wiie


Magen låter

Det här med att laga mat alltså. När man inte är hungrig då vill man ju oftast inte ha. Men det är när man inte är hungrig som man verkligen tycker det är roligt att stå i köket och skapa. Men nu när jag är hungrig som ett djur vill jag INTE ställa mig där. Särskillt eftersom en viss Martina har lämnat massa disk. Och diska orkar jag ännu mindre göra.

Liselotte har gjort en awesome spotifylista med musik från 60 och 70 talet som jag sitter och myser till. MEN HUNGERN GÖR SIG PÅMIND så nu lär jag göra nåt åt det innan jag svälter ihjäl..



Fjant tavla...

Tid är pengar

AAAAJJJ mina fötteerrrrr! Jobbar och jobbar och jobbar. Imorgon öppnar jag själv. Första gången jag öppnar, men det ska nog gå bra :) Oj vad klockan är mycket! Nu ska jag sova. Pussusususuusss..susus.


Saknar er <3

Moster Kerstin till vänster och min kära mor till höger!


Julklappar värmer när man vaknar upp ensam i fjällen

-30 grader utomhus och julafton överallt. Jag håller på att göra frukost och har insett att jag knappt inte har något att äta som är juligt. Men jag improviserar. Det får bli ostmackor, sista saffransbullen som jag fick från mamma, en pepparkaka som det är ett C på (för Caroline förstås) och förvisso julté som kom i min julklapp från Stora Vall. Hade gärna ätit risgrynsgröt...

Jag har tänt massor av ljus, satt på absolute christmas (som jag faktiskt kan lyssna på i år utan att spy, har ju inte varit på någon julhandel!!) och öppnat min julklapp. Jag tjuvöppnade mormor och morfars julklapp för ett tag sen och jag fick av dem en snöbollsljuslykta. Du vet en såndär från kosta boda. Jag fick min riktiga julklapp av mormor och morfar hemma också, de ansåg snöbollen som ett skämt?!?! Den var ju jättefin! Jag fick iallafall 2 kosta boda line vitvinsglas som gör att nu har jag 4 glas från kosta boda line. Två underbara rödvinsglas och två lika fina nya vitvinsglas. Mina morföräldrar känner mig!! Saknar er!!

Av farfar fick jag förutom ett roligare bankkonto en låda från The Body Shop med mango tvål, hudcremé och massor av sånt. Superbra! Nu kan jag lukta gott och vara mjuk även i vinter :)

Tack farfar!!

 

 

Och klockan 10.25 är det -30.1 grader utomhus. Tur att det är varmt inne hos mig :)

 

GOD JUL !!

ps. den blev en Xanté Hot Apple som en after-breakfast ;)

 


NU ÄRE JUUULIJUULI

Sitter åter igen och kollar på min önskade julklapp. Den jag har varit lite smått förälskad i i cirka 2- år nu. Jag hoppas jag kan övertala mig själv att köpa den för nästan 3000 kr. Får se hur mycket cash som blir kvar när jag har köpt nya skidkläder, googles, stavar och random längdskidskläder. Har dessutom insett att jag måste lägga undan pengar för det lär bli en del kvarskatt den här gången också!! Fuck fuck fuck! Varför kan inte mina arbetsgivare lära sig att dra tillräckligt med skatt på min lön???!?!?!??!?!??!?!

Aja hoppas du blir min någon dag, älskling.

Kanske tomten kommer?



Bruksvallarna

Hem ljuva hem.


Monday morning

Jag börjar jobba om två timmar...jag ska gå bort till stora vall. Tur att det inte är lika mycket snöoväder som igår!! Nu snöar och blåser det bara lite. När jag vaknade trodde jag att det flyttat in ett rivjärn i halsen för så ont gjorde det. Mannen jag bor hos började jobba klockan 02 inatt så jag har sovit själv halva natten :( Han jobbar dessutom till 24 ikväll. Helt stört att jobba så mycket. Själv hoppas jag få gå hem vid 17-18 så att jag hinner med att göra något ikväll. Åker ju tillbaka till "bubblan" på onsdag morgon. Blandade känslor där! Jag har ju saknat ramis sen jag åkte men det är ju så många jag saknar här hemma också!

