.


FY faan vad glad jag är. Jag har haft beslutsångest om hur jag ska dansa i vår. Tidigare har Kungsberget haft öppet på onsdagkvällar och jag har dansat modern samma tid. Så jag har fått välja bort kb, jag hade tänkt att (såra min artistiska själ) inte dansa modern nu i vår men nu har de ändrat så att kb har kvällöppet på torsdagar!
JAAA!


Dagens onödiga vetande

1675 försökte Henning Brand framställa guld av mänskligt urin. Det lär ha varit urinets gula färg som väckte tanken hos Henning. Han sparade 50 hinkar urin i sin källare som med tiden blev till en illaluktande pasta. Efter hand började urinpastan glöda och när den exponerades för luft självantände den. Det blev alltså inget guld. Men det blev fosfor! Vilket vid tiden för upptäckten betingade ett högre pris än guld, så Henning var nog ganska nöjd ändå.

Denna dag år 1891 – Thomas Edison patenterar radion

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm?

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')

Sista tisdagen 2009


HEJ BLOGGEN!!!

Värdelös. Jävla. Dag.

Men den började bra.

Väcktes av att någon bankade på mitt fönster, antog att det var Fia för jag hade missat ett samtal från henne. Med ett leende på läpparna gick jag upp och öppnade dörren som någon (som visde sig vara Lollo) plingade på som om den hade fått ett anfall. Jag möttes av 3 glada, sprudlande figurer som visade sig vara, Lollo, Fia och Magnus. Magnus kom in med en låda Asti Martini magnum och nån morezzo? och frågade vart han skulle göra av den. Nyvaken och fortfarande lite förvirrad visade jag han till vardagsrummet. Nästa kommentar blev "men ni har ju alkohol överallt" för att det stod en champagne, en Dopff brut och en annan dopf precis brevid, och i köket stod fler flaskor med både rödvin och mousserande...hmm mamma?

De våldgästade mig ett tag innan de var tvugna att gå. Jag var fortfarande inte helt vaken än.

Efter det började det värdelösa. Jag har inte orkat gjort nåt sen dess!
Jag är rädd att om jag går ut och gör nåt så blir jag inte frisk till nyår och till i helgen då jag och Emil ska till Sälen och ev. Trysil, det beror på hur pass god ekonomi vi känner att vi har.

Det SUGER att jag måste hålla mig inomhus...brorsan åker ju till kb varje dag!
Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting så att jag kanske kan göra någonting imorgon.

peace


Not fair

It's not fair and it's really not okay

Vad har man gjort idag då?
Sovit till halv två..suttit på ett bra tag. Gått upp, hittat mamma framför tvn. Zappat mellan 100 TRÅKIGA tvprogram men det blev till slut en svartvit 30? tals film...haha den var lite rolig men jag lessna efter 10 min. Fixat 2 gravlaxtoasts (inte hel fel det faktiskt), kollat på simpsons och scrubs. Nästan hotat morsan för att hon helt plötsligt säger "nej men jag tänker vara hemma på nyår". Jag ska ju ha fest! Kul att ha hennes sittandes hemma, ivägen, på vår James Bond middag?!?!?!? NEIN! Så får man inte göra. Hon kommer ivf hem till 01 nån gång och då har väl några hunnit däcka, några försvunnit, några skjutit varandra och ressten har väl begett sig ut någon annan stans.

Hur som hellst. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad för att jag är iskall.
Jag ska föressten vara Honey Ryder på nyår.


Sista måndagen 2009

Näe, fyfaan.

Det lär förklara varför jag var så hängig i lördags och likadan igår. Fröken Caroline på Bergsgatan har gått och blivit sjuk. Under de senaste loven har jag varit sjuk minst i några dagar. Alltså verkligen sängliggandes, halvdöende. Nu tror jag det är något som gör att jag inte kan göra någonting roligt utan bara måste vara hemma men att jag är tillräckligt pigg för att kunna tänka. Det är verkligen en plåga!

NU ska jag gå upp ur källarn, tända en brasa, kolla på tv och tycka JÄVLIGT synd om mig själv.



Godnatt

Det är det som skiljer oss från djuren..eller?

;)

Happyland

Kvällen har varit ungefär såhär...

