Onsdag

Äj dejt en jutten mojot? Näj den knapjaj!

Till skillnad mot den vanliga tanborsten har jag idag en bit morot i munnen. Misstolka inte, men jag tycker faktiskt om att ha något i munnen. Helst att tugga på.

Gårdagen kan man säga var en dag av väntan. Först vänta på B., sen upp till högskolan och plugga i några timmar. Sen ner på stan för att träffa B. igen. Men som anat var han inte anträffbar trots att det var han som bestämt tiden. Jag gick runt med mor på stan, hon shoppade, inte jag. In på banken och lite sånt. Jag bjöd mamma på middag på Java dit senare Lollo, Fia, Magnus och Linnea kom. L + F har åkt till Amsterdam idag och jag ville se dem en gång innan det kanske är försent. Who knows de kanske dör där nere. Efter middagen väntade jag på B igen. Men han kom inte. Jag var måttligt förbannad och fick till slut tag på honom, det visade sig att han var i sthlm och att vi skulle ses dagen efter (idag). Super trött och irriterad samt förbannad gick jag och mor hem. Klockan var efter 22. PÅ vägen hem mötte vi massor av fjortisar som skulle på fjortisdisco på Hängan. Hjälp. jag såg varken kjol eller byxor på någon av dem och jag börjar nästan misstänka en halvnaken fluga.

Men idag så har saker och ting gått som det ska. Fått mina pengar ÄNTLIGEN och satt in dem på banken. När jag mötte mamma sa hon att jag blödde näsblod. Haha, great, förkylning och tillbakahållen ilska är nog igen bra kombo. Ingen dans för mig ikväll med andra ord
Nu ska mor och jag bege oss upp till HIG och plugga.





Twilight
The book twilight is written by Stephanie Mayer. The book is written in modern time and in a fantasy/romantic genre.
Bella –the head character, a teenage girl who moves to live with her father in Forks. Forks is a very small town at the most raining part of America. It’s almost raining every day and the sun doesn’t come out very often. The author describes the environment very well and you can almost feel the greenery from the forests and the fresh air from the mountains.
Bella is a quiet girl who doesn’t want that much attention. Her staying in F. seemed to be tedious and cold but another character showed up to turn the story. Edward Cullen, a mysterious handsome boy who she falls in love with. The problem is that Edward is a vampire and he is very dangerous to her. He could lose control of himself which would put Bella in a life-threatening situation. Despite that, they become very good friends. But there are other things that Bella should watch out for, like blood thirsting vampires who want her blood for any prize in the world.
The book is a

FFFrdy

Att vakna med solen i ögonen är inte det vanligaste under hösten. Det gör det lättare att kliva upp men besvikelsen kommer när man insett att det bara var en tillfällig lucka i det annars så tjocka molntäcket.

Jag är hungrig och jag har ont i ca 100 leder och muskler. Yes! Förkylnings-ont! I like it... Nu ska jag äta frukost sen ska jag förhoppningsvis få min lön.



Förseningar pga blogg.se's driftunderhåll

Måndag härliga måndag.
Ja trots det sprudlande vädret med temperaturer strax över 0 och något som jag skulle kalla en vidare utveckling av dimma i stadiet mot lätt regn har jag haft en helt okej dag.

Nu de sista timmarna har jag sysselsatt mig med att först göra absolut ingenting. Ni vet, sitta vid datorn, trycka i mig nån macka, en eller två koppar nyponsoppa och lite äppelpaj med vaniljsås. Nu när jag har möblerat om mitt rum kan jag också titta på film med min dator utan att tycka att det är drygt och omständigt.
Jag har spart mig så pass länge med att titta på Män som hatar kvinnor att jag tyckte att ikväll kunde vara ett passande tillfälle att krypa ner under täcket, tillbaka lutad mot stora härligt mjuka kuddar och låta filmen rulla.

Jag håller med om att filmen var bra. Vidrig, men bra. Till skillnad mot till exempel Saw filmerna så skrämmer dessa filmer mig mer. Jag undrar hur många riktigt störda människor som finns där ute i verkligheten egentligen. Ärligt talat hoppas jag att jag aldrig behöver få reda på det.

