Svenska sommaren, den bästa sommaren.


Att inte ha tid för sin dator

Awesome midsommar på landet. Bilder ligger uppe på facebook. Jag har inte tid att blogga, för jag ska iväg till gymmet. Meeen efter att än så länge en för bloggen okänd person hämtade mig igår så har mitt dygn varit hur bra som helst, i all sin enkelhet!

Puss.


Lugnet före stormen

Jaaa jag vet jag har en tråkig blogg. Jag tittar på den och tänker "är detta mitt liv?". Men så tänker jag efter, HALLÅ är min blogg mitt liv? Fyfan, nej här delar jag bara sånt småtjafs som för stunden vill ut ur skallen. Små detaljer som kan vara roliga att se tillbaka på om några år. Jösses. Jag sitter ju knappt vid datorn längre, även om det verkar så eftersom jag uppdaterar rätt så ofta numera.

Just nu är jag irriterad över att jag har druckit alkohol (middag med jobbet) och inte kan gå och gymma! Förvisso kan jag ta en promenad, men hur roligt är det?

Hm, nej ett varmt bad och sen sova, imorgon äre sista dagen på läger I på hillevik. En jävla massa HÄRJ! Lika bra att ta med 10 ombyten! Det ska surfas o wakeas o badas och så klart HÄRJAS! Whooop.

Det här är förressten första plagget i min senaste kollektion, modell: David Olsson!



Att ha oflow

Kosttillskott är fina grejjer de, iallafall när man slipper klumpar. Har letat som en tok efter korken till min shaker. Den finns ingenstans. Väldigt irriterande eftersom jag inte heller hittar en ersättare.



Vad är då det här? JO ETT PAR KOSS LURAR SOM GÅTT SÖNDER. Faan.
Och inte gick de att laga heller.

Känns som om någon vill att jag tränar utan musik och utan proteinshakes.

Aja, jag var iallafall på gymmet 2 ggr idag. Perfa med att bo granne med ett gym som har öppet 05-00 varje dag.


En egen sommar

Jag har sånna cravings efter hav och skärgård att jag nästan spricker. Därför dissar jag alla midsommarplaner och drar till stugan istället. Träffa mormor och morfar på Gräsö är något av det bästa som finns på jorden. Cykla runt på ställen som ser exakt likadana ut som de gjorde när jag var plutt. Gå så långt man orkar ut i skogen. Ta båten ut till havet och sola på en varm klippa. Ro ut med ekan och fiska om kvällarna. Grilla och äta färskpotatis o jordgubbar.
I år har vi inte bara vattenskidor, utan nu också en wakeboard. Sen så är ju stora vägen rätt rolig att åka longboard på. Livet är så bra där på Gräsö! Listan kan göras lång med flera små, och stora detaljer som förgyller livet på sommaren.

På tisdag kväll åker ja!
Utsikt från altan


Melodikrysset...

Ett ständigt återkommande fenomen hemma hos Mattssons. Det positiva är att jag inte kan sova längre än till 10 på lördagar för att det dånar dragspelsmusik och schlager ur alla radioapparater som finns i detta hushåll. Det som var positivt med det var att jag inte sover bort lördagarna. På sommarhalvåret passar det sig bra att sitta på balkongen eller altanen och äta frukost. Liksom även idag, trots att det är regn i luften och endast 12 grader varmt sitter vi -jag och mamma, på balkongen och försöker lista ut vem det var som skrev den låten som vi nyss hörde i en hemskt omgjord spansk version. Kan det bli mer Svensk kultur? (det är en fördel om man har en dator i knäet)



Jag åt lingongrova och vaniljyoghurt med havrefras och blåbär till frukost och mamma åt gröt o lingonsylt. Schweden Schweden...

NU ska vi ut på äventyr hon och jag.

 


I gott sällskap

Ikväll var jag bjuden på en sjukt god middag hemma hos paret Johanna och Markus.
Två personer som passar så sjukt bra ihop. Fina hjärtan och sköna personligheter, kan prata om allt nästan när som hellst. Näe, där trivs jag verkligen. Och om Markus nojjar, JA maten var skitgo!!


A, faast näe

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig
Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

You've got mail!

Mina första halsband från Jo-Li

Gilla deras facebooksida!

HÄR


Tillbaka i Hillevik!