Jag citerar L. "Praaw"


Kvällen ska bli



Not fair

 

There's just one thing,
That's getting in the way,
When we go up to bed your just no good,
its such a shame!

Haha <3

Oh your supposed to care,
But you never make me scream,
You never make me scream,


It's not me, it's you

And no, you can't have my number cuse´I've lost my phone

Det är ganska intressant vad man drömmer för drömmar om nätterna. Jamenar, vad i hellvete rör sig i mitt huvud egentligen??? Under hela julen har jag vaknat antingen med ett stort leende eller med ett "eeh va fan?".

Inatt var det både och. Hehe. Nu ska jag ta och kliva upp för min moster har väckt mig och jag tror hon har gjort frulle också :D. Vi ska ut och åka längdskidor igen, de åker hem till sthlm imorgon :( Sadface. Det är rätt konstigt...jag har en moster som är danspedagog men vi dansar inte tsm...det borde det bli ändring på.

På med skidställ och plastfolie för det är äckelväder ute och värre blir det.

Peace


Vi kommer alltid att leva, vi kommer aldrig att dö

Okeeeej, aaaaj...?

Juldagen, the day of the party days. Efter en full julafton vaknade jag upp bakfull och kunde därför inte hänga med till kungsberg, fan jävla sopa. Julaftonens sista timmar tillbringades nämligen på goya med drinkar och champagne. Jag är lite sur på champagnen..den är så jävla god att jag drack lite för mycket vilket resulterade i hemma liggande dagen efter.

Jag sov till 12 och upptäckte då att jag var ensam hemma. Hur skönt som hellst faktiskt eftersom det bor rätt många här under julen. Tvn var min bästa vän i nån timme tills alla kom hem och mina kusiner hälsade på. Sen varte bara att börja om. Fixa sig, dra på middag som vart senare än vad jag trodde, men hey...det var den godaste mat jag ätit på länge! Och fint, bra vin dessutom. Sen gick jag till Fredrika men gick lika fort igen för vi skulle ner på heartbreak, slicken. kl 21.45-50 ställde vi oss i kön och ca kl 22.00 var vi inne.

Kvällen bestod av drinkar och VATTEN. Jag körde på varannan vatten ikväll i hopp om att känna mig lite fräschare. Det gör jag också men det dåliga är att alkoholen inte tar lika mycket och då känner jag hur ont det gör i fötterna! Längesen jag hade såhär ont! Det gjorde att jag inte var grymmast på dansgolvet men jag måste släppa fram de andra divorna nån gång : )

Hehe...Det var jag, Lollo, Fia och Johan för det mesta. Cajsa och Elin/Emelie(?) var med ett tag men de gick. Många bekanta ansikten faktiskt. Vi dansade nog ca 70% av tiden vi var där och det började kännas i kroppen på slutet. Jag måste lära mig att inte ta hiiigh heels när jag ska ut och dansa, hur snygga de än är! Det var tyvär inte så många att spana på ikväll..men de två snyggaste träffade jag när vi väntade på att bli utsläppta vid stängning. En kille som jag INTE kände igen, sa "Carro?" Jag såg ut som ett frågetecken. Självklart var det någon som kommer ihåg mig från när jag jobbade på Tant grön i sommras. Haha. Sånt är kul. Synd bara att vi inte hann säga nå mer för det var vår tur att gå ut...Sen följde bara en långsam promenad hem medans jag fick alla sms som folk skickat till mig. För den som inte vet så har jag 3 och därmed ingen täckning nere i heartbreaks källare.

Nu sitter jag här med ömmande fötter, en kopp grönt te och med en galen katt som kutar runt runt i mitt rum och upp och ner från sängen...herregud...dags att duscha och sen sova. Imorgon blire nog pulka, shopping och kanske ut igen på kvällen. Jag får se om jag orkar helt enkelt.

Godnatt








Jul afton

Jamen cha cha bloggen! God jul och allt sånt. Jag har bojkottat internet så mycket jag kunnat den senaste veckan för att hinna med allt annat! Därav torrt på bloggfronten. Men ingen skada skedd och när jag får lite mindre att göra om dagarna kommer jag återigen att spendera tid framför datorn.

Lite updates?