Det skär i mig att behöva tvätta bort det dyra och oerhört bra sminket jag har i ansiktet utan att någon fått sett det. Aja, jag har väl värre saker att oroa mig för.

Godnatt

Beaty

Great!
Höstlov och Caroline har fått en förkylning. En jobbig uttröttande hostframkallande tyngande förkylning som jag inte vet hur jag ska tackla. Tråååk.


Idag har jag varit på Mary Kay igen, haha jag har fått en lektion i hudvård både igår och idag. Idag fick vi dessutom sminka oss! Det var kul =) Jag ser jätte fresh ut med ungefär samma sminkning som jag brukar ha fast nu med deras produkter. Det är faktiskt skillnad och det ser bättre ut. Det enda negativa är att det är så JÄVLA dyrt. Om man jämför med varuhus märken som Maybelline och L'oréal är det skillnad i både i kvalite och pris. Jag önskar j ag vore rik.

Men men...jag tuffar långsamt på med min förkylning. Eftersom det inte finns så mycket annat att göra så får jag väl sätta mig och plugga. Ingen vill ju göra nåt, ingen lär ju vilja det mer när jag säger att jag är förkyld heller. Haha, folk är så bacill rädda.


Vin


Nu sitter jag och försöker plugga in vin, druvor och allt därtill. En djungel verkligen men ganska kul att kunna. Jag måste bara lära mig det först. Jag och ressten av serveringsgruppen kommer att ha prov om just viner, drovor, distrikt och gud vet vad efter lovet. Undra om vi ska ha prov på menyskrivning också eftersom min lärare skickat det till mig..hmm.


Snörapport 2009-10-21 kl. 11.50

Snörapport 2009-10-21 kl. 11.50

Under morgontimmarna så mullrade snökanonerna igång vid VM Området, en härlig känsla infann sig av ljudet av kanonerna och snödimman som lade sig som ett litet lock över dalen.
Kylan vill inte riktigt infinna sig nere i byn även om det nattetid ser ut att kunna bli några minusgrader nätterna framöver. Högre upp i systemet har vi minusgrader dygnet runt. Luftfuktigheten är förhållandevis hög ännu och Åresjön visar inga tendenser att lägga sig riktigt än.
Snökanongänget hälsar dock att alla strategiska kanoner är utplacerade och står startklara så snart temperatur och luftfuktighet tillåter snötillverkning. "Autopiloten" är påkopplad så systemet kan slå igång närsomhelst, 24 timmar om dygnet.
Prioriterade områden är Störtloppet, Hamrebacken och Stjärnbacken.
Med de rätta förutsättningarna när det gäller temperatur, vind, luftfuktighet så kommer vi att kunna producera 50 cm snö över hela Störtloppsbacken (från VM:ans bergstation och ner i målområdet) på endast 150 timmar..

Nu är det bara att be till Kung Bore om kyla och nederbörd i form av snö.

Åre


Såg ni mig i dimman?

Nu värker mina fötter, det känns som om jag trampat i glas eller något. Jag har gjort det min danslärare typ förbjudit mig att göra. Att gå i klackskor. Och ännu värre, jag dansade och hoppade i dem! Att jag aldrig lär mig att lyssna på smarta människor. För den som missat det så är mina knän kritiskt dåliga. När jag går så gör det ofta AS ont! Men det är det att det inte gör ont vissa dagar/timmar av dagarna. Och just då tycker jag någonstans i mitt huvud att " JA jag kan ha heels ikväll!" DUMMA UNGE! Just nu gör det inte ont men jag kan lova att imorgon...ooowh imorgon...och i veckan kommer jag att ångra det. Speciellt under mina dansklasser.
Well well, gjort är gjort och jag får skylla mig själv. Jag får köpa mig ett par skor utan klack att ha på krogen.

