Live från Rudolf

WROOOOOMMMMMM

Så känns det nu när jag sitter inne i ramis på deras internet. Trots att jätte många andra använder det. Min uppkoppling är kanske något av den långsammaste på jorden. Jag kan inte titta på varken svt, tv4 eller någon annan kanals play-tv när jag är hemma. Än mindre tanka ner filmer, men det får man ju inte göra, så det gör jag ju inte..

Tänkte att jag skulle åka längdskidor alternativt åka lite i backen eller kanske dra ner till gymet men här sitter jag på Rudolf och äter godis och glass. Till skillnad mot för i helgens snöstormar av orkantyp är det idag strålande solsken! Jag var nyss nere och köpte ett spårkort och mina längdskidor är inne på topsport och har blivit fixade, jag ska bara gå dit och lära mig valla dem själv. Sen är det bara på med mössa och vantar, ut i spåret och skaffa mig träningsverk!

Later


Onsdag

Vaknar och vill inte gå upp. Står vid spisen och vill inte göra frukost. Går till badrummet och orkar inte tvätta ansiktet. Sitter i sängen och orkar inte bädda. Tittar på frukostdisken och orkar inte diska. Tittar på utomhustermometern [-25 c] och vill inte gå ut. Tänker på att jag borde klä på mig men orkar inte.

Det är mycket som jag inte vill göra, varje dag, men som jag för det mesta göra iallafall. Det blir ju bra när jag har gjort det. Varför vill man inte göra saker fastän man vet att det kommer bli bra efteråt?



Titanic, solsidan och bullar


Torkar fortfarande bort de sista tårarna och mina läppar smakar salt. Har ännu en gång sett Leonardo DiCaprio - Jack Dawson, sjunka till botten av Atlanten. Något med den filmen griper tag i mig så fruktansvärt mycket!

Har sett 8-9 avsnitt av weeds idag också, därimellan sprungit fram och tillbaka till tvättstugan där jag tvättade 4 maskiner..skapligt med tvätt! Käkade potatisbullar med bacon och lingonsylt till lunch och gjorde en kycklingwook med nudlar till middag. Vill jag så kan jag. I själva verket hade jag inte så mycket bättre för mig heller.

Tittat på andra avsnittet av Solsidan också. Jösses vad det är kul att kolla på serier och filmer! Fast imorgon blir det skidåkning och kanske lite gym och bastu på det. Jag får ju inte isolera mig själv alltför länge. Jag borde ta tag i den där flyttfrågan omgående. Eller lära mig köra bil och samtidigt införskaffa mig ett körkort illa kvickt!


Söndag

Träningsverk, lite smått bakfull, hungrig som fan och jag är i ett extremt stort behov av att tvätta. Min sambo Martina åkte för en stund sen hem till Gävle. Nu är jag ensam hemma i några dagar. Men kanske man får påhälsning??

Nu ska jag gå och checka tvättstugan om den fortfarande är ledig, om den är det ska jag ta mitt berg av smutstvätt och ha lite kvalitetstid med mig själv. Sen ska jag steka potatisbullar! Wheei!!



Mooorrrnn

Frukostblogg, ett kärt återseende.

Igår var mamma, brorsan och jag in till funäs för en bit mat. Vi funderade först på Skogs, meeen hamnade på Gamla Veras. Vad slår en klockren biff med pommes, bea och ett trevligt glas vin? Det är nog det godaste jag vet. Vinet kollade jag senare upp på systembolagets hemsida. Såklart kan man endast beställa hem det vinet i 6 pack! DOH!

Vad ska jag med 6 flaskor av samma vin till??? Jag lär ju hata det om jag ska dricka det hela tiden, det är ju inte direkt så att jag har lysande förvaringsmöjligheter.

Fyllig ung blåröd färg. Medelfyllig fruktig doft med inslag av blod och paprika. Ung, frisk smak med hög, naken fruktsyra, låga tanniner i en medelstor kropp med saftigt avslut med tydlig restsötma.

Ett saftigt och sött vin helt enkelt! Passar bra för lilla mig.


21 januari

Det är konstigt hur livet bara flyter på. Som om inget hade hänt. Fast det hände ju nåt den här dagen för fyra år sedan. Min pappa valde att lämna livet på jorden. Jag saknar honom så jävla mycket. Fast nu har man ju börjat vänja sig så pass mycket att det känns som att han aldrig funnits. Fast när man tänker på att "den där jackan hade ju han på sig" "den där spaden var det ju han som köpte" så känns det riktigt konstigt. Trots att jag går vidare, det finns inte så mycket annat o göra, är jag riktigt asskitförbannadförtvivlathjärtekrossad.

JÄVLA IDIOT


Sista dagen hemma på skapligt lång tid

Gävle, taste it.

Pengarna bara flyr från mitt konto. Bara flyr från mitt kort. Bort i kassörens apparat, känns helt ok. Fick 100 kr rabatt på intersport av en kille. Götttt. Fast 100 kr hit och dit känns just nu inte så viktigt. Fast bättre till än från på kontot. Wheeeii.

Ikväll åker jag tillbaka till snöparadiset med min familj. Imorgon är en sorgens dag och därför ska jag shoppa lite mer idag så jag glömmer det för en stund. Peace.

Cuse' I'm livin' the dream


I do care who you are

Jag började jobba igår klockan 14. Jobbade i 15 timmar. Gick hem. Sov i 3 timmar. Gick upp och jobbade i 9 timmar till. Tack hej.

Full rulle kanelbulle hela tiden.

Imorgon ska vi åka manchester.

Det fattas bara en sak...

LITE KÄRLEK KANSKE. ÅH jag dör.


Ensamhet gör mig bitter

Okej, just nu känner jag mig som den ensammaste människan på jorden. Ingen svarar på mina meddelanden, inte ens mamma svarar när jag ringer! Jag skulle ha hittat på något kul på min lediga dag. Det blev att ligga i sängen och kolla på weeds. Att bo i en liten plutt läghenhet 8 km ifrån där alla är, inte få kontakt med någon och inte kunna ta sig någon längre sträcka suger. Jag vill åka skidor.

Jösses

Vaknar av att martina ringer ocvh undrar vart jag är. Hemma? svarar jag och undrar lite förvirrat hur jag tog mig hem. När jag sen går upp märker jag att jag mår riktigt illa och har kräksmak i munnen. Har inte mycket minne kvar från första timmarna av 2011. Hellvete. Aja tur att jag hamnade hemma.


Jag är så jävla rolig ibland alltså.



RSS 2.0