Jag har faktiskt köpt några julklappar, när jag väl sätter igång vill jag inte sluta! Har inte kollat hur mycket jag har på kontot, det är väl lika bra det så slipper jag lite ångest iallafall ;)
Jag har redan använt lite julklappar! Längdskidor, pjäxor och stavar samt nya raggsockar invigdes idag på förmiddagen i hemlingby. Nu kanske man inte behöver ha lika mycket ångest över all mat, ost, godis, dryck och annat som råkar slinka ner i magen under denna period.

Jag har också städat rummet och gillestugan OCH badrummet! Det hänger glitter och julkulor på de ställen jag lyckades få upp dem på igår kväll. Julgranen är stor och klädd med änglar, tomtar, kulor och glitter. Släkten är här med hund och allt, stackars Tiira som har fått tagit till flykt ner till mig. Hon har inte så mycket bättre för sig än att slakta mina fötter när jag ligger och sover. Fina katt <3

Nu sjunger en unge falskt på radion och grinchen är på tv, jag ska gå och göra mig julfin så att jag hinner bänka mig vid tvn lagom till kalle anka! För en gångs skull ska vi äta julmat efter kalle anka och inte under. :D

Kanonjul!


Usch

Jag har ätit för mycket pepparkaksdeg och pepparkakor. Japp så äre. Blä.
Jag tvingade barnen att baka så de kunde få fika. Det var en snäll tanke iallafall. Skönt att det var sista mötet nu. Jag måste hitta en bättre hobby, förutom dans och skidåkning och sånt, men det behövs ledare så jag får väl fortsätta. Jag är lite sådär, vill hitta nya intressen hela tiden. Det kan gälla i stort sett allt. Alltid lika intressant och se vart man hamnar, om man hamnar i vattnet, på en fjälltopp eller i någons säng. Haha. Nej inte riktigt så men nästan.

Usch, inge mer pepparkaksdeg för mig på några år.


Mitt i plugget

Dagens finaste

 


Söndag

Nu har jag slösat alltför många minuter framför datorn..dags att göra något annat.

Ciao


Önskelista 2009

 

 


Wings

Rutiner. Jag måste börja få tillbaka mina rutiner. De senaste veckorna har jag levt på kanten till uncontrol. Det har ju fungerat och jag har fått mycket gjort men resultatet blir att jag inte minns något av det. Jag bara gör och lägger det inte vidare mycket på minnet. Det jag har haft för mig de senaste veckorna känns därför rätt oviktiga även om de skulle varit viktiga. Om någon frågar mig "vad gjorde du i tisdags?" kommer det ta ungefär 10 min för mig att komma på det, om jag inte använder min kalender. Vad skulle jag göra utan min kalender? Där har jag planerat hela mitt liv känns det som och jag lever slaviskt efter den. Snacka om stressfaktorer. Nej jag måste börja få in rutiner så att jag kan få lite perspektiv på livet igen. Så jag kan se och kanske komma ihåg vad jag gör och inte bara följa en kalender som en manisk affärsman. Jag har också vingar så jag kan flyga själv. Gosch.



Lucianatta

Lucianatta - done
Snabba cash var riktigt bra, inte en feelgood film kanske, men bra för att vara svensk...om någon fattar vad jag menar. Inte helt nyktra halkade jag och Sofia Hård ner längs den isiga vägen till stan strax före 23 tiden idag/igår. Vi möttes upp av de andra och intog en varsin plats i varsin salong. Efter ca en timme av reklam startade filmen "Up in the air"

Alltså, filmen var lite trög men jag tyckte den hade en bra poäng och den tilltalade mig verkligen. Den handlar om resande och att inte rikigt  "slå sig ner någonstans" vilket är precis det jag kommer söka efter när jag gått ut gymnasiet. Huvudkaraktären är på resande fot över 300 dagar om året genom sitt företag han jobbar åt och det trivs han väldigt bra med. Nej han trivs inte bara med det, han lever för det. Storyn är helt okej men det som fångade mig var just att jag kände en stor frihet med hans yrke. Det var det som gjorde filmen intressant för mig. Sen är det ju också kärleksaffärer och sånt, hallå, det är ju en amerikansk film! Vad kan man förvänta sig?

