Att rensa skallen

Nu är det det här om att vara pinnsmal igen. Visst jag var väl fin på nåt vis för 2 år sen när jag vägde typ 50 kg. FAST NJA. Nu, sisådär en 10 kg rikare vet jag inte riktigt hur jag ska ställa mig till den här frågan. Jag kan tala om att alla plagg som man ser på skyltdockorna och modellerna i katalogerna satt minst lika fint på mig (då) som på dem, men hur var det här med former? Nja, det är inte så poppis verkar det som.

Hallå, kurvor, är det bra eller dåligt? Bra till en viss gräns...men går du över den gränsen blir du en småtjockis! Och det vill man ju helst undvika? Jag älskar mina bröst och min rumpa. Höfter har jag tackvare min bäcken och det gör att jag inte ser ut som en 12 åring.

Julafton när jag var kanske...11-12? Äckligt liten. Fast helt normalt på en liten tjej, inte på en vuxen kvinna.



Faktum är att:
Ena stunden ska det inte finnas något annat än ben under skinnet i ansiktet och nyckelben ska framträda och överarmarna ska likna tändstickor hellre än en påse mjöl. Flickor ska ha ben som lika gärna kunde tillhört en man från början. Mage? Vad är det?
-Jag såg ut så, fram tills jag kom in i puberteten. Man kan ju undra, modeller, har de halkat efter i det här som kallas för könsmogenhet?

Andra stunden är det att OJ vad kurvor är härliga och mmmmmh rumpa, lår och tuttar. Men JÄVLAR om du har för mycket underhudsfett någon annan stans.

Jag blir skapligt velig om hur jag vill utforma min kropp, hur jag trivs bäst. Träning är på ett sätt inte skitbra, jag gillar att ta i som fan med tunga vikter. BAD BAD BAD. Då blir jag ju inte lika fin och "slank" (läs pinnsmal/underviktig) som många andra vackra (skitsnygga) tjejor är. Dock är träning jobbigt och det gäller att äta rätt (FAN VA SAKER O TÄNKA PÅ HELATIDEN).

Nej vet du vad. Sluta jämför dig med andra, du är fin som du är.

Men om jag vill vara lika fin som dem jag inte är?

 

FETT PÅ KROPPEN - JA TACK




Slut som artist för den här veckan

..Tur att den är slut då!

Veckan som varit. Min andra hälft Louise har lämnat mig för varmare breddgrader. Hon ska spendera sommaren på Korsika. Lyx. Efter det har jag varit så less, trött och utmattad att jag på onsdagen somnade vid 20. Snart bryter nog min förkylning ut som har gått och tryckt i 2 månader, olägligt till tusen vore det. Jobbade långpanna tors-fredag, stängning lördag och själv nu idag på mors dag. Hann med och träna igår dessutom OCH glömma mina träningsskor på gymmet. Hoppas de är kvar imorgon! Eftersom det är mors dag så städade jag väl större delen av lägenheten för att göra mamma glad. Ligger på plus nu ja ;) Inget gym idag pga städningen, men det kanske är bra att softa lite om jag håller på o bli förkyld.

IMORGON, eller rättare sagt om 9 timmar börjar min första körlektion! JA jag är nervös...varför tror du att jag fortfarande sitter vaken för? Jag har två veckor på mig att bli en bra bilförare...2 VECKOR?! WTF liksom. 25 körlektioner, BAM! Det borde inte va så svårt (...)




The Works

Vaknade imorse av ett sms. Kan du jobba? /Rodde

Klaaaaaaarrrrrtttt. Långpanna på Texas Longhorn. Nu har jag varit hemma i en timme, en timmes rast är inte dumt. Nu kör vi kväll!!



Smart bror


Är klockan redan halv 11??

Idag tänkte jag för en gångs skull somna tidigt. Var på kanske det jobbigaste passet idag, Aerobox. Jag är ju så överentusiastisk med nästan allt jag gör så jag körde ju på 110%. Är förvånad att jag har så pass bra kondition som jag har, för ett halvår sen skulle jag knappt orkat halva passet! Och trots 45 min av svett, slag och sparkar stog jag likväl vid en träningsmaskin efteråt! Haha jag kunde inte låta bli att köra lite hederlig styrka, det tar ju inte så lång tid. Sen var det bara att stressa iväg ner på stan för jag hade en dejt med Johanna.

Under eftermiddagen har jag rännt runt i alltfrån Sebago till Intersport och Gina tricot. Men hittade man nåt? NEJ. Min "löningsdagars" -teori stämmer verkligen. När folk får lön (som idag) kan affärerna kasta ut vilket skit som hellst och folk köper ändå, för att de känner sig rika och vill SHOPPPAA. Men om några veckor, då tar affärerna fram det fina, de får hem nya kollektioner och sånt. För då har folket mindre pengar, men är villig och spendera dem på det extra fina som kommer ut. Därför var det roligt att shoppa för 2 veckor sen och nu var det inte alls lika roligt. Har jag rätt??

