Haha


Who is Salt?



SALT, brukar jag använda när jag lagar mat. Men nu fick jag Angelina Jolie. Ja jag blev först lite förvånad när hon damp ner ur paketet.
Nej det där var inte ens humor. Med dagens teknik kan man se filmer innan de ens kommit ut på bio, iallafall efter att den har släppts utomlands. Någon som inte visste det kan räcka upp en hand när jag blundar. Ja, vi i Sverige är ju lite efter av oss. Filmen var faktiskt bra. Den sa inte så mycket, jag blev inte klokare av att se den. Jo kanske om jag är en hobbyagent som leker att jag är FBI på fritiden. Men det är jag inte. Inte heller tillförde den världen något annat än att naiva människor oroar sig för sammandrabbning mellan stormakterna.

Inte tror jag på sjöjungfruar men likfan kollade jag på Den Lilla Sjöjungfrun när jag var liten och gillade det. Jag tror inte heller på J.K. Rowlings sagofigurer, men jag älskade Harry Potter böckerna när jag var liten (och ja, jag gillar filmerna). Jag läste inte en enda, min mamma läste för mig fram till att jag blev 9 år. Kanske äldre, det gör ingen skillnad.

Filmen Salt med Angelina Jolie var bara en vuxensaga som lyckades underhålla mig.

 

 


Du kan inte både ha kvar kakan och äta upp den

Mona Sahlin mailar till mig. Fint.



"Vi skapar 100 000 nya jobb och utbildningsplatser. Vi minskar barngrupperna i förskolan. Vi gör tandvården avgiftsfri för alla upp till 24 år. Vi tar upp kampen för jämställda löner. Vi höjer studiemedlen så att fler får möjlighet att förverkliga sina drömmar och vi anställer fler behöriga lärare i skolan för att säkra kvalitet och kunskap."

Det är ju fint det också. Men det har ju sina nackdelar det med. Behålla skatterna bland annat, kanske höja? Jag vill ha mina pengar. Jag hatar att nettosumman på min lönespec är betydligt lägre en brutton. Men jag vill kunna förverkliga mina drömmar också utan att behöva ruinera mig själv om jag vill se till att mina barn får bra utbildning eller bra tänder.

Jag funderar på stortorget...


Txt frm lst nght

Jag tror lite alkohol och vänner hjälpte till att få bort min förkylning. Den är inte riktigt borta men jag mår bra! Eller jag har legat som ett slakt på soffan sen klockan 12 då jag vaknade och inte mått skitbra. Men det tror jag inte är rättvist att skylla på förkylningen.

Ikväll så börjar scoutmötena igen. Jag och Fia är in charge och nu ska barnen få se på annat! Jag har lite energi på lager från min inaktiva vecka.




0531

Jag har lätt gjort de bästa nattmackorna i världen!

Känner hur det bränner inom mig

Dåååå är klockan halv fem en tisdagmorgon och jag har inte kramat kudden än! Jag har haft en riktigt bra kväll med Texas Longhorn personalen. Vi började på Trattoria Cinque med klockren mat och dricka, glada miner och skratt med en ännumer klockren texaspersonal. Sen efter det söta och det starka skulle alla visa sina biljardtalanger på interpool och jag som inte direkt har spelat biljard någon minnesvärd gång i mitt liv agerade lärling. Jag hade spelat biljard kanske 2 gånger tidigare medan de andra spelade som riktiga proffs!!! Nu kan jag mycket mer än vad jag kunde innan. När interpool stängde gick vi vidare och här sitter jag nu. Med planer på både det ena och det andra.

Summa summarum är att det var en fantastiskt bra kväll och jag tackar Rodde, Johan, Malin, Robin och Aziz för det. Oslagbart crew!



Det är dit vi ska...eller hur?

I can have whatever I like

Numera är jag fri från många måsten. Jag måste inte lämna in en uppsatts om revolutionerna eller ha skrivit ett tal. Jag måste inte ha tränat in en danskoreografi eller ha massa matematik inpräntat i skallen. Visst jag har ett körkort att ta, jag har ett kustskepparprov att skriva och jag har en kropp att trimma. Men allt det här jag "måste" göra nu är frivillgt.