Vi fick inte lämna salongen för in kom ett luciatåg med de som jobbar på biografen. Någon var en full tomte, Luciam var sminkad som en zoombie, en tärna var helt svart, som någon döing, ja och lite sånt. De sjöng väldigt fint klassiska luciasånger med egna skrivna texter.

Efter den filmen och det underbara (och förmodligen det enda jag kommer se i år) luciatåget var det paus med subwaymacka och kaffe. Väldigt bra att få i sig faktiskt även om det var liiite för mycket majonäs på mackan så att man mådde lite illa. Det skulle lottas ut lite priser från sponsring antar jag i vår salong. Jag och L. stod utanför och pratade med han som skulle dela ut priserna och tyckte att han kunde säga våra nummer. Haha, klart som fan att han sa mitt nummer då! Inte det som jag hade sagt åt han att säga, nej för jag hade en annan plats. Haha, nej jag vann inte en bil men jag fick gå upp inför alla (i mina myskläder och allmänt risiga style!) och ta emot en tygkasse som det stod new moon på och en anteckningsbok från tredje boken i serien med citat ur boken på varje sida (hehe <3<3). Inte nog med det! Jag vann en burk med Ahlgrens bilar också :D bra att ha när popcornen tog slut. Waow, jag vann något...fan va cool jag är.

Efter det visades filmen "Old dogs"

 

Jaha, okej, en Disney film. Ja den var lika typisk och förutsägbar som de flesta av disneys filmer. Denna handlar liksom den första filmen om karriär, affärer och pengar fast på en lite mer famlijär nivå. Söt måste jag erkänna och jag och L. har nog inte skrattat så mycket på ett tag. Det var snabba skiftningar mellan "hahahahahahahha" och "naaaaaaaaawe". En sann feelgood film.

Återigen paus. Den andra filmen kändes som om den var kortare, antagligen för att den var mer humoristisk. Vi tog oss ut ur salongen igen och drack glögg och åt pepparkakor. Tack SF!

Okej, sista filmen. För den som läste i början på inlägget vet att sista filmen var "Snabba cash". Snabba cash är från början en bok som jag började läsa, tyckte var bra men som jag sen glömde bort att läsa klart. Låter inte det som typiskt jag eller?

 

 



Jag hajjar den röda tråden genom alla filmerna. Pengar, business, flyt. Det visar verkligen att vårt samhälle är helt styrd av pengar. Suck, men låt inte det sänka en bra film. Visst jag har sett bättre Svenska filmer, den här saknade något, någon känsla. Den var lite jobbig att titta på samtidigt som den var spännande. Helt klart värd att se. Mer än så avslöjar jag inte. Läs boken.

Så vad nu? Ja jag fick stanna uppe hela natten och kolla på 3 filmer till priset av 2. Helt ok. Jag har snart varit vaken i 23 timmar och jag känner av det rätt så mycket. Dags att gå och lägga sig för att om några timmar städa upp det som jag stökat till i lägenheten nu när Morsan och Bror har varit borta. Men de kommer inte hem förrän på kvällen. Jag hinner sova i lugn och ro. Idag blir en slappdag. Jag tror jag ska bara ska pyssla om mig själv.

Peace
Godnatt och eh...
Glad lucia?

Lördag morgon

Hej :)

Det är Lördag och jag var uppe före 10! Ja nu är klockan snart 11 men jag har varit vaken ett tag.
Jobbade på stadshuset igår...mer om det senare.
Oj, nu smsa jocke att han åkte hemifrån! Han och Freja ska hämta mig sen ska vi åka hem till dem och julbaka, MYS!

Fast kanske inte sådär...


10 dec

Nu packar familjen till Åre och jag har ont i fötterna. Serverat hela fucking dagen från 09.00 till 23.00 med 2 timmars uppehåll. Kanon. Tja, serverat hela tiden har jag ju inte men att just servera är inte det jobbiga. Det tunga är just arbetet runt omkring. Nu förtjänar jag en god natts sömn för att göra samma sak imorgon igen! Hoppas bara att det inte blir lika sent som nu ikväll.

Jag måste köpa en klänning att ha på julmiddagen, julafton och nyår! (jag tänker vara ekonomisk och köra på samma) men jag tror det kommer sluta med att jag har en rutig skjorta och jeans på mig på julafton. Kanske slår till med flätor och sidenband i håret, men det ska gå långt in i julstämningen innan jag gör det. Sen om jag drar ut på krogen är ju en annan sak men det löser sig då.

