Tänk att detta lade grunden för min uppväxt

 

 


This One Piece is the One I want


42/41 spännande


Carro talar ut

Du har det, jag har det, alla har det! DÅLIGA DAGAR och DÅLIGT HUMÖR kan ingen av oss undvika (jag säger hej till dig som motsätter dig denna åsikt och vill gärna höra dig berätta om hur du utformar ditt liv). Även om jag kan tycka att jag för det mesta är glad och positiv (de i köket undrar hur jag kan vara så glad jämt) så är det inte varje dag som jag är det. Men något har jag då lärt mig. Ju mer man ler och går in för att vara glad och positiv, desto roligare blir livet (den ekvationen var inte så svår va?) Däremot är det extra jobbigt att då möta människor som är "sura" för vad jag vet ingen anledning. Detta känner jag ofta när jag jobbar! Varför måste vissa vara så till lags att när man möter dem och/eller konverserar så tror man att man har gjort något helt galet eller att de inte är nöjda med en?!?! Jag kan vara kort och stel jag med, ni anar inte hur tråkig jag kan vara! Men what's the point? Nej mer positiv energi, jagmenar, tillochmed när och är arg, sur eller nåt så har jag oftast glimten i ögat och skrattar åt det. TA INTE UT NÅGOT DU SJÄLV HAR PROBLEM MED ÖVER NÅGON ANNAN SÅ ATT DEN KÄNNER SIG DÅLIG.

Du behöver öva på det, jag behöver öva på det, alla behöver öva på det!!

Nu ska jag träna intervaller, jävlar vad snygg jag kommer va i sommar!

My heart still beats for you


You can live the life you like


Hahaha


Me and my life

 

FOTO: Maria Bjurström


Att dagdrömma

Ligger i sängen och dagdrömmer om kärlek och äkta vänskap, om sånt som är fint. Om att en dag kommer jag göra de där sakerna jag vill göra. En dag kommer jag kanske ha ett kanonjobb, ha gjort alla saker jag vill ha gjort. Som att lära mig surfa, kitesurfa och haft riktigt bra skidåkning. Att jag har gjort alla de där extrema äventyren som att hoppa bungyjump från en bro i Sydafrika, hoppa fallskärm, forspaddla och vad jag nu kommer över. Det finns också en del mindre extrema äventyr som lockar. Åka på safari i Afrika, göra en låångritt på nåt vackert ställe, åka mc genom USA, takvandra, segla nånstans ute i världen med mina bästa vänner, åka till NY och dansa, åka till Indien och uppleva kulturen, fara till Island och bada, luffa genom europa. När jag har gjort iallafall så mycket att jag är nöjd, jag kanske inte gör nånting? Så längtar jag efter dagen då jag har ett vackert hem, en ljus och öppen villa gärna vid strandkanten, 2 goa ungar och en härlig karl. Vi ska ha både segelbåt och motorbåt, en vinterstuga i fjällen och en sommarstuga nån annanstans där man kan komma ifrån vardagen.

Tänk vad mycket jag har att se fram emot


Soff häng

Halebop I'm surfin tonight...nanana ELLER!?

Jag har typ en galet go och mysig ny sambo!!



Taada!  Frida är namnet på denna brud som jag nästan rent ut sagt delar liv med ressten av våren. Mja vi bor iallafall ihop i ett rum på 20 kvm kanske? Med hall och dusch då förstås. Känns lite tungt att lämna min förra sambo borta i bruks. Jag får störa henne lite på jobbet helt enkelt :)

Snart ska vi till fjällgårn och kolla på snowroller (sällskapsresan 2) och suga i oss lite inspiration till nostalgiweekend och 80-tals tema på fredags nattafterski!

Gött mooes

Det håller inte att vara sjuk

Vaknar, känner mig så jävla förkyld. Somnar om. Vaknar runt 10 och kollar ut på vädret. Trotsar förkylningen. Går upp och äter skidåkargröt. NU ska vi ut i backen!


Flyttat

Nu sitter jag här. I mitt nya rum, med min nya sambo och mina nya grannar. Känns jävligt gött måste jag säga. Hela mitt liv har plötsligt blivit lättare. Att inte behöva vakna på morgonen och inse, SHIT jag har ingen skjuts till jobbet och behöva panikfråga och hoppas på att nån ska in till ramis. Att kunna gå hem när man väl är inne i ramis. Att slippa bo i en resväska. Att kunna laga mat i ugn. Att ha fler kanaler än 4an och kunskapskanalen. Att kunna dra till backen när jag vill, sova när jag vill! ÅH vad bra jag har det!!

Imorgon ska vi åka lite puder :D

Nighto



The doctors

AAAH! Ibland blir jag rädd för mig själv.

Jag sitter och tittar på en av de två kanaler vi har, tv4. Där visas det där läkarprogrammet som faktiskt är rätt bra. Hur som hellst så var ämnet bebisar och hur bra det är att när de är nyfödda, hålla dem så när huden som möjligt för det ska vara bra för barnet och dessutom så knyter de band och bla bla...ÅH vilka moderskänslor jag har! Men genast så påminner jag mig om att det är på tok för tidigt, men allt skulle det va gött med en go karl och en söt tös i en ljus och fin villa vid havet...suck

Welcome to Gävle



Jag och Liselotte

 

Det här är bilder från kvällen innan vi åkte till Åre. Sen hade vi inte tid att fota. Eller kanske..ah vi får se om det kommer upp några bilder, om det finns några. Nu är jag fattig iallafall. Tänk om det bara skulle dyka upp några tusen på kontot. Det skulle va nåt det.

Btw, Liselotte är tjejen som har ett sugmärke på ögat.

RSS 2.0