Jag KAN slappa mig igenom hela dagarna.
Jag KAN läsa en bok utan att tänka att jag istället borde läst om judendom.
Jag KAN dra iväg varsomhellst för jag har inget som tvingar mig att stanna.

Sen om jag vill slappa och inte göra nåt vettigt är en annan sak.
Men jag KAN.


Det hade jag ingen aning om

 

 



Att dessa genier samarbetar! Skapligt tydligt när de till och med i låten bränner säger "maskinen, med style of eye!" Jag hade för några dagar sen aldrig hört Style Of Eye och trodde att maskinen tagit deras sound och blev lite besviken på dem. Men nu när jag vet att de samarbetar har jag fått upp ögonen och öronen för Style Of Eye!
Good work!


1337


Jag sitter och kollar på bilderna från kiky-partyt på nivå i lördags. Herregud, stackars människor som skämmer ut sig sådär. Visst det var säkert jätte roligt och häftigt under själva showen men måste det vara en pajas som springer runt och tar kort? Vimmelbilder brukar vara roliga men ärligt talat känns det här mest som förnedring. För vi som inte var där, vi som inte kände stämningen upplevs det här som ett stort NO NO. Vore det jag som stod lättklädd på en scen i en stad där folk tycker om att sprida rykten och krydda sanningen för att sänka någon som de knappt känner för att de ska få bättre självkänsla skulle jag undvika att hamna på bild.

What happens in vegas stays in vegas, tills nån fotograferar det och det hamnar på facebook.



(vill nån att jag tar bort bilderna, släng in en kommentar!)


Söndag

Nu är jag inne på 7e dagen som förkyld. Jag vet att det är farligt att säga det men jag mår liite bättre, förhoppningsvis är jag frisk innan nästa helg!



Jag har roat mig med att kolla på vin och matprogram (mest vin) på travelchannel. Jag har bloggat om det förut, om hur fantastiskt bra det är att kunna få en lektion om vin från södra italien hemma i sitt vardagsrum. Det tråkiga är att jag inte får smaka! Fast det skulle inte tjäna något till eftersom jag är så täppt i näsan och inte känner några aromer över huvud taget! Allt är belägrat av SNOR.

När jag tröttnade på att bli förförd av kärlekens vatten gick jag till pianot och skiftade mellan att spela låt efter låt på antingen pianot eller gitarren som låg brevid. Efter en stund började det värka i öron och fingrar så jag böt ut ackorden på datorn till inslag om puckelåkning och GISSA vem som nu är astaggad inför vintersäsongen! Aaah jag måste få snö...NU!




Vet du inte vad puckelåkning är??


Favorit i repris!

Alex förgyller mina sjuka nätter.


Yes, he to the right, thats the man (dock en gammal bild), han gillar nog inte att jag lägger upp den bilden. Vi har inte hörts på några månader, kanske ett år. Helt plötsligt börjar vi prata som vanligt igen, när vi båda behöver varandra. Det vi har kommit fram till ikväll är att man inte får gilla Kent utan att få en stämpel (som om vi inte visste det redan) men att Kent faktiskt låter som en blandning mellan Weeping willows och Bo Kaspers Orkester, dock med en twist. Jag kom fram till att Billy Idols låt "Hot In The City" låter som en trött dansbandslåt, det gillade inte Alex. Dock enades vi om följande spelning...citerar
"Carro säger:
jag fattar inte
hur en låt kan vara så vacker
eller hur man säger
alexander säger:
det är ruggigt charmigt
måste vara väldigt svårt att få akustiska gitarer att låta så..
du sa vackert, jag letar fortfarande efter ordet men håller med än så länge  
för det är faktiskt dagens sanning
och vi kör bara med en 'dagens sanning' i den här lägenheten
Carro säger:
ja hur som hellst går det rakt in i själen och sprider en mysig känsla
tänk vad döva människor går miste om

"


Timmarna går så långsamt att jag blir galen

Ja men åska är ju också vackert väder. Även om jag inte orkar kolla på tv, läsa, laga mat, spela gura, spela tvspel, bada och jag kan inte sova och definitivt inte gå ut ens på en promenad så ska jag väl inte klaga? Jag har en bror som är frisk men ändå inte gör nåt vettigt eller som verkar roligt. Jag har iallafall något att skylla på, en orsak till att inte göra ett skit. Men jag HATAR det verkligen.