Jag behöver någon som vill shoppa med mig! Det är mycket roligare om man är två :) Jag behöver dessutom lite smakråd så det inte slutar hur som hellst.


"Nåväl, vad är en bal på slottet?"

Näe, alltså det är inte sant! (Jo, faktiskt) För er som inte redan vet det - vilket borde bara skickligt eftersom jag sagt det klart och tydligt mer än en gång på .

Som de flesta vet finns det en plats på jorden jag trivs VÄLDIGT bra på. Den platsen heter Åre. Det spelar ingen roll om jag är uppe på fjället eller nere i byn. Fellgood känslan finns där vilket som! Jag försöker åka dit så ofta jag kan men det blir alltför sällan med mitt upptagna liv. Nu i helgen är det Snö, Test och Fest! i Åre, alltså en invigning på skidsäsongen. Jag hade för länge sedan gett upp hoppet om att kunna åka dit eftersom inga kompisar kan/har råd / har tid/ vill. Men i söndags kläcker morsan ur sig.
"Jag och Marcus ska åka upp till Åre på fredag".
- "VA!?!? JAG DÅ?" Säger jag
- "Men har du tid då? Du jobbar väl?"
- "JA JAG HADE HAFT TID OM DU SAGT DET EN VECKA INNAN!!!"
- "Men vi ska ju bara åka upp med den nya soffan till lägenheten, vi kan bara åka skidor på lördagen"
- "AAH! Jag säger upp mig!, nej vänta jag ska på luciavaka på lördagkväll, julbaka och vara barnvakt åt frejapå lördag dag, lovat folk att umgås med dem på söndagen" 
- "synd för dig"
- "nooo, jag har inte råd att åka...jag kan ju inte bara släppa allt och dra"

Bajs, höstens/ förvinterns happening missar jag.
Hoppas det blir en JÄVLIGT bra helg här hemma!

Läs mer om Åre HÄR

Lite kort om tv

Det finns en del saker som gör att jag verkligen trivs med min vardag. Det är bland annat att kunna vara hemma en förmiddag - lunch. Att först kunna slappna av lite och göra en god brunch att äta framför tvn. Alla musik kanaler som jag brukar fördriva tid på har legat nere/ hackat väldigt mycket så jag zappar vidare. Travel channel får mig att längta bort till andra länder med palmer, god mat och dricka, vita stränder och trevliga människor. Travel channel är en underskattad tvkanal men som man upptäcker när alla vanligvis bra kanaler sänder tvshop med klassiska klipp som "magic bullet" och numera det ältande "zumba".



Tack tvshop att ni fick mig att TRÖTTNA PÅ ERT TJAT och zappa vidare och hitta travel channel! Det är roligare att kolla på "TC" nu när jag är bättre på engelska än tidigare, textningen på svenska brukar för det mesta vara från fel program, långt före, eller långt efter. Idag var det ingen textning alls. Skönt.







Girl I was made for you

Nu struntade jag i skolan denna morgon. Jag var så trött att det inte gick att kliva upp. Mamma fick mig att komma upp och duscha en kvart innan första lektionen började. Hon hotade med att hälla en hink vatten över mig. Och eftersom de har gjort de en gång, eller tja, det var pappa som gjorde det, så är det nog hot för att få mig att gå upp. Nu har jag segat hela morgonen och håller på att göra frukost/lunch med rockklassiker på högsta volym. Som vanligt.

Snart ska jag till skolan och ha engelska, vi ska inte ha någon svenska av någon konstig anledning? Sen ikväll ska vi till hängan och ha avslutningsbuffé med pajkompaniet! Sen stänger vi företaget!! Whohoo!

Jag ska väl hinna med att träna lite också. Jag har som mål att bygga upp min rygg, armar och axlar så att jag blir lika som jag var förut, till i vår. Jag antar att det inte kommrer bli så mycket träning under jul. Hehe

Såhär ser det ut nu. Liten bit kvar dårå.


Kolon


Please, never change


Söndag. Dagen utan planer. Trodde jag.
Jag borde egentligen gå och shoppa skor och julklappar. Är in desperate need of en ny parfym också. Jag har inte så mycket julklappar att inhandla i år men nån måste man väl köpa. Om inte annat så till sig själv, heh.