Krogen var INTE inplanerat ikväll måste jag tillägga. Jag har först varit och jobbat på Nordan halva dagen. Bygga tak, lossa hajnät och waterstag - JOBBIGT eftersom jag måste klamra mig fast vid peket och allt satt hårt som fan!, och lite annat. Sen har jag varit hemma och fixat o grejjat. Johanna kom hem till mig och fikade och vi sa att jag skulle komma med henne till Ronja när jag varit på Hästmuren och bastat med Fia och co eftersom jag inte ville sova där, det är så krångligt att ta sig hem. Jag är så snål och lat med busspengar till en buss som går nästan aldrig.
Johanna gick till Helt enkelt på middag och jag gick till Konsum och köpte godis för 90 spänn och åkte sen med Fia till Hästmuren där jag bastade och var med lite folk tills min kära mor kom och hämtade mig vid 23. Fick då reda på att vi inte skulle till Ronja. Med lite besvikelse åkte vi igenom stan. Sa då högt, "Jaa jag är då glad att jag inte ska ut ikväll" Men efter några hundra meter han man hunnit sett folk man känner och jag visste att Malin skulle ut. När jag kom hem sprang jag in i duschen, kastade på mig smink och kläder och skyndade mig ner på stan. Inte snyggaste kände jag mig men whatever, jag kan inte vara hetast på krogen jämt! (HAHA).

Tog mig in på Hängan, hängde av mig och gick rätt in i Malin och Therese. Tur det för M svarade inte i sin tfn som jag ringt på 10000 ggr..hon hade den i jackan som hon hängt in.

Vi dansade och drack, jag tror inte jag har dissat så många någon gång som jag gjort ikväll. Hjälp vad kräsen jag är. Såg några söta men som vanligt är de inte spec intresserad av mig. Grr...

Jag och M sa att vi ska gå ut tors - fre -lör nästa vecka. Jag ska ju fira Malle (18 år!!!) på måndag så det blir dricka då med. Haha jag som skulle plugga, vilket skämt!

Nu ska jag duscha, dricka massor av vatten och sova tills jag vaknar. Sen hoppa upp och skriva min JÄVLA HISTORIA OCH ENGELSKA! GOSCH! FÖRSVINN.

Tack godnatt.

In this world


Kvinnlighet

Det är konstigt det här. Det här med att få vara och känna sig som en del av någonting. Någonting så litet kan betyda så mycket. Alla behöver vi det. Jag tycker om det. Att få känna mig som en del av något eller att någon känner sig som en del av mig. Att vi kanske är hela tillsammans. Det är fint.



Major

I skrivande stund sitter jag med rock i högtalarna, i mitt fina rum som är upplyst av allt för många värmeljus. Är trött men inte sömnig. Tror att jag håller på att bli sjuk, inte kul! Jag som ska täcka Nordan imorgon bitti! DET ska jag tala om är I N T E kul. Men som allt annat tråkigt här i världen så måste det göras. Allt blir roligt på sitt sätt, att lära sig uppskatta vardagen och lära sig leva med den gör varje dag lite bätte.

Hösten är så otroligt mysig. Ljus och musik hör liksom till, nu har spotify gått över till Jeff Buckley och det får mig att minnas Vässarö sommaren 2006. Den underbara månaden är svår att beskriva med ord. Jag kan bara säga att jag skulle kunna göra vad som hellst för en sån upplevelse igen.

Dags att blåsa ut ljusen och krypa ner under täcket med en varm vetekudde under låren för att få mina ben att läka snabbare :) Skönt!

*Don't wake me up before you go go*

Love.


Röda löv - strax över 0

Frukostblogg, ett återkommande fenomen vid mitt köksbord.

Jag är faktiskt väldigt trött, jag borde inte vara det eftersom jag sover ca + 8 timmar varje natt och borde vara utvilad. Går och lägger mig mellan 22-23 och kliver upp mellan 07-08. Hmm..det har helt klart med mörkret att göra. Mörkret är så intensivt, fast inte lika intensivt som det var den där kvällen på Gräsö, eller hur Johanna? Mörkret gör mig hur som hellst trött liksom halv förlamad i kroppen.