Det jag försöker undvika är att bli sjukare. Det sitter ett minne av hur sjuk jag var förra sommaren fast i kroppen. Det var så hemskt att jag hellre isolerar mig och tar det jäävligt lugnt en lång period än att tvingas uppleva det igen.

Det parti som avskaffar sjukdomar ska jag rösta på.


16.54

Mitt liv suger.

Femte dagen

Dagarna går så långsamt nu. Jag kan inte göra någonting annat än att försöka sova och ta det lugnt. Igår var jag ju ute på äventyr och hade finbesök på kvällen. Det tog knäcken på min kropp så nu har jag blivit ÄNNUMER förkyld. Tur som fan att vi inte åkte ut med Markus nya båt igår, då hade jag nog legat på sjukhuset nu! Haha nej men jag blir alltid bitter när jag är sjuk för det finns inte mycket att göra för att bli frisk.

Sover i snitt tolv timmar per natt nu. Längre går inte. Jag skulle gärna sova hela tiden fram tills att jag blir frisk. Det händer ju inge kul!

Idag ska jag väl försöka att rensa avloppet i min dusch, jippiiii vad kul!
Vore jag rik skulle jag anlita någon.


Godnatt suckers


Ja definitivt

DU är en skadad person. 


Don't live too fast

Ja det är tydligen en konst att vara lycklig i dagens samhälle. Alltid är det något dåligt som måste inträffa. Och händer det inget speciellt så ska det alltid rivas upp gamla saker. Om den ene frågar hur man mår har jag aldrig hört den andre svara att den är lycklig. Det är oftast, "bra..men...". Det beträffar kanske den som nyss har gift sig eller blivit förälder att svara "jag är lycklig" på en fråga om hur den mår.

Skulle vi vara lyckliga skulle vi inte vilja förändra något och då skulle världen stanna upp.



Inte nu men sen.

Nähä det vart inge Promoe för mig men så gåre om man inte tar hand om sig själv. Nu ska jag mysa lite till...som om jag inte gjort det redan! Haha slappiiisch. Nej nästa vecka blire fart. Japppppp.

Sittin' here..tredje dan

Det finns flera saker att välja på att göra när man är sjuk.

  • Ta reträtt ner i sängen och låta sig belägras av täcken och kuddar framför en eller flera långfilmer


  • Sitta vid datorn och slösa bort några timmar på facebook


  • Sitta vid datorn och göra något vettigt, kanske förbättra sitt CV


  • Dricka te och äta choklad framför tvn samtidigt som det enda det finns att titta på är en viktoriansk film om kärlekskval som garanterat tvingar fram ett par tårar

  • Äta onyttiga saker som man planerar att träna bort sen när man blir frisk


  • Spela gitarr så att händer och fingrar värker och sjunga med en röst som låter som en dålig kopia av Janis Joplin

Sadface

Innan jag somnade igår var jag väldigt bestämd att vara frisk och kry när jag skulle vakna. Hände det? Nej. Jag är fortfarande ett ruffsigt troll som inte kan prata normalt, nyser och svär för att det gör ont hela tiden. Det jag mest är sur för är att jag inte kan gå på slicken ikväll och se Promoe. Okej jag har sett honom några gånger tidigare men jag missade spelningen på slick förra året och tja, det är väl kul att få gå ut på heartbreak en kväll då han spelar. Dessutom kommer det massa folk jag aldrig träffar. ÅH. Arg jag blir.

Nu ska jag göra lika som de 2 senaste dagara. Inte ett skit. Hejs.


Är man såld eller?

 

Kanske jordens bästa chokladmakare! Har fått hem en språjlans färsk strut av dessa. Kanongott.


Fjällmässa på fredag!