Vad får man när man sätter ca 40 ungar och ca 10 ledare i en buss och kör ut dem till ett hus med tillgång till; Segelbåtar, Vindsurfingbrädor, Kajaker och Vattenskidor samt wakeboard + 3 motorbåtar? Ett sjösportsläger.


En av de mest underbara personerna i VÄRLDEN

 


Bilder som har varit oåtkomliga i över ett år har kommit fram

härliga minnen


We can make the morning the impossible dream

Jag måste börja komma iväg till gymmet tidigare...vad är klockan nu? 00.13! Okej jag duschade jätte länge och tvättade till och med håret. Det händer inte ofta! Det tog ganska lång tid eftersom det fanns en och annan tova i håret! Lyckligtvis försvann det som en gång var nära att bli fina dreadlocks, jag skulle kunna ha dreads, men inte nu!

Konstigt nog så stod det ben och rumpa på schemat idag, men jag känner av i axlar o armar! Det är såå mycket roligare att träna den delen än ben, så ja, jag fuskade.

Jag lyckades även idag bli kvar sist med en av de snyggare killarna i stan. Det är så mycket roligare att träna när man har nåt fint att titta på!


Jag ska upp 07 imorgon som vanligt, och inte snooza till 07.40, som vanligt. Så tack och godnatt!



Sommaren var kort i år

f


Stil och värdighet

"När jag blir stor.."

...ska jag aldrig någonsin bo i ett radhus, det skrämmer mig

...kommer jag ha minst två och max tre barn

...ha det bra ställt, annars vägrar jag bilda familj

...är det Jag, Caroline Ingrid Johanna som bestämmer, både på jobbet och i hemmet

...ska jag ha fler än 1 båt

...kommer jag aldrig bära "fula" kläder

...är mitt hem öppet och ljust

...äger jag fler än 1 hus

...är min man vacker

...är det fortfarande mina nuvarande väninnor som är mina närmaste väninnor

...har jag en privat tränare

...äger jag en eller flera hästar

...är mina naglar alltid fina

...åker jag på långa utlandsresor

...har jag en stor altan/balkong/terrass


När jag är ung...

...lär jag jobba hårt

...eller hitta en stenrik man

HEJ

Så jääävla skönt att inte längre gå på diet! Whooop!! Broccoli och ägg vill jag inte se på ett tag. Men tränar gör jag fortfarande nästan lika mycket. Dessvärre hänger inte vänster knä och lårbensfäste med vilket resulterar i att jag inte kan springa. Skitsamma, jag äter kakor och hamburgare ändå.



Fresh update om mitt liv.


Om dagarna är jag dessa veckor ute i Hillevik på det årliga sjösportslägret. (Mitt 10e år tror jag det är nu) Numera är jag ledare och mitt jobb är att lära barn att segla, och ha sjukt roligt.

Om kvällarna jobbar jag som vanligt på Texas eller är ute och övningskör bil (åk inte ut på vägarna!!)

När jag inte är på havet/på jobbet/ i trafiken hittas jag garanterat på gymmet ca 100 meter från mitt hus! Söker du mig, titta efter den svettigaste människan!

Om nätterna försöker jag sova.

That's almost allt jag hinner med! Försöker klämma in lite möten med vänner, men det är ofta tidspressat och jag är trött som en mås.

Peace





.

USCH

Skön helt enkelt


Tu es le plus cool so what the fuck

Den senaste veckan har nog varit den mest händelserika veckan på år och dar! Jösses vad roligt jag har haft och vad störda saker jag har gjort och hur bra jag har mått! Jag som vanligtvis är väldigt öppen med det jag skriver här tänker nu inte säga nå mer.  För så kul vare!

Den som inte är lite sjuk för aldrig uppleva nåt spännande heller!




Och dessutom, nu vet jag vad en viss person går för. Tur att det blev som det blev, för vem kan man lita på?

Cooler Couleur Whatever




Loser loner whatever
De quoi de quoi as tu peur
Elle t'admire depuis deux heures
Et sera partie dans une heure
Tu as tout fait
Tu lui plais

Elle te plait
Ton deguisement est parfait
Tu n'as plus qu'a l'enlever
Tu danses




J'aime quand tu t'aimes

DÖDA


Det gäller att ha tur

 

Och inte backa ur


RSS 2.0