Nej nu måste jag röra på mig. Ciao

Moooore house to the people

Det är julafton om 6 dagar och nu kanske eventuellt jag har fått ett litet uns av julstämning inom mig. Fast med det har det också börjat gro en förkylning, en såndär jobbig förkylning. Hoppas den inte sätter sig.
Jobbade på texas ikväll. Fan asså det är nog det bästa stället att jobba på! Och för att inte glömma att gå och äta på, helt suveränt.

Nu sitter jag och väntar på att "min man" ska komma hem. Han är ute och roar sig om nätterna medan jag jobbar, suck. Haha. Snällt att jag får bo hos honom. Min bror har ju lagt beslag på mitt rum hemma hos mamma och allt är verkligen i K A O S. Jösses.

Imorgon KANSKE jag ska köpa nån julklapp, trodde jag skulle slippa undan det i år. Men det går ju inte att låta bli. Men man ska ju komma på nåt bra också!?

Aja nej nu ska jag lägga mig i sängen.

Peace

 

 


King of africa

Jaha då var man tillbaka i gävle och det är nästan lika mycket snö här som 1998..okej det känns så för det är mycket mer snö i gävle än i ramis. Snöar konstant göre också!! Jag är här för att jobba och det går ju bra, jobbade igår på stora vall, ska jobba på texas ikväll och stora vall igen på måndag och tisdag. Far norrut igen på onsdag!


WORK IT

 

(ettan på gymnasiet var det där ja!)


Life is

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOORIIIIIIIINGGGGGGGGGGGGGGGG


BINGO

Ikväll spelade vi bingo för 3e helgen i rad, denna gång vann jag en bingojulkalender. Spännande!


Lördag

Under morgonen har jag störts av ca 100 sms från olika personer. Jag har haft sjukt roliga drömmar, nya efter varje sms. Drömt mest om skidåkning, att jag kunde åka var och hur jag ville utan att ha ont. Jag vill drömma mera, men nu ska jag in till ramis och eventuellt styra upp luciatåget, eller så går jag ner till gymet. Ikväll blir det barnpassning igen. Ciao
Dagens frukost


Ny natt

ÅÅh, dessa barn! De är helt fantastiska men oj vad trött man blir av 30 kids som en var har så mycket energi att den kan starta en rymdraket. Det var ju skönt med de som satt och pysslade, inte så kul med de som har krig med golvpusselplattor..typ sånna som på bilden. Som sagt barn är fina, mit hjärta slår lite extra för dem (även de stökiga, de är nästan roligast) men jag vill inte ha några före jag fyller 28!!

Imorgon blir det samma visa igen, nu ska jag sova i min säng som jag är på väg att ramla ur var och varannan natt för att madrassen flyttar sig..Illa.

PUSSSSSSSSSSSSSssss



ps. det snöar :D:D:D:D


Dagarna går

Klockan är 20 i 11 och mina ögon har inte vaknat än. Tänkte gå upp vid 9 men en viss Mathias ringde inte förrän vid tio och väckte mig. Hade redan snoozat ett tag men hade jag märkt det? Nej...Jag måste bli bättre på att höra väckarklockan. Konstigt att jag ändå hör när någon ringer.

Idag ska vi passa barn på hotellet, jag och Martina alltså. Ett jobb är ett jobb och vi är båda ungdomsledare så det ska nog gå bra. Innan vi börjar ska jag köra ett pass på gymet, och basta. Mmm va skönt.



Wiiiie

 

Nu får jag också köra en sån


onsdag

Åh, näsblod..lovely

Skönt med lite ensamtid, jag och weeds. Nu ska jag in och träna! Och förressten!! Det snöar :D

Later


23.54

När blev klockan 23.40??

Barkursen idag var otroligt bra, det jag behöver jobba på är mitt självförtroende. Är så kass på det när det gäller områden jag är ny på. Men hallå bruden? Hur ska du kunna veta allt om allt när du är 19 år och precis gått ut skolan. Jösses, kliv ut i rampljuset och erkänn att med lite övning så kommer det snart kännas bättre. Kliver du åt sidan för att du inte riktigt törs eller tror att du tror att du aldrig kommer kunna något kommer du inte komma någon vart och kommer förbli servitris i hela ditt liv. Så fan heller att jag tänker vara servitris till pensionen, kunskap är nyckeln till framgång.