Mitt CV ser skittråkigt ut. Allt vore så mycket enklare om man bara fick prata med arbetsgivaren direkt. På fredag ska jag presentera mig för fjällvärldens entrepenörer och göra ett så bra intryck som möjligt, lämna mitt cv och hoppas på att de hör av sig. Sälja sig själv? JAPP


Vacker att titta på men vingar som inte slår

Jag som inte trodde att det skulle bli värre. Nu har jag halsont också. Fuck. Eller nu har jag faktiskt bara halsont och är trött och allmänt deppad. Visst finns det värre saker än förkylning men med halsont så blir man påmind om det exakt hela tiden. Blev inget SATS för mig idag, skulle ha gått på afrodans som alla säger är så j*vla roligt. Det blir nästa vecka. Något som inte kan flyttas på är att PROMOE kommer till slick imorgon och om jag inte är frisk så vet jag inte hur jag gör. Jag måste bli frisk helt enkelt. Hur blir man frisk fortast???


Efter att ha kollat liiite för mycet på SATC

(Glömde posta det inatt!)


Klockan är halv 2 på natten och jag sover inte. KONSTIGT!? NEJ!! Jag sov ju hela eftermiddagen och nu får jag lida för det. Har kollat klart alla sex and the city avsnitt nu så nu står Iron man 2 på kö. Jag både hoppas på att den är tråkig och på att den är bra, tråkig för att då kommer jag att somna, bra för att det är ju kul att se en bra film, och första filmen var bra.

På natten tänker jag ganska bra. Tja, om det är särskillt bra vet jag inte men mycket är det som far i huvudet för jag har insett att det saknas kärlek i mitt liv. Efter mitt senaste förhållande (eller rättare sagt alla) har jag varit säker på att jag verkligen inte är en förhållandetyp. Jag trivs bäst med och älskar ingen annan så mycket som mig själv. Vilket egentligen är en lögn jag intalar mig för att inte känna mig som en kall, ensam och känslolös människa. Kärleken finns där, men jag lägger den hellre på någon som uppskattar den ( MIG SJÄLV) än en som kastar bort den. Är jag rädd för att bli sårad? Hmm kanske men det skulle vara mer uppenbart då. Är jag rädd för att såra? Eh jo ett tag var jag det. Är jag rädd för att bli ensam? NEJ förfan jag älskar ju att vara med mig själv och att vara ensam gör inget. (Det där är också en stor fet lögn).

Jag menar att kärlek verkar vara det som livet går ut på. Om inte kärlek till en person så kanske till en hobby. Och vad har jag? Inget. Att gifta sig är ett tecken på kärlek (om det inte är för pengar eller liknande), lika så är att skaffa barn, bli gamla ihop och ligga i samma grav.

Nu ska vi inte tro att jag planerar att gifta mig förrän om kanske... tidigast 8 år? Och jag ska göra som SATC brudarna, gå igenom jävligt många män innan jag bestämmer mig.





Dansa på min grav


Nu längtar jag bort sådär igen. Bort från Gävle och allt jag känner till nån annan stans där ingen vet vem jag är och jag kan börja om litegrann. Ja jag älskar mina vänner som jag har här, hade det inte varit för er hade jag nog flyttat för länge sen! Och det är inte så att jag egentligen flyr från något (eller jo jag flyr från ett tråkigt och enformigt liv som jag inte vet hur jag ska göra något av i den här staden) jag vill bara hitta nya möjligheter. Dessutom, mina vänner har inte samma intressen som jag, de jag vill intresserar inte så många andra och tvärt om. Det är inte någons fel, vi bara är så. 

Åh jag undrar hur det ser ut om några år. Kommer jag och Fia fortfarande ha en mystisk sammankoppling som gör att vi tänker, säger och handlar på samma sätt? Kommer jag och Lollo vara samma komplement åt varann som gör oss oslagbara tillsammans? Har jag och Johanna kvar vårat veto över allt som är rätt och fel när vi pratar om till exempel killar och ideal och har vi fortfarande samma djupa livsdiskussioner över en kopp te längst in i hörnet på waynes?

Eller lever vi alla våra egna liv på olika platser i landet och ses inte oftare än tomten kommer?



Nej jag kan inte dansa


Klicka här så får du se nåt fult!


Mooorrrnn!!

Klockan är snart 8 på morgonen, jag har varken jobb eller skola att gå till med likfan är jag vaken ändå! Sitter och knaprar halstabletter och alvedon. Min förkylning börjar tillta! Men den är inte så extrem ännu men det är dags att softa lite och vad passar då bättre med en film/serie och frukost på sängen medan regnet faller utanför fönstret? Nu blir det antingen Iron man 2 eller sex and the city 1a +2a säsongen : )





När vi ändå är inne på pensionärer...