Jag trivs ändå bra i mörkret, än så länge iallafall. Känslan är ganska lugn och avslappnad i mörkret. Därav tröttheten. I skolan är det inte så effektivt med mörker. Men mörker upplyst av ljus, ett bad och en bok hör hösten till. Dessutom tycker jag bättre om att besöka kyrkogårdar i höstens mörker. Allt är så mycket vackrare med ljus och allahelgon infaller gansla perfekt och allt framkallar tillsammans en mystisk stämning.

Morgonen har tillbringats i 10 min i duschen, 30 min framför spegeln, 5 välja kläder och ungefär 30 min med frukost dator. Jag önskar jag hade ett sammankopplat kvalitets högtalarsystem i lägenheten, eller åtminstone i källarn. Det är så tyst och tråkigt utan musik.


Åh..

Jag är inaktiv på bloggen, väldigt inaktiv. Vad finns det att blogga om? Blixthalka på vägen till skolan? Tjocka nakna tanter i bastun på fjärranhöjder? Superplexiseteotypplast brudar som jag delar skola med? Vardagliga saker som jag kanske skänker en extra tanke åt i någoin sekund. Nej inget som jag lägger ned mer tid på än så.

Haft en bra morgon..för den som bryr sig.

Hahahha <3



Jag är kär...så otroligt söt unge, men jag skulle inte vilja ha han som min

Fredag

Halvintensiv dag. Restaurang som vanligt i skolan, vinprovning efter vi stängt, på vita och roséviner, ååh vad sugen på vin jag blev av det! Det är så mysigt med vinprovningar och jag är förvånad över att jag kan känna så mycket smaker och karaktärer i vinet som gröna äpplen, rosor, smör, jordgubbar och massor av annat! Jag tycker verkligen om vår tillfälliga lärare. Linda är jätteduktig men snart kommer vår ordinarie tillbaka från sin pappa ledighet. Jag hoppas Fredrik låter oss ha snapsprovningar som Linda tänkte ha med oss men som hon inte hinner och det skulle vara guld värt om vi fick ha en likörprovning också!

Nog om det. Jag kan skriva om spriter och vad jag vill göra med dem hur länge som hellst (hehe).
Vi fick dela på några chokladpraliner som LP hade givit oss som tack för någonting...
När jag hade kommit in från regnvandringen hem från skolan gjorde jag mig en kopp te och avnjöt 2 praliner. Allvarligt talat. Jag skulle kunna leva på vin och choklad. De är mina passioner, och dans då förstås.

Jag kom på att jag hade läxa till dansen som jag skulle ha om 45 min. Upp och komma på ett discoprogram fort som fan! Den som vill kan ju gissa hur mycket av det jag kom ihåg när jag kom ner till danslokalen (10 min sent!! fyfy!)

Uppvärmningen - svettigt som fan, jag trodde på slutet att jag skulle dö. Men det gjorde jag inte! Jag älskar dans som får mig att känna det. Det blit roligt och jag känner att jag verkligen gör nåt. Mitt minne idag var inte det bästa, inte heller mitt balanssinne. Kan de ha att göra med vinprovningen tidigare idag?? Hehe...

I min oerhört snygga klädblandning, tights, träningsbyxkor, benvärmare, två linnen, en stoor t-thirt, en större munkjacka och regnjacka på det, gick jag sedan ut i regnet igen...tur att jag inte stötte på nån som jag ville göra bra intryck på, en snygg kille eller så (haha).
Jag svängde ner på lokalen en kortis på vägen hem för att kolla hur det gick för grabbarna med förberedning av helgens JOTI. Hittade Axel, Nils och Per. Jag snodde lite godis av dem och gick sedan hem.

Ikväll åker jag till Gräsö för att ta upp båtarna imorgon. Johanna ska följa med =) Så det blir roligare än att bara umgås med släkten, plugga och dra båtar. Nykter helg igen, jajjemän! Men snart äre höstlov, då hoppas jag på fest :D


Jag tänkte avsluta detta inlägg med att berätta att jag längtar efter snön så att det inte är klokt! Jag ska köpa nya skidor, googles, och kolla upp mina knän så snart som möjligt!


Det är svårt att komma på rubriker.