Lära mig allt som går att lära. Jag ska bli bäst i världen.


Update 11.22

Frukostblogg i all ära, det var länge sen. På sommrarna brukade jag sitta på min balkong, äta frukost och blogga. Nu i den här årstiden finns det inte en chans i värden att jag skulle äta frukost på en balkong, än mindre släpa med mig datorn ut i -25c. Idag väntar barkurs nere i funäs på eriksgården. Lite senare blir det ännu en luciaträning.



Min adress

Caroline Mattsson

Ösjöbacken 10

840 97  BRUKSVALLARNA



One more

Vad har jag gjort idag? Vaknat, lagt upp datorn i knäet och kollat på Weeds! Nu är 1a säsongen avklarad. Okej jag har gjort lunch också, grönt te,  hjortronfjällyoghurt och mackor.

Vad gjorde jag igår? Vaknade upp och fann vårt boende i kaos och en person mer än vanligt i Martinas säng. Hade det inte sprungit folk fram och tillbaka och tjatat om lunch och borttappade saker hade vi nog legat kvar i några timmar. (Somliga andra i fosterställning) Men vi var hungriga alla tre och ingen orkade riktigt börja sanera efter natten. Dessutom skulle vi ha luciaträning kl 15. Jag Martina Kalle och Malin åker allesammans in till fjällgården, Malin och Jag var nog mest pigga. Efter lunchen skrev vi anställningsbevis och jag fick skor och skjortor för nästan 700 kr/st orginalpris. Martina önskade nog mest att hon låg ensam i ett mörkt hörn under ett täcke nånstans. Jag däremot var hur pigg som hellst, sådär överpigg som ni som känner mig vet att jag kan bli. Vi fick träffa Frippe, en säsongare med en del år bakom sig, första intrycket jag fick var att han drog ihop massa gammalt bråte däribland skidor ute nedanför backarna, hällde på massa bensin och tände på. Det tog bra fyr och efter ett tag ser man Frippe dansa runt elden. Det var en offerbrasa till snöguden, han dansade en snödans i hopp om mer snö. Tyvvär ändrades väderrapporten från att snöa hela första biten av nästa vecka till att det inte kommer någon snö alls.

Lite senare på kvällen samlades vi nästan alla ute i Flon där 2 par bor för sig själva. Kvällen ägnades åt att göra sushi! Liselotte som höll i det hela var riktigt vass på det. Men Martina mådde fortfarande som en överkörd hare och vi blev inte kvar så länge, kändes skönt för min del eftersom mitt uppåtbeteende hade svalnat och jag hade istället börjat känna mig lite dålig. Men vi hann med sushi, friterade räkor och allsång med gitarr.

Nu ska vi snart åka in till funäs på myskväll (afterwork står det på fejjan) på BAK med pepparkakshusbygge. MYS

Morrn

Bakisklubbeeeen!!

Mission fitness

Ja de flesta har väl en bild av att säsongare bara super och knullar. Så är det oftast, men inte här. Vi har nu varit här i en vecka och har klarat av 4 pass i gymet och dessutom gått nästan en mil in till ramis. Okeeej vi söp till i fredags men moahahhaha Martina fick köra för hon gick på pencillin!!! Så ikväll ska vi dricka vin, kanske i vår lilla etta...det ryktas om det?? Inflyttningsfest? Eller bara lite mys, jag känner bara för lite mys. Men vi har fyllt hela kylen utifall.

Jag ska kanske ta mig ur sängen och göra mig lite vacker..har fasstnat framför Weeds i nån timme. Har rätt många säsonger så jag vet vad jag gör när jag har tråkigt iallafall. Dessutom har jag alla Mumin avsnitt också, de ni.

Och det där med bilder...det är för kallt för att min kamera ska funka och jag råkade dessutom glömma minneskortet i datorn...heh


RSS 2.0