade mig med att sola topless på klipporna bakom båten. med tanke på att vi låg längst in i viken kändes det lugnt. Jag har fått en skaplig bikinibränna och det är allt annat än smickrande, dessvärre inte lätt att sola bort.

Ikväll har vi efter att gått in och lags oss i karlslunds marina, båtens hemma hamn, skjutsat hem Pelle så att han skulle kunna pigga på sig stackarn! Väl tillbaka vid båten gick vi och käkade på hamnkrogen. Värsta goda lammytterfilén fick jag och såklart ett rödvin som tog maten till ännu högre höjder. Nu är klockan halv tolv och det är fortfarande varmt ute. Jag åker hem imorgon med en pendel från västerhaninge strax före halv 11. Kvart över 11 går min buss hem. Hem till Gävle, hem till jobbet, hem till det jag känner till.

Nej jag trivs med att resa, ensam som i sällskap, är trött på min hemstad. Det är det väl ingen som följer min blogg som som har missat, att jag har lessnat totalt på Gävle. Där jag sitter nu, i en träbåt i stockholms varma vackra skärgård, där, här, trivs jag.

Från en ö i stockholms skärgård

Det känns så konstigt att vara tillbaka. Det känns så konstigt var jag än är numera, än hit än dit. Men jag trivs med att resa omkring, så som det känns nu iallafall. 

Att höra vinden vina i masterna, vågorna klucka mot skroven och känna doften av diesel, rödsprit, fernissa och hav tillhör väl inte vardagen för min del. Omställningarna kommer så fort! Igår jobbade jag 14 timmar på ett bröllop i forsbacka, slutade vid 04 på morgonen men hallå...1400 spänn direkt!  Det gav mig möjligheten att kunna återvända hit där jag sitter nu. Det är inte gratis att resa så att säga.

Mörkret börjar lägga sig här över Utö gästhamn men vinden tycks inte avta. Det pratas om åskväder på radion. Så länge jag slipper bli blöt eller få en blixt igenom mig klarar jag mig fint. Lite dunder är alltid härligt och blixtar är så vackra! (På avstånd) Det tråkiga är att jag inte kan bada om det blir finväder som de också lovat. HAR JU BRÄNT MIG!! Aaah det suger ju. Det gör inte ont eller så, jag vill bara inte få något exremt fult ärr så jag måste väl sköta om det.

Nu ska jag gå i land en sista gång innan vi ska sova.

Ps. Fan att Holland förlorade!

Juli

Igår var en dag då det hände mycket. Väcktes av att Fia ringde, vi tänkte först ta båten ut till Tjuvharen och bada men eftersom vi var tvugna att tanka och vi bara hade cyklar och brädor skulle det bli lite för tungt att åka med det ut till husse där båten ligger...sååå vi åkte till strömsbro och badade i testeboån istället. Det var jag Fia, Lollo och Julia som är på besök från tyskland (ja hon är tysk på riktigt och pratar bara tyska och engelska).

När vi skulle åka hem orkade jag inte ta bussen så jag åkte bräda ända hem. GOSCH vad drygt det var på alla racksträckor utan skugga och med konstant lutning uppåt. När jag kom hem var jag nästan död kan jag lova.

Jag satte igång med att baka och planera vad jag skulle ta med mig till Camilla som vi alla skulle hem till på fest lite senare. Planen var att ta brädan dit, till hagaström, men jag var för trött för det. Mammas polare gav mig skjuts på sin motorcykel istället. Älskar att åka mc. Allt gick bra tills att jag inte tänkte mig för och ställde mig på fel sida av cykeln när vi kom fram och såklart brände jag mig på avgasröret. Inte för att det gjorde/gör ont men det blev en fin brännblåsa som sen kommer bli ett fint minnesmärke.

Hade en jättemysig kväll med huuur mycket mat som hellst och det var jättekul att träffa Camilla igen efter att hon varit borta ett år. Jag tog bussen in till stan vid 01. Efter det följde fler äventyr som jag inte tänker skriva om här.

Trött som fan vaknade jag vid 9 sov vidare till 10 och gick sen hem i VÄRMEN, jävlar va varmt det var. Nu har jag lagat mat och plåstrat om min fina brännskada och om någon minut kommer fröken Östling och hämtar mig. Vi ska jobba på ett bröllop i forsbacka. Hoppas det går bra :)

Hörs då!

The Muuzick if the day


Nu ska vi ut på äventyr!