Ibland, vissa dagar, skriver jag jätte mycket i min blogg. Men nu bloggar jag nästan aldrig. Jag har nästan inget att säga. Det jag tänker på för stunden hamnar på facebook och sen orkar jag inte bry mig så mycket i det. Jag som annars brukar ha åsikter om det ena och det andra har nu bara skrivit "idag ska jag, igår gjorde jag, jag ska bla bla bla". Det känns rätt värdelöst men ändå rätt bra för då reflekterar jag bara över vad jag ska göra. Hmm...Just nu känns det som om jag lever i en dimma. Jag har inte koll på så mycket men jag vet att det ligger massa saker där ute, skolarbeten, jobb, framtidsplaner, relationer och en del annat o tänka på. Det är inte kaos, det är bara som i en dimma.

Åh, snart slits jag i stycken.
Det är tungt måste jag säga.
Gud vad jag längtar till att åka skidor.
Först ska jag till doktorn och pilla på mina knän.
Jag skulle ha pluggat vid den här tiden egentligen.
Men nu har jag bloggat och chattat.
Och dagdrömt.
Nu måste jag sova.

Wierd

Att läsa om atomer och periodiska systemets uppbyggnad tillhör inte min kvarvarande utbildning..men ändå tycker jag att det är spännande och kul att läsa om. Lollo läser naturkunskap B, det gör inte jag. Jag antar att om jag skulle gå den kursen skulle jag inte vilja höra talas om nåt sånt eftersom mina höron skulle vara uttjatade till max. Man det skulle vara kul och läsa fysik eller kemi. Kemi var skittråkigt på högstadiet och fysik var jag jävligt kass på. Men det kan bero på att lärarna var störda i huvudet. Lollo och boken är mycket roligare. Spec när man får diskutera. Så länge man hänger med är det kul.

Every little thing is gonna be alright

Studentkryssning - bokad!

Värk. I fötter, rygg, knän och allt vad de heter. Har sprungit sen 09.30 imorse. Först hade vi restaurangen i skolan till kl 14 då jag, L, och S nästan sprang ner till stadshuset där vi skrev in oss 14.10. Serverat massor av pensionärer bla. mina morföräldrar. Slutade strax efter 21 och en halvtimme senare får man sätta sig ner och pusta ut. Nu har jag suttit här i nån timme och egentligen tänkt plugga men det kan någon ju få roa sig med att gissa hur bra det gick. Jag vann över min mor i Chicago iaf, hanm gå ut i tvättstugan och "älska hett med källarmonstret på tvättmaskinen" och dessutom dricka en kopp te.

Imorgon är det upställning kl 09.00 i matsalen, med eller utan lärare och sen hoppas på att få sluta vid 2. Jag tänker sätta mig i skolbiblioteket och skriva på mina uppsatser när vi har slutat. Om inget roligare händer förstås.

Dagens citat:
"Ungefär som hemma, in och ut fast lite större bara"
Vi pratade om diskmaskinen i köket på stadshuset.


Projekt som man inte orkar ta tag i



Mitt rum är sååå stökigt! Jag vill städa men jag orkar inte eller har bara inte tid. Det är kläder överallt. Min garderob kan inte längre hålla tillbaka massorna som vill välla ut. Mestadels bara skitgrejjer men som jag inte vill kasta eller ge bort..jag kan ju komma att behöva dem, nån gång. Resultatet: snart en heltäckningsmatta av kläder.

Borde åka till ikea inom kort.


Raawrrr


...Haha, jag skriver om varulvar på engelskan. Mycket underhållande.


:D

Nu är det höst. Det är jättehöst. Jag har i kvällsmörkret gått hem i iskallt höstregn. Jag har sparkat på nedfallna löv i alla eldens färger. Det känns verkligen när man går utanför dörren att det isar till om kinderna och efter ens stunds promenerande är min näsa självklart rödrosa. Det är väl en av de jobbigare konsekvenserna med att det blir kallt. Men jag tror faktiskt att jag överlever. Värre är det att framåt vintern behöva skotta. Skotta hela jävla parkeringen, garagenedfarten och framför de t garagen. Förra vintern var snöslungan dessutom trasig. KUL! Jag må säga det...blötsnö är en stor fiende i detta hus.

