Sommar

Kvart i elva, en sommarkväll i juli, den trettonde för att vara exakt. Camilla och Nick fyller 19 respektive 20 år idag, grattis :)

I morse vaknade jag av att det var varmt och fuktigt. Tanken var, nej det här går inte längre! Jag for upp ur akterruffen där jag sover när både Kerstin och Pelle ockuperar salongen. Moster var vaken och pysslade om sin sjuke sambo. Han kom igår efter att ha varit ute och fiskat, dessvärre låg han nu i feber. Efter frukost gick jag, moster och hund på promenad på Biskopsö där vi la till kvällen innan. Biskopsö ligger nästan längst ut vid havet och man får känslan av att man befinner sig i en sagoskog när man går längs alla stigar, klippor och träd. Det bor massa dovhjortar på ön och när man fick se en sån undrade man vart man hade kommit egentligen. Sagoön får den heta nu.

Årets kanske varmaste dag? Okej det var inte lika mördande som på Peace men det var en annan sak. Nu var det varmt överallt!!! Och jag som inte får bada pga min brännskada på benet! Uuusch. Nej jag roade mig med att sola topless på klipporna bakom båten. med tanke på att vi låg längst in i viken kändes det lugnt. Jag har fått en skaplig bikinibränna och det är allt annat än smickrande, dessvärre inte lätt att sola bort.

Ikväll har vi efter att gått in och lags oss i karlslunds marina, båtens hemma hamn, skjutsat hem Pelle så att han skulle kunna pigga på sig stackarn! Väl tillbaka vid båten gick vi och käkade på hamnkrogen. Värsta goda lammytterfilén fick jag och såklart ett rödvin som tog maten till ännu högre höjder. Nu är klockan halv tolv och det är fortfarande varmt ute. Jag åker hem imorgon med en pendel från västerhaninge strax före halv 11. Kvart över 11 går min buss hem. Hem till Gävle, hem till jobbet, hem till det jag känner till.

Nej jag trivs med att resa, ensam som i sällskap, är trött på min hemstad. Det är det väl ingen som följer min blogg som som har missat, att jag har lessnat totalt på Gävle. Där jag sitter nu, i en träbåt i stockholms varma vackra skärgård, där, här, trivs jag.

Kommentarer
Postat av: Johanna <3

fika/chill i boulongern/en mysig promenad imorgon kanske? :D

2010-07-18 @ 09:12:02
URL: http://looovelife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0