Lite senare på eftermiddagen hade Linnea avlöst Johanna. Vi gick till konsum på söder (Där man går vilse för de har byggt om!!!) Jag hämtade ut mitt paket (läs stor låda) från gymgrossisten och kände mig väldigt seriös. Nästan lite för seriös. Aja, kosttillskott och gymhandskar var det i den stoora lådan. Det kunde varit nåt läskigare.

Sen varte pancakes till middag! Med färska jordgubbar :)
Sen blev klockan 20 och jag gick och la mig o sov i 2 timmar....SÅ NU ÄR JAG PIGG


FEL FEL FEL FEL FEL


NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ

INTE VARA GAY NÄR MAN SER UT SÅDÄR

Just not fair


Det tar sig

Jag kan då tala om att muskelpasset var helt okej! Jobbigt men inte så att man dog. Jag behövde inte dö idag kände jag, efter mina intervaller igår. Ändå så är mina ben och armar spagetti nu. Det var träning med fria vikter, skivstång, gummiband samt med hjälp av stepbräda och mattor. Hon som ledde var jätte duktig och dessutom söt.

Så här ser jag ut nu.



Det som ska göras är att tona armarna, öka muskulaturen i bål och rygg. Man vill ju få bort fettkudden på magen lite grann iallafall. Även om den är mysig :)
I "Dorsi" muskeln - stora ryggmuskeln är jag ganska vältränad, liksom sätes och lår musklerna.
Axlar måste jag se upp med. Eftersom jag har lätt att se "biffig" ut just över axelpartiet.
Detta ska göras genom att deffa (INTE FUSKA SOM SIST). Dvs äta mindre kolhydrater, mer protein och framförallt grönsaker som är rika på vitaminer. Träna kondition som en dåre för att öka uthålligheten och minska på kroppens fettprocent och därigenom tona fram mina muskler som gömmer sig där under nånstans.

Äta sånthär!



Broccoli
Sallad
Skinka (varieras med skaldjur/kyckling)
Valnötter
Olivolja
Tomat, gurka,rödlök och massa kryddor färska som torkade.

Och grönt te till det.

Wake up call

Vaknade av att Lollo ringde mig. Hon satt på planet, jag hörde kaptenen prata i bakgrunden, han sa att det skulle blåsa en del där uppe i luften. Hon ville bara säga hejdå innan planet skulle lyfta. Snyft. Men ändå äre sjukt coolt att hon åker. Jag önskar jag kunde göra desamma!

På måndag kl 9.30 börjar min första körlektion. Spännande!

Om ca 20 min börjar mitt muskelpass. Dags att byta om, har fassnat framför mtv's top 11 at 11 med britney spears.

Ciao!


Det är cepe

Något av det roligaste jag vet är att utmana kroppen och se hur mycket man orkar. Därför tränade jag intervall löpning idag! Min starka sida är inte att vara uthållig, dock att ge allt när det gäller! Så såg ni en brud klädd i rött och svart susa förbi genom boulongern med mord i blicken tidigare ikväll var det nog jag. Jag måste se rätt läskig ut har jag en känsla av.

Uppvärmning i form av gång i 5 min, löpning i lagom tempo i ca 15 min eller tills det känns bra. När det kommer en riktigt jävla taggande låt i hörlurarna lägger man benen på ryggen och drar. Det är så KUL. Speciellt om man vilar lite extra innan så alla ämnen börjar stabilisera sig i kroppen. Sen är man död, sen kör man igen, dör lite, kör igen osv.

Imorgon tänkte jag gå på mitt första gruppträningspass på Korpen. Det hette "muskelpass" och det lät tillräckligt matcho för att falla mig i smaken.

En liten hemlis jag inte tänkte gå ut med (än) har jag också. Det är något jag hoppas att jag samlar tillräckligt mycket mod för att gå och testa på. Jag berättar inget för att det kanske inte blir av. Jag måste iallafall skaffa en hobby. Brorsan håller ju på med jumpstyle dans. Nog för att det ser rätt nördigt ut så är det garanterat hur roligt som hellst. Shuffle är ju också ett sätt att dansa, det borde man lära sig. Shuffle ser kanske coolare ut men jumpstyle ser roligare ut!!

Jumpstyle
(som jag sa, det ser nördigt ut)

Det är coolt även om kvalitén är apkass


Vad gick snett Kissie?


Saker som inte kör mitt konto fetare


så här!

