Where you first dumped me, midsommarafton!

Har inga bilder från midsommar än men jag kan tala om att det har varit jättemysigt!! Solen var ju framme större delen av midsommarafton. Jag och fröken Hård började med att ta en tur i lillbåten till en kobbe ute vid St. Risten. Det var för nära havet för att bada, kallt! Men solen var varm och skön och vi hoppade runt på klipporna innan vi drog igång båten för att sätta kurs hemåt mot midsommarlunchen. Gravlaxmacka är garanterat en av höjdpunkerna. Vi gick vid15 till midsommarstången, dansade, plockade smultron på strån och åt massa jordgubbstårta, såklart med ett gott dessertvin till! När vi kom hem somnade Fia framför fotbollen och jag satt och drack vin, lyssnade på musik i värmen med mamma och moster.

Lite senare när vi bråkat klart om grill och femkamp som senare skulle bli av kom jag på att vi har ju vattenskidor och vi har fått igång båt nr 2. 15 min senare satt jag på bryggan i badkläder. När jag kom upp märkte vi att marcus hade lagt sin mobil i min ficka på flytvästen tidigare. Inte visste jag det och han hade glömt bort det. Så går det när man envisas om att jag ska starta i vattnet och inte på bryggan! Då hade den kanske klarat sig, nu ligger den i ugnen på 60 grader. Sen varte grillad oxfile och massa annat gott avslutat med marängswiss á la midsommar. Jag och Fia hade tänkt att göra ett vinäventyr mot öregrund men orkade inte, särskillt när vi var tvugna att vara med på femkampen som vi förlorade! Klockan blev mot 00 och vi orkade inte ens plocka 7 blommor utan somnade i midsommarnatten i varsin säng, sällskapade av hundra myggor.

En lugn och sjukt mysig midsommar. Nu är jag hemma, börjar min resa till peace & love imorgon. Första stop - sandviken! Det kommer bli galet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0