La dispute

Skönhet är något av det svåraste man kan beskriva med ord. Det är inte för intet du stannar upp och förblir stum, kanske rentutav paralyserad av en händelse du råkar ut för. Om det är någon du stöter in i, ett landskap som breder ut sig framför dina ögon, musik som strömmar igenom dina öron eller mötet av din egen spegelbild kan ögonblicket för några sekunder upplevas som månader som du aldrig vill komma ifrån. Händelsen tycks vara det enda som upptar din uppmärksamhet, även om du försöker trösta en vän vars mor nyss gått bort eller som misslyckats totalt med sin högsta dröm. När du svävar bort helt egocentrisk i en värld du bygger upp kring det du inte förmår att förklara spelar det ingen roll om jorden rämnar under dina fotsulor. För det du ser, är skönhet. Det är inget som går att beskriva med ord.

All I ever know

Jag har inte bäddat sängen på hela veckan! Olikt mig nu för tiden. Inte har jag orkat städa nå heller. Varför? jo för att jag har sommarlov och det känns så DAAAMN GOOD att kunna vara lat. Jag jobbar lite på kvällarna men det räknas inte.

Di di dum di di di di dum...



Summertime

Att bara sätta sig på ett tåg tidigt en morgon för att efter pendel, buss och båt hamna ute på en skärgårdsö är inte dumt. Sitter nu och bloggar från min mosters härliga träbåt i en av stockholms skärgårds bästa hamnar, Utö. Här finns så mycket minnen! Kom hit med 09.45 båten, spanade åt det håll Kerstins (mosters) båt låg men hon såg ut att ha övergett skeppet för stunden. Av en händelse råkade Nordan ligga inne i Utös hamn denna morgon så jag gick och hälsade på besättningen och tiggde åt mig en utölimpsmacka. Det var Peter, Jimmy, Malin och massa kids. När jag fick syn på moster och hund vandra på bryggan bestämde jag mig för att möta dem. Det var en RÄTT så chockad kvinna jag mötte några minuter senare, hon hade såklart ingen aning om att jag skulle komma. Vi åt värsta goda brunchen på båten och gick sen på äventyr innan vi slog oss ned på klipporna med utsikt över havet. Eftersom jag inte sovit mer än 3 timmar och varit vaken sen 04 tog det inte lång tid innan jag somnade i solen. Vaknade en timme senare av att det hade kommit in moln, det var tokvarmt så det gjorde inget. Vi hoppade på klipporna och var snart tillbaka till det lilla samhället. Min moster köpte en Utö tröjja till mig som tidig födelsedagspresent! Huuur mysig som hellst. Den ska jag bo i.

Vi har på kvällen suttit och äti ost o kex med massa annat gott, druckit bubbel o lyssnat på musik. Det är faktiskt bekvämt att ha en dator till hands, jamenar...faacebook!

Nu ska vi äta och imorgon åker jag hem för att jag ska jobba på kvällen.

Peace


1 2 4

En dags vila, sen var vi på igen! Sitter hemma hos mig med fröken Hård och Fröken Östling och en box med vin :)

On and on and on she goes

HEMMMAAA!!!
Och det svider i hjärtat, (och under fötterna och av brännan på huden).

Sen i söndags har jag varit borta från hemmet. Det började med en kväll hos Emil med pizza, shopping och hämtning av Jens. På måndag morgon bar det iväg. Frukosten bestod av, macka, yoghurt och cocopops, en snaps och whiskey. Vidare i bilen följde sen öl och grogg. Framme i borlänge fick vi vänta bra länge (speciellt vi som vaktade halva packningen när de andra gick in med andra halvan och slog upp tälten). Vi blev ett camp med 13 tält.

Sen körde vi i 30 graders hetta hela veckan!! På onsdagen vaknade jag i ett tält av att det regnade. Eftersom jag inte vill sova i mitt för det blir så jäävla varmt hittade jag en del andra lösningar, ett tält med snarkade killar (dagen då det regna) , i en skotkärra med en gummibåt i ett förtält till killarna i mitt camp (ja jag sov i en skottkärra men det tog inte tång tid innan den tippa), en annan gummibåt delad med emil, dock gick det inte att sova längre än till max 9 för solen gjorde sig påmind.

Lämnade inte campingen förrän på onsdagen för att gå och duscha hos Kim. Då hade jag hunnit med några rejäla fyllor och bakfylla, SAMT VÄLGÖRENHET!! (mitt camp fattar) Maten bestod av hamburgare, pizza, wook, mackor med baconost och ännumer pizza. Drycken var mestadels smuggelvodka, redbull, cider och kanske lite vatten då.

Skulle vilja berätta om allt vi gjorde och allt som hände. Den som verkligen vill veta får bjuda mig på en fika och då kanske den kan få ett litet hum om hur kul jag hade. Okej att köa i 1½ timme för att få komma in och bada och att vara kalasbakfull var inte så kul. Men allt annat!

Längtar till nästa år!




RSS 2.0