Tisdag, fucking tisdag morgon

Jag tänkte bara tala om hur extremt rolig min natt har varit.

Till att börja med så kunde jag inte somna för att jag låg och hostade. Vid varje hostning kändes det som om någon drog ett rivjärn i halsen. Det var också väldigt väldigt varmt. När jag tillslut somnade vaknade jag av att jag inte kunde andas och att hjärtat slog hårt och snabbt. Jag efter att ha tagit 2 nya värktabletter somnade jag om. En timme senare vaknade jag upp kallsvettig, hjärtat slog ännu hårdare och ännu snabbare. Jag var sisådär lagomt uppskrämd för att jag hade drömt en av de värsta mardrömmarna jag drömt på flera år. Åter igen ligger jag och försöker tänka bort hostingar och annat otrevligt tills jag tillslut somnar och vaknar kl 12 av att mamma går ner för trappen och släpper en katt på mig. Jag försökte säga något men det gick inte och jag ville bara dö.

God morgon världen!

Att leva med taggtråd i halsen

Usch, nu har jag blivit jätttte förkyld =( Mår verkligen as dåligt. Men ändå tyckte mamma att jag skulle med till stranden idag, suck...inte bara det heller för sen så skulle vi handla och efter det vare dags för 2½ timme dans som jag heller inte undslapp. Fyfäään. Så nu sitter jag med té med ekologisk honung, ekologisk jordgubbs youghurt, och lyssnar på promoe och gentleman. Som vanligt är jag vaken när jag borde sova. Imorgon tror jag att det blir stranden igen om jag inte är alltför dålig. Det känns ju hemskt att vara inomhus när det är så vackert väder utomhus. Nejförfan jag vill inte vara sjuk.


Vissa skär sig, andra går i klackskor

Musik, Sprit, Sex, Dans, Kärlek och allt vad du fan kan komma på, festival har allt.

Jag borde inte blogga nu, jag har varit vaken för länge, jag vet inte varför men av nån konstig anledning har jag känt mig jätte sliten och risig de senaste dagarna, haha, varje dag som man vaknat upp hos Kim har hennes farsa bara skrattat åt mig. Jag orkar inte heller resa mig upp och gå och gå ner o lägga mig, men jag är fan lycklig, och det har jag inte varit på länge, på samma sätt. Jag behövde komma bort från vardagen och Gävle. Brun är jag också, skavsår här och var, ont i halsen och ständig huvudvärk, min kropp vet inte riktigt om den lever eller om den är halvdöd, haha jag förstår varför Kims farsa garvade åt mig. Jag har dessutom sträckt högra lårets baksida, jag som aldrig bruka sträcka mig. Hmm...blir mer stretching framöver, om jag orkar. Imorgon på onsdag och på torsdag är det tänkt att jag ska dansa, HAHA det kommer ju gå. Eller inte XP.

Nej nu skriver jag bara massa skit, det som poppar upp i huvudet liksom. Jag ska sova. Väck mig inte.

Svennesommar fo' sho'!

Alltså,  seriöst, jag har myggbett högst upp på mitt öra. Det kliar. Jag har ett i nacken också. Och på några fler ställen. Det är vad jag kallar sommar. Man vet att man lever om något gör ont. Ja jag vet att det är sommar när det finns mygg.

Jag är för tillfället i min sommarstuga på södra sidan av Gräsö. 10 mil hemifrån Gävle. Eftersom detta är mitt sista sommarlov tänker jag försöka spendera lite tid här och bara vara. Jag märker hur mycket annorlunda man ser på dagen nu när jag har blivit äldre. Förr bara var jag, alltså tog tiden lite som den kom. Nu är jag van att det alltid måste hända något, stress och jekt är en del av vardagen. När jag nu är på landet, så att säga, tänker jag "och nu då?" vad ska jag göra nu? Jag känner att jag inte kan lugna ner mig. Jag hoppas att jag kan koppla av. Men det är så mycket jag längtar efter! Så mycket jag tänker på. Både bra och dåliga saker. Som att jag ska till peace and love om 4 dagar eller att jag snart fyller 18 (det som man liksom har väntat på sen barnsben, okej det är väl ingen jättestor grej egentligen, eller jag blir ju faktiskt vuxen, det kanske är en stor grej?) hur som hellst, massor av tankar och funderingar gör det lite svårt att slappna av.