En måndag

Jag nyser och har ont i halsen. Fy för den som smittade mig!

Imorse tänkte jag gå upp 08, klockan ringde några gånger tills jag stängde av den och vaknade vid 12. Det går bra för mig med mina rutiner. NOT.

Mamma tog med mig ut på blåbärsplockning i skogen. Låt mig beskriva blåbärsplockning. Tänk att du är mitt i ingenstans, eller ja vi var ungefär i krokarna där de hittade Engla, känns bra. Målet är att gå och stirra ner i backen efter blåbär och dra av dem från buskarna och undvika att gå med ansiktet in i spindelnät och få en ilsken jättespindel på sig (ja det hände mig typ två gånger). Thank god att vi har bärplockare och plockar inte för hand dessutom. För att inte känna sig som en slav så får man göra det till en sport att försöka fylla sin plockare före mamma, vilket jag faktiskt lyckades med även om hon är ute jämt och jag aldrig. Aja jag ÄR bäst på allt helt enkelt. Sen när man fått hundra myggbet och trevat fram bland stenar i en timme är det dags att rensa. Om du tycker att dina fingrar redan är blå så gör rensningen dem svart. Peta bort blad och barr till förbannelse och med sällskap av några nyfikna och ihärdiga getingar är ju så roligt!

Mamma säger att om man inte har fika med sig kan man lika gärna skita i allt och inte åka ut. Smart hon. Mackor och bulla smakar tio gånger bättre i skogen än hemma. Tur att det finns fika, annars skulle jag aldrig gå med på att följa med ut.


Anlednignen till att jag faktiskt följer med är att inte känna lika stor skuld av att ta av alla blåbär som ligger i frysen. Jag är ju ett såntdär hälsofreak emellanåt och blåbär är GYRMT nyttigt och bättre att ha på gröten än sylt.


Better together


Att redan vara någon annan

NU är inte hela mitt liv
NU tänker jag göra det man gör när man är 19
Leva för dagen och se vart det leder
Jag ska leva sunt och hitta ett jobb så jag slipper bli utan pengar
sunt = bra för kropp men också för själen
och maxmat är bra för själen
pizza också

När folk frågade mig igår vad jag skulle bli
sa jag att det visar sig
Nu gör jag det här
och sen kanske det där
Efter det får vi se

Livet förvärras om man inte hittar sig själv
så får man besöka psykologer och folk regelbundet
och tycka att det vore jävligt skönt, faktiskt det bästa om man skulle dö

Jag är bara så rädd att trilla dit igen  
Pressen satte ju dit mig

Jag tar det bara så piano som möjligt
Nu är livet mitt och det kommer bli awesome



Gårdagen

En varsin kanna med sugrör ♥


Haha klockrenaste serien


Eller?

♦ Om man tröttnar, då är det väl bara att skita i och dra och glömma va?






Onepiece

Ge mig ge mig ge mig!


As boring as it is..


Så här ser det ut när...

Så här ser det ut när:
Jag bakar


Brandlarmet går på polhem mitt i vintern


Lollo sover i hanglooses kök

 

Folk ser olika ut...

Jag bloggar...för drygt ett år sen



Jag spanar på mina grannar

Man är högt uppe i en mast

Man lagar fyllekäk

Man hajkar uppför ett berg



Ochg så här ser det ut när jag är kastrullfull, har kommit hem från bygget och tar egobild.


Jobba jobba joooobba

Nu var det länge sen jag gjorde nåt vettigt. Ikväll jobbade jag så det var väl vettigt men jag har inte jobbat på texas på en månad och under den månaden har jag bara jobbat på stora vall en gång. Det riktigt har krypit inom mig att jag måste göra nåt men samtidigt är jag SÅ JÄVLA LAT OCH BEKVÄM av mig så att det är äckligt. För första gången på 13 år går jag inte i skolan, ja 6års räknas också, och jag har varken deltid- eller heltidsjobb.

Nu vill jag att det händer något!


Inte för att jag är för det

Ett inlägg från en annan bloggare

Men det kan vara bra för en del att läsa


*"Ärren är ett bevis på att de är starka nog att avstå idag... Alla har vi ärr, både mentala och fysiska, det råkar bara vara så att vissa har fler. De berättar en historia om oss."

