Om morgonen

Det är lagom intressant vad vädret en morgon kan göra med ens humör. Nog för att jag vaknar upp i en källare, men det tränger in en del solstrålar ändå. Särskillt som jag har en hel del speglar som reflekterar ljuset så kan man inte göra annat än att vakna av morgonljuset. Det skulle kännas så tråkigt att dra ner persiennerna för då kan det lika gärna vara molnigt eller rentutav regn utanför. Att vakna till solsken är trevligt. Jag minns när jag och Mattis campade på sladdarön (en ö ute vid mitt lantställe) och vi sov på klipporna. När man vaknade var det hur fint som hellst med morgonsolen, vattnet och natur. Det hade garanterat inte varit samma sak om det varit molnigt.

Ett annat tillfälle där solen spelade stor roll var vid ett av de bästa minnena i hela mitt liv. Morgonen på Sacre Couer i Paris.

Kanske världens mest underbaraste och magiska morgon någonsin!?? Jag har berättat om den förut och jag längtar tillbaka. Jag ska bo i Paris någon gång under mitt liv. Och varje solig morgon ska jag ta mig uppför alla tusen trappor med en crossiant och en caffelatte, sitta där, vara sådär djupt fransk och bara njuta av livet. Kanske sitter samma eric clapton kopia och spelar och sjunger även dessa mornar. Oh mon chérie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0