Cykelturer, glassar i öregrund, lite sol, lite regn, mys framför en bra film i en stor mjuk säng efter en varm dusch, dans runt midsommarstången, inget smink , resa tältet för att kolla om det är helt inför p&l ,spöa släkten i chicago, båtturer, bad från bryggan (trots iskallt vatten), springa på fina grusvägar, promenader i skogen och alla de andra småsaker man gör som inte har några krav, några måsten eller egentligen ingen större betydelse, men man är glad att de finns där.

Jag längtar egentligen inte hem, eller jo jag saknar ju mina vänner, men jag trivs mest med att det är lugnt, Jag är lycklig trots att det här stället får mig att minnas att jag har stora hål inom mig som nog aldrig kommer fyllas. Sad but true. Men jag är lycklig över det jag har. Och jag önskar att jag alltid fick ha det så. Själv, jag behöver inte dela det med någon annan. Jag har mig själv, och så länge jag har det är jag lycklig.

Ajuste, jag ser då och då att jag får sms och att folk har ringt mig - om ni nyss läst det som står ovan menar jag det inte på så sätt att jag är folkskygg eller inte tycker om er, jag tycker om er, men jag har bara väldigt dålig täckning här (jag har som tidigare nämt "3" som mobiloperatör, och de verkar inte bry sig om skärgården, hata 3). Dessutom är det internet jag sitter på också ganska dåligt eftersom tele2 också har dålig mottagning här. Därför har jag inte varit i kontakt med omvärlden sen jag åkte hit. FYFAN VA UNDERBART JÄVLA SKÖNT DET ÄR. Du borde testa.

Nu ska jag se om jag får ut detta inlägg, annars lägger jag upp det när jag kommer hem, GLAD MIDSOMMAR!

Sommar

Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin:
- Oöverträffat
- Innovativt
- Preliminärt
- Kvastskaft

Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin:
- Västkustskt
- Konstitutionerad
- Substantiera
- Tillvägagångssätt

Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit alldeles för mycket vin:
- Tack, men jag vill inte ha sex.
- Nej, ingen mer sprit för min del.
- Ledsen, du är inte riktigt min typ.


Övningsköra - SMK

Nån som vill göra nåt??

Idag är jag seg, men ändå pigg på nåt skummt sätt.. Har varit ute till mina kusiner för Linus fyller 6 år idag.
Grattis Linus! <3



Jag är på nästan vad som hellst för jag pallar inte med att sitte inne vid datorn nå mer!
Ring mig! 0709928642


Dagens citat

I take full responsibility for my incredible sexiness and I apologize to the poor easily manipulated men who fallen prey to my interest.
//


Har man en gång kommit hit blir man aldrig mera fri

Spola fram ca 50 sekunder


Så ses vi på lördag

Nu.Är.Det.SOMMARLOV.

Men till vilken glädje? Första sommarlovsdagen är en lördag, det känns som en vanlig helg. Jag känner mig fortfarande förkyld, lite ont i halsen, iskall om fötterna, trött, ja du vet. Men jag skyller fortfarande på vädret. Ingen sommar utan sol, så äre bara. Nu har vi suttit inne i 2 veckor och väntat på bättre tider och vackert väder. Jag undrar när det tänker bli lite varmt. Jag vääntar.

Jag tror jag ska ta en tur ner på stan faktiskt, om mamma och jag ska dansa ikväll vill jag ha nåt att dansa i. Jag har varit på jakt efter kjolar i ca 2 månader men inte riktigt fallit för någon, än. Det kommer antagligen sluta med att jag hittar nån halvdan och köper den bara föra att jag inte orkar leta längre och när jag använt den en gång kommer det komma massa nya fina kläder jag skulle kunna tänka mig att köpa men eftersom jag är fattig har jag bara råd med en, vilken jag precis köpte.