Men hösten och vintern är underbara. Alla vackra färger, alla mysiga kvällar. Jag saknar sommaren. Men jag saknar vintern ännumer. KB, ÅRE, ANYWHERE! HERE I COME!


Damn

Haha! Nu börjar jag känna igen mig i min vardag igen. Idag skulle jag ha sovmorgon till 10.05 men jag trodde vi skulle ha sovmorgon till 11.05 :-D Men icke, så jag missade första lektionen men vad gör det om 100 år? Nu har jag precis käkat lunch som blev en halvgod omelett. Jag hade nästan inga roliga ingredienser så den blev rätt tråkig. Lite straff kanske för att jag missade samhällslektionen. Jag har engelska om ca 30 min så jag borde göra mig klar så att jag inte missar den..det vorde mindre roligt att få ännumer frånvaro.

Nu ska jag borsta tänderna...ikväll ska jag jobba!

Ååååh vad du är snygg!

kväll

Trööötthet men ändå gladhet. Dansen ångar på bra, jobbet jobbar på och skolan pluggar så gott det går! Jag är trött men trivs ändå med livet! Alle man på däck!


Min herre, ni, ni vet ingenting, ni vet ingenting

Sunday, fucking sunday. I've lots of homework to do like finish my speach about dance that I'm supposed to perform at school tomorrow. I also have to write an essay about werewolves in english, write an essay about vikings, write something about the movie "bordertown". I actually don't know exactly what to write about the film, I have to look it up. I also have a lot of other school stuff to do, nu orkar jag inte skriva på kass engelska nå mer.
Kom liksom till en gräns och nu blev min hjärna trött. Hela jag blev jättetrött. Fuck it.




I'm going..

Det luktar okänd herrparfym här...how come?

Nu ska jag snart iväg och jobba på stadshuset. Dagen är tråkig och regning och jag känner mig på myshumör. Inte springa med tallrikar humör. Men det går nog säkert bra ändå :)

Jag säger till er som ska ut ikväll samma sak som skomakarn sa till mig igår när hämta ut skorna:
"Ja men ta det lugnt ikväll då! Eller nej förressten, gör inte det, då blir det inte lika roligt!"


Boom Boom Pow


Good luck baby

Efter en kväll av slitage så ska fröken Mattsson nu gå till sängs. Först skölja ur hårinpackningen.

Jag måste få tala om att jag har haft väldigt ont i knän och andra leder under de senaste dagarna. Idag har jag haft problem med att gå. KUL. Jag som lämnade in ett par av mina high heels för reparation idag för att kunna ha dem imorgon. Vi får se hur det blir med det. Jag har inte lust att dra på mig mina superslitna sneakers och en partydress. även om det är full clip - hiphop klubb som gäller. Den som lever får se helt enkelt men jag är inte så säker på att mina kroppsdelar vill leva om jag sliter på dem för mycket.

Nu är det hög tid att stänga av datorn. Imorgon har vi överbokad matsal! Ingvar (lärare) kom idag med ett pm på 22 pers till vår lilla matsal. KUL, nu har vi över 50 pers bokade i matsalen.
Jag kommer vara tröööttt.

Peace!



:)

Kom och laga mat åt mig!!
Jag sitter aldeles ensam i min lägenhet mellan söder och villastan.
Mitt område kallar många ofta för vallback. Det är fel fel fel. Egentligen heter det Diplomatstan (haha) men ingen vet om det. Bara vi som bor här. Knappt de som bor här vet om det . Det kanske har tagits bort...Hmm var bor jag då? Mellan söder och villastan. Söder brukar jag säga.

Ikväll blir det en plugg kväll. Jag ska försöka hinna till Interpool där Jimmy är och fyller 31. Grattis! Men om jag går dit blir det inge långvarit. Även om det hade varit roligt.

Imorgon blire hangloose och servera paj där. Haha! Det blir som en liten kickoff för vårt UF-företag. Vem har någonsin ätit paj på hängan ? :D
Kom dit imorgon kväll så kanske ni får en bit ni med ;)



RSS 2.0