Ööööössregn!

Jag är blöööt och jag älskar SATS. Jag är blöt för jag gått i regnet och jag älskar sats för att jag har varit på yoga. Nu ska jag bli fit igen :) Kanske inte med yoga men det finns så mycket annat :D

Bra kost och motivation ska ta mig långt!

Sööötaste!

 


THE PAST = NO MORE



Song of today


SMITANDE

Nu ska jag egentligen skriva mitt cv, scanna in mina betyg, skriva brev till TOTT hotell och skistar, kolla på jobb i Norge men vad gör jag?


Söker inspiration till middag.


Surfar runt och kollar lite inför valet

Kollar på stuff på Junkyard
Jag är i ett desperate need av nya sneakers



Söker inspriation för vad jag ska baka, jag har ju fika på pysslet idag!
Lutar åt hederliga kladdkaksmuffins men INTE det där receptet, mitt recept har jag i huvudet och det går alltid hem.

Facebook..say no more


Livet på Bergsgatan

En av nackdelarna med att bo i stan...är att det JÄMT åker bilar fram och tillbaka överallt i närheten. I skrivande stund sitter jag på min balkong och hör bilar från xantal trafikleder. Bergsgatan som går bara 20 meter härifrån är en utmärkt plats för såväl motorcyklister som bilister att testa sin motorkapacitet på, trots att det bara är tillåtet att köra i 30. Men det är ju mycket roligare att göra saker man inte får eller hur?

Snygga skor va??

Parkvägen väsnas också en del, inte minst alla utryckningsfordon som ska hämta eller undsätta eller bura in någon utsatt jävel gör sig hörda så att det räcker och blir över. Okej ja jag kanske borde ha vant mig vid gatubuller kan man ju tycka. Men se då finns det andra saker jag vill påpeka. För den som inte vet det bor jag nästan granne med sporthuset korpen. Och jag ska tala om att de överrösstar trafiken SKAPLIGT. Skaffa ljudisolering för i hellvete.

Mina grannar är roliga. Jag vet inte om det bor en tant som har ett barnbarn på besök i grannhuset eller om det är barnbarnet som bor där och tanten som kommer på besök. I vilket fall har jag aldrig hört några som låter så mycket som de. Åh precis när jag sitter och skriver kommer de ut. De pratar bara finska och det låter allvarligt talat som om det pågår barnmisshandel med jämna mellanrum. Det jag inte förstår är varför de måste prata (låta, skrika, skratta, tokgråta) så högt. Jag har inga problem när de andra grannarna är ute men de har jag VERKLIGEN med dessa finnar.

Bergsgatan är ett sk fyllestråk. Dvs det är en trafikled för folk både till och efter krogen eller vilket fylleslag de än varit på. Mellan 20-23 hörs det glada ramsor, sånger, skrik och skratt av de förbipasserande på cykel och gångbanan. När klockan har slagit 01.30 går det som antagligen är samma folk tillbaka. Dessvärre är det inte lika mycket sånger och skratt, nej nu har en stor det bytts ut mot ramsor med skällsord,arga skrik, hysterisk gråt eller vad de än kan hitta på mot antingen en sällskapande person eller "något?" annat (det är ibland svårt att avgöra). Det lite spännande med att det passerar så mycket folk är att man ibland kan stöta på dem, i sin egen trädgård när man är 10 år och har kaniner som man ska titta till. Det är också spännande att man får höra "oj bor du här??! på din gräsmatta hade jag sex förra sommaren" Jaha, förstå om man som 10åring hade gått ut och fått syn på det. Nej tacka vet jag Bergsgatan. <3



Hejhopp

På bilden ser vi en kalasfull Carro i polisoutfit som har svikit sitt löfte om att INTE äta på donken mer i hela sitt liv.

Nu åker jag till Gräsö, vill ni nåt så skit i det för jag har varken mottagning på telefonen eller datorn!