Klockan 16.00 ska jag vara på teatern och titta på koreografitävligen. Det blir ju extra kul när det är så många dansare man känner! (Nej jag ställer inte upp, inte i år iaf)

Sen vill jag äta en fin middag ikväll. Jag vill göra något på saffran men det är så jääävla dyrt ca 80 000 kr/kg.
Så nej, det ska räcka till lussekatterna!



Jag borde städa också. Stökigt som fan och jag har inte koll på var mina kläder är. Jag har också kvar att skriva mitt reklam arbete som jag har ignorerat i någon månad och mitt Galileo-Copernicus arbete som ska vara inne imorgon.

Jag tycker helger borde vara fria från "måsten", att kunna leva impulsivt och inte behöva planera så jävla mycket. Men tyvär lever vi i ett planerande samhälle, utan planering och framförhållning skulle allt rasa samman. Undra om det är så man måste leva. Det är ganska skönt att veta
allt man ska göra i förväg men hur roligt är det? Som att leva livet efter en bok.
Som förvisso skrivs medan man lever men jag vill leva ett liv som man sedan skriver en bok om.
Om någon förstår vad jag menar. Att alltså leva och sen minnas än att först tänka - göra - glömma.








Lördag eve n' night

Den första lördagen och dagen jag inte varit uppbokad på på ett bra tag. Detta firades med att sova till någon gång runt 17 och sen gå upp och kolla på tv. Jag mådde inte jättebra med tanke på den mögliga yogurten jag åt mitt i natten. Men det är sånt man får ta. Mamma och jag var ungefär lika uttråkade båda två men vi bestämde oss för att detta skulle bli en kväll av chillande. Först för att göra lite nytta av os själva så gick vi till solariet, hehe, jag hade inte solat på över en månad. Det är ju inte särskillt hälsosamt att sola, men det är det inte att röka och dricka sprit heller. Jag tror inte jag fick så mycket färg, men missar man dagens solljus är det kanske bra att lura kroppen att man har det. Så man inte försätter sig i ett psykiskt mörker. Efteråt övertygade jag mamma om att hon var jättehungrig och att pizza var jättebra! Vi gick förbi fredrik åkare för pizza och sen förbi Lottas och köpte cola. Inte ofta jag dricker läsk men äre lördag och jag äter pizza kan man inte dricka annat...öl kanske men jag ville inte nå alkohol ikväll.

Pizza, läsk, tv, brasa, och fortfarande klädd i kläderna man sov i kallar jag för en typisk chill kväll. Nu har jag suttit vid datan i några timmar och spelat gura och dessutom försökt uppdatera min mobil men den är cepe och har typ installerat om sig och jag har för närvarande inga kontakter kvar! Hoppas de finns kvar på datorn annars blir jag typ jätteledsen. Nu ska jag sova eller nåt. Godnatt sålänge!


Friday night n' day n' night

Herrejäklar vilken dag! Och den är inte över än!

Somnade ca 01.00 efter att jag kommit hem från jobbet. Klev upp strax efter 05 (ja M. hade rätt, jag snoozade en stund) Det tog en stund för mig att inse var jag var, vad jag skulle upp att göra, vad klockan var och hur man reser sig upp. Tog nån timme att göra sig klar för jag var trött som en gammal fiskmås. Jag höll på att bli sen och fick kasta ner något i väskan att äta som lunch vilket blev mammas pannkakor och Mickis & Camillas mammas svartvinbärssylt samt lite frukt. Gick till skolan och hoppade på brynäsbussen (brynäs vann med 6-0 mot skellefteå igår btw!) som tog mig och ca en full busslast skolelever ner till stockholmsmässan där det har varit SACO mässa i två dagar nu. Det var massor av högskolor, utbildningar, utlandsjobb och massa sånt som hade mässa och vi var såklart på plats. Minglade runt i någon timme och pratade om bartenderutb. på Kos, sjökaptensutb. på chalmers, danshögskola på kulturama och massa annat som man blev indragen i. Efter kanske 1 timme hade man sett det mesta och efter ytterligare en timme kände jag mig klar. Det fanns en del seminarium att gå på men det var ingen som passade oss, eller de som gjorde det missade vi eller blev fulla. Efter jag och M. hade ätit vår lunch och sprungit ifrån de andra gick vi till "nån makeupskola" (skitkänd, just därför glömde jag namnet) där man kunde få bli sminkad om man köpte en ögonskugga för ynka 100 spänn. Jag och M. ställde såklart upp. M. blev klar efter kanske ½ timme, jag satt en timme till! Haha, jag fick lov att blunda länge för att sminket skulle torka och jag höll på att nicka till och somna några gånger. Haha.

