En liten del

Dampar loss inombords på min mor, drygare finns inte, kanske dags att flytta snart... MEN då får jag inte min tvätt tvättad. Dock skulle jag få tvätta i 30 grader så mina kläder inte blir förstörda och planeten skulle må LIITE bättre.

Faktum är att jag fortfarande är bakfull eller på väg att bli sjuk eller nåt. Men jag hade så jäääävla kul i helgen. Hade nog inte tråkigt en minut ens under kryssningen.

Började med att sitta ute i solen på bocken med Malin och David på lördagen. Sen vare bara att bege sig mot bussen och åka i några timmar ner till sthlm för att sen kliva på en båt, en stor båt med massa taggade studenter. Redan i bussarna och på terminalen var stämningen på topp. Det "sjöngs" och alla var glada. Jag var där redan lite lagomt full, vilket det skulle bli ändring på. Vi klev ombord på båten och gick högst upp till vår hytt på våning 9 för att direkt leta rätt på taxfree'n och inhandla dricka. Japp sen körde vi.

Malin och jag hade redan från början bestämt att INTE ta in nå folk i vår hytt. Men rätt som det var, när vi hade börjat fixa oss inför kvällen, sa jag TJAAA till några som gick förbi, sen hade vi grabbar i vår hytt under ressten av resan, dock inte när vi sov som tur var.

Haha, fy faan alltså...jag har dåligt med klara minnen mellan middagen vid 10 och fram till någon gång på morgonen, men jag vet att jag efter ett tags dansande i klackisar lessnade på det och böt till mina vanliga. TYP BÄSTA DRAGET. Sen sprang vi runt över hela båten, in i massa random hytter och festade och träffade nytt folk, skrek HR3 TJALALALALA så att vi blev hesa, gick i de där j*vla trapporna när hissen var seg, söp som idioter och hade kanonkul.  Vi sov i 2 timmar mellan 7 och 9, Malin den sopan fatta inte hur man drog ut bäddsängen så hon sov under en blöt handduk. Festa hela söndagen, åkte hem på en buss som var jävligt lame! Tur att det fanns några som kunde liva upp det lite iallafall, sen varte goya hela kvällen, kom hem strax före 3 och vakna kl halv 8 och blev tvingad av malin och louise som sovit hos mig att gå till skolan.

3 fortfarande fulla tjejer i mjukiskläder och solbrillor kom till lektionen "alkoholhantering" (skapligt ironiskt va?) Det var totalt 6 pers på lektionen, Jag, Malin, David och Markus Ö som hade varit på kryssningen och Lollo som var med på goya och Markus H som var där som vanligt. Ressten var hemma. Vår lärare tog med oss till Café Lido och bjöd oss på fika. Det förtjänade vi.

Sen gick vi tillbaka för att vänta på att ha dryckeskunskap...Vi tjejer somnade i sofforna tills Fredrik kom och sa att vi skulle få prova whiskey och cognac. HAHA JÄTTEKUL FREDRIK sa vi och somnade om ett tag. Vi hade lektion i 10-15 min sen gick vi tjejer till Isaks Corner och käka pizza.

Sen gick jag hem och sov.

Klart bästa hittills i år.

Det hände stört mycket mer men jag orkar inte återge och den som inte var med får inget mer veta på den här bloggen.

Fatta hur studentveckan kommer bli..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0