I-lands problem 13/6/2009

Jag tycker fortfarande att det var lite kul att min tistel kom med i Gefle Dagblad i torsdags :D (11/6)

http://gd.se/insandare/insandare/entisteltill/1.1113124

Gräs

OoH, like it like it! I'll do ya like a truck!

Haha, godmorgon mina vänner, idag har sommarlovs känslorna börjat smyga sig på. Det är betydligt varmare i luften än igår och jag har sovit läänge :) Borde gå till skolan om ca 35 min men jag orkar inte, vi ska typ ut och titta på massa växt- och drjurarter utomhus vilket jag INTE orkar med. Jag har ändå mvg i naturkunskap och betygen är redan satta. Dessutom tror jag inte min lärare skulle sänka mig bara för att jag "råkade sova över" en lektion. Haha, så får man inte tänka egentligen men nu gör jag det ändå. Blev btw väckt av min chef idag som undrade vilken tid vi hade sagt till imorgon, jag svarade och lät som en skata, HAHA pinsamt? Han ba, "ojj! väckte jag dig" jag sa "nääääe inte alls, jag kan bara inte prata"

Jag tycker det var lite annorlunda sätt att vakna på. Men det var nog bra att han ringde, annars hade jag väl inte gått upp än XP. Nu ska jag duscha så jag kanske kommer iväg nån gång. Oooh like it like it!


Helgen

Ont i halsen, hängig och trött...nej jag tänker inte vara sjuk en gång till! Vägrar!

Åh, helgen har varit jätterolig :) Först klassfest ute i forsbacka i fredags, kan någon tala om för mig vilken tid jag kom hem? Det var inte så sent men jag vill veta när..typ XP

Lagomt bakis på lördagen gick jag och jobbade på stadshuset på en lunch för alla nya svenska medborgare i Gävle. Det var ca 150 pers på buffé så det var ganska chill ändå. Gick sen hem med ömmande kropsdelar och lade mig på soffan och dog ett tag innan jag gick över till mormor och morfar. Mormor fyllde 75 år och det var ett kalas med hur mycket folk som hellst. Jag gömde mig med mamma och moster i köket under större delen av kvällen eftersom ingen av oss tycker om när det är mycket släktingar. VI blir folkskygga allihop. Jag var nog den som var mest folkskygg dock, enda gången eller?

Idag, söndag, har jag varit ute på tjuvharen och seglat med mina små juniorscouter. Bara en klev ner i vattnet och blev blöt. Jag försökte lära en del att segla men det gick inte så bra med vissa. Jobbiga ungar som bara grinar och säger "det går inte!!!" (Ni som vet vilka jag pratar om kan ju gissa VEM som satt igång och stortjura). Men men, allt löste sig och de sprang glada runt på ön och grillade korv och marschmallows och åt kakor och massa annat. Mysig dag helt enkelt.

Jag har ärligt talat inte gjort så mycket mer idag eftersom jag (INTE) känner mig sjuk. Ska ta och sussa nu.
Godnatt


Ptsch

Fuck this shit. Betygen är satta. Ingen mer skolnojja. Men varför deppar jag ändå? Varför kan jag inte se fram emot något just nu? Jo, för det regnar.

Mycket trevligare


Wind it up

Alltså, jag blir aldrig nöjd med mig själv. Jag vet att jag inte är tjock men jag vill fortfarande bli mer vältränad. Nu när jag gått ner så vill jag gå upp för de former jag vill ha (som mina bröst tex) försvinner också! Oj vilka problem jag har va? Haha. Jag är typ muskel-kåt men när jag får mycket muskler tycker jag att jag ser konstig ut....VARFÖR KAN JAG ALDRIG ACCEPTERA MIG SJÄLV SOM JAG ÄR??? Suck...jag förstår om alla blir trött på när jag hela tiden kommenterar mig själv. Men det är minst lika jobbigt för mig men det känns som ett beroende. Det är nog inte bra. Hoppas det blir bättre snart.

Bild från julmiddagen

RSS 2.0