Resultatet blev jättecoolt, inget som man skulle ha på sig till vardags direkt. Vi missade tackvare den jättelånga sminkningen ett seminarium om självkänsla som vi jättegärna ville se. Men den vart tydligen full jättesnabbt. Vi gick faktiskt direkt ifrån sminket tillbaka ut till brynäsbussen och åkte hem. Väl hemma på Polhemsskolan gick vi in och jag släppte upp min heliumballong (som jag fick på mässan) högst upp i taket på ljusgården. Ska bli kul att se hur länge den blir kvar där.

Aja, efter att ha dragit ner på hängan och kollat att allt var som det ska shoppade jag loss på stan och brände många pengar på saker jag tyckte att jag behövde. Fast något som jag verkligen behöver är skor men det köpte jag inte :(

Efter det var det hemåt och göra sig i ordning inför kvällen och sånt, värsta sommarklädd, tur att mamma skjutsade upp mig till Lotta sen och vi skulle få skjuts ner på stan efter det! För jag hade inte velat gått i mina klackar!!!!.

Drog ivf hem till Lotta och öppnade min Dopf <3 den var jättegod! Middagen bestog av en banan och smörpopcorn eftersom jag inte hade hunnit äta något och inte skulle hinna göra det heller. Åkte ner på hängan och blåste upp ballonger, badbollar och annat sånt inför beachpartyt. Det var jättekul! Inte att blåsa ballonger kanske, men att folk faktiskt kom till hängan i sommarkläder, typ badshorts och grejjer, det hade jag inte riktigt vågat hoppas på. Kvällen flöt på bra tillockmed tills det var dags för hemgång.

Jag trodde jag skulle behöva ta en taxi hem för mina skors skull. Det är faktiskt värt det för det GÅR INTE att gå hem i dem. Och jag var inte så peppad på att gå med endast nylonstrumpor på fötterna. Lyckligtvis var L. Min räddare då hon hade ett par converse med sig! Vi tog en promenad hem och jag var hungrig när jag kom hem så jag tog en yoghurtförpackning ur kylen som det bara var lite kvar i som jag därför kunde dricka direkt ur. Lat som man är... Det var det dummaste jag gjort på länge för det visade sig nämligen smaka väldigt illa och när jag tittade på insidan av korken var den alldeles full av MÖGEL!!! BLÄÄ jag tänkte först försöka spy upp det men lade ner tanken. Kanske lär jag mig en läxa att checka livsmedlet innan man stoppar i sig det. Klockan blev över 3 och jag har varit vaken i över 22 timmar. Lollo ligger nog i min säng och sover. Godnatt


Vinter

Ännu en morgon med uteblivande förstalektion, tack L. att du ringde innan jag hann gå hemifrån! Nu sitter jag och L. hemma hos mig och tränar på våra tal som vi ska ha om 50 min. Mamma vill ha min dator men jag segar :) Hehe, jag har ätit frukost för första gången på typ en vecka :O Jag börjar långsamt kunna äta som vanligt igen. Har gått ner typ 4-5 kilo vilket INTE är bra för att jag kommer gå upp lika fort igen. Usch, all denna viktfokusering. Blä. Om jag inte fortsätter träna nu så kommer jag gå ner ännumer i vikt eftersom jag börjar tappa muskler. Det blir det iallafall ändring på när skidsäsongen börjar :) Då ska jag träna i backen JÄMT :D

Nu är det ca 5 minus ute vilket är bra. Bara det kunde snöa lite skulle jag bli ännumer glad.
Aja nu ska mamma kidnappa min dator till högskolan och jag ska väl ta och plugga lite mer. Eller kolla på tv. Vi får se vad det blir.

Peace



RSS 2.0