Dagens schööna låt


Fredag den trettonde, jag saknar trofé

Idag hade jag kunnat följa med och segla i Grekland i en vecka men gör jag det? NEJ! Jag får se det som ett litet straff eller vad jag ska säga för att jag inte jobbade så mycket i sommar. Istället ska jag åka till stugan ikväll, grilla och ha det mysigt. Imorgon tar vi båtarna över till Vässarö där brorsan har varit en månad på konfläger och imorgon is the day då han konfirmeras. Personligen skiter jag i hela konfirmationsgrejjen. Jag var själv på det lägret för fyra år sen och det var hur bra som hellst. Man utvecklas jättemycket som person och dedär med att konfirmera sig i svenska kyrkan hade mest att göra med att man tror på och vill förverkliga sig själv, inte viker sig till nån gud. Hur som hellst så ska vi ut dit, käka middag och hänga ett tag i kapellet medans alla 46 deltagare gör massa saker och till slut står på kajen i djuphamn och TOKGRINAR för nu är det underbara lägret slut, ja alla grinar verkligen som småbarn. Sen är det bara att ta båten hem och umgås med en deppig lillebror som antagligen har blivit en annan person.

Det är konstigt det där, hur en månad kan förändra folk.




De nedanför är från min konf !



Att inte se det från den ljusa sidan

Hur ska man kunna lita på att allt blir bra om man inte har en aning om vad det är som kommer att blir bra? "Det blir nog bra ska du se" Jaaha men det är väl lika stor risk att det går åt hellvete och jag sitter där som ett riksmongo, tjock och sliten, med ett kilo fett i håret och flugorna och flaskan är de enda vänner jag har. Eller så sliter jag livet ur mig som servitris samtidigt som jag är en ensamstående morsa till 3 snorungar och måste förtidspensionera mig när jag är 50 av alla skador jag har i leder, rygg och knän. Sen när ungarna flyttar ut har jag ingen kvar som kommer och hälsar på och jag dör tillslut på hem med liggsår, 70 år gammal.

Dadadam

Klassisk musik. Gävle symfoniorkester. Tja det var ju inte direkt det jag hade trott att jag skulle lyssna till i boulongern med ett glas vin till ikväll. Men så går det när mamma lurar ut mig.


As Mary would say

Tårta till frukost. Näe det var ingen hit. Istället för att tycka att det var lyxigt känner jag en fet hinna på läpparna och en illamående känsla som nog inte kommer försvinna på ett tag. Fan.

Idag har jag lite nya mål. Bland annat att försöka fixa nagarna! Fick ett gelenagelkit av Lollo och Linnea i present. Ska bli spännande och se om jag överhuvudtaget kommer lyckas med det. Sen vill jag också ner på stan och kolla på lite kläder och skor. I NEED MOOOORE! MOORE I SAY! Heh, ja jag kan aldrig få nog av det. Inte smycken heller, kanske ska ta en sväng in på hildebrands och se om jag hittar nå fint. Har ju trots allt lite innestående shopping där.

Nu ska jag gå och slänga resterna av tårtan och efter det ställa mig i duschen och bli mitt vanliga jag igen!




Äntligen!

Nu har jag städat klart! Fint och freeeescht äre och jag ska städa mig själv nu med att lägga mig i badkaret! :D Hörs långt senare, nu passar det bra att använda lite presenter jag fick igår :)


Mission of today!



Nudå

Jag har inte bloggat på rikigt på skitlänge nu. Det ligger en hög med halvfärdiga utkast där jag har försökt börja förklara hur bra min sommar har varit men de kommer nog aldrig skrivas klart. Nu är jag 19 och har under mitt 18e år festat som aldrig förr, jag tänker hela hösten och på Åre, studentkryssningen, studentveckan, peace & love och nu senaste helgen i Öregrund var inte dumt det heller. Jag har pluggat som aldrig förr och fått bra betyg och stipenduim för min insats. Jag har äntligen skrivit det där jävla förarbeviset och klarat det och vhf-certifikatet kom med där också. Em hel del mer händelser har passerat.
NU står kustskepparprovet på tur. OCH körkortet måste jag kirra också. OCH ett fast jobb nånstans. Jag pallar inte leva på extrajobb. MEN Norge, Åre och Australien då? Näe vet du vad. Det är inte lätt.


Summer






Men hallååå

Det är sommar och jag har för mycket att göra för att blogga!

Typ laga master och sånt shit.


RSS 2.0