Körskolan

Sitter på körskolan och ska ha "lilla uppkörningen" om några minuter. Trots att det gick jättebra att köra både igår och i förrgår är jag skitnervös. Det har nog mest att göra med körläraren jag har idag. Aja, here we go!


Måndag och Tisdag

Några idioter håller ständigt på och gör inbrott i vårt båtskjul och snor grejjer, nu hade de jävlarna förberett för att sno båttrailern! Vi hade precis haft en trevlig fika jag, Sofi och Jimmy innan vi åkte ut för att titta till hur det stod till ute i stugan. Där upptäckte vi att om inte vi gör något åt det här så har vi snart varken trailer eller andra prylar kvar.

Så de närmsta 24 timmarna spenderades med rivande, sågande, oändligt spikande, målande, svärande och dessutom hann vi få i oss 5 flaskor vin 10 burkar öl en hel bricka ost och kex, maxmat, mackor utan smör, och vi hann med att besöka K-rauta och hämta Philip. Det får inte glömmas att vi bastade också. Såklart jobbade vi inte dyngfulla, vi hann sova en stund därimellan.

Imorgon blire hockey! Weeei!


Det är inte jag, det är du.


Note to self:

Krogen suger

...visste vi inte redan det?

Haha

Jäääävlar va neråt jag var igår! Sånna dagar kommer ibland :p Tur att jag har bloggen så jag får rensa skallen. Jag kan lugna oroliga läsare att det var igår - och jag känner inte sådär idag. Idag är jag mig själv och mår riktigt bra. Så bra att jag ska ta en kvällsprommis, att klockan slagit 12 har väl inte hindrat mig förut.

Har FF hela helgen, lite ensamt och tråkigt. Dock skönt för jag kan göra precis som jag vill här hemma. Tråkigt nog brukar det ofta sluta i jobbigt mycket städande på söndagen. Aja men det kan det vara värt.

På med skorna, nu ska jag gå av mig energin.


All at once

Skit dag
  • Jag känner mig misslyckad som inte har körkort än (bokade uppkörning via körskolan idag iallafall, dock ville jag aldrig mer sätta mig i en bil när jag gick från körskolan)
  • Jag har ingen struktur på vad som kommer hända med min framtid
  • Jag saknar pappa så galet mycket att mitt hjärta gråter
  • Jag har ångest om nätterna (som jag tror beror på allt tillsammans) som gör att jag har svårt att sova
  • Sömnbrist medför att jag är trött och ineffektiv
  • Jag orkar inte prestera på gymmet
  • Älskade Morfar har problem med hjärtat och måste ligga på sjukhus
  • Jag är olyckligt kär
  • Brynäs torska mot Linköping
  • Jag kan inte följa med till Gräsö för jag ska jobba (vilket jag vill för jag lär ju tjäna pengar, men det kommer vara jobbigt att vara ensam hemma)
  • Känner mig reumatisk (läs smått förlamad) i händerna, jo jag har problem att skriva på datorn och göra saker med vänster hand
  • Min säng är obäddad och mitt rum är stökigt
  • Jag saknar känslan av att ha en hel familj

Fast det är priset man får betala när man står på kanten till ett fritt liv. Jag väljer ju bort svensson-livet, det jag skyr som pesten. Och det kan inte vara lätt alla dagar. Snart har jag ett körkort och alla ska dö någon gång. En hockeymatch är inte hela världen och mister du en står tusen dig åter. Jag kan städa och till och med byta lakan i morgon, då blir det mysigt. Gräsö finns kvar och en framtid har jag, det är nog tur att jag inte vet hur den kommer att se ut. Min familj är underbar, och den håller på att repa sig.

Mira me!

Okej, nu har jag skickat in lite CV'n och haft telefonintervju med Langley. Ja, jag kände inte att jag kunde åka 140 mil för en face to face intervju...Och de förstod han David på Langley också.

Nu är det bara att hoppas att de gillar mig och att jag får jobb på en paradisö. Annars lutar det väldigt mycket åt att det blir Åre. Just nu är det väldigt jobbigt att min framitd ligger i någon annans händer, jag kan inte riktigt slappna av, vilket medför att jag sover dåligt och är trött och ofokuserad på dagarna.