Varför är jag en sådan dramaqueen? Jo för att jag tycker om att tycka synd om mig själv när ingen annan gör det. Och att jag alltid har varit en "if you mess with my life, I screw up yours" -typ. Iallfall i teorin, i praktiken är jag för snäll för att egentligen kunna göra illa en annan människa. Det är rätt tråkigt. Föreställ dig att du skapar hur mycket otrevliga planer i ditt huvud som låter så roliga att få genomföra, men när det kommer till kritan så handlar du inte ens till 30% av vad du planerat. För att någonstans inom dig blir det en konflikt mellan det goda och det onda, där i de absolut flesta fall de "goda" segrar. Fy fan för det.


Efter 34 minuter

Om ca en vecka, börjar mina körlektioner. Jag måste ta körkort. Så jag kan lämna den här förbannade stan.

Det finns snart ingenting kvar här än min familj, som ändå inte har tid med mig. De vänner som är kvar, som Linnea och Johanna, de har så mycket med sina liv och främst sin skola. Det respekterar jag. Jag har inte så mycket jobb jag trodde jag skulle ha. Jag har blivit sviken så mitt hjärta har gått sönder. Och när hände allt det här? Jo när jag kom tillbaka till Gävle, staden där allt alltid går åt hellvete.

Dags att lämna den här sidan av Jorden!

Nattens sanning

Emotionellt skadad. Japp. Så äre.

Nån ska ju vara det också.

mmh

 

 


Up to date

På grund av enorm träningsverk och sömnlösa nätter blev det ingen träning idag. Kände att jag har råd med det. Jag är ju inte tjock så att säga. Mina muskler tackar nog mig för det också.

Galet snygg inshorejacka, inte i någon värstingmodell. Men den skulle klara offhore (HAHA MY ASS) HH's grejjer är ju annars bra. Det blir nog den. Kan jag åka liten båt utan att bli blöt. Hade ändå inte tänkt göra nån finland-estland segling i sommar.

Jag är på ett sådant otroligt shopaholichumör så det är inte klokt. Jag vill köpa jackor (jag har ingen bra, och jag fryser), skor (hiiiigh heels och sneekisar kan man aldrig få för många av!), kepsar (impulsköpte en idag av den snygga killen på seafun), tröjjor (spec hoodies), träningskläder, leksaker (typ inlines, ps3, wakeboardstuffs), festkläder (jag har ju nästan inget att ta på mig om jag ska på krogen!!)

Jag har köpt en iphone och massa saker till den så nu har jag den snyggaste och bästaste iphonen. Köpte en webkamera för att kunna skypea med Lollo nu när hon åker bort. Har skaffat massa kort, ikea family + medmera är de senaste. Vill bara ha och ha. FYFAN VA KUL DE ÄR.

Önskar jag kunde jobba mer så jag tjänade mer pengar. Eller om jag hade någon som betalade allt. HEH.

hmm...jag skulle ju sluta blogga? Måste jag göra bloggen snyggare nu bara för att jag skriver mer? Räcker det inte med lite plankor och några random old pics på mig?



När livet inte går som man planerat

JAG är så jävla förbannad på det som har med det hela mans-släktet att göra! Ni är så fruktansvärt själviska. Det går bara om det passar de planer ni gjort och vet ni inte vad ni har för planer, ja, då passar ingenting! Vadå? Finns det andra som också känner nåt? Någon annan som kanske bryr sig?

Har man en familj som älskar en och som man bör ta hand om och leva ett lugnt och lyckligt liv med. NEJ DÅ GÅR MAN OCH FÖRST SUPER BORT ALLA PENGAR OCH SEN TAR LIVET AV SIG. ÄR man tillsammans med någon av er och tycker att det verkar bra. JA MEN DÅ SKA NI JU BLI ENA JÄVLA KONTROLLFREAK OCH FÖRSTÖRA ALLT DET MAN HAR TILL SJÄLVKÄNSLA tills man till sist gör slut och DÅ FÅR NI DET ATT VERKA SOM OM DET VAR JAG SOM SÅRADE ER!!! Och ge en dåligt samvete för det. När man senare har varit med en person under en väldigt lång tid och fått starka känslor för som denne VORE EFTERBLIVEN om den inte märkt, plötsligt helt utan förvarning erkänner ATT DEN KANSKE HAR EN (annan) TJEJ (?)  HUR MYCKET VAR MAN VÄRD för denna man egentligen?


Man får inte slå någon annan, man får inte sparka på någon som ligger ner (läs öppnat sig). Jag skulle hellre bli nerslagen och sparkad på än att behöva känna svek och förtvivlan på dessa sätt igen.

Det värsta är att alla verkar som om inget har hänt, den ena ligger tyst i graven, den andra grät förvisso i två veckor, men det gjorde mest ont på mig, den tredje bara ignorerar och vill inte inse vad han egentligen gör.


Jag som faktiskt tyckte så mycket om er. Riktigt mycket. Allihop.

 

Och sen alla ni män som har försökt utnyttja mig på ett eller annat sätt, ni förbättrar ju inte era chanser att någonsin sluta se er som annat än objekt.

 

För känslor, det lär man lämna utanför er värld


T to the R to the Ä-N-I-N-G-S-V-E-R-K

Igår började jag mitt nya trängingschema. Det ser ut ungefär så här:

Powerwalk före frukost i en timme

Styrketräning i 40-60 min på eftermiddagen, bröst + mage

Crosstrainer i 20 min efter styrketräningen.

Stretch.

Idag har jag gått i en timme och ska köra styrka på eftermiddagen. Imorgon blire intervallträning!! OUWH.

Nu ska jag ner på stan och fika med Kristine!




ÄCKLIGT SOM FAN

Jamenar! OKEJ FINLAND! Ni kanske vann.... men det enda ni har utöver en vm-guld titel är DETTA:

och en jävla massa vatten

 



Remi

"Det är synd om människan, som han sa, Strindberg."


Är det nu, nu som det tar slut?


 

 


Du får passa dig som satan


Recensioner från gäster i ramis! Vi gjorde ett bra jobb i vinter!

Att när vädret inte är så bra är det personalen som avgör vistelsen. Hampus & co gör att vi vill komma tillbaka!!!

Jag återkommer till personalen. Den var fantastisk och vi blev bekanta med många av dem. Vi talade med Göran om restaurangernas personal och han har fattat vad det betyder med kunnigt och personligt bemötande.

Styrkan är att det inte är en så stor anläggning - det vinner Ramundberget på. Vi bor i Östersund sen 8 år och folk från Stockholm säger: Åh då bor ni nära Åre! Eh..Åre - vad ska man göra där? Helt opersonligt och snobbiga människor, i Ramundberget är det raka motsatsen : )

Största styrkan är de duktiga pistörerna och den trevliga liftpersonalen. Men även personalen på hotellet ska ha en stor eloge för sitt trevliga och personliga bemötande. Men viktigast Kalle Ljungberg

Oerhört vackert, riktigt bra backar, mycket röda och svarta backar tycker vi om, heliskii, härlig långskidåkning. Fjällgården är toppen mysigt, gillar att det är så hemtrevligt. Restaurangen Mor Brita var jätte trevligt med underbar mat. Sen är er personal den trevligaste vi har mött!

Lillramis backen ok för barn,personalen mycket positivt. En mycket bra anläggning med den fantastiska personalen där!
































Long time..

Mitt tidigare flitiga blogg skrivande verkar bli mer och mer oflitigt. Jag funderar på att skaffa en ny blogg med fresch design, till skillnad från detta. Dock känns det inte så nödvändigt att ha en blogg för jag sitter inte alls lika mycket vid datorn längre, som förvisso var mitt mål. Det är inte så att jag tänker slösa bort dyrbar gym/hänga med kompisar/jobb/körkortsplugg- tid. Det händer för mycket för att blogga konstant. Förut använde jag bloggen för att skriva av mig allt som rörde sig i mitt huvud. Det behovet har jag inte riktigt längre, det kanske inte rör sig lika mycket i mitt huvud nu?

I skrivande stund sitter jag nyduschad efter gymmet och väntar på mat. Min moster är här och lagar pasta carbonara, hon gör den bara så bra! Inte helt i min diet kanske... men man får fuska ibland. Nästa vecka ska jag påbörja ett ganska tufft träningsprogram som ska pågå i 6 veckor tror jag(?) och behöver kanske ladda med lite kolhydrater och annat tjafs.



Jag försöker ta träningen och kosten på ett mer seriöst vis nu. Men det är en liten kamp när det gäller att kunna äta rätt för det är svårt att säga "nej mamma jag vill inte ha din goda mat för jag ska äta nåt annat".

Det är rätt soft att bo hemma annars, har tagit brorsans rum och gjort det ingen trodde var möjligt, beboeligt. Ett rum i källaren är inte lika skönt att hänga i, även om man har ett större privatliv. Dessutom är det skönt att kunna titta ut genom ett riktigt fönster.

Det är kanske dags att torka håret och dra på sig kläder, för nu ska vi snart äta. Mormor o morfar är här också! MYS



Jag för ca 6-7 år sedan! Lite mindre former då kanske.

Sinnesstatus


Min älskade vän

Vilken tid vi haft tillsammans!


RSS 2.0