Jag tror det bästa vore om jag kom härifrån så fort som möjligt, jag hatar att bara "göra ingenting". Ja, jag håller ju på med körkortet nu och jag måste säga att jag borde kunna köra upp snart.

Det är bara samma saker som ältar om i skallen nu, körkort, Guadeloupe, Åre. Det stressar mig lite faktiskt..


Dagens quote

Inget är omöjligt - Det omöjliga tar bara längre tid.

Så jävla sant! Varför ska alla ha så inihellvete bråttom med allt! Jeeeesus. Det här med "nä det går inte" är egentligen bara en mantel för " nä jag vill/ orkar inte". Klart som fan att det inte går om man inte vill!
Ork beror på om du är lat eller inte.


Imorgon äre jobbintervju för seglingsinstruktör på Guadeloupe





Om jag ska till fjällen i vinter igen...

Den här vita är av samma modell som jag har, fast den ser SÅÅ mycket mysigare ut, och så är den ju vit.

 

 

Väntar spänt på att vinterkollektionerna ska släppas ordentligt när det gäller skidkläder, rätt så nyfiken på Orage. Burton ("all hell burton") har lanserat några som ser helt OK ut. Nog för att jag inte riktigt är ett fan av burton. Ripcurl är ju hett så det ryker som alltid, men jag är ju ingen snöbrädåkare. Armada - myskläder.

JAG ÄLSKAR ATT NATURFÄRGER ÄR PÅ MODET!


Jag städar

...och gör rent, fan nu gör det ont under fötterna efter allt medel man trampat runt i. Hört talas om tofflor, Carro?
Förra veckan så fick jag ett ryck och sanerade badrummet, nu gör jag det igen. Badkaret är nästan som nytt! Ja, det är badkaret med alla dess slangar hit och dit som är jobbigast att rengöra. Faktiskt så städar jag det mer än bubblar i det.

Egentligen skulle jag skriva ett cv idag och skicka in det till han Greger på Åre Bageri, som jag pratade med i fredags. Det skulle ju vara toppen att jobba där om jag nu inte får jobb på Guadeloupe i västindien via Langley. Det är bra promenadavstånd från lägenheten till bageriet (som är mycket mer än bara ett bageri) och de har ju ett så himla bra koncept!

Nåja, något blir det väl iallafall. Och jag hoppas att jag får reda på det den här eller nästa vecka. Dessutom hoppas jag att jag får tummen ur och går och bokar teoriprov och uppkörning.

Nu ska jag laga mat åt min familj.

Jag är för mycket utav en realist..

"En bra dag för att..." JORÅ MEN VISST.

Mitt horoskop jävlas med mig, tror jag. Håll i hatten för här kommer fröken Mattsson. Styrd av kosmiska lagar och astrologiska påfund!! Ojojoj, vart är världen på väg undrar jag när jag kommer på mig själv med att agera efter det jag läst i ett horoskop på internet?! Eller snarare, var har världen tagit oss?

Astrologi är förvisso inget modernt påfund, men det kanske är just det som gör att människor mer eller mindre "tror" på dessa "fakta". De flesta med en nypa salt förstås, mest som en rolig grej.

Den lite mer läskiga biten är väl egentligen att av alla dessa gånger jag för rent nöjes skull bläddrat fram "Lejonet, andra dekanen" (eller liknande) så har det stämt så otroligt bra! Eller, kanske undantag för idag då. Både med horoskop, livstal, numerologi och allt vad det heter lyckas de (nästan) alltid träffa så sjukt bra på den person och liv jag är/har.

Näe, jag är för mycket realist för att kunna acceptera detta nonsens.

Eller..?


Relationer
Lyssna inte till alla rykten som du nu får höra. De är gripna ur luften.

 




Uppppdate

 

Bakfylla + Jobb = Socker

Mikael o Louise
Vid havet, åh vi älskar havet.

Ekorr-kidz
Dessa hoppade ner rakt framför våra fötter när vi gick med Lollos hund i Boulongern. Totalt orädda (dumma i huvudet, tur för dem att hunden är halvt blind). Hann dock inte upp med kameran innan deras Ekorr-mami vallade tillbaka dem.


Love-at-first-sight-video


: